Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мръсни герберастки крадци! Това вече не е смешно!
Не е ясно къде са наусвоените пари от здравните вноски
„Все още не е ясно къде са неусвоените средства, които миналата година бяха надсъбрани от здравните ни вноски, както и дали те възлизат на 40 милиона лева". Това обяви д-р Иван Кокалов от Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса след няколкочасова среща с представители на Здравното министерство и лекарското съсловие, съобщава "Дарик".
Въпросът е бил зададен неколкократно и от председателя на Българския лекарски съюз д-р Цветан Райчинов. Д-р Кокалов уточни, че Законът за здравното осигуряване не задължава средствата, допълнително събрани от здравни вноски, да влязат в сметките на касата.
Ние не знаем къде са, те може да са отишли в държавния бюджет. Останаха някакви 40 млн. да се събират. Ако са събрани, те са някъде, но тези пари не са в нашите сметки, защото ми беше казано, че няма такъв законов текст, каза д-р Кокалов.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХАХАХАХАААА!
Слушам ТВ7, от Шумен. Председателят на шуменския ГЕРБ проф. Някой си го питат защо шефа на МВР-Шумен, комисар Любомир Христов е сложен на избираемо място в листата на Шумен.
Та ние научихме от професора че Любо Христов бил от "гражданската" квота!!!!!!!!!
Любо Христов, ченгето, от гражданската квота!
Честито бунтари! Имате си вече и гражданска квота на ГЕРБ в Шумен.
Радвай се Мечо! Да ви е честит "гражданинът" Любо Христов.
Той до 90г беше офицер във Военното училище, като между другото е бил резидент на 3то управление на ДС, тоест на ВКР. Ние, офицерите, си го знаехме и не си отваряхме устата пред него.
Та резидентът на ДС напусна Военното и стана ченге. И после го уволниха, мисля при Царя, па Цветанов го върна на работа направо директор на РДВР-Шумен. Генералска длъжност. Подполковник го уволниха, генерал го назначиха. Еххх, "гражданска квота" ....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://news.bgnes.com/view/1076803
Скандалната Фидосова води листата на ГЕРБ в Монтана
Ах каква гледка би била!Голата Фидоска се къпе във фонтана!
Направо монтанска порода хипопотам!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
МАЛКО СМЯХ ЗА СМЕТКА НА ПОЛИТИЦИТЕ, А ТРОЛОВЕТЕ ДА ГО....
И няма какво да пискат, защото не са ощетени. Има си тема за плюене на колеги. "Кавги и ругатни" се казва темата. Да си говорят в нея, и ако им се струва, че има несправедливост, да забранят там да се плюят политиците.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
http://news.bgnes.com/view/1076803
Скандалната Фидосова води листата на ГЕРБ в Монтана
[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]
Искра Фидосова е безапелационно избрана за водач на листата на ГЕРБ в Монтана, съобщи председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.
Искра Фидосова беше зам.-председател на ПГ на ГЕРБ и председател на правната комисия в 41-ото Народно събрание. С номинацията й за водач на листата на ГЕРБ в Монтана, Фидосова отново е кандидат за депутат. Искра Фидосова беше една от най-активните и скандални фигури от ПГ на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание. В предишния парламент на практика демократичните процедури на народното представителство бяха подменени от диктата на няколко депутати, именно като председателя на правната комисия Искра Фидосова. Тя беше от хората, които просто свеждаха за информация на колегите си нарежданията на премиера Борисов, който грубо отсъстваше дори при гласуването на държавния бюджет, вот на недоверие и с месеци не се явяваше на парламентарен контрол.
След уникалното предложение на премиера в оставка Борисов на срещата му с президента – ДПС и БСП с мандата си да съставят правителство и ГЕРБ да ги подкрепи, Искра Фидосова откликна подобаващо. "Ще излъчим 20 депутати чрез жребий, защото огромно желание няма да има, за да подкрепят едно такова управление", заяви Искра Фидосова. Предложението на премиера в оставка тогава беше да бъде създадено правителство в рамките на сегашния парламент с мандата или на КБ или на ДПС, с подкрепата на СК, на "Атака" и на 20 народни представители от ГЕРБ.
Коментар
-
ХАХАХАХАААА!
Слушам ТВ7, от Шумен. Председателят на шуменския ГЕРБ проф. Някой си го питат защо шефа на МВР-Шумен, комисар Любомир Христов е сложен на избираемо място в листата на Шумен.
Та ние научихме от професора че Любо Христов бил от "гражданската" квота!!!!!!!!!
Любо Христов, ченгето, от гражданската квота!
Честито бунтари! Имате си вече и гражданска квота на ГЕРБ в Шумен.
Радвай се Мечо! Да ви е честит "гражданинът" Любо Христов.
Той до 90г беше офицер във Военното училище, като между другото е бил резидент на 3то управление на ДС, тоест на ВКР. Ние, офицерите, си го знаехме и не си отваряхме устата пред него.
Та резидентът на ДС напусна Военното и стана ченге. И после го уволниха, мисля при Царя, па Цветанов го върна на работа направо директор на РДВР-Шумен. Генералска длъжност. Подполковник го уволниха, генерал го назначиха. Еххх, "гражданска квота" ....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСтамболов,я излез разясни тука, що Дянков няма да е част от бъдещето ви "управление"?.....И не само че не е в депутатските ви "листи",ами дори не се споменава от полу-човека цвъ-цвъ
.....
Май мутро-милициоенрите бързо забраихте че ако не беше Дрянков с връзките от фондация "Людмила Живкова" никога немаше да се пласира т.нар.облигационен заем,който една друга тема от Възмездието дето ви очаква.....Имайте глупостта да фалшифицирате 12 май ,че до 19-и лъвът като нищо(тоя път...) вземе та скъса синджиря
ПС: Ако инфото е мутро-милиционерска тайна - си замълчи! Тъй или инак-пак ще го разберем....
Но ти си забравил че все пак не сме в Русия и България е член на ЕС и НАТО. Така че тук изборите не могат да бъдат фалшифицирани по подобие на фалшификациите на Путин в Русия
Коментар
-
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
МАЛКО СМЯХ ЗА СМЕТКА НА ПОЛИТИЦИТЕ, А ТРОЛОВЕТЕ ДА ГО....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМисля че човек трябва да направи своя цивилизационен избор. Добър или лош - зависи от гледната точка.
Лично аз съм от страната на западната цивилизация. И системата им е по-добра от на другите. Прогреса на 100% идва от там в последните двеста години. Дори електрификацията на съветската влас е била възможна благодарение на американците, и по-специално на един банкер - Дж. П. Морган. Неприятно звучи за някои но фактите са такива.
Не приемам държави управлявани на религиозен принцип. Нещо от което западната цивилизация се е отървала още в средновековието. Как мислиш, защо християнските държави са векове напред в развитието си спрямо мюсулманските? Дали е от мат'риала?
А дали ахмадинеджад има или няма ядрено оръжие в контекста на горното за мен няма голямо значение - той е враг на моите.
Ами я да те питам - като си такъв голям пряк демократ, как очернянето на държава като Иран или Северна Корея те кара да ги защитаваш? Има ли пряка демокрация в тези две държави, а и в мюсулманския свят?
Избрал ли си страна така да се каже, или още не? Щото имам чувството че по този въпрос си от другата страна на барикадата...
Анархист съм, това и ти го знаеш, но все те ръчка нещо да търсиш непоследователност у мен.
А, и за това, че никой на никого няма право да забранява да мисли, Ахмадинеджад е прав. Другото е гавра с познанието.
Или ти може би мислиш като Айн Ранд ??? Да живее обективистката епистемология !!!
Ако питаш каква им е вярата на анархистите, Ботев ясно го е казал
"О, мой боже, правий боже!
Не ти, що си в небесата,
а ти, що си в мене, боже -
мен в сърцето и в душата...
не ти, боже на лъжците,
на безчестните тирани,
не ти, идол на глупците,
на човешките душмани!
А ти, боже, на разумът,
защитниче на робите,
.................................
Вдъхни секиму, о, боже!
любов жива за свобода -
да се бори кой как може
с душманите на народа.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Стамболов,я излез разясни тука, що Дянков няма да е част от бъдещето ви "управление"?.....И не само че не е в депутатските ви "листи",ами дори не се споменава от полу-човека цвъ-цвъ
.....
Май мутро-милициоенрите бързо забраихте че ако не беше Дрянков с връзките от фондация "Людмила Живкова" никога немаше да се пласира т.нар.облигационен заем,който една друга тема от Възмездието дето ви очаква.....Имайте глупостта да фалшифицирате 12 май ,че до 19-и лъвът като нищо(тоя път...) вземе та скъса синджиря
ПС: Ако инфото е мутро-милиционерска тайна - си замълчи! Тъй или инак-пак ще го разберем....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
В десетката: От всички комунисти, яхали България, ГЕРБ са най-зловещите
2 Април 2013
Евгений Дайнов
Евгений Дайнов. Снимка: личен архив
Със малки съкращения от “По какво разбираме, че някой е комунист?” в desnite.eu
…
Ако става дума за пренесеното от 90-те години деление комунисти-антикомунисти, искам да напомня следното:
- Всички – без никакво изключение – от олигарсите, в чийто интерес ГЕРБ управлява Отечеството, са продукт на БКП, ДС или производните им мутри.
- ГЕРБ наля повече пари в АЕЦ-Белене – т.е. в Богомил Манчев – отколкото тройната коалиция.
- ГЕРБ даде на Цеко Минев повече ресурси (и написа за него повече закони), отколкото тройната коалиция.
- ГЕРБ вдигна процента пари на държавните фирми, наливани в Корпоративна банка – Цветан Василев, от 40 на сто (при тройната) на над 80 процента; в енергетиката (т.е. в най-червеното котило) тези пари са вече 90 процента. Като резултат, Цветан Василев държи над 12 процента от БВП.
- ГЕРБ направи така, че ТИМ да държат 10 процента от БВП; ТИМ дават тон за песен и в ЧЕЗ, и в ЕнергоПро – ще рече, окопаха се и в енергетиката. ГЕРБ им позволи това...
Коментар
-
Ето и наградата за дадената индулгенция на Цветанов.
Шефът на НАП, проверявал имотите на Цветанов, е кандидат-депутат от ГЕРБ
Изпълнителният директор на Националната агенция по приходите Красимир Стефанов е номиниран за народен представител на второ място в листата на ГЕРБ в Хасково. Това потвърди Цветан Цветанов на пресконференция, на която обяви водачите на листи за предсрочните избори.
Сигурен съм, че не помните!
Тази проверка започва с твърдението на Цецо, безрезервно прието от НАП, че през 2003г офицерът от средно ниво в МВР, др. Цветанов, е имал спестени 30 хиляди лева. Без да са внесени в някаква банка, не са на влог, никъде не са видни, ама ги имал. Спестил ги бе! От заплата. Още от 91ва спестявал под дюшека. И по времето на Виденов ги спасил. Отделно жена му 2003г има на два-три влога 16 хиляди в левове и валута. Ама за нея има документи, а за Цветановите 30 хилядарки няма никакъв документ. Имал ги човека и толкова. И си ги има без да ги харчи и без да ги внася през 2003, 2004, 2005 и чак през 2006та ги харчи. Вади ги от дюшека и си ги харчи.
Айде някой дето е проверяван от НАП да ми каже, вярва ли на подобна наивност на инспекторите.
А и нататък проверката беше пак толкова смешна. Ходил насам-натам Цецо из Европата, със самолет и т.н., ама пари не е харчил. Щото бил в командировка.
Ама не е бил командирован от някого, ами бил в "частна" командировка. И нямал разходи. От заплатата живеел. Една заплата от сдружение "ГЕРБ" и още една заплата от партия ГЕРБ. И за тях няма ведомости или други документи, ама бил на две заплати. Което е удостоверено със служебна бележка издадена от сдружение ГЕРБ (с председател ЦЦ) и от партия ГЕРБ с председател (тогава) ЦЦ.
Ей те такваз проверка да ми доде! С мед и масло ша ги раня!
Не е неблагодарник Цецо, не е!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар