Тука голем рев,големи терзания.А питате ли я дъртата чанта?http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/12...ariiata.247478
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМисля курса зависи много повече от сумата, не толкова от банката. Колкото по-голяма сума, толкова по-добре можеш да се пазариш. Което си е задължително за големи суми. За 100К лева, би трябвало да можеш да се спазариш за пазарен курс + 0.5 стотинки.
При условие, че на таблото курса е 2 ст.,разлика от пазарния и за тях остава нещоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМисля курса зависи много повече от сумата, не толкова от банката. Колкото по-голяма сума, толкова по-добре можеш да се пазариш. Което си е задължително за големи суми. За 100К лева, би трябвало да можеш да се спазариш за пазарен курс + 0.5 стотинки.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе знам къде първо видя лири, щото в нашия клон има само в лева, евро и долари, както и 0% щото годишния на долари е 1,6, а в лева на 3,2.
в българския клон искаш да ги сложиш важат българските закони така че кво се гарантира в Турция нема значение. освен това като в лева дават повече за кво са ти долари .хем по малко лихва хем валутен риск. така от инвеститор се превръщаш във валутен спекулант. не че с твоите 2000 лева спестявания има големо значение .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеКолко се може по-големо. Ако намериш по 10 кила, земай и не се чуди. Така по-лесно се открива с металотърсач
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМисля курса зависи много повече от сумата, не толкова от банката. Колкото по-голяма сума, толкова по-добре можеш да се пазариш. Което си е задължително за големи суми. За 100К лева, би трябвало да можеш да се спазариш за пазарен курс + 0.5 стотинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ значи не са си променили мантаУитета
Ама ОББ-то ли дава най-добър КУРс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама високата лихва е за лири . за долари нула процента
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ значи не са си променили мантаУитета
Ама ОББ-то ли дава най-добър КУРс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМерси!
Мисля да тресна половината долари които купих вчера в Зираат"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеТова ми напомня колко нерви и усилия ми костваше закриването на нищо и никаква сметка, и как месеци след това получавах смс-и за нула лева по нея. Пак трябваше да ходя да се разправям и накрая някаква нацупена служителка в офиса на Плиска направи някакво усилие.
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМисля да тресна половината долари които купих вчера в Зираат"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение100000 турски лири
http://www.tmsf.org.tr/
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНадявам се питаш само от обща култура.
Момци, коя банка дава най-добър курс за покупка на долари за безкасово?
ОББ май?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМарто Заимов щом е в НС значи всичко е ток и жица.
Имах дебитна карта преди години и закриването й ми костваше 3-4 ходения до офиса + някви абсурдни към момента такси.Та доста ги псувах.
Коментар
Коментар