IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След пладнешкия обир ще набутам квото е останало в 3 банки по 33 е Пиреус ,Уникредит и Париба първите две имат 1и 2 седмични депозити така мога да си взема парите без да плащам такси за закриване на сметки в кратък срок вече в евро. За Френската банка съм минимум за три месеца . Ко не ми мине котка път сичкуту до март трябва да е в тухли или в договор за строеж.
    Ако няма някой фалит пак пу пу

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Я да ви питам язе нещо друго. В Турция гарантирани ли са депозитите и в какъв размер?
      Надявам се питаш само от обща култура.

Момци, коя банка дава най-добър курс за покупка на долари за безкасово?
      ОББ май?

Коментар

• Я да ви питам язе нещо друго. В Турция гарантирани ли са депозитите и в какъв размер?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
          За инбанк разбраф а за пиреус
          От Пиреус нямам впечатления.Гърци не харесвам.Не знам какво ще се случи след като Гърция крашне пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Минах днес покрай TBI банк на Попа.
            Имаше 7-8 човека и опашка.
            Явно хората се кефят на лихвите по депозитите им.

Чоко, не се набивай от един ур на друг.
            За инбанк разбраф а за пиреус

Коментар

• Минах днес покрай TBI банк на Попа.
              Имаше 7-8 човека и опашка.
              Явно хората се кефят на лихвите по депозитите им.

Чоко, не се набивай от един ур на друг.

Коментар

• MUSA 1.9566 за каква сума ти го дадоха на мен за 50 евра ми са циганят на 1.9569

Коментар

• За курсовете Инвест банк предлагат 1.95583 ако държиш парата на депзит 3 месеца минимум

Пиреус дават 1.9569 с малко пазарлък а за по голяма сума можело и на долу

поздрави

п.с Бихте ли държали пари в Инвест Банк чуда се коя да е третата банка ??

Коментар

• Mожело е, можело е, зависи от банката (и сумата).....
                    .....
                    Хе така се прави!

Най-ми е кеф в банка да се пазаря. На пазара е по трудно!
                    Но тия в банковата "институция", са свикнали да им се играе по свирките и губят почва под крака, като вземеш да им се циганиш
                    Е, стига да не си от е6аната страна, че тогава е по добре да не мърдаш...

Само така!

Коментар

• Ти за части от стотинката си се циганил ,ама те нормално по-бюрата са 1,59 ,а аз очаквам корекция ,някоя стотинка

Коментар

• cheto

Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнение
                        на какъв курс EUR/BGN обърнахте парите от КТБ
                        Аз се договорих на 1.957, но може би е можело и още да посмъкнат
                        Служителката, която се обади на дилър по телефона, ме попита дали този курс ми харесва, аз и казах ОК. Ама сега се чудя дали щяха да предложат по-добър ако се бях направил на скумрия да кажа, че не ми харесва...
                        Mожело е, можело е, зависи от банката (и сумата)В обслужващата "Чуждестранния легион" банка дилърът даде оферта 1,9573, попитах дали не може да го закръгли на 1,956, съгласи се да го закръгли на 1,957, Предложих да се срещнем по средата- 1,9565, иначе слагам парите другаде-кандиса , затворихме на 1,95663 бутилки ирладско уиски, кой ти ги дава?

Същият пазарлък като на чаршията/конския пазар (не знам кое от двете е правилното на български, превеждам от друг език) беше и при арменеца

Предложиха 1,5972 за $, поисках да го закръгли на 1,59, ама той можел да закръгли само до 1,597. Казах на служителката че в банката отсреща и % лихва е по висок (не беше), и обявеният курс на таблото е почти същият (и това не беше) та ако не се съгласи да се срещнем поне по средата-бЕгам тамо. Е, и той добави нещо (да е неговото, а не мойто)-затворихме на 1,5936

Не успях и една МРЗ да изкарам, ама минах две социални пенсии Посвещавам тази печалба на...you know WHO (oт форума, не "10"), и обещавам да пия поне едно питие за тяхно здраве (ако не забравя де)
                        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• на какъв курс EUR/BGN обърнахте парите от КТБ

на какъв курс EUR/BGN обърнахте парите от КТБ
                          Аз се договорих на 1.957, но може би е можело и още да посмъкнат
                          Служителката, която се обади на дилър по телефона, ме попита дали този курс ми харесва, аз и казах ОК. Ама сега се чудя дали щяха да предложат по-добър ако се бях направил на скумрия да кажа, че не ми харесва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dino 18 Разгледай мнение
                            Цената на горивата зависят от мездународните пазари. Труда като цяло е ниско платен и минималната заплата може да се вдигне ,но дали реално има възможност от страна на бюджета не знам. Тока като цяло е на ниска цена спрямо този в други държави. Харчим много щото се отопляваме на него ,не сме енергийно ефективни.
                            1.Коментара ми за горивата беше ирония - там проблемът е акциза, ДДС-то и политиката на монополиста.
                            2.МРЗ е супер паразитно нещо и колкото повече се вдига толкова повече фалити и сив сектор ще има.
                            3.Тока, там е мазало и много дълга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Демек - независими сме от горивата.

Как да скочи цената на труда?
                              Тока, ако скочи пак ще ходим на избори ...
                              Цената на горивата зависят от мездународните пазари. Труда като цяло е ниско платен и минималната заплата може да се вдигне ,но дали реално има възможност от страна на бюджета не знам. Тока като цяло е на ниска цена спрямо този в други държави. Харчим много щото се отопляваме на него ,не сме енергийно ефективни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                                Този вик не го бях чувал, ама ша го проб'ам някой денНе днес обаче, щото са удвоили охраната във всеки клон, па и мицифаи щъкат по улиците (и с право)
                                Айде са и ти апокалиптик мина
                                Секо чудо за 3 дни бе. Ако те таковат те таковат ако не - не. Това е.
                                Тука некви ама така ама онака ама ако това ще онова.... трънки. Напараиха си далаверата, зеха заемите платиха парите и така до следващия път
                                Нищо ново не е измислено, нищо старо не е забравено

Коментар

Working...
                                X