IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ние сме народа, които вие КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ГЕРБ 23 ГОДИНИ ГРАБИТЕ, ЛЪЖИТЕ И ТОРМОЗИТЕ, ПОДСЛУШВАТЕ И ДЕМАГОГСТВАТЕ..ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ СТЕ ВЪРХА НА ГАДНИЯ КОМУНИЗЪМ И ПОЛИЦЕИСКИ ПРОИЗВОЛ

Коментар

• Тази вечер и Слави изкара някой лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
        Монти аз мисля, че ще купят изборите с надеждата да отложат края си..
        Това ви прави жалки пред хората.
        Вие се подсигурявате и при загуба и при победа. Но най-вече при загуба.

Чудя се на колко процента БСП ще признае, че народът я е изпратил в историята.

Някъде около 5-6% смятам, че е допустимата граница. Тогава ще влезе Гоце с коня, за да ви срине до 3%.

Коментар

• Монти аз мисля, че ще купят изборите с надеждата да отложат края си..Все пак за 4 години полицеищина много пари взеха,но и много врагове събраха.Ще спечелят, но те нямат вече нито подкрепата на ЕС, нито на САЩ и всички други в БГса срещу тях..
          КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР ЗА ПИРОВА ПОБЕДА- ПОБЕДА ПО ЛОША И ОТ ЗАГУБА..
          Изнудвали са много хора, плашат хората по места, 100000 подслушвания..рекет по места за бизнеса..такива неща не се прощават..Това не е времето на Живков..Да припомня, че и аз съм гласувал за тях, но съм отвратен от методите им и некадърната наглост

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Изборите са си жив покер....
            Никога ли не се мъчиш да развиваш шестото чувство и аналитична мисъл...в по големи размери.....
            Развивам ги дотолкова, доколкото могат да напълнят джоба ми.
            Изборите и в частност политиката не са от целите ми на развитие.

П.П. Ако има брокер, който прави залози за изборите през май, може и да сложа някой лев, но само заради тръпката.
            Last edited by anon6706; 23.04.2013, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Монти, вярваш или не, на мен ми е точно през оная работа резултата от изборите. Аз съм приспособим и не чакам като някои на едната пенсия, т.е. ще опитам да съм ОК който и да спечели. Това е лесно, когато през живота си човек никога не е бил зависим от партийна хранилка.
              Обичам да си залагам парите на неща, върху които имам контрол - пазари и покер.
              Тук е по-скоро галене на егото ми, ако стане така, че ГЕРБ разбие БСП на изборите.
              ще мога да ви напиша - Аз казах ли ви!

Нямам си друга работа, та ще хващам басове дали сульо или пульо щяли да спечелят някакви избори.
              Изборите са си жив покер....
              Никога ли не се мъчиш да развиваш шестото чувство и аналитична мисъл...в по големи размери.....

Коментар

А аз вече от 20 дни търся някой да се хване на бас с мен ,с убеждението че ГЕРБ ще бъде победителка на изборите...
                В службата , в министерство на икономиката , в столична община ...вече и в два форума опитвам...
                Мойте роднини ме обвиниха ,че ги рекетирам при ясни резултати против Борисов..
                Само тук има такива надъхатни ама и те не искат...да си заложат надницата....
                Аноне искаш ли с тебе....
                Монти, вярваш или не, на мен ми е точно през оная работа резултата от изборите. Аз съм приспособим и не чакам като някои на едната пенсия, т.е. ще опитам да съм ОК който и да спечели. Това е лесно, когато през живота си човек никога не е бил зависим от партийна или социална хранилка.
                Обичам да си залагам парите на неща, върху които имам контрол - пазари и покер.
                Тук е по-скоро галене на егото ми, ако стане така, че ГЕРБ разбие БСП на изборите.
                ще мога да ви напиша - Аз казах ли ви!

Нямам си друга работа, та ще хващам басове дали сульо или пульо щяли да спечелят някакви избори.
                Last edited by anon6706; 23.04.2013, 23:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                  МОНТИ И ДА СПЕЧЕЛЯТ ЩЕ Е ЗА МАЛКО, КРАЯТ Е НЕИЗБЕЖЕН
                  Но те разбирам, че искаш да им вземеш паричкичките
                  Да мога и да загубя ,но правя анализи , отчитам зависимости и смятам че ще загубят изборите... Разбира се мога и аз да загубя баса, има много неизвестни ,платени гласове и т.н. ....
                  Но не разбирам това как от 7 до 24 часа се води пропаганда колко е велик БорисоФ ,колко е направил ,как ще спечели и няма един който да заложи 5 лева за него...

Коментар

• МОНТИ И ДА СПЕЧЕЛЯТ ЩЕ Е ЗА МАЛКО, КРАЯТ Е НЕИЗБЕЖЕН
                    Но те разбирам, че искаш да им вземеш паричкичките

Коментар

Ще си говорим след изборите.

П.П. Аз не агитирам, само анализирам и предупреждавам.
                      А аз вече от 20 дни търся някой да се хване на бас с мен ,с убеждението че ГЕРБ ще бъде победителка на изборите...
                      В службата , в министерство на икономиката , в столична община ...вече и в два форума опитвам...
                      Мойте роднини ме обвиниха ,че ги рекетирам при ясни резултати против Борисов..
                      Само тук има такива надъхатни ама и те не искат...да си заложат надницата....
                      Аноне искаш ли с тебе....

Коментар

• АГИТИРАТ ТЕЗИ КОИТО СА ПЪЛНИЛИ ГУШИТЕ С КОРУПЦИЯ И СА ПОДСЛУШВАЛИ
                        Бизнеса вече не подкрепя ГЕРБ

Коментар

какво може да накара един добър анализатор да се явява като полит агитатор....
                          Интерес...
                          Ще си говорим след изборите.

П.П. Аз не агитирам, само анализирам и предупреждавам.

Коментар

Некадърността на опозицията, и най-вече в лицето на БСП, ще доведе до убедителна победа на ГЕРБ.

Съжалявам за клишето, но и на тези избори целта на БСП е отклоняване на вниманието от същинските проблеми пред държавата.
                            Така и не разбраха последните няколко избора, че това е губеща тактика.
                            http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5714631
                            същото е в Кюстендил, Перник ,Враца ,Русе ,Варна..
                            какво може да накара един добър анализатор да се явява като полит агитатор....
                            Интерес...

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Това са само 50 000 евро.

А кога убиецът Бойко Борисов ще си плати пред правосъдието за убийството?

ГЕРБ е партия на убийци!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X