IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Производство на жива бира у дома. Или във вашето заведение.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    А тези т.нар. бирени процесори ще могат ли да сварят освен бира и една обикновена царевица ?
    Не само бира, царевица , бурканите с компот или лютеница и т.н. Може да се ползва още и за ферментатор. Освен да свариш бирата може и да я оставиш да ферментира в същия съд като му зададеш съответната температура на ферментация. може да сложиш и да ферментират много други продукти като вино и кисело мляко.
    Освен това с помощта на апарата и зърнени смеси които аз мога да ти дам, можеш да получиш екстрат от който можеш да си свариш много евтино уиски, водка или просто спирт.Има много приложения за всичките сега не мога да се сетя. Но главното е че можеш да получиш висококачествена жива бира.
    Търся сериозен инвеститор за моя проект.
    Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Краси, държиш се неуместно. Как , мислиш, ще инвестират в теб, ако не постигнат съгласие по най-важните въпроси, тези инвеститори? Ще си береш гайлето /т.е., ще си носиш отговорността/ но...хАйде, обясни:
      КАК? Значи, по техническите въпроси, ОК, ти си най-компетентен.
      По продажбите, възможно, най-отдавна, ЗА ТОЗИ проект, си размишлявал и, сигурно, имаш и наблюдения, и визия как да се справиш.
      Обаче, без същите хора да ти налеят гориво, си парализиран /е, почти/ напълно.
      ...Тогава?
      Ами, или се споразумяваш с тях /тоест, разговаряш, преговаряш и си стискате ръцете/ или си оставаш с надеждите и разочарованието.
      Защото, тези умни колеги тук, някак са умни само да ръсят /и те/ но, и те, - което е неуместното - не правят нужното, да навлязат в материята ио виждат и днес само дотам, докъдето са гледали и вчера, и оня ден, и миналата година.
      Цялото шоу взе да става безсмислено.
      Едва ли някой от размишляващите тук ще инвестира. То е ясно. Като започне да се шуми по медиите а това ще стане рано или късно , някой от тях (които е разбира се инвеститор, много се съмнявам че всички тук са такива) ще се плесне по челото и ще каже ейиии прав беше този от форума в inwestor.bg как сглупих че не му гласувах доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
        Наздраве, пивовари!

http://ochepyatki.ru/view_video.php?...a134e527b12d4c
        Браво, браво.Много яко. Направо ме развесели в тази тягостна обстановка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Излишно е! Българинът пие бира докато е млад. Като тръгнат първите бели косми, вече включва на варене на домашарка. При положение, че имаме едни от най-добрите вина в света и подходяща почва за лозарство и винарство, почти престъпление е да правиш тази еретична напитка - ПИВО!
          Най-добро вино и България в едно изречение - никога не е било, няма и да бъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
            Нямам нищо против човека, но наистина е досадно когато някой хем иска пари от хората, хем много държи да им обясни какви тъпанари са.
            Както и да е, надявам се тонът в темата все някога да се промени.
            Сигурно съм пропуснал много та, не съм видял как именно Краси прави някого на тъпанар. Виж, Лордът често сам се пъчи, него няма нужда друг да го величае в това му качество.
            И, да: Аз също препоръчах на джентълмена с бирата известна доза смирение, щото ще му бъде от полза. Ще ли се възползва? Ами, ще видим.

...И, разбира се, никога не е късно да се изложи човек, ама това няма да го превеждам на някои тук
            Last edited by Pyramid; 28.09.2013, 00:24.

Коментар

Твоите съвети?? Ти съветваш инвеститора, вместо обратното???!!!?!!?!
              Пинокио ,инвестотор е този който си докарва над 100 000 годишно.Естествено в европейски кинти.Такива като теб и подобни сте инвестьори
              Всеки инвестира.Аз инвестирам в *урви , пиене.и вояжи.И пак съм инвеститор.
              "Инвеститор" е много общо понятие.
              Други инвестират в бурета буркани,трети в лъскави фончета,четвърти в модни парцалки.Всеки е инвестор.А дали тези инвеститори си докарват над 100 К.в Е от инвестициите.Така че си мечтай и се величай сам.Второто ти име ще е Нарцисов (самовлюбен)Смешен си и жалък (без обида)

Коментар

Това, че ти сам не я разбираш, не означава, че я няма.
                Друг въпрос, доколко и дали изобщо ще пожъне успех. Някак странно е сам да не приемаш, а единствено да изискваш от останалите. Отнася се до всички.
                И ми е през оная работа харесват ли ти или не моите съвети. Ти и така не поемаш.
                Твоите съвети?? Ти съветваш инвеститора, вместо обратното???!!!?!!?!

Коментар

е, бърза да направи всичките си грешки накуп, че да се научи сега, ти пък. Бъди по-щедър.

Нямам нищо против човека, но наистина е досадно когато някой хем иска пари от хората, хем много държи да им обясни какви тъпанари са.
                  Както и да е, надявам се тонът в темата все някога да се промени.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Все пак не сме му длъжни с нищо.
                    Наръгал се е във форума с рогата напред, не може да очаква друго. Като си нов в непозната компания първо наблюдаваш, мълчиш повечко, гледаш да усетиш атмосферата, настроенията на различните групи, пък чак после да прецениш къде можеш да се позиционираш, с кои ще се разбираш и ще продължиш да комуникираш. Не се държиш като истерична мадама, която не може да преживее, ако не е център на вниманието и не става все на нейното.
                    Щяха да му стигнат и минимални умения за комуникация.
                    е, бърза да направи всичките си грешки накуп, че да се научи сега, ти пък. Бъди по-щедър.

Коментар

...
                      Обаче, - извинявам се, ако съм пропуснал, напоследък, съм в почти постоянен цайтнот - защо не му го написа по-рано, с ЕЙ ТАКИВА големи букви?
                      Сега, току-виж, се обидил. И с основание: Оставяме го да се провали, и, ЧАК НАКРАЯ, му казваме "ама можеше ТАКА."
                      Не бива по този начин. Не е редно.
                      Все пак не сме му длъжни с нищо.
                      Наръгал се е във форума с рогата напред, не може да очаква друго. Като си нов в непозната компания първо наблюдаваш, мълчиш повечко, гледаш да усетиш атмосферата, настроенията на различните групи, пък чак после да прецениш къде можеш да се позиционираш, с кои ще се разбираш и ще продължиш да комуникираш. Не се държиш като истерична мадама, която не може да преживее, ако не е център на вниманието и не става все на нейното.
                      Щяха да му стигнат и минимални умения за комуникация.

Коментар

• "Вы знаете, я считаю, что если начать серьёзно относиться к любому роду деятельности, то ничего хорошего не получится".
                        - Виктор Цой

Коментар

Ънкъл е изключително беден и завистлив прошляк, но тук го подкрепям!
                          Елементарна стратегия няма нито Красьо бирения, нито ти дори, за да си позволяваш да даваш такива съвети. Ти за онова странно изделие под мивката беше дори по-дървесен откъм приемане на съвети!
                          Това, че ти сам не я разбираш, не означава, че я няма.
                          Друг въпрос, доколко и дали изобщо ще пожъне успех. Някак странно е сам да не приемаш, а единствено да изискваш от останалите. Отнася се до всички.
                          И ми е през оная работа харесват ли ти или не моите съвети. Ти и така не поемаш.

Коментар

• Защото форумът бе благосклонен и търпелив....Коректен и учтив...
                            Младежа завъртя задник в стъкларския магазин и тогава започнаха заяжданията....
                            Аз просто боцнах дупето за да излезне малко въздух.....Но тъй като няма да е благоухаен се измитам набързо....

Коментар

Чичата, много ме кефиш.
                              Обаче, - извинявам се, ако съм пропуснал, напоследък, съм в почти постоянен цайтнот - защо не му го написа по-рано, с ЕЙ ТАКИВА големи букви?
                              Сега, току-виж, се обидил. И с основание: Оставяме го да се провали, и, ЧАК НАКРАЯ, му казваме "ама можеше ТАКА."
                              Ънкъл е изключително беден и завистлив прошляк, но тук го подкрепям!
                              Елементарна стратегия няма нито Красьо бирения, нито ти дори, за да си позволяваш да даваш такива съвети. Ти за онова странно изделие под мивката беше дори по-дървесен откъм приемане на съвети!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Същият, този Краси с това трябваше да започне...

...Бира се прави така и така в домашни условия......Пиеш жива бира...Собствена...Кефффф...
                                Може в дамаджана, може и в тенджера под налягане....
                                Но за какво да се мърляте ? Предлагам играчка за ценители .....
                                Даже и ръководство за производство...Но защо да се мъчите...Аз ще ви помагам срещу стотина лв на месец......и т.н.
                                И можеше да направи някой лев.....
                                Сега ще духа супата, защото е отворко и не уважава бъдещите си клиенти.....
                                Като се научи и му отънее задника, може пак да се пробва !!!
                                Чичата, много ме кефиш.

Коментар

Working...
                                X