Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМинах днес покрай TBI банк на Попа.
Имаше 7-8 човека и опашка.
Явно хората се кефят на лихвите по депозитите им.
Чоко, не се набивай от един ур на друг.
Коментар
-
Mожело е, можело е, зависи от банката (и сумата).....
.....
Най-ми е кеф в банка да се пазаря. На пазара е по трудно!
Но тия в банковата "институция", са свикнали да им се играе по свирките и губят почва под крака, като вземеш да им се циганиш
Е, стига да не си от е6аната страна, че тогава е по добре да не мърдаш...
Само така!
Коментар
-
cheto
Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнениена какъв курс EUR/BGN обърнахте парите от КТБ
Аз се договорих на 1.957, но може би е можело и още да посмъкнат
Служителката, която се обади на дилър по телефона, ме попита дали този курс ми харесва, аз и казах ОК. Ама сега се чудя дали щяха да предложат по-добър ако се бях направил на скумрия да кажа, че не ми харесва...
Същият пазарлък като на чаршията/конския пазар (не знам кое от двете е правилното на български, превеждам от друг език) беше и при арменеца
Предложиха 1,5972 за $, поисках да го закръгли на 1,59, ама той можел да закръгли само до 1,597. Казах на служителката че в банката отсреща и % лихва е по висок (не беше), и обявеният курс на таблото е почти същият (и това не беше) та ако не се съгласи да се срещнем поне по средата-бЕгам тамо. Е, и той добави нещо (да е неговото, а не мойто)-затворихме на 1,5936
Не успях и една МРЗ да изкарам, ама минах две социални пенсии Посвещавам тази печалба на...you know WHO (oт форума, не "10"), и обещавам да пия поне едно питие за тяхно здраве (ако не забравя де)Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
на какъв курс EUR/BGN обърнахте парите от КТБ
на какъв курс EUR/BGN обърнахте парите от КТБ
Аз се договорих на 1.957, но може би е можело и още да посмъкнат
Служителката, която се обади на дилър по телефона, ме попита дали този курс ми харесва, аз и казах ОК. Ама сега се чудя дали щяха да предложат по-добър ако се бях направил на скумрия да кажа, че не ми харесва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dino 18 Разгледай мнениеЦената на горивата зависят от мездународните пазари. Труда като цяло е ниско платен и минималната заплата може да се вдигне ,но дали реално има възможност от страна на бюджета не знам. Тока като цяло е на ниска цена спрямо този в други държави. Харчим много щото се отопляваме на него ,не сме енергийно ефективни.
2.МРЗ е супер паразитно нещо и колкото повече се вдига толкова повече фалити и сив сектор ще има.
3.Тока, там е мазало и много дълга тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДемек - независими сме от горивата.
Как да скочи цената на труда?
Тока, ако скочи пак ще ходим на избори ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеТози вик не го бях чувал, ама ша го проб'ам някой денНе днес обаче, щото са удвоили охраната във всеки клон, па и мицифаи щъкат по улиците (и с право)
Секо чудо за 3 дни бе. Ако те таковат те таковат ако не - не. Това е.
Тука некви ама така ама онака ама ако това ще онова.... трънки. Напараиха си далаверата, зеха заемите платиха парите и така до следващия път
Нищо ново не е измислено, нищо старо не е забравено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dino 18 Разгледай мнениеTака е ,което въобще не е добре.....Инфлация може да дойде от поскъпване на тока ,горивата ,труда. Първото и третото са добра идея. Горивата не зависят много от нас
Демек - независими сме от горивата.
Как да скочи цената на труда?
Тока, ако скочи пак ще ходим на избори ...
Коментар
-
redcretin
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЕ ти ако изгрееш в банка с аватара си и вик "Алла, я в бар!" като руски турист, нормалко да се понапрегнат.Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеВсички признаци на дефлация са налице, отде да дойде инфлацията ми кажи?
Коментар
Коментар