IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    1 милиард и 70 милиона лева изтеглени днес от банките
    Лееекинко манипулираш, разпоредени определено не означава изтеглени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
      Както ги виждам нещата, гръцките пощальони са най честните: В бюлетина им за лихвите на сметки и депозити, под всяка сметка/депозит пише: От 15/1/2015 новите лихвени % ще бъдат....и т.н.. Средно с 15-20% свалят лихвите на повечето им продукти(депозити де). Не проверих какви ще бъдат лихвите по кредитите
      Прибързано съм им теглил майната. Четох си договора по-внимателно, за моя случай лихвите са както съм посочил в таблицата, даже и приложение към договора си имам с таблица с лихвените проценти и периодите за които важат.

andy2000,
      4,25% фиксирана си е даже много добре.

Коментар

• 1 милиард и 70 милиона лева изтеглени днес от банките
        Last edited by Amsterdamm; 04.12.2014, 19:20.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Сега е момента някой да каже "Коя е следващата?".
          Не съм душманин на никого

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Той фонда вече е на минус два милиарда.
            Сега е момента някой да каже "Коя е следващата?".

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Заем, че опънем бе! Нема ядове! Дога може ...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                TBI на 4,5% 12 и 6 месечни как ви се струва?

Имат само 350 млн депозити, дет се вика детска игра за ФГВБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Кво е транспонирано? Гласуваха ли го вече?
                  Френското до 7 дни ти е наредило парите по референтната сметка, няма Атина, няма Париж.Можеш да отскочиш кафе да пиеш, ако можеш да си го позволиш.
                  Транспонирали са един кор. Щях да пиша че има само законопроект ама отидох на сайта на НС и дори и законопроект няма. Бяха пуснали по едно време една доста префасонирана версия на ЗКИ или ЗГВ но явно е било неофициално.

Коментар

• Dimitar

Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                    Абе, и двамата сме прави.
                    В събота открих при тях на тези нива, за тях излиза 4,55:

Сега са други вече, и тези нямат срама
                    Както ги виждам нещата, гръцките пощальони са най честните: В бюлетина им за лихвите на сметки и депозити, под всяка сметка/депозит пише: От 15/1/2015 новите лихвени % ще бъдат....и т.н.. Средно с 15-20% свалят лихвите на повечето им продукти(депозити де). Не проверих какви ще бъдат лихвите по кредитите
                    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• TBI на 4,5% 12 и 6 месечни как ви се струва?

Имат само 350 млн депозити, дет се вика детска игра за ФГВБ.
                      Last edited by andy2000; 04.12.2014, 17:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                        Как ги сметна 4.55? Щото аз ги изкарвам 3.85
                        Абе, и двамата сме прави.
                        В събота открих при тях на тези нива, за тях излиза 4,55:

Сега са други вече, и тези нямат срама

Коментар

• Предимство е, че французите изплащат в евро. Но лихвата в Париба е нищожна и парите ти са заключени на депозит.
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                            Еми брат първо вече е транспонирана евродирективата за 20 дена, второ, какво те кара да мислиш че олигоФренското ФГВ ще действа по-експедитивно от нашето или пък гръцкото?
                            И да, като те разпоредят в клонове в Париж или Атина да идеш да се редиш от 8 сабахлем а?
                            Добре ли е така?
                            Кво е транспонирано? Гласуваха ли го вече?
                            Френското до 7 дни ти е наредило парите по референтната сметка, няма Атина, няма Париж.Можеш да отскочиш кафе да пиеш, ако можеш да си го позволиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                              Ми земи накрая кажи че и яз се чудя коя да е тая банка.
                              Ами мога да ти кажа за коя си мисля - за ДСК.
                              Не съм гледал в детайли но предполагам, че Сибанк и ОББ също са нелош вариант. Уникредит също, но мисля че лихвите са тесла
                              Иначе вече всеки си избира

Коментар

• Ми земи накрая кажи че и яз се чудя коя да е тая банка.
                                А дали ще са 6 000 лева или 3 000 от лихви за една година се тая.
                                спокойствието е по ванжо
                                Last edited by ЧОКО&БОКО; 04.12.2014, 16:24.

Коментар

Working...
                                X