Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеПосочените по-долу кредитни институции са клонове на чуждестранни банки и не участват в българската система за гарантиране на влоговете, тъй като са защитени от системата в страната по седалището на банката:
Алфа банка – клон България
БНП Париба С. А. – клон София
ИНГ Банк Н. В. – клон София
Ишбанк АГ – клон София
Ситибанк Европа АД – клон България
Може и при Уникредит
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеИ защо трябва това да ме вълнува? Защо трябва да ида в банка, чиито депозити са покрити от система за гарантиране на влоговете, която никога не е изплащала гарантитрани влогове, вместо в такава, гарантирана от система, която днес доказа че работи?
Куца ви логиката нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩото при една банка си еВаха майката 6 месеца, а при няколко какво ще стане?
И да, като те разпоредят в клонове в Париж или Атина да идеш да се редиш от 8 сабахлем а?
Добре ли е така?Last edited by misanthrope; 04.12.2014, 16:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеБоко, сити с физически лица не бачка. Ишбанк май беше турска, Търки не е в ЕС. ИНГ не работи с физически лица. А пък Алфа е гръцка, демек същата работа кат нашата ама Гръцка...
Гръцка ам не съм чул гърците да нямат пари 5 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеИ защо трябва това да ме вълнува? Защо трябва да ида в банка, чиито депозити са покрити от система за гарантиране на влоговете, която никога не е изплащала гарантитрани влогове, вместо в такава, гарантирана от система, която днес доказа че работи?
Куца ви логиката нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеБоко, сити с физически лица не бачка. Ишбанк май беше турска, Търки не е в ЕС. ИНГ не работи с физически лица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеПосочените по-долу кредитни институции са клонове на чуждестранни банки и не участват в българската система за гарантиране на влоговете, тъй като са защитени от системата в страната по седалището на банката:
Ишбанк АГ – клон София
Може и при Уникредит
Куца ви логиката нещо
Коментар
-
Ишбанк АГ – клон София
Може и при УникредитМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеА към кого?
Ишбанк АГ – клон София
Може и при Уникредит
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМожете ли да ми кажете защо сте се насочили конкретно към СЖ?
Майката, че налива, ако го загазят ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМожете ли да ми кажете защо сте се насочили конкретно към СЖ?
Майката, че налива, ако го загазят ли?
А ти къде се насочи?Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеТочно толкова, 4,55%, носи и едногодишния свободен (в лева), с тази разлика, че е на 100% "гарантиран".
Та, защо да избера портфолио?
Коментар
Коментар