IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Факи, като толкоз много знаеш, я кажи сега на бате Мечо

Марин Райков агент ли е на некои служби, или не е ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Айде смени малко плочата!
      Ние какво сме виновни, че ти си г-н "никой" до девето коляно?!
      Именно. Аз съм господин никой. Тук сме се събрали все господин никоевци, за да ги плюем някоевците, а не да се плюем един друг. И за да не бъда голословен, ще те информирам само теб ама (сакън да не чуе ущипаната мома), че бате РАЗБОЙКО още като дойде на власт и даде ВИНЕТКИТЕ на изгората си Цветелина мома убава !!!
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добре де. Тогава по лесен въпрос да ти задам

Защо Румбата Петков се прегръща на една снимка с Разбойко Разборисов ???

Жокер ти давам (може би има нещо общо с двамата братя и златната галева ябълка)
        Мечо биков, какво е толкова сгрешено в теб, та не можеш да се измъкнеш от клишето да задаваш един и същи въпрос разменяйки персоните?
        Имам един познат който казва, че ебането е за слава, а чекиите за удоволствие. Ма ти много се кефиш бе човек!

Добре де, майтапа настрана - защо не вземеш да развиеш някоя теза, например какво трябва да се случи, направи, свърши, за да може България да тръгне към възстановяване? Постването на снимки с дренки, карамфили и пускащи си езици върши това, че си възприет като шут, с който не може да се общува. Ами че ти друго не правиш.
        Зèми се в ръце, приеми, че (може да си шокиран) има и други òра спри с това дето казва моя приятел, и може и да се окаже, че си вече не дуален, а обикновен човек с който мое да се говори.

ПП
        Съмнявам се де,

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Откъде да знам може да искат да си теглят по един..., ама нали ти си специалист по тези неща, що ти не кажеш?

ПП
          Ако си обогатиш речника и снимковия материал, цена няма да имаш.
          Добре де. Тогава по лесен въпрос да ти задам

Защо Румбата Петков се прегръща на една снимка с Разбойко Разборисов ???

Жокер ти давам (може би има нещо общо с двамата братя и златната галева ябълка)
          tnm

Коментар

Ако ми кажеш Цецка Цачева що се целува с Румбата Петков по устата. Нали уж са смъртни врагове
            Откъде да знам може да искат да си теглят по един..., ама нали ти си специалист по тези неща, що ти не кажеш?

ПП
            Ако си обогатиш речника и снимковия материал, цена няма да имаш.

Коментар

Е това е невъзможно заради двойнствеността която ти е присъща.

ПП
              Бат мечобиков, я кажи, дали пожара на бунта гори?
              Ако ми кажеш Цецка Цачева що се целува с Румбата Петков по устата. Нали уж са смъртни врагове
              tnm

Коментар

А, стана тя. Ущипаната мома да учи бат Мечо на мъжество
                Е това е невъзможно заради двойнствеността която ти е присъща.

ПП
                Бат мечобиков, я кажи, дали пожара на бунта гори?

Коментар

Няма ли някой път в теб да се прояви мъжкото, и да вземеш страна, или поне да имаш тайно (дори от себе си) мнение?
                  А, стана тя. Ущипаната мома да учи бат Мечо на мъжество
                  tnm

Коментар

Чакай сега. Ако имаш някаква закачка с Анди, питай го него. Не ме намесвай във вашите спорове
                    Няма ли някой път в теб да се прояви мъжкото, и да вземеш страна, или поне да имаш тайно (дори от себе си) мнение?

Коментар

Мечо биков, а какво знае анди?
                      Чакай сега. Ако имаш някаква закачка с Анди, питай го него. Не ме намесвай във вашите спорове
                      tnm

Коментар

Анди, в тема политика активно списват две ущипани моми, дето твърдят, че ама хич не се интересуват от политика. Знам, че ги знаеш кои са. Ич няма и да те питам биля
                        Мечо биков, а какво знае анди?

ПП
                        Мисля, че е време да отговориш на въпроса,
                        Мечо биков, какво направи лъва?

ППП
                        Докато не отговориш, всяка дискусия с теб е безсмислена.
                        Не че знаеш де, но все пак... Дори и ти трябва да имаш мнение по така повдигнатия въпрос...

Коментар

Синдикати в истинския смисъл няма никъде по света. Отдавна мафиотите знаят че това е най-лесния начин за правене на пари. Например в метрото в Ню Йорк работят около 60000 човека, всички са в юниона, плащат си вноската, примерно 20 кинта на месец, и срещу това единствено получават колективен трудов договор.
                          През 2010 въпреки това съкратиха 2-3000 човека. И то от охраната и чистотата.
                          Все неща без които може.
                          може и да си права.поне с такова убеждение съм останал,че в правовите държави,първо, алармата я вдигат синдикатите.а при нас не е така.с години тях ги няма.
                          сега се явяват по екраните и вият.аз мислих,че са починали(лидерите)
                          те шавали още.къде бяха до сега
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Хубаво Мечо, айде стига за днес. Препоръчвам ти да следиш събитията във Варна - наистина се заформя много интересен експеримент там - пък кой знае, може и да излезе нещо читаво от революцията? А дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                              "На Енергетика за 23 години, още не му е дошло до акъла, че в България синдикатите играят от отбора на политиците и олигарсите, и са от същия червен дол дренки !!!"

А бе Мечо това пък от къде го измисли? Я прочети какво съм писал по-долу за българските т.нар. синдикати.
                              А бе, че си писал против синдикатите писал си. Само дето ми се стори, че ги жертваш заради останалите червени дренки.

Политиците, бандитите и олигарсите, са не по малко лоши от сегашните ни синдикати. Те играят заедно. Сами трябва да се организираме и да им бием дузпата. Виж на снимката дето я постнах по долу, лидерите на основните враждуващи партии как се целуват !!! Това е защото не ни оставиха демократичен път да ги свалим от власт.

Като не ни дават възможност да ги ИЗРИТАМЕ по мирен начин, ще ги изритаме по друг начин. Важното е все пак да ги изритаме от ХРАНИЛКАТА.
                              tnm

Коментар

Синдикати в истинския смисъл няма никъде по света. Отдавна мафиотите знаят че това е най-лесния начин за правене на пари. Например в метрото в Ню Йорк работят около 60000 човека, всички са в юниона, плащат си вноската, примерно 20 кинта на месец, и срещу това единствено получават колективен трудов договор.
                                През 2010 въпреки това съкратиха 2-3000 човека. И то от охраната и чистотата.
                                Все неща без които може.

Много добре казано....

Коментар

Working...
                                X