Първоначално изпратено от Reptil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е вашата цел в живота?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПрав си. Постигането на някаква цел изисква усилие, пък аз мразя усилията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеВпрочем, със съдружника ми сме планували при по-добри доходи да отворим безплатно училище за IT специалисти, където да не преподаваме теории и задачи по математика, както правят навсякъде, а да даваме задачи от практиката, да размишляваме заедно и да ги научим как да мислят и да действат в реални ситуации.
Аз съм на мнение, че университети са напълно безполезни в голям процент от случаите и студентите.
Аз имах един съдружник във вестникарския бизнес, но жена му ми спретна един номер, който никога няма да забравя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВ момента съм на 45. Шестцифрен съм откъм 7бр. имоти. Две магистратури и общо 25 годишен стаж на различни позиции. Два бизнеса съм фалирал, инвестициите ми в НИ, винаги са се отплащали. Обмислям да стартирам нов бизнес от началото на 2014г. като риалтър, както и в сферата на туризма. Желая до 50г. възраст да е укрепнала фирмата в БГ, а до 55г. да има и клонове в чужбина. Дотогава се надявам и да съм изучил голямата ми дъщеря, живот и здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛежа си това лято на над 2000 метра надморска височина, зяпам небето и гледам за падащи звезди. Беше точно по време на персеидите. Минава една, минава втора, чак на петата се усетих, че всъщност е добре да си измислям желание.
та целта ми е да продължавам да нямам цел Целите са гадно нещо, нищо дзен няма в тях.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМного хубава тема Крушкин!
Забравих да добавя, че с преподаване искам да вкарам и поне 200 кандидат студенти в университети, както съм вкарал поне 200 човека в затвора.
Аз съм на мнение, че университети са напълно безполезни в голям процент от случаите и студентите.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Лежа си това лято на над 2000 метра надморска височина, зяпам небето и гледам за падащи звезди. Беше точно по време на персеидите. Минава една, минава втора, чак на петата се усетих, че всъщност е добре да си измислям желание.
та целта ми е да продължавам да нямам цел Целите са гадно нещо, нищо дзен няма в тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи тва дето си го написал са откровени простотии.Кога бях на 25 си мислех едно сега доста години след това съм постигнал неща за които дори не съм си и помислял.И разбира се на място за което си мислех навремето че завинаги съм напуснал.Аз какво съм си мислел и после какво е станало са две различни неща нямащи общо едно с друго
При вас как е?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
В момента съм на 45. Шестцифрен съм откъм 7бр. имоти. Две магистратури и общо 25 годишен стаж на различни позиции. Два бизнеса съм фалирал, инвестициите ми в НИ, винаги са се отплащали. Обмислям да стартирам нов бизнес от началото на 2014г. като риалтър, както и в сферата на туризма. Желая до 50г. възраст да е укрепнала фирмата в БГ, а до 55г. да има и клонове в чужбина. Дотогава се надявам и да съм изучил голямата ми дъщеря, живот и здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеТочен и ясен въпрос, очаквам точни и ясни коментари.
Например: в момента съм на 32 години и съм постигнал почти всичко от това, което планувах, когато бях на 20. Сега плановете ми за 40те и 50те години са следните...
Коментар
-
Каква е вашата цел в живота?
Точен и ясен въпрос, очаквам точни и ясни коментари.
Например: в момента съм на 32 години и съм постигнал почти всичко от това, което планувах, когато бях на 20. Сега плановете ми за 40те и 50те години са следните...От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар