Първоначално изпратено от Cleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАйде бе, егати инвеститорите сте.Никой ли още не е отворил акаунт в Интерактив брок и напазарувал щатски артии? Само депозити обсъждате.
ви годишна лихва по банките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеА какво знаете за Сосиете Женерал?, понеже там преведох всичко.
Имах дебитна карта преди години и закриването й ми костваше 3-4 ходения до офиса + някви абсурдни към момента такси.Та доста ги псувах.
Коментар
-
Айбанката е вдигнала лихвите, даже служителка твърдеше, че били фиксирани, в което силно се съмнявам и не ми промени първоначалното намерение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеАма на кюлчета по килограм или по малки да е все се чудя примерно 4 .250 или 10 по 100гр кое е по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеАма на кюлчета по килограм или по малки да е все се чудя примерно 4 .250 или 10 по 100гр кое е по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеСичката пара в злато
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЯ да ви питам язе нещо друго. В Турция гарантирани ли са депозитите и в какъв размер?
http://www.tmsf.org.tr/
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМого скъпо бре.На 1000 по-става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеСичката пара в злато
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеСлед пладнешкия обир ще набутам квото е останало в 3 банки по 33 е Пиреус ,Уникредит и Париба първите две имат 1и 2 седмични депозити така мога да си взема парите без да плащам такси за закриване на сметки в кратък срок вече в евро. За Френската банка съм минимум за три месеца . Ко не ми мине котка път сичкуту до март трябва да е в тухли или в договор за строеж.
Ако няма някой фалит пак пу пу
Коментар
Коментар