If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Производство на жива бира у дома. Или във вашето заведение.
Идеята ми беше да споделя някаква рецепта, нито работя като пивовар, нито като консуматор на тази течност. Иначе от колеги поляци знам че при тях се продават готови смеси, а също можеш да си поръчаш някаква по специфична. Разбира се че цената е по висока отколкото в магазина
Че поляците пият бира само като разредител на водката...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Идеята ми беше да споделя някаква рецепта, нито работя като пивовар, нито като консуматор на тази течност. Иначе от колеги поляци знам че при тях се продават готови смеси, а също можеш да си поръчаш някаква по специфична. Разбира се че цената е по висока отколкото в магазина
От тази рецепта всичко друго може да стане но не и качествена бира.Кой му хрумна че английска бира се прави от овес?И за коя точно английска бира не става ясно.Как пък не и да получиш в домашни условия качествена мая.Има специализирани производители на бирени дрожди които при специални условия отглеждат дрождите за съответния вид бира.Бирата не е киселото мляко на баба ти на село.Производството на качествена бира е цяла наука.
Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Хехехее! Три бона!
Че за 100 лв аз ша платя на два баби на село да ми направят 30-40 кила лютеница бе!
И те ша са доволни, и аз.
Истински селски баби и истинска селска хубава лютеница.
И тъй трийсет години.
Питаш за автомат за лютеница и аз ти казвам реална цена.Да не мислиш че машините се правят у дома с теслата и триона?Освен твоята лютеница ще свариш лютеницата и на целия квартал.И ето ти далаверата.Ще си избиеш парите за машината даже и ще си на печалба.
Хехехее! Три бона!
Че за 100 лв аз ша платя на два баби на село да ми направят 30-40 кила лютеница бе!
И тъй трийсет години.
Не ти е вярна сметката...Тези 2900 ще ги инвестираш на БФБ и ще ги утроиш.....
Спокойно ще имаш за 87г чудесна селска лютеница правена от червендалести селски бабички....
Дай 3 'бона' и ти правя до месец пълен автомат за лютеница.От единия край слагаш зеленчука от другия край излиза готовата лютеница.Deal?
Хехехее! Три бона!
И тъй трийсет години.
Стига с тая бира ве!
Айде направете апарата за лютеници, че миналата събота ми се разказа играта да пека чушки (деебаичушкопека, кой го измисли ) . Вратът ми беше схванат три дена след туй.
А, да не забравя! Другия апарат да бъде за царска туршия. Таз неделя пък това беше...
Дай 3 'бона' и ти правя до месец пълен автомат за лютеница.От единия край слагаш зеленчука от другия край излиза готовата лютеница.Deal?
Стига с тая бира ве!
Айде направете апарата за лютеници, че миналата събота ми се разказа играта да пека чушки (деебаичушкопека, кой го измисли ) . Вратът ми беше схванат три дена след туй.
А, да не забравя! Другия апарат да бъде за царска туршия. Таз неделя пък това беше...
Стига с тая бира ве!
Кво се оплакваш...И за ядени и за пиене си помислил...
Като свариш ракията ще забравиш за политиката...
Стига с тая бира ве!
Щедри деколтета и милиони литри бира
180-ото издание на най-големия бирен фестивал - Октоберфест, завърши без рекорди. Тази година той бе посетен от 6,4 милиона души, но бе далеч от върховото постижение през 2011 година, когато в местността Терезиенвизе акостираха 6,9 милиона почитатели на бирата.
По време на празника бяха изпити 6,7 милиона литра бира, което също е далеч по-малко от рекорда преди две години - 7,5 милиона литра.
По литър и нещо на човек баси Хапаратите нямат избиване с такова потребление
Еми нормално да има застой.Деколтетата са същите като миналите години нооооо цените не.Дори на фашагите им трябва малко време за да свикнат с новите цени
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Щедри деколтета и милиони литри бира
180-ото издание на най-големия бирен фестивал - Октоберфест, завърши без рекорди. Тази година той бе посетен от 6,4 милиона души, но бе далеч от върховото постижение през 2011 година, когато в местността Терезиенвизе акостираха 6,9 милиона почитатели на бирата.
По време на празника бяха изпити 6,7 милиона литра бира, което също е далеч по-малко от рекорда преди две години - 7,5 милиона литра.
По литър и нещо на човек баси Хапаратите нямат избиване с такова потребление
Коментар