IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ами например, че благодарение на Ахмадинеджад, и некои негови политически приятели, както и на мислещите хора по цял свят, допускането че може би не е имало холокост, вече следва да не бъде престъпление в държавите подписали документа на ООН за правата на човека.

Може би това е една от причините да му измислят атомни бомби на Иран ???

Факушко, ти какво мислиш по въпроса ???
    Мисля че човек трябва да направи своя цивилизационен избор. Добър или лош - зависи от гледната точка.
    Лично аз съм от страната на западната цивилизация. И системата им е по-добра от на другите. Прогреса на 100% идва от там в последните двеста години. Дори електрификацията на съветската влас е била възможна благодарение на американците, и по-специално на един банкер - Дж. П. Морган. Неприятно звучи за някои но фактите са такива.
    Не приемам държави управлявани на религиозен принцип. Нещо от което западната цивилизация се е отървала още в средновековието. Как мислиш, защо християнските държави са векове напред в развитието си спрямо мюсулманските? Дали е от мат'риала?
    А дали ахмадинеджад има или няма ядрено оръжие в контекста на горното за мен няма голямо значение - той е враг на моите.
    Ами я да те питам - като си такъв голям пряк демократ, как очернянето на държава като Иран или Северна Корея те кара да ги защитаваш? Има ли пряка демокрация в тези две държави, а и в мюсулманския свят?
    Избрал ли си страна така да се каже, или още не? Щото имам чувството че по този въпрос си от другата страна на барикадата...

Коментар

• Относно оправданията за тролене на Анон
      1,От къде на къде ще си въобразява един трол , че може да поставя някого на мястото на друг.Какъв е тои- съд , прокурор, квестор или обикновен самозабравил се простак
      Ние него поставяме ли го на някакви места с обиди и агресия
      2,Относно информацията- след като тя е публична и разпространението и свободата и са гарантирани от конституцията, защо да позволяваме на Едни тролове да ограничават правата ни.Като иска да обори тази информация с друга информация , а не с обиди да заглушава фактите , които не му са удобни Да не би този трол да е натоварен с важната мисия да защитава особите на корумпираните политици.Да сам се е сетил те са публични личности , като не искат да са , да се махнат, ако са обидени да търсят по съдебен път правата си от медиите, но не ги търсят
      Относно собствените анализи- първо не е тои човека да казва кои какво да пишат, ако не го обиждат лично и второ неговите СОБСТВЕНИ АНАЛИЗИ ЗА 15000 ПОСТА СА МНОГО ПО МАЛКО ОТ МОИТЕ И НА МЕЧО И СЪНИ.Да не говорим , че мястото му изобщо не е в този форум, никога не е писал за акции или инвестиции
      Относно обидите принципа е много древен- като нападаш и обиждаш ще получиш същото..
      И накрая пак повтарям повече няма да позволим лични обиди от тъпи тролове, независимо от нелогичните им и просташки причини , които изтъкват

Коментар

Сега разбрах. Киро няма право да плюе политиците, щото те (политиците) имали жени и деца.

Значи, Анон сигурно си мисли, че Киро няма жена и деца и затова го плюе

Значи те могат да източват държавата, пък ние не можем да ги плюем. Умно !!!
        Има една граница, след която плюенето се превръща в храчене.
        Киро я е преминал и на всичкото отгоре той ни носи чужди студени храчки, които ние да "разглеждаме". Мен ме отвращава, не знам за теб.

Иначе си плюй колкото и срещу когото искаш, стига да не си гнусен.

Извинявам се на останалите за горното, но трябваше да дам пример разбираем и за Киро.
        Last edited by anon6706; 02.04.2013, 17:26.

Коментар

• Ами зелките им можем ли да режем. Ей тъй на. Без да ги плюем ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Сега разбрах. Киро няма право да плюе политиците, щото те (политиците) имали жени и деца.

Значи, Анон сигурно си мисли, че Киро няма жена и деца и затова го плюе

Значи те могат да източват държавата, пък ние не можем да ги плюем. Умно !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              То е принципно,като руското
              Така е, пък французите и англичаните изпонапроизвели едни БЕЗПРИНЦИПНИ ракети
              tnm

Коментар

Ма те и американците ли имат АТОМНО оръжие ???

То безопасно ли е, опасно ли е или е принципно ???
                То е принципно,като руското
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Аааа, не е така! Оно севернокорейското е комунистическо, ерго лошо.
                  А израелското е добро.
                  Дет са вика, американското лайно не мирише, то ухае!
                  Ма те и американците ли имат АТОМНО оръжие ???

То безопасно ли е, опасно ли е или е принципно ???
                  tnm

Коментар

Ми, Севернокорейското. Не е ли и то така ???
                    Аааа, не е така! Оно севернокорейското е комунистическо, ерго лошо.
                    А израелското е добро.
                    Дет са вика, американското лайно не мирише, то ухае!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Само ако гръмне!
                      Иначе е безопасно.
                      Ми, Севернокорейското. Не е ли и то така ???
                      tnm

Коментар

И не е ли опасно ???
                        Само ако гръмне!
                        Иначе е безопасно.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Както вече казах Анон троли. Това не е влизане в дебат, не е споделяне на мисли а просто дразнене на другите. Видя какво ви дразни и прави точно това. Което всъщност е целта на всеки трол - да изкара емоционална реакция която реално да подлуди тези които му се връзват.

Аз поне не виждам лошо да се отвръща на подобно дразнене, въпроса е че като отвръщате емоционално всъщност правите точно това което той очаква от вас. Като реално давате смисъл на самото тролене. без вашата емоционална реакция и самото тролене е безсмислено. Ако искате да накажете някой трол просто не му се връзвайте. И ако все пак решите да отговаряте го правете без да се ядосвате.
                          Може отстрани да изглежда тролене, но целта ми е съвсем друга.

В случая с Киро: Искам да го поставя на мястото на всички онези политически фигури (зад които стоят реални хора, с реални семейства от НЕПОЛИТИЦИ и деца, и четат форумите!!!), за които поства информации от знайни и незнайни сайтове. Понякога граничещи с гнусотия. Ще кажете - те са публични личности и трябва да очакват подобни неща. Аз, обаче, смятам, че всички ние трябва да имаме морал и да не ставаме проводник на повсеместната манипулация в интернет пространството и не само в него.

Относно водене на дискусия с Киро: Равновесие, ти водил ли си дискусия с радио? Киро ми пльосва един линк и пълния цитат от някакъв сайт, в който да кажем се твърди, че един политик е изнасилил дъщеря си и иска да водим ДЕБАТ или ДИСКУСИЯ ПО ЗАДАДЕНА НЕ ОТ НЕГО ТЕМА. Ами няма да го бъде. Когато започне да пише във форума собствени анализи и мисли, тогава и ще му отговарям незаядливо и градивно. Друг е въпросът има ли ги тези възможности Киро.

Мечобиков:Той прекали с философстването.

Съни(тя): Виновна е, че е ТЯ.

В интерес на истината, освен Киро, никой друг участник не ме е обиждал. Дори Съни(тя), която има най-голямо основание да го прави.

Относно моите обиди към участниците: Ако си чел внимателно постовете ми, ще видиш, че освен "кифла", други квалификации не правя или много рядко (застраховам се, че наистина са ми доста постовете). Да, иронизирам, саркастичен съм, но никога с рогата напред. То и затова се дразни Киро и го изкарвам от кожата - напряга се момчето да ми отговори интелигентно, но все още не му се получава. И затова върти едни и същи 4-5 обидни думи по мой адрес.

Съни(тя) ги мисли прекалено сложно нещата относно мен. Отива чак към предишни избори. Дори и сегашните избори нямат значение, Съни(тя). Казвам го, твое право е да не ми повярваш.

Хубав ден ви желая!

П.П. Може би не отговорих задоволително за поведението ми спрямо Съни(тя), но при нея не е така просто както с Киро.
                          Last edited by anon6706; 02.04.2013, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            явно не е тяхното е безопасно
                            Да !!! Те имат принципи (каквото и да означава това).
                            tnm

Коментар

И не е ли опасно ???
                              явно не е тяхното е безопасно
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Ама ти чуваш слуховете с няколко десетилетия закъснение!
                                Те имат такова от седемдесетте години на миналия век.
                                И не е ли опасно ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X