Първоначално изпратено от Repoman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои град да е столица на България ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСелски то сега като има миграция София направо е цъфнала.Ще ти налети панелния лорд и ще ти обясни че в София простаци са само дошлите от ПРОВИНЦИЯТА.Сега като си разсадя зеленчуците ще се обадя на Панелкин да вземе да се поразходим из столицата и да си поприказваме какво виждат очите ни.Щото аз виждам мизерия магазини по левче и дрехи ента употреба.Виждам пияници клошари и нещастници.А лорда вижда крале монарси и богаташи.Братчеда се похвали че се е пенсионирал и е взел голяма пансия 315 лева.И ходи да работи за още толкова.Да не обяснявам че роднините ми работят за по 700 кинта чисто.А Лозенец на какво е заприличал нямам думи.
А по стечение на нещата сега живея в Лозенец и не е толкова зле колкото го описа...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАу Панелкин па други ти виновни.Е моите спомени от София са от доста по отдавна от демокрацията.Няма смисъл да те убеждавам че и преди и след демокрацията все за едни и същи мизерници става дума.И преди 1989 в София си бяха същите негодници а половината смешници ходехте да бачкате у Перник.
Да не говорим, че и всички селски фолк-певачки дойдоха и се настаниха у Софето и техните селски момъци - прости като животни и грухтящи им мятаха стотачките в кръчмите. Точно те изродиха обстановката, щото дивите селяни си създадоха култура за собствена употреба. Имам комшия от едно плевенско село, дето не говори членоразделно а мучи нещо за главъта , ракъта и прочее. Половината му думи са просто тръбни звуци.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЩото са софиянци и няма къде да отидат.Но преди четири години едни от тях си купиха къща в Пернишко и повечето време са там.не си мисли че всички са като теб.Ако ти кажа какво работят ще мигаш на парцали три дена.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЕее мамун, това вчера цял ден повтарям и никой не го прочете... Странни хора - могат да пишат, ама не и да четатВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЕ що роднините ти не са останали да си копат на село за много кинти,да живеят в благодат в китното село,а са дошли да се мъчат в гнусното Софе?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение... А Лозенец на какво е заприличал нямам думи.
Проблемът е, че после нивото поспадна, но дано столична община да продължи да налива пари тук за да облагородява, както и досега. Аз се радвам че поне в квартала няма много панелки, нивото все още е по-високо от това на Надежда или Люлин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТука съм съгласен.Но по добре е да е град в центъра и на север от Балкана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми, за всички е видно, че не е проблема кой град е столица. Проблемът е в клатикурците създаващи продукта бюрократщина и корупция. Тях трябва да изринем, а не да местим столица. Защото клатикурците имат способността да се местят със столицата. И какво, после пак ли ще я местим???From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми, за всички е видно, че не е проблема кой град е столица. Проблемът е в клатикурците създаващи продукта бюрократщина и корупция. Тях трябва да изринем, а не да местим столица. Защото клатикурците имат способността да се местят със столицата. И какво, после пак ли ще я местим???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСелски то сега като има миграция София направо е цъфнала.Ще ти налети панелния лорд и ще ти обясни че в София простаци са само дошлите от ПРОВИНЦИЯТА.Сега като си разсадя зеленчуците ще се обадя на Панелкин да вземе да се поразходим из столицата и да си поприказваме какво виждат очите ни.Щото аз виждам мизерия магазини по левче и дрехи ента употреба.Виждам пияници клошари и нещастници.А лорда вижда крале монарси и богаташи.Братчеда се похвали че се е пенсионирал и е взел голяма пансия 315 лева.И ходи да работи за още толкова.Да не обяснявам че роднините ми работят за по 700 кинта чисто.А Лозенец на какво е заприличал нямам думи.
П.П.Иначе си прав - много квартали ги презастроиха и ос..аха,ама това е,щото трябва да има къде да настаним прииждащия селякLast edited by onufri; 07.05.2013, 18:13.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАха то само тук е така ...
В Мадрит, в центъра имат кравеферма ... налЕ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе слагай всичко под общ знаменател! Има хора, има и хора... Ако я нямаше миграцията към София тук нямаше да е много цветущо, защото и в провинцията има умни хора! И повярвай, аз не съм дошъл в София за да ти мацам градът или за да ставам първи, а за да имам работа, защото върви ти си намери работа в Плевен!
Не ставай краен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГруйчи ти едно си знаеш едно си баеш.Спора е безсмислен.Омръзна ми да ти обяснявам защо числата изглеждат по този начин но на теб не ти уйдисва.Когато се разкарат офисите на ниционалните фирми от София тези цифри ще са други.Кога се разкарат университетите и държавната администрация която издържат всички българи ще има други числа.Каква икономика има София и какво произвежда?Освен лайна и боклук.А забравих и Станишевци и Бойко борисовци.Какво произвеждате зърно мляко месо плодове зеленчуци ток машини електроника бензин?Шменти капели тарикати бакалии гумаджийници и тем подобни.
Коментар
Коментар