IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    не беше директно, ти опосредства въпроса
    Ти сега взе да говориш сложно като Лютви Ахмед Местан.
    Извинявай, ако те обижда това сравнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      На разделяй и владей ли мина вече ??? Ма ти май присърце си я взел подкрепата си към Бандита от Сик.
      Ама виж какво твърдят за мен съни(то) и гигов - захапвам като питбул.
      Ти от няколко дни твърдиш, че "Лъвът скъсал синджиря". Аз те питам (чрез Равновесие) - има ли, аджеба, Лъв и има ли синджир за скъсване.
      Last edited by anon6706; 21.02.2013, 21:11.

Коментар

• ЕКСКЛУЗИВНО: „АТЕНТАТА ПОРЪЧАН ОТ ДОГАН СРЕЩУ БОРИСОВ” НЕ СЪЩЕСТВУВА! „РАЗРАБОТКАТА” Е ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗ!

Скандалът около бомбата, която хвърли Бойко Борисов в последните си думи пред парламента за това, че „партньорска служба” черно на бяло предупреждавала, че Ахмед Доган е поръчал атентат срещу Борисов, е истинска манипулативна партенка. АФЕРА разкри, че става въпрос за разработка на „партньорски служби” в периода 2005 -2006 година, в която се ПРАВИ АНАЛИЗ НА КОИ СА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА БОРИСОВ и в нея няма нито дума за това, че Ахмед Доган е поръчал атентат срещу бившият вече премиер. Вчера при размахването на пръст срещу Христо Бисеров, Борисов е изрекъл: „А на вас – ще ви го върна!” С изтърването на нервите си, той избърза фатално.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          На разделяй и владей ли мина вече ??? Ма ти май присърце си я взел подкрепата си към Бандита от Сик.
          отдавна го прави
          аз го забелязах, когато започна да ме атакува с разни гадни внушения и обиди покрай пожара в Катуница и реакцията на Борисов тогава, но най-вече покрай президентските избори

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Има начин - но трябва да има свободни медии и свободни скъпоплатени журналисти. А това за съжаление означава и голям рекламен пазар и високи доходи, които да го оправдават. защото всъщност и рекламата разчита на същите неща като пропагандата. Дори развитата реклама реално си е едно към едно пропаганда, такава която развива идеи, създава митове и лайфстайл.

В момента в който човек приеме че рекламата работи веднага трябва да приеме че и пропагандата работи. А рекламата работи. Особено ако наистина се наливат пари.
            Абе, работи, работи, докато критичен брой хора не си купят от рекламирания лош продукт и не разберат за какво става дума. Това аз го наричам процес на стареене (осъзнаване на частите и стареене на цялото). Той е универсален. Винаги идва един момент в който деспотичната организация умира и лъвът къса синджиря. Ако в този момент няма активна намеса на външни сили степените на свобода все повече се увеличават. Това е естествен процес тъй като свободата е първична и е устойчивото състояние на нещата.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• http://afera.bg/mishena/37934.html
              ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ИСКАЛА ДЯЛ ОТ „ЧЕЗ”, ПРЕГОВОРИТЕ ВОДЕНИ В ПАРИЖ

Коментар

сетих се, че ти като захапеш някого с въпрос, особено, ако решиш, че си прав, ставаш като истински питбул - ръфаш ли ръфаш - едно и също питаш по 50 пъти (последния случай, който четох беше за тоците, беше захапал Бат Пешо и Гигов)
                Не бе! Беше за "как се варят картофи". Твърдеше че се варят на 50 градуса, ако му е слаб тока.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  .... А ти директно - Маймуна. Ами семпло е.
                  не беше директно, ти опосредства въпроса

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Има начин - но трябва да има свободни медии и свободни скъпоплатени журналисти.
                      Бил съм в подобен бизнес. Повярвай ми, не става. С пълна сила важи принципа - Който плаща, той поръчва музиката.
                      Когато видиш рекламни заставки по дадена телевизия на даден монополист, можеш да бъдеш сигурен, че докато те вървят, никога няма да има разследваща журналистика по негов адрес. Понякога рекламите се появяват след някое разследващо предаване и то спира впоследствие.
                      Не си ли си задавал въпроса, защо "Господари на ефира" се занимават главно с разни майстори на дограми и автосервизи? Да си видял предаване за някоя от големите фирми?

В САЩ имаха една добра практика на National Public Media, но лека-полека отмряха подобни медии. Те се финансираха главно с дарения, но не на големи донори, а с малки суми от много хора. Щом в САЩ не става, какво да говорим за България.

Затова - всеки си има глава на раменете и да мисли.

Коментар

Ти не се ли препрочиташ сутрин?

Отстрани си много прозрачна кифла. Надявам се, да не ми се обидиш.
                        ....
                        сетих се, че ти като захапеш някого с въпрос, особено, ако решиш, че си прав, ставаш като истински питбул - ръфаш ли ръфаш - едно и също питаш по 50 пъти (последния случай, който четох беше за тоците, беше захапал Бат Пешо и Гигов)

та реших пак да пробвам...и да, не се препрочитам сутрин - оставям на теб да го правиш

но кажи - от линка на WSJ, който посочи така ли излиза или не - ДА или НЕ?

Темпът на нарастване на Държавният ни дълг е най-висок в Европа за периода 2009 - 2012г.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          А дано го намериш,че ми стана интересно!

В замяна ти предлагам това - ако не си го гледала,разбира се .....Тук Хрушчов и епохата свързана с него е засегната доста. А и добре е отразена - според мен!

Фильм "Чудо" (Александр Прошкин, 2009) - http://www.youtube.com/watch?v=_mUJmh3T7IY
                          Постнах линк.
                          Не съм сигурна, че в тази част е това, което ме провокира.

Коментар

По горните си твърдения трябва да се разбереш с Мечобиков.
                            Защото, ако те са верни (а аз ги споделям), то това означава, че никога няма да имаме гражданско общество, способно да взима управленски решения.

Мечобиков, какво мислиш по твърдението на Равновесие?
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

жалък си

маймуната беше логичен отговор на репликата ти за стиха на Горки "Роденият да пълзи не може да лети"

Въпросът беше , а ти ако си произлязъл от маймуна, дали е обида, ако те нарека такава?
                              Лошо ли е да твърдя, че и велики хора могат да твърдят поетични глупости?
                              Ако Горки беше прав, ти все още щеше да пълзиш не само в преносния, но и в буквалния смисъл.

И какво лошо има в това да си семпла?

Аз предпочитам да ме обиждат интелигентно. Да ме заболи и да зарадваш останалите в темата. А ти директно - Маймуна. Ами семпло е.

Коментар

По горните си твърдения трябва да се разбереш с Мечобиков.
                                Защото, ако те са верни (а аз ги споделям), то това означава, че никога няма да имаме гражданско общество, способно да взима управленски решения.

Мечобиков, какво мислиш по твърдението на Равновесие?
                                Има начин - но трябва да има свободни медии и свободни скъпоплатени журналисти. А това за съжаление означава и голям рекламен пазар и високи доходи, които да го оправдават. защото всъщност и рекламата разчита на същите неща като пропагандата. Дори развитата реклама реално си е едно към едно пропаганда, такава която развива идеи, създава митове и лайфстайл.

В момента в който човек приеме че рекламата работи веднага трябва да приеме че и пропагандата работи. А рекламата работи. Особено ако наистина се наливат пари.

Коментар

Working...
                                X