IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Производство на жива бира у дома. Или във вашето заведение.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Абе явно Краси пари от нас няма да направи, ами дайте по същество!!! Някой пробвал ли е да прави бира при домашни условия?? Не говорим за супер машинарията на създателя на темата. С подръчни материали????
    Същият, този Краси с това трябваше да започне...

...Бира се прави така и така в домашни условия......Пиеш жива бира...Собствена...Кефффф...
    Може в дамаджана, може и в тенджера под налягане....
    Но за какво да се мърляте ? Предлагам играчка за ценители .....
    Даже и ръководство за производство...Но защо да се мъчите...Аз ще ви помагам срещу стотина лв на месец......и т.н.
    И можеше да направи някой лев.....
    Сега ще духа супата, защото е отворко и не уважава бъдещите си клиенти.....
    Като се научи и му отънее задника, може пак да се пробва !!!

Коментар

• А тези т.нар. бирени процесори ще могат ли да сварят освен бира и една обикновена царевица ?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
        Тук дойдох за пари, за кеш, за инвестиция а не да слушам съвети.
        Народът е казал много мъдрости едната от тях е " Пари ми дай акъл не искам"
        Така че "акъла" си го запазете за вас. Как ще давам гарнция, на каква цена ще продавам , какви части да слагам в машината и т.н не е работа на никой освен мен. Аз ще си бера гайлето. Ако има някой желание да печели от продукт който все още го няма на пазара и иска да си удвои парите за сравнително кратък период да заповяда на разговор или да ми пише в лични. Ама акъли повече не ми ръсете. Запазете ги за вас. Иначе ако имате въпроси относно функциите на апарата или нещо свързано с него , на драго сърце ще отговоря.
        Краси, държиш се неуместно. Как , мислиш, ще инвестират в теб, ако не постигнат съгласие по най-важните въпроси, тези инвеститори? Ще си береш гайлето /т.е., ще си носиш отговорността/ но...хАйде, обясни:
        КАК? Значи, по техническите въпроси, ОК, ти си най-компетентен.
        По продажбите, възможно, най-отдавна, ЗА ТОЗИ проект, си размишлявал и, сигурно, имаш и наблюдения, и визия как да се справиш.
        Обаче, без същите хора да ти налеят гориво, си парализиран /е, почти/ напълно.
        ...Тогава?
        Ами, или се споразумяваш с тях /тоест, разговаряш, преговаряш и си стискате ръцете/ или си оставаш с надеждите и разочарованието.
        Защото, тези умни колеги тук, някак са умни само да ръсят /и те/ но, и те, - което е неуместното - не правят нужното, да навлязат в материята ио виждат и днес само дотам, докъдето са гледали и вчера, и оня ден, и миналата година.
        Цялото шоу взе да става безсмислено.
        Last edited by Pyramid; 27.09.2013, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Абе явно Краси пари от нас няма да направи, ами дайте по същество!!! Някой пробвал ли е да прави бира при домашни условия?? Не говорим за супер машинарията на създателя на темата. С подръчни материали????
          Излишно е! Българинът пие бира докато е млад. Като тръгнат първите бели косми, вече включва на варене на домашарка. При положение, че имаме едни от най-добрите вина в света и подходяща почва за лозарство и винарство, почти престъпление е да правиш тази еретична напитка - ПИВО!

Коментар

• Абе явно Краси пари от нас няма да направи, ами дайте по същество!!! Някой пробвал ли е да прави бира при домашни условия?? Не говорим за супер машинарията на създателя на темата. С подръчни материали????

Коментар

• Наздраве, пивовари!

http://ochepyatki.ru/view_video.php?...a134e527b12d4c
              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
              |___________||__|___|)
              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Така че "акъла" си го запазете за вас. Как ще давам гарнция, на каква цена ще продавам , какви части да слагам в машината и т.н не е работа на никой освен мен. Аз ще си бера гайлето. Ако има някой желание да печели от продукт който все още го няма на пазара и иска да си удвои парите за сравнително кратък период да заповяда на разговор или да ми пише в лични. Ама акъли повече не ми ръсете. Запазете ги за вас. Иначе ако имате въпроси относно функциите на апарата или нещо свързано с него , на драго сърце ще отговоря.
                Значи очакваш някой да ти изръси 7 цифрена сума, ама ти си щял да си береш гайлето!

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                  Пари има в банката бе, пич - колкото искаш! Че и с ниска лихва и не ти искат процент от бизнеса. Само някое имотче ще ипотекираш.

Само че, май не си вярваш чак толкова, че да сложиш собствени пари? С чужди е къде къде по-лесно.
                  Те това е мъдра мисъл. Разбира се, че с чужди е по-лесно. Най-малкото, ако чакаш да спестиш, при българския стандарт, достатъчно, за да стартираш, си обречен. Определено, трябва да използва ПДХ, ако иска да задвижи нещата навреме. Затвори ли се прозорчето на възможността, край.

Коментар

Пари има в банката бе, пич - колкото искаш! Че и с ниска лихва и не ти искат процент от бизнеса. Само някое имотче ще ипотекираш.

Само че, май не си вярваш чак толкова, че да сложиш собствени пари? С чужди е къде къде по-лесно.

Коментар

Ето ти пари и да приключваме

Коментар

• Молба или пожелание към всички които ме коментират

Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                        Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _PMP_ Разгледай мнение
                          Момче, бира в магазина няма. Там има бъркоч от фуражен грис по 90ст за плебса...ама ти си знайш де
                          Аз си купувам Варщайнер или Хайнекен в кенчета (защото е внос). Ако това е питието за плебс, какво ли пие средната класа?

Коментар

• А стига с тая бира. Идва зима и минавам на вино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                              Пуууу ква седенка съм изпуснал
                              Начи, още не е съФсем късно: тичай е седай, размитат тъкмо

Коментар

• Според мен една от грешките на Красимир е подходът му към потенциални клиенти. Тук пак идва въпросът - към кого е насочен продуктът - за едно семейство, за кръчми, хотели...
                                Просто с тези сметки за печалба и отблъсква крайните клиенти. Аз колко пари съм дал за неща, които са я хоби, я нещо друго без да им търся печалба.

Трябва да си промени подхода. Аз ако купя такъв апарат няма да го купя защото щяло да ми е по евтино ако пия по 300л на месец бира вместо да я купувам. Ако си правя бира - ще си правя защото ми харесва, а не защото ще печеля от количеството изпита бира.

Коментар

Working...
                                X