IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Борисов: Една жена на пазара каза... Станишев ......

Ако имаше НЯКАКВИ сведения, Тиквобоко къде спа 4 години? Сега всички знаят, че Боко просто лъже колкото да се намира на работа.

Ама Върховният касационен съд не лъже.
    ВКС възобнови делото за смъртта на Чакъра

Върховният касационен съд (ВКС) възобнови делото за смъртта на Тодор Димов – Чакъра, предаде репортер на БГНЕС.

ВКС възобновява частно наказателно дело № 11/2005 год. На Пловдивския военен съд; ОТМЕНЯ определение № 11/08.02.2005 год., с което е потвърдено постановление № 367/04.01.2005 го. на Пловдивската окръжна военна прокуратура и ВРЪЩА делото на същия съд за ново разглеждане от друг състав. Решението не подлежи на обжалване, пише в решението на съда.

БГНЕС припомня, че през декември 2003 година 48-годишният мъж загина след акция на МВР, ръководена от тогавашния главен секретар Бойко Борисов. През февруари тази година Европейският съд по правата на човека в Страсбург осъди България да плати 50 000 евро обезщетение на близките на Чакъра и 4684 евро на адвокатите им. Магистратите заключиха, че е нарушено правото на живот на Тодор Димов. В случая вината на властите ни бе посочена в два аспекта - неприлагане на стандарта за "абсолютната необходимост" при употребата на сила, както и заради неефективното разследване по случая.

Веднага след получаването на присъдата от Страсбург главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане за възобновяване на делото "Чакъра". В решението на ВКС от днес е записано: "Прокурорът от Върховната касационна прокуратура поддържа изцяло искането по изложените в него съображения".

В искането бяха подчертани няколко безспорни факта: че полицейските сили са били многобройни срещу един-единствен човек, че са използвани мощни гранотомети срещу къщата, в която се барикадирал Чакъра, че разследването е непълно, тъй като не са разпитани "барети" от Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ) на МВР, за да не се разкрие тяхната самоличност.

Делото за смъртта на Чакъра се води от Пловдивската военноокръжна прокуратура, която го прекратява през 2005 година. Досега официалната версия по случая бе, че Чакъра се самоубил с граната, преди домът му да бъде атакуван с гранатомети. Новото разследване трябва да я потвърди или отхвърли.

В решението на Европейския съд Бойко Борисов бе посочен поименно не просто като участник, а като ръководител на акцията. Към материалите по делото, гледани в Страсбург, близките на Чакъра бяха приложили интервю на Борисов от май 2004 г., в което той заявява: "Потвърдих, че аз съм дал заповедта за стрелбата. Според мен сме действали абсолютно правилно и ако отново се наложи такава ситуация, ще действаме по същия начин. Ако има някой виновен, това съм аз". /БГНЕС
    Когато заяви това и пред съда, присъдата му ще бъде с една трета по-малка от исканата от прокуратурата.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Борисов: За приближена на Станишев са отишли толкова пари, колкото за всичките ми полети
      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ishli_tolkova/

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Нощни арести на депутати в Чехия
          Те са от партията на премиера Петър Нечас, заплашвал страната ни заради ЧЕЗ
          13:57 | 13.06.2013
          680
          0
          Автор: ПИК
          Share

В сградата на Министерския съвет в Прага тази нощ се влезли полицаи от звеното за борба с организираната престъпност, съобщиха чешки медии. Операцията е започнала след заседанието на правителството, което приключило към 23 ч.

В хода й са били арестувани бившият шеф на военното разузнаване Ондржей Паленик, политикът Петър Тлухорж, бивш шеф на парламентарната група на Гражданската демократическа партия (ГДП), Иван Фукса, бивш министър на земеделието, шефката на премиерската канцелария Яна Надьова, съобщава в. "Лидове новини".

Арестувани са и Марек Шрайдър и Олдржих Тихи - и двамата депутати от ГДП на премиера Петър Нечас.

Чешката национална телевизия съобщи, че полицията е арестувала също Роман Бочек, член на ръководството на железниците, и екминистъра Петър Бенда, и двамата от ГДП.

Към 11 ч. тази сутрин министърът на вътрешните работи Ян Кубица заяви, че в сградата на правителството не е влизала полиция.

По-късно през деня се очаква изявление на премиера Петър Нечас по случая, посочват чешките медии.

Според анализатори задържаните чиновници са били част от обкръжението на премиера.

ИСКРЕТО ДА НЕ Я ИЗНЕНАДАТ ПРЕЗ НОЩА

Коментар

• Борисов почерпи с "по една бонбона" за рожден ден
            „Това е личен празник, но аз личен живот отдавна нямам”, жалва експремиерът
            Публикувано: 13 юни 2013, 13:52 | Обновено: 13 юни 2013, 13:52
            Разпечатай
            прочитания: 1268 | коментари: 25
            София, България

Още по темата
            В ГЕРБ вече не се готвят трескаво за ЧРД на Борисов
            В ГЕРБ вече не се готвят трескаво за ЧРД на Борисов
            40 3418

Депутатите са събрали по 100 лева. Почерпих ги по една бонбона. Като съберат парите, ще ги дам за старчески дом или за деца. Това заяви пред журналисти днес Бойко Борисов.„Вместо подаръци, това съм им казал да направят. Това е личен празник, но аз личен живот отдавна нямам”, добави той.

ЗА ИБРИКЧИИТЕ ПО ГОЛЯМ ЛИ Е БИЛ...

Коментар

• http://dnes.bg/world/2013/06/13/pet-...turciia.190726
              платформа за инвалиди

Коментар

• Ревизоро пред ПИК: Хора от ъндърграунда са пътували във военен самолет
                13:30 | 13.06.2013
                3781
                1
                Автор: Максим Караджов
                Share

Емил Димитров-Ревизоро ръководеше агенция "Митници" в първата година от управлението на Симеон Сакскобургготски (2001-2005). Тогава се прочу с неспирните си проверки по граничните пунктове и бе станал кошмар за митничарите. Наскоро той обяви, че държавните военни самолети са ползвани и от лица като Румен Николов-Пашата (на снимката), който е близък до Бойко Борисов

- Г-н Димитров, вярно ли е, че Румен Николов-Пашата е ползвал военния самолет „Спартан“?

- Дали в самолета е имало хора от ъндърграунда – да, вярно е. Но най-точно може да каже Гранична полиция, защото и военен самолет да е, пак трябва да го регистрира.

- „Хора от ъндърграунда“ включва ли и Пашата?

- Наистина е имало човек, който много прилича на него. Не са отишли да му искат паспорта, но казаха - „според нас беше той“. Военният самолет „Спартан“ е летял два-три пъти само и при един от полетите е имало такъв служител, който много прилича на онзи (бел. ред. - Пашата).

- И защо е ползвал военен самолет, а не е наел цивилен самолет?

- Може би защото военните самолети не се проверяват. Аз лично не вярвам той лично да е носил парите. Но сега се развиват всякакви версии, правят се свободно изводи...

- За смъртта на Михаил Михов също се чуха страховити версии, че причината може да е насилие над него, а не инфаркт. Какво мислите?

- Всичко може да е имало, обаче какво е доказано?

- Ген. Атанасов обяви пред ПИК, че при аутопсията на Михов не е изследвана кръвта и урината му.

- Може и да има изследване на кръв, но тя да не е неговата. Да сте чули някой да го проверят за алкохол и после да се окаже, че проверяваната кръв да е на някой друг със сходна кръвна група? Не, нали?

Наистина има много вещества, които после не оставят следи и напразно търсиш наличието им. А както казва ген. Атанасов, че не е направено такова изследване на човек, който не е на преклонна възраст, няма заболявания, които да предполагат летален изход, би трябвало да се направят пълни изследвания. Още повече е обществена фигура, за която може да има предположения, че смъртта не е естествена, а е предизвикана. Ексхумация на трупа за повторно изследване е безсмислена, защото е минало време и ако е имало вещества, всичко е заминало... Аз лично се съмнявам той да е представлявал такава опасност за правителството към онзи момент, за да се предприемат такива действия.

- Даже е бил галеник – лично премиерът нарежда да се спре митническа проверка в пивоварната му. Което въобще не подразни прокуратурата.

- Това е разликата със записа от Банкя. При Мишо Бирата има конкретно последствие от разговора – проверката на пивоварната му е оттеглена. А и после при обжалването пред съда митницата не е защитила правата на държавата. При проверката ще се окаже, че няма да е виновен премиера (бел. ред. - наредил е устно на Ваньо Танов и няма документ за това), а тези, които са спряли проверката.

Винаги се случва едно и също. Едно време Иван Костов като беше подписал за „Сапио“ и се доказа всичко накрая, той каза: „Ами и да съм подписвал нещо неправомерно, те защо са го изпълнили като знаят, че не трябва?“ И сега по същия начин - „Щом са мислели, че противоречи на закона защо не са си направили проверката?“

- И Борисов пак ще остане целия в бяло?

- Предполагам. Но последствията от нареждането за спиране на проверката трябва да се остойностят точно. И тогава да се разбере, че в резултат на проведения разговор и последващите действия се е възпрепятствала проверка, не е упражнен закона и са причинени вреди на държавата. И е облагодетелствано друго лице.

БРАВО НА БУЦИЛАН

Коментар

• Обвиняват Цветан Цветанов и във второ престъпление?
                  11:01 | 13.06.2013
                  13033
                  6
                  Автор: Ивайло Крачунов
                  Share

Прокуратурата подготвя второ обвинение срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Това разкриха пред ПИК източници от държавното обвинение.

В сряда той бе обвинен за неупражнен контрол над използването на специални разузнавателни средства (СРС) в МВР. Според мнозина юристи, това обвинение е рехаво и няма да издържи в съда. Затова прокурорите се готвят да заковат бившия МВР-шеф с по-тежко обвинение.

За целта те ще разпитат пред съдия тримата бивши шефове на СДОТО Цветан Иванов, Камен Костов, Сергей Кацаров и Радко Димитров, бивш шеф на отдел в същата служба.

По време на разследването някои от тях заявиха, че Цветанов им е разпореждал устно да подслушват политици и бизнесмени. Те обаче трябва да потвърдят показанията си пред съдия от Софийския градски съд, за да могат след това те да се използват като основни доказателства срещу Цветанов, когато делото срещу него влезе в съдебната зала. Ако бившите служители на СДОТО добият смелост и разкажат още веднъж това, което са разказали вече пред прокурорите, то второто обвинение на Цветанов ще стане факт.

"Никога не съм смятал, че ще се стигне до такъв период, в който да ми се повдига обвинение, защото в четиригодишния си мандат като министър на вътрешните работи съм се ръководил и съм работил само за интересите на държавата. Всичко, което съм правил, е да спазвам законите и да имаме признание в Европа, да възстановим доверието с евроатлантическото партньорство, защото борбата с тежката трансгранична организирана престъпност няма да бъде национален приоритет само на една държава. Горд съм от всичко това, което успях да направя с професионалистите от МВР", заяви вчера Цветанов, видимо доволен, че засега се отървава от тежко обвинение. Днес в парламента Цветанов също сияеше, явно предчувствайки, че и този път ще мине метър. При евентуално второ обвинение, той обаче едва ли ще е толкова весел.

ЦУЦИЛАН Е НЕВИНЕН

Коментар

• Бойко и Лили сами в интимно уединение на рождения му ден

/Поглед.инфо/ Бойко Борисов ще се скрие от всички навръх рождения си ден и ще прекара вечерта единствено в компанията на любимата си ексминистърка Лили Павлова, издадоха пред ПИК депутати от групата на ГЕРБ.

"Имаше идея да направим тържество за шефа в една столична кръчма, направихме дори организация и купихме подарък, но той ни отряза. Каза, че е уморен и не му е до празненства", отбелязаха парламентаристите, пожелали анонимност по обясними причини.

Според кулоарната информация Бойко ще се уедини с Лили в прословутия апартамент на столичната улица "Любен Каравелов" на ъгъла с "Раковска". Това е тяхното нелегално любовно гнездо повече от година, там се отдават на забранената си страст. Борисов нямало да събира и обичайния си приятелски кръг "Котараците", които обикновено озвучават шумно личните му празненства. Сашо Сталийски и Иво Кръстев, боса на "Син сити", вече са низвергнати от най-близкото обкръжение на експремиера.

"Откакто се появи Лили, Котараците изпаднаха в немилост", твърдят колеги на Бойко от парламента.

Клюката реди, че Лили Павлова е замразила брака със съпруга си и почти официално битува в компанията на доскоро всевластния политик.

Коментар

• Бойко Борисов: По начина, по който управляват, хората ще почнат да съжаляват за всичко това, което правехме ние
                      13 юни 2013 | 12:45 | Агенция "Фокус"
                      http://www.focus-news.net/?id=n1793826

Естествено, че по начина, по който управляват, хората ще почнат да съжаляват за строителството, за финансовата стабилност, за всичко това, което правехме ние”.
                      Попитан - дали отново би поел поста министър-председател, Бойко Борисов каза: „Естествено. Да търся някой като Орешарски, който да не знае кой министър са му назначили и да не им знае имената – това ли е хубавото управление?”.
                      Той каза, че в тази криза, никой не си пожелава да е премиер. „Така, както са тръгнали, дотам ще я докарат, със сигурност. Колегиално ги предупреждавам, защото така не се прави. Дори ние, които сме си извадили поуки от грешките, сме им казвали – не го правете, защото това, което правите, е реваншизъм. Нали сте столетница, покажете, че сте по-мъдри, покажете на другите как трябва да се прави”, заяви Борисов.
                      „Министрите не разбират нищо. Със заместник-министрите искат да отрегулират интересите на отделните лобистки кръгове, защото това правителство е само на лобисти и те прозират. На всяка среща тези, срещу които уж народът протестираше, са на среща с Миков, с Орешарски”, каза още Бойко Борисов.

Коментар

• Лукчо от форума на "Правен свят":

"Струва ми се обаче, че всъщност се касае за един грандиозен план на МВР за залавяне на издирвани лица: 1. ГЕРБ губят изборите; 2. На Цецо му повдигат обвинения; 3. Цецо цака на Менко; 4. Цецо го осъждат; 5. Цецо пак цака на Менко; 6. Менко свързва Цецо с Галеви; 7. Цецо за пореден път цака на Менко; 8. Братя Галеви изтеглят Цецо при тях; 9. Цецо вече не може да цака на Менко; 10. МВР вече знае местонахождението на Галеви благодарение на Цецо и ги изисква от чуждата държава; 11. Братя Галеви си търпят присъдите; 12. Цецо си иска парите от Менко, за да не го цака. Ето колко прост и брилянтен план като за МВР. Г-н Цацаров, санкционирайте виновните прокурори за днешното фиаско и наложете на Цветанов забрана да напуска пределите на страната. Така хем няма да последва Галевите, хем няма да ръси простотии из европа."

Коментар

• Братя Галеви от ГЕРБ са си хванали адвоката на Братя Галеви от Дупница

Бившият вътрешен министър обяви, че повдигнатото му обвинение е "предполагаемо"

http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=31249

Братя Борисови се готвят да отиват при братя Галеви.

Коментар

• НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ
                            ОСТАВКА на Кабинета “Орешарски”

http://www.ostavkaoresharski.com/

Защо го правим

Огромна част от обществото смята, че демократичните ни права бяха потъпкани морално и законно. В предизборната кампания нямаше дебат за национални идеи, които да посочат пътят за развитието на България и решаването на най-неотложните проблеми.
                            Вместо това, всички бяхме свидетели на безпрецедентна предизборна кампания от определени политически партии, като така нагнетиха напрежението в страната и ненужно окаляха цялото българско общество.
                            Безхаберието на политическата класа към българският народ явно няма граници, защото те и медиите, които контролират нарушиха законите на Република България на 11.05.2013. На тази дата лидери на политически партии и определени медии нарушиха закона по чл. 60, ал. 1 ЗИНПОСК и чл. 66, ал.3 – „ЗМИ се постановява забрана за агитационни мероприятия 24 часа преди изборния ден“.

Направиха груби внушения, че определена политическа партия готви фалшификацията на изборите, без ясни доказателства, без ясно становище на прокуратурата, а на базата на догадки. Лидерите на политически партии използваха фрази на 11.05.2013 като “опит за мащабно фалшифициране на вота “, “опит за държавен преврат” и много други, а техните твърдения бяха разпространени чрез определени медии.

Цялата безпрецедентна ситуация на внушения, а не на доказани факти, обърка и разколеба гражданите на страната и повече от 3,5 млн не дадоха своят глас. Добавяйки че закона на 11.05.2013 беше грубо потъпкатн от политически партии и медии, нарушавайки демократичните права на всеки един гражданин на Република България. Тези избори не са легитимни пред българското общество.
                            Затова гражданите се самоорганизираме срещу тази подмяна на вота, срещу нарушаването на законите на Република България и искаме незабавно касиране на предсрочните избори от 12.05.2013 и спешни реформи в съдебната система и изборният кодекс. Призоваме всички граждани и граждански организации да се обеденим и да сформираме гражданско общество, което ще каже СТОП на издевателства над българската нация продължаващи над 20 години.

Едно писмо на една българка:

Скъпи сънародници, аз съм сред десетките хиляди здравомислещи българи, които са отвратени от случващото се в Родината ни през последните месеци. Не съм политически обвързана. Никога не съм членувала в никоя партия, нито имам такива амбиции. Обикновена българска гражданка съм, която милее за бъдещето на страната и народа си и не ми е безразлично случващото се!

Надявах се, че на депутатите в Парламента (които уж ние сме си избрали), ще им просветне, че на народа отдавна му е преляла чашата на търпението. Но вместо да се заемат с решаването на проблемите в страната, които са от първостепенна важност: задоволяване на социалните искания на хората, изпълнили улиците през февруари и март, промяната на изборния кодекс, отмяната (или драстичното намаление) на субсидиите за партиите, създаване на новите работни места, които бяха обещали на избирателите си, те продължават да се подиграват с нашата интелигентност и да си играят с търпението ни, пренебрегвайки основните нужди на обеднелия българин.

Все още не сме видели нито един от политиците на прехода да е разследван и осъден за злоупотребите и кражбите на държавни пари, за които постоянно се обвиняват един друг. Нямали все още представа, от кога ще се увеличат (символично) майчинските и детски надбавки. Не знаят и какво ще се случи с цената на тока и парното. Кой тогава знае, дами и господа депутати?!

Само за три дни Кабинетът Орешарски ни показа как смята да управлява: 1) Рестарт на проекта „Белене“. Аз не искам поколенията след нас да изплащат милиарди дългове, но подпишат ли договорите, край. Протестирам срещу това безумие и призовавам всички българи да не го допускат. 2) Ще въвеждат майчиния език като задължителен за изучаване в училищата. Категорично против съм. Като запозната от първа ръка с проблемите в гетата, ви уверявам: децата от малцинствените групи имат проблеми с българския, а не с майчиния си език. 3) Връщат ни цигарения дим. Нашият здравен министър вероятно е единственият в света, който подкрепя тютюнопушенето. Чии бизнес-интереси са по-важни от здравето на българите? Протестираме срещу това! 4) Г-н Вигенин проявява голямо желание да възстановява бивши служители от държавна сигурност на дипломатически постове. Това дори няма да го коментирам. 5) Политизират ДАНС и правят чистки в МВР. 6) Прилагат цензура в медиите. 7) Сменяват областни управители. 8.) Новият министър на околната среда одобрява проучванията за добив на шистов газ у нас. Вероятно това са все важни за някого (за олигарси и сие кукловоди), но не и за народа ни дела.

Няма нужда да обсъждам начина, по който настоящите „нови“ управляващи завзеха властта, подлостта, интригите, омразата, политическата похот и предателствата, на които всички станахме свидетели. Срамувам се от шуробаджанащината, която нагло ни наложиха от, чрез и в Кабинета. Излишно е да коментирам езика на повечето депутати един към друг, както и да споменавам презрението, с което някои от тях се отнасят към полицаи, журналисти, институции и към нас. Напразно ли очакваме да пренебрегнат егоизма, тщеславието, сребролюбието и реваншизма си и да заработят за всенародно добро? Не са ли наясно, че обстановката е напрегната и дори най-малката искра е в състояние да запали народния гняв? Оня ден приеха закон за защита живота и здравето на лекарите и учителите, сякаш е нужно да си лекар или учител, за да ти е защитено здравето и да ти е опазен живота в страната. Същевременно децата на България умират при нелепи инциденти по детски площадки и училищни дворове. Престъпни парадокси и абсурди!

Гореизброеното е само върхът на айсберга, но показва ясно защо аз и хиляди други българи искаме оставката на Кабинета Орешарски. С действията си до момента те потвърждават народната непогрешима оценка: Олигарски. За протокола: За мен е без значение от какъв цвят (партия) ще са хората във властта, стига да си вършат работата за благото (а не във вреда) на народа.

Всички искаме мир и да живеем нормално в Родината си, вместо да се налага да търсим спасение в чужбина, но ако политиците не започнат да работят по жизненоважните за нас въпроси, нека се сърдят на себе си за последствията!

Поли Тачева, Цюрих
                            02.06.2013 г.

Коментар

• НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ
                              ОСТАВКА на Кабинета “Орешарски”

http://www.ostavkaoresharski.com/

Неделя 16 Юни 2013г – от 18:00 часа на пл. Народно събрание и общините на всички градове.

Национален протест – събитие във Фейсбук

СОФИЯ – пред Народно събрание
                              ВАРНА – Осми приморски полк 43 – централен площад
                              РУСЕ – пл. Свобода 6 – централен площад
                              ПЛОВДИВ – площад Ст. Стамболов 1 – централен площад

ИСКАНИЯ:

- КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ

(ПРИЧИНИ: МАНИПУЛАЦИИ ОТ КУПЕНИ МЕДИИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ

- ОСТАВКА НА КАБИНЕТ “ОРЕШАРСКИ”

(ПРИЧИНИ: опит за РЕСТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТА АЕЦ БЕЛЕНЕ, РЕСТАРТИРАНЕ НА БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПУЛИС, ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВАНЕ НА ШИСТОВ ГАЗ, ВРЪЩАНЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО В ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ И ПУБЛИЧНИ МЕСТА. Прокарване на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗБИРАЕМ ТУРСКИ ЕЗИК, РОМСКИ ЕЗИК, ИВРИТ И ПРОЧИЕ В БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА. Абсолютна липса на ОТГОВОРНОСТ И ЧЕСТЕН СЪД ЗА ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДА, КАКТО И ОТГОВОРНОСТ И ЧЕСТЕН СЪД ЗА ВСИЧКИ КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, а точно обратното. Никакви действия по ПРЕМАХВАНЕ НА СУБСИДИИТЕ ЗА ПАРТИИ С ВОТ ПОД 4%, а се твърди, че няма пари. Никакви действия по ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС- ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ, което дава предпоставки за манипулирането на вота, купуването на гласове и порочната практика да се разнасят чували с бюлетини, нещо, което е присъщо за бананова република от 18ти век).

ВАЖНО:

- ТОВА Е ГРАЖДАНСКИ, МИРЕН ПРОТЕСТ И НЕ Е ОБВЪРЗАН С ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ
                              - РАЗГРАНИЧАВАНЕ ОТ ПРОВОКАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА – ИЗОЛИРАЙТЕ СЕ ОТ ПРОВОКАТОРИТЕ И АГРЕСИВНИТЕ ЛИЦА.
                              - ГРУПАТА ЩЕ ОСТАНЕ ГРАЖДАНСКА И НЕЗАВИСИМА! КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА НИ ПОДКРЕПИ В ИСКАНИЯТА НИ – МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ, НО НЕ И ДА ОПРЕДЕЛЯ КАКВО ЖЕЛАЕМ!
                              - ТЕЗИ ХОРА, КОИТО СА НИ ПОДКРЕПИЛИ, НЕ МОЖЕ ДА ЖЕЛАЯТ ЦЕНАТА НА ТАЗИ ПОДКРЕПА ДА Е ПРОМЯНА НА ВИЖДАНИЯТА НИ.
                              - НАШИЯТ ПРОТЕСТ Е МИРЕН.

Съгласуван и одобрен маршрут за протеста на 16.6.2013 год, неделя:

Сборен пункт и престой от 18.00 ч. до 19.00 ч: пл. „Народно събрание”, около паметника на Цар Освободител и със следния маршрут:

- бул. „Цар Освободител”, Орлов мост и входа на Борисовата градина – 15 мин. престой, през Княжевската градина и покрай паметника на Съветската армия, надясно по у. „Ген. Гурко”, по ул. „Алабин”, пред Съдебната палата – 15 мин. престой, надясно по ул.”Позитано”, пред централата на БСП – 15 мин. престой, по ул. „Братя Миладинови”, пред централата на ДПС – 15 мин. престой, надясно по бул. „Ал. Стамболийски”, наляво по бул. Мария Луиза”, надясно по бул. „Княз Ал. Дондуков”, по бул. „Цар Освободител” до пл. „Народно събрание”.

- Като организатор съм длъжен да уведомя участниците в митинг-шествието за приключването му, съгласно посочения в уведомлението час.

Шествието ще се проведе по тротоара и пешеходните зони, по изключение в крайната дясна лента на уличното платно, по посока на движението, извън охраняемата зона на институциите.

Като организатори молим участниците да спазват маршрута и времето за престой. Както на миналия протест, ще има вътрешна охрана, която да осигурява реда и ще съдейства на полицията за извеждане на нежеланите „гости”. Нежелателно е издигането на пропартийни плакати и други подобни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Бойко и Лили на секс ваканция за ЧРД
                                Борисов насаме с Павлова, гони "Котараците"

Бойко Борисов ще се скрие от всички навръх рождения си ден и ще прекара вечерта единствено в компанията на любимата си ексминистърка Лили Павлова, издадоха пред ПИК депутати от групата на ГЕРБ.

"Имаше идея да направим тържество за шефа в една столична кръчма, направихме дори организация и купихме подарък, но той ни отряза. Каза, че е уморен и не му е до празненства", отбелязаха парламентаристите, пожелали анонимност по обясними причини.

Мъка ми е за Бойко! Мъка голяма! Падна от власт и даже няма да празнува рождения ден! Мъка!
                                Ако беше премиер щеше днеска да пререже лентичката на Дунав мост 2. И да покани Барозу, Марозу, Меркел, Неркел... И да покани десетина попа да опеят моста... И патриарха даже можеше да го опее... А сега МЪКА! Орешарски ша са пъчи на готово! Ай сиктир! Откъде-накъде!
                                Утре спешния екип на Пирогов да бъде готов, щото Бойко може да вдигне кръвното кат гледа други да реже неговата лентичка. То аслъ, Бойко друго освен кръвно вече едва ли вдига.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X