Първоначално изпратено от cheto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеMожело е, можело е, зависи от банката (и сумата)В обслужващата "Чуждестранния легион" банка дилърът даде оферта 1,9573, попитах дали не може да го закръгли на 1,956, съгласи се да го закръгли на 1,957, Предложих да се срещнем по средата- 1,9565, иначе слагам парите другаде-кандиса , затворихме на 1,95663 бутилки ирладско уиски, кой ти ги дава?
Същият пазарлък като на чаршията/конския пазар (не знам кое от двете е правилното на български, превеждам от друг език) беше и при арменеца
Предложиха 1,5972 за $, поисках да го закръгли на 1,59, ама той можел да закръгли само до 1,597. Казах на служителката че в банката отсреща и % лихва е по висок (не беше), и обявеният курс на таблото е почти същият (и това не беше) та ако не се съгласи да се срещнем поне по средата-бЕгам тамо. Е, и той добави нещо (да е неговото, а не мойто)-затворихме на 1,5936
Не успях и една МРЗ да изкарам, ама минах две социални пенсии Посвещавам тази печалба на...you know WHO (oт форума, не "10"), и обещавам да пия поне едно питие за тяхно здраве (ако не забравя де)
Да си призная яд ме е не за разликата, коята е нищожна, а заради факта че изпуснах пазарлъка. Ако трябва да съм честен мислех че квото каже банката и тва е, пък тя служителката ме пита харесва ли ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеТва работи само ако си жена А ако смяташ веднага да превеждаш към ИП, по-лесният вариант е просто превод в евро/лева и ако ИП-то има форекс платформа, там вече обръщаш на почти пазарен курс.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеДнес в един клон ми казаха, че българският филиал е почти 100% френска собственост.
Днес купих от тях евра на 1,957.
Аз също вчера избрах експресбанк, уж си викам като минават някви европари оттамLast edited by X_Y; 05.12.2014, 19:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеНе отговаряме на условията им
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениема за експресбанк ли или за истинската
Днес купих от тях евра на 1,957.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАйде бе, егати инвеститорите сте.Никой ли още не е отворил акаунт в Интерактив брок и напазарувал щатски артии? Само депозити обсъждате.Минимальные требования для открытия счета
Наши счета предназначены для профессиональных/активных трейдеров и инвесторов. От всех клиентов мы требуем следующее:
Хорошие или обширные знания по любому инструменту, которым вы желаете торговать.
Опыт в совершении 100 или более сделок (любой инструмент).
Минимальный размер собственного капитала (депозита) в деньгах или акциях - 10 000 долларов США (или эквивалент в другой валюте) либо 5 000 долларов для счетов IRA.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеПак нещо не си наясно. Първо излъга за процентите и в какви валути се влага. Сега лъжеш и от кой се гарантират. Една част съм внесъл в "Париба", където се гарантират разбира се от френския аналог на ФГВБ. В понеделник лично ще ги питам в Зираат", от кой се гарантират, че ме дразниш.
Причината да ги влагам в чуждестранни банки е точно тази, че не вярвам в българската банкова система, българсия ФГВБ, българския съд и прочее и прочее...
Предполагам същото мислят останалите които са избрали вече "Париба" и дори "Алфабанк".
обезценява се с страшни темповеLast edited by X_Y; 05.12.2014, 19:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКакви 100 К бре, ? Последно сменях в ПИБ - над 3 К $ дават 1 ст. бонус.
При условие, че на таблото курса е 2 ст.,разлика от пазарния и за тях остава нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНачи ще се мрънка, може и сълза и цивка да пусна
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеей много си див. ако
в българския клон искаш да ги сложиш важат българските закони така че кво се гарантира в Турция нема значение. освен това като в лева дават повече за кво са ти долари .хем по малко лихва хем валутен риск. така от инвеститор се превръщаш във валутен спекулант. не че с твоите 2000 лева спестявания има големо значение .
Причината да ги влагам в чуждестранни банки е точно тази, че не вярвам в българската банкова система, българсия ФГВБ, българския съд и прочее и прочее...
Предполагам същото мислят останалите които са избрали вече "Париба" и дори "Алфабанк".
Коментар
-
Тука голем рев,големи терзания.А питате ли я дъртата чанта?http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/12...ariiata.247478За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМисля курса зависи много повече от сумата, не толкова от банката. Колкото по-голяма сума, толкова по-добре можеш да се пазариш. Което си е задължително за големи суми. За 100К лева, би трябвало да можеш да се спазариш за пазарен курс + 0.5 стотинки.
При условие, че на таблото курса е 2 ст.,разлика от пазарния и за тях остава нещоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМисля курса зависи много повече от сумата, не толкова от банката. Колкото по-голяма сума, толкова по-добре можеш да се пазариш. Което си е задължително за големи суми. За 100К лева, би трябвало да можеш да се спазариш за пазарен курс + 0.5 стотинки.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар