IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха-ха ама ти си много жалък- какви лични данни- аз имам приятели нотариуси , които са ми правили подобни услуги без твоите глупости..Това са дребни неща- да не продаваш. апартамент или кола- абе толкова ли си бос или се правиш..Знам , че си млад, но поне мисли..Може да се направи и при друг авторитетен човек..Ех жалки писарушки..ами попитаи шефа си- ха-ха или те е страх да не ти направят капан за корупция..а може и да има защо..И анонимен да бъдел- ха-ха- много се взе на сериозно- ти да не си принца на Монако

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
      Аа за баса ли ами то има посредници- оставете парите при нотариус, но тебе маи те е страх- не вярваш много на своите
      Ти явно си нямаш и понятие..... Смешко.

Нали при нотариуса трябва да си оставиш и личните данни. После пък трябва и ДОД да им плащаш (за печелившия) и т.н.

Наистина си доста бос и през живота си не си взимал пари, различни от заплатка.

Коментар

• Аа за баса ли ами то има посредници- оставете парите при нотариус, но тебе маи те е страх- не вярваш много на своите

Коментар

• И за какво ще ни е да се запознавам с хора като тебе, нали си си чиновник- налягаи си парцалите и може да останеш..Не ти пожелавам да си загубиш работата..но деиствително това управление не оправда очакванията..Аз никога не съм разчитал през последните 23 г. на партии и служби

Коментар

Хвани се на бас с Монти нали си голям ГЕРБОКОМУНИСТ
            И да спечеля и да загубя, ще се наложи да се запознавам с някого от вас.
            А аз съм в този форум заради анонимността. Не си търся дружки.

Коментар

• Хвани се на бас с Монти нали си голям ГЕРБОКОМУНИСТ

Коментар

Кажи на господаря си ЦЦ да спре да подслушва народа си, а ти си пии хаповете и лягаи- за днес ти признахме надника
                Ти може да си го признал, но това не ме храни.
                Чакам RBNZ.
                Още 15 минути и изчезвам.

Коментар

• Кажи на господаря си ЦЦ да спре да подслушва народа си, а ти си пии хаповете и лягаи- за днес ти признахме надника

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957
                    Мога ли да попитам модераторите -трябва ли да подсещам някои хора да си пият редовно хаповете и да не го правят с алкохол
                    Ти не ги питаш, ти им плачеш под полите.

Коментар

• ГЕРБ СА ТЪПИ МУТРОКОМУНИСТИ И ТОТАЛИТАРНИ МОЗЪЦИ , КОИТО ПОДКРЕПЯТ ОЛИГАРСИТЕ И СЛЕДЯТ НАРОДА СИ

Коментар

• И ДА ПОДСЛУШВАТ И ДА ЗАПЛАШВАТ ХОРАТА КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ И ТРОЛОВЕТЕ ИМ ЩЕ ОТИДАТ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Да мога и да загубя ,но правя анализи , отчитам зависимости и смятам че ще загубят изборите... Разбира се мога и аз да загубя баса, има много неизвестни ,платени гласове и т.н. ....
                          Но не разбирам това как от 7 до 24 часа се води пропаганда колко е велик БорисоФ ,колко е направил ,как ще спечели и няма един който да заложи 5 лева за него...
                          Ама Монти, ти си вдигнал високо летвата със скъпо уиски. Предложи им на герберите бас на бутилка "Блек рам", белки някой се съгласи да прежали 10 лв в чест на великия си вожд.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ОСВИРКАХА БОРИСОВ В БЛАГОЕВГРАД С „УУУУ! МАФИЯ!”. ТОЙ ГИ НАРЕЧЕ „КРЕСЛЬОВЦИ!”
                            Публикувано на 23.04.2013 / 22:00 ч. от afera

В Благоевград викаха “У-у-у!” и “Мафия” на площада, когато Бойко Борисов се качи на сцената за словото си, съобщава Агенция БГНЕС. Пред хората на площада Борисов ги нарече “кресльовци” и откри политическа провокация в това. Той каза пред хората, че тактиката на Станишев била да не признае изборите, затова и той всяка вечер бил на по един площад с неговите колеги и виждат хората. “Само хората по площадите ни стигат да имаме над 110 депутати”, каза Борисов.

Бившият премиер раздаваше много автографи на площада, но отказа да отговаря на въпроси. На въпрос на БГНЕС за действията на прокуратурата по повод скандала с незаконните подслушвания, Борисов запази мълчание и само отмести ръката на репортера.

Преди началото на концерта Цветанов коментира, че единственото, от което е обезпокоен, е “от това, което се случи и което използваха политиците в тази кампания, е, че дискредитираха службите, честните и достойни професионалисти в МВР. Това при всички положения е тежък удар за българската правоохранителна система и за достойнството на тези служители, но пък голям плюс за организираната престъпност, която реално се изграждаше през всичките тези години, благодарение на политическата класа”, предава БГНЕС.

Afera.bg

Коментар

Ние сме народа, които вие КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ГЕРБ 23 ГОДИНИ ГРАБИТЕ, ЛЪЖИТЕ И ТОРМОЗИТЕ, ПОДСЛУШВАТЕ И ДЕМАГОГСТВАТЕ..ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ СТЕ ВЪРХА НА ГАДНИЯ КОМУНИЗЪМ И ПОЛИЦЕИСКИ ПРОИЗВОЛ
                              Това ви е другото верую.
                              Или някой купува изборите или всички са маскари.

Елементарни са ви "мозъците" в предизборните щабове. Но защо пък не се учудвам?!

Коментар

• ПРОКУРАТУРАТА ЗАПАЛИ ПОЖАР ВЪРХУ ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. ПЪРЖАТ ГО С КЕФ.

С великодушно презрение АФЕРА наблюдаваше днес прибързаните истерии на трактористски сайт, който изквича: „Цветанов излиза сух от прокуратурата”. Трактористите никога не са били силни нито в правото, нито в мисленето, още повече в анализа, за да знаят, че изобщо не е задължително още при първия разпит на някого, пък бил той и Цветанов, да му бъде повдигнато обвинение. Цветанов го пържат “полака”, както казват сърбите, докато се разгори неспасяемия пожар върху особената му форма на главата. НИТО ЕДНА ОТ ДРЪЖКИТЕ НА МИКРОФОНИ, ЗАДАВАЩИ НЕСМАСЛЕНИ ВЪПРОСИ НА ЦВЕТАНОВ, НЕ ЗАДАДЕ НАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС, ЗА ДА ОСВЕТИ КАК ДНЕС, В НАЦИОНАЛНАТА СЛЕДСТВЕНА СЛУЖБА БИВШИЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ИЗЛЪГА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ.
                                http://afera.bg/:)

Коментар

Working...
                                X