моята цел да помогна на повече хора от форома да станат богати
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е вашата цел в живота?
Collapse
X
-
Краткосрочните цели са ми:
- Да направя с Божинова и Паула 3 ка.
- Да сваля правителството
- Да помогна на СЦИ да удари Южна Америка
- Да помогна на Сирия и Израел с каквото мога
Дългосрочните:
- Да направя трайно щастливи хиляди, милиони, безброй същества от женски пол.
- Професионалните са ми да направя група пред която ТИМ ще бледне е като илюзорен следобеден сън.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholakМатематиката е основа на всичко.
Болднатото е безсмислено от рацинално-логична гледна точка, но е не лош коан, ако си дръпнеш леко очите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholakЗабрави за Радомирската шлосерска кариера. Или го броиш за бизнес. Щото не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеЗначи статистиката ми е такава ,от взети 100 броя жени от 20-40 г ( да не се обидят по възрастните)Процентно са горепосочените.И испанки и италианки има красиви на са 2-3 на 100 .Във всяка една народност има красавици но най голям процент хубавици са горенаписаните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛежа си това лято на над 2000 метра надморска височина, зяпам небето и гледам за падащи звезди. Беше точно по време на персеидите. Минава една, минава втора, чак на петата се усетих, че всъщност е добре да си измислям желание.
та целта ми е да продължавам да нямам цел Целите са гадно нещо, нищо дзен няма в тях.
Защо да искаш нещо, щом може да "имаш" всичко?...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеУнгарките не забравяй!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДа бе! И с три сандъка елмази да изчезнеш в ЮАР....
Ще се движа по стъпките на този на картинката ми - Сенатор - Канцлер - и после знаете.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеПо красиви жени от полякини, рускини и нашенки ,няма.Факт.Западно европейките са меко казано кобили.Мога да напиша докторат по този въпрос.
Коментар
-
Темата се превърна в чист чат.
Една от най-важните ми цели в живота е да създам работни места за колкото се може повече хора и съответно да успея да регулирам заплащането на много над средното ниво. Просто така, да се чувствам полезен и на други хора без да печеля от това, цялата годишна печалба да се разпределя в бонуси и както се казва, една от всичките ми фирми да е на нулата, за спорта. И някак си, надявам се, все повече хора да мислят по този начин.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа натикам три Бразилки на карнавала в Рио....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа свърши мачът с Малта при този резултат
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда натикам три парчета на бразилците на световния финалНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар