Първоначално изпратено от falafel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Производство на жива бира у дома. Или във вашето заведение.
Collapse
X
-
Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеЩом ти го казаш ще си помисля сериозно по въпроса.Макар че от Асоциацията на домашните пивовари.Чийто член съм имаше идея още през юли да направим своеобразен октобърфест на жива бира в София (което всъщност се случва в момента в The Mall) и всеки срещу скромната сума от 5 лева да пийне жива бира и замези на корем.
Смешно, тъжно, жалко. Специално за бирата - има наливен Козел на едно място в София, който за мен е по-добър от продукта на 5ти океан, на сходна цена (по-евтино всъщност).
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеКраси, дай линк към таз асоциация на домашните пивовари. Направо ме срази
Писах ти го и на лични, ще ти го драсна и тук. Направи една варка 100 литра, бутилирай го да отлежи и след 20 дена пусни обява, който иска да пробва 1-2 шишета безплатно с доставка за сметка на получателя. Който иска ще пробва, така и хората ще придобият представа. Ще се заговори за продукта ти, а като се говори за даден продукт (хубав) това ще доведе и до интерес и поръчки на бировари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеДнес бях на посещение на Пловдивския панаир.Там се срещнах и разговарях със представител на фирма '5 океан 'които предлагат в техни охладителни инсталации жива бира произведена в 'Болярка' .След като му разказах за моя апарат той ми предложи да го покажа на изложението за жива бира което стартира от днес до следващата събота във сградата на The Mall. която се намира на цариградско шосе във София.
Щях да го направя но за съжаление имам други ангажименти през това време.
Бачкане трябва за идеята , не мотане ......Изложението беше много добра идея.....Сега след година - а тогава я камилата , я камиларя......
Но пак успех
Коментар
-
Краси, дай линк към таз асоциация на домашните пивовари. Направо ме срази
Писах ти го и на лични, ще ти го драсна и тук. Направи една варка 100 литра, бутилирай го да отлежи и след 20 дена пусни обява, който иска да пробва 1-2 шишета безплатно с доставка за сметка на получателя. Който иска ще пробва, така и хората ще придобият представа. Ще се заговори за продукта ти, а като се говори за даден продукт (хубав) това ще доведе и до интерес и поръчки на бировари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНа такова събитие, колкото и да съм грозен и непиещ бира, и аз бих дошъл. Едничкият кеф да се запознаеш отблизо си заслужава, Краси. Послушай хората.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа бе! Само че комбиниран. Сипваш в един съд чушките, в друг морковите, в друг доматите и т.н.
И след 4-5 часа вадиш готовата лютеница. Само я сипваш в бурканчета и заваряваш.
Много ша са харчи таквоз нещо. А докато апарата работи, всеки мъж си гледа кефа. Кой на риба, кой на бира, кой на карти, кой на курви... Ехххх!Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Днес бях на посещение на Пловдивския панаир.Там се срещнах и разговарях със представител на фирма '5 океан 'които предлагат в техни охладителни инсталации жива бира произведена в 'Болярка' .След като му разказах за моя апарат той ми предложи да го покажа на изложението за жива бира което стартира от днес до следващата събота във сградата на The Mall. която се намира на цариградско шосе във София.
Щях да го направя но за съжаление имам други ангажименти през това време.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз бих посъветвал колегата да изобрети някакъв апарат за варене на лютеница. Че миналата събота беше цял ден печене на чушки, белене, патладжани, моркови, домати,,, Печи, бели, мели и бъркай до припадък. Цял ден.
Та ето такъв апарат да направи, в който слагаш продуктите от едната страна, а от другата вадиш готовата лютеница. Ще се харчи много. Всеки мъж би отделил нужната сума само и само да бъде спасен от тази досада.
Впрочем в България се потребява десетки пъти повече домашна лютеница, отколкото жива бира.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеДа бе да
Само 10-на кат мене обръщат статистиката в полза на живата бира .
1 бурканче лютеница има го мажеш 1 седмица, 1 шише бира отива още на рекламите
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз бих посъветвал колегата да изобрети някакъв апарат за варене на лютеница. Че миналата събота беше цял ден печене на чушки, белене, патладжани, моркови, домати,,, Печи, бели, мели и бъркай до припадък. Цял ден.
Та ето такъв апарат да направи, в който слагаш продуктите от едната страна, а от другата вадиш готовата лютеница. Ще се харчи много. Всеки мъж би отделил нужната сума само и само да бъде спасен от тази досада.
Впрочем в България се потребява десетки пъти повече домашна лютеница, отколкото жива бира.
Само 10-на кат мене обръщат статистиката в полза на живата бира .
1 бурканче лютеница има го мажеш 1 седмица, 1 шише бира отива още на рекламите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНещо като продължение на великия чушкопек лЕ?
И след 4-5 часа вадиш готовата лютеница. Само я сипваш в бурканчета и заваряваш.
Много ша са харчи таквоз нещо. А докато апарата работи, всеки мъж си гледа кефа. Кой на риба, кой на бира, кой на карти, кой на курви... Ехххх!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз бих посъветвал колегата да изобрети някакъв апарат за варене на лютеница. Че миналата събота беше цял ден печене на чушки, белене, патладжани, моркови, домати,,, Печи, бели, мели и бъркай до припадък. Цял ден.
Та ето такъв апарат да направи, в който слагаш продуктите от едната страна, а от другата вадиш готовата лютеница. Ще се харчи много. Всеки мъж би отделил нужната сума само и само да бъде спасен от тази досада.
Впрочем в България се потребява десетки пъти повече домашна лютеница, отколкото жива бира.
Коментар
-
Аз бих посъветвал колегата да изобрети някакъв апарат за варене на лютеница. Че миналата събота беше цял ден печене на чушки, белене, патладжани, моркови, домати,,, Печи, бели, мели и бъркай до припадък. Цял ден.
Та ето такъв апарат да направи, в който слагаш продуктите от едната страна, а от другата вадиш готовата лютеница. Ще се харчи много. Всеки мъж би отделил нужната сума само и само да бъде спасен от тази досада.
Впрочем в България се потребява десетки пъти повече домашна лютеница, отколкото жива бира.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеВ продукта на този човек (absfresh) е по-вероятно да инвестирам, Краси, защото показва правилно мислене, правилно писане и познания по темата. Наистина, може да обърнеш винмание на това, което ти казва.
А най-вече, трябва да има мостри. Свари бира, организирай среща, почерпи хората. Подготви се с демнстрация на процеса, покажи изделието, наеми една усмихната девойка да ти помага.
Коментар
Коментар