IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука голем рев,големи терзания.А питате ли я дъртата чанта?http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/12...ariiata.247478
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Мисля курса зависи много повече от сумата, не толкова от банката. Колкото по-голяма сума, толкова по-добре можеш да се пазариш. Което си е задължително за големи суми. За 100К лева, би трябвало да можеш да се спазариш за пазарен курс + 0.5 стотинки.
      Какви 100 К бре, ? Последно сменях в ПИБ - над 3 К $ дават 1 ст. бонус.
      При условие, че на таблото курса е 2 ст.,разлика от пазарния и за тях остава нещо
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Мисля курса зависи много повече от сумата, не толкова от банката. Колкото по-голяма сума, толкова по-добре можеш да се пазариш. Което си е задължително за големи суми. За 100К лева, би трябвало да можеш да се спазариш за пазарен курс + 0.5 стотинки.
        Нц.Пенсионерската банка и тоя убавец дето те краси са железни 1958 и нищо друго
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Орбан до къде ще я докара с национализациите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            Не знам къде първо видя лири, щото в нашия клон има само в лева, евро и долари, както и 0% щото годишния на долари е 1,6, а в лева на 3,2.
            ей много си див. ако
            в българския клон искаш да ги сложиш важат българските закони така че кво се гарантира в Турция нема значение. освен това като в лева дават повече за кво са ти долари .хем по малко лихва хем валутен риск. така от инвеститор се превръщаш във валутен спекулант. не че с твоите 2000 лева спестявания има големо значение .

Коментар

Колко се може по-големо. Ако намериш по 10 кила, земай и не се чуди. Така по-лесно се открива с металотърсач
              Ц,не става по големите от килограм ги тъпчат с волфрам ши ма прикарат проверил съм

Коментар

Начи ще се мрънка, може и сълза и цивка да пусна

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Е значи не са си променили мантаУитета

Ама ОББ-то ли дава най-добър КУРс?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    ама високата лихва е за лири . за долари нула процента
                    Не знам къде първо видя лири, щото в нашия клон има само в лева, евро и долари, както и 0% щото годишния на долари е 1,6, а в лева на 3,2.

Коментар

Ба ли го? Знам, че най-дървения е на Пиреус. Аз смених в чейндж на 1,5902

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                        Мерси!

Мисля да тресна половината долари които купих вчера в Зираат"
                        ама високата лихва е за лири . за долари нула процента

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                          Това ми напомня колко нерви и усилия ми костваше закриването на нищо и никаква сметка, и как месеци след това получавах смс-и за нула лева по нея. Пак трябваше да ходя да се разправям и накрая някаква нацупена служителка в офиса на Плиска направи някакво усилие.

Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            100000 турски лири
                            http://www.tmsf.org.tr/
                            Мерси!

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Надявам се питаш само от обща култура.

Момци, коя банка дава най-добър курс за покупка на долари за безкасово?
                            ОББ май?

Коментар

Марто Заимов щом е в НС значи всичко е ток и жица.

Имах дебитна карта преди години и закриването й ми костваше 3-4 ходения до офиса + някви абсурдни към момента такси.Та доста ги псувах.
                              Това ми напомня колко нерви и усилия ми костваше закриването на нищо и никаква сметка, и как месеци след това получавах смс-и за нула лева по нея. Пак трябваше да ходя да се разправям и накрая някаква нацупена служителка в офиса на Плиска направи някакво усилие.

Коментар

• А какво мислите за Д Банк?
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                                X