Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение

Лично аз съм от страната на западната цивилизация. И системата им е по-добра от на другите. Прогреса на 100% идва от там в последните двеста години. Дори електрификацията на съветската влас е била възможна благодарение на американците, и по-специално на един банкер - Дж. П. Морган. Неприятно звучи за някои но фактите са такива.
Не приемам държави управлявани на религиозен принцип. Нещо от което западната цивилизация се е отървала още в средновековието. Как мислиш, защо християнските държави са векове напред в развитието си спрямо мюсулманските? Дали е от мат'риала?
А дали ахмадинеджад има или няма ядрено оръжие в контекста на горното за мен няма голямо значение - той е враг на моите.

Ами я да те питам - като си такъв голям пряк демократ, как очернянето на държава като Иран или Северна Корея те кара да ги защитаваш? Има ли пряка демокрация в тези две държави, а и в мюсулманския свят?
Избрал ли си страна така да се каже, или още не? Щото имам чувството че по този въпрос си от другата страна на барикадата...
Коментар