IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това което ти говорят лелите или са написали в страниците си е меко казано заблуждаващо ..Всички банки с изключение на 2-те които са клонове ,са български дружества и си внасят лептата във ФГВД и съответно са под "контрола " на БНБ ....
    Това дали Бамката майка ще окаже подкрепа не е сигурно ,ами ако стане обратното ,някой замисля ли се /Майката да затвори врати/
    Last edited by toto 2; 05.12.2014, 21:14.

Коментар

• Къде да набутам КЕШ-а?
      Е хайде де, не си ли го вече набутахте - където там - ами все трябва друг да ви го набутва? Велика организация май се иска от твърде объркани хора, що тей ?
      Хващаш-набутваш и- готово, набутан ти е.

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
        Не отговаряме на условията им
        Що па да не отговаряме? Откъде го изрови този руски?
        Вадя от прахта дипломата от УНСС-то, даже и работа при тях ще ми предложат! Като какво не коментирам.
        Ще взема няколко заема от познати и приятели и ей ти ги 5000 долара.

Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
        Тва работи само ако си жена А ако смяташ веднага да превеждаш към ИП, по-лесният вариант е просто превод в евро/лева и ако ИП-то има форекс платформа, там вече обръщаш на почти пазарен курс.
        Мъж съм,сори. От Карол ми казаха, че превеждам долари от БГ банкова сметка към щатска в Ситибанк и за 5000-15 000 долара таксата е около 50 долара. Такса за поддръжка и търговия почти няма - 0,01 долар на акция, т.к. не планирам всеки ден да цъкам.
        Ако някой има интерес към ETF (борсово търгувани фондове) и има желание може да ми драсне някой и друг ред, за да ги обсъдим и да не спамим в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheto Разгледай мнение
          За каква сума договори на 1.957.

Аз също вчера избрах експресбанк, уж си викам като минават някви европари оттам
          Писах ти на лични.
          Last edited by X_Y; 05.12.2014, 19:33.
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
            Mожело е, можело е, зависи от банката (и сумата)В обслужващата "Чуждестранния легион" банка дилърът даде оферта 1,9573, попитах дали не може да го закръгли на 1,956, съгласи се да го закръгли на 1,957, Предложих да се срещнем по средата- 1,9565, иначе слагам парите другаде-кандиса , затворихме на 1,95663 бутилки ирладско уиски, кой ти ги дава?

Същият пазарлък като на чаршията/конския пазар (не знам кое от двете е правилното на български, превеждам от друг език) беше и при арменеца

Предложиха 1,5972 за $, поисках да го закръгли на 1,59, ама той можел да закръгли само до 1,597. Казах на служителката че в банката отсреща и % лихва е по висок (не беше), и обявеният курс на таблото е почти същият (и това не беше) та ако не се съгласи да се срещнем поне по средата-бЕгам тамо. Е, и той добави нещо (да е неговото, а не мойто)-затворихме на 1,5936

Не успях и една МРЗ да изкарам, ама минах две социални пенсии Посвещавам тази печалба на...you know WHO (oт форума, не "10"), и обещавам да пия поне едно питие за тяхно здраве (ако не забравя де)
            Браво кефиш
            Да си призная яд ме е не за разликата, коята е нищожна, а заради факта че изпуснах пазарлъка. Ако трябва да съм честен мислех че квото каже банката и тва е, пък тя служителката ме пита харесва ли ви

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
              Тва работи само ако си жена А ако смяташ веднага да превеждаш към ИП, по-лесният вариант е просто превод в евро/лева и ако ИП-то има форекс платформа, там вече обръщаш на почти пазарен курс.
              Не при всички.Накои режат глави с такси, комисионни и курсове.Н е приемай варианта;Няма проблеми ще ти ги завъртимр на супер курс.Супер,супер ама не уточняват за кой
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                Днес в един клон ми казаха, че българският филиал е почти 100% френска собственост.
                Днес купих от тях евра на 1,957.
                За каква сума договори на 1.957.

Аз също вчера избрах експресбанк, уж си викам като минават някви европари оттам
                Last edited by X_Y; 05.12.2014, 19:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
                  Как мислиш го проверяват това? Те имат една форма където те питат колко сделки имаш. Пишеш 101, 1000 или колко щеш и си готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                    ма за експресбанк ли или за истинската
                    Днес в един клон ми казаха, че българският филиал е почти 100% френска собственост.
                    Днес купих от тях евра на 1,957.
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Айде бе, егати инвеститорите сте.Никой ли още не е отворил акаунт в Интерактив брок и напазарувал щатски артии? Само депозити обсъждате.
                      Минимальные требования для открытия счета
                      Наши счета предназначены для профессиональных/активных трейдеров и инвесторов. От всех клиентов мы требуем следующее:

Хорошие или обширные знания по любому инструменту, которым вы желаете торговать.
                      Опыт в совершении 100 или более сделок (любой инструмент).

Минимальный размер собственного капитала (депозита) в деньгах или акциях - 10 000 долларов США (или эквивалент в другой валюте) либо 5 000 долларов для счетов IRA.

Коментар

• Абе кви са тези стинки бонуси бе хора?

Абсолютно нормални курсове 1,953/19535 курсове купува и 1.9575/1,957 курсове продава.
                        Какво да не би да ви купуват на 1,96 евраците???

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                          Пак нещо не си наясно. Първо излъга за процентите и в какви валути се влага. Сега лъжеш и от кой се гарантират. Една част съм внесъл в "Париба", където се гарантират разбира се от френския аналог на ФГВБ. В понеделник лично ще ги питам в Зираат", от кой се гарантират, че ме дразниш.
                          Причината да ги влагам в чуждестранни банки е точно тази, че не вярвам в българската банкова система, българсия ФГВБ, българския съд и прочее и прочее...
                          Предполагам същото мислят останалите които са избрали вече "Париба" и дори "Алфабанк".
                          много си див. ако гаранцията е 100 000 лири нали се сещаш кво ще стане с курса на лирата при един фалит. след 5-6 месеца ще замеш половината пари

обезценява се с страшни темпове
                          Last edited by X_Y; 05.12.2014, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Какви 100 К бре, ? Последно сменях в ПИБ - над 3 К $ дават 1 ст. бонус.
                            При условие, че на таблото курса е 2 ст.,разлика от пазарния и за тях остава нещо
                            Именно. Опита ми е е-банкирането в ПИБ. За над 1000лв, автоматично ти дават пазарен курс + 1 стотинка, няма нужда от пазарене. Предполагам че със сума като 100К можеш да слезеш до ПК + 0.5 стинки. Както казваш, и те требе да сложат нещо на масата.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Начи ще се мрънка, може и сълза и цивка да пусна

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                                ей много си див. ако
                                в българския клон искаш да ги сложиш важат българските закони така че кво се гарантира в Турция нема значение. освен това като в лева дават повече за кво са ти долари .хем по малко лихва хем валутен риск. така от инвеститор се превръщаш във валутен спекулант. не че с твоите 2000 лева спестявания има големо значение .
                                Пак нещо не си наясно. Първо излъга за процентите и в какви валути се влага. Сега лъжеш и от кой се гарантират. Една част съм внесъл в "Париба", където се гарантират разбира се от френския аналог на ФГВБ. В понеделник лично ще ги питам в Зираат", от кой се гарантират, че ме дразниш.
                                Причината да ги влагам в чуждестранни банки е точно тази, че не вярвам в българската банкова система, българсия ФГВБ, българския съд и прочее и прочее...
                                Предполагам същото мислят останалите които са избрали вече "Париба" и дори "Алфабанк".

Коментар

Working...
                                X