IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За 23 години представителна тирания ни обраха до шушка.
    Време е за пряка демокрация !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Между другото, това е доста показателно, че Медиапул го пише. Всички знаем кой е биг бос в нея.

В момента правят подобни неща както с ГЕРБ. Обвиняваха ГЕРБ, че подслушват и фалшифицират изборите и ГЕРБ накрая се примириха с тази си роля.
      Сега започват да вменяват на обществото, че Атака вече помага на ДПС и БСП. Т.е. дискредитират Сидеров пред избирателите му.
      По този начи отказват Сидеров от мераци за нови избори. Защото, дискредитиран, той едва ли би имал шанс да вкара толкова депутати, ако изобщо вкара.

Машината за узурпиране на властта все още работи на пълни обороти.
      И кой е шеф в медиапул? И защо да не се извъртят за 24 часа - бареков Тв и цялата медийна империя на синчето на дебелата берта как се извъртяха а 180 градуса и те цели 2 пъти: от най-яростни плювачи на Тиквата преди избоирите 2009, до най-върлите му лизачи и обратно в най-големите му противници към настоящия момент.
      Аз пък започвам да съм все по-убеден, че Тиквата и Сидеров са се договорили за предсрочни, като болен е гепнал нещо за тази си "сговорчивост" - просто нямам как чак толкова много да го плюят изведнъж, че даже и спец декларация да разпространяват от герб, а не е като за пръв път да върши подобни неща другарят болен, нали? Обратното, че болен е лизач на турко-комунетата би значело само едно - той е политически труп и по-тъп дори и от това, което се очаква от него.

П.С. Разбра ли вече какво е кворум и има ли той почва у нас
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Напишете коментар...

Опции
        Ваня Ангелова
        Извинете, но Хитлер и Мусолини също са строили магистрали. Стига вече.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
          НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО НАЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Само пряка демокрация е спасението !!!
            Добре бе играч, Сидеров поиска ли днес пряка демокрация или ти и това не разбра , само плюваш?

Коментар

• Депутат от ГЕРБ отказа да подпише искането за касиране на изборите
              Александър Ненков не иска да има спекулации за конфликт на интереси, понеже баща му е конституционен съдия
              17:31 | 21.05.2013
              2719
              1
              Автор: Лъчезар Лисицов
              Share

Въпреки че няма конфликт на интереси, аз няма да подпиша жалбата на ГЕРБ до Конституционния съд за касиране на изборите, за да няма спекулации по темата. Това заяви депутатът Александър Ненков пред журналисти в кулоарите на парламента.

Известно е, че негов баща е конституционният съдия Румен Ненков, на когото ще му се наложи да гласува по жалбата.

Александър Ненков, който бе депутат и в предишния парламент, е категоричен, че конфликт на интереси няма и не е имало. „То по тази логика и в миналото би трябвало да е имало конфликт на интереси. Но пък всъщност по закон това изобщо не е така. Въпреки всичко, специално по жалбата, която ще отиде в КС от представители на ГЕРБ, няма да я подписвам, за да няма и спекулации, че ще има по някакъв начин конфликт на интереси”, обясни депутатът.

На въпрос дали баща му няма да е пристрастен, Александър Ненков коментира: „А вие какво предлагате? Той да си подаде оставката, или аз?”

На въпрос на ПИК дали баща му не следва да си направи самоотвод за конкретното дело, депутатът от ГЕРБ казва: „Отворете закона и ще видите, че няма по никакъв начин конфликт на интереси. Така че не виждам какво има в момента да обсъждаме.”

Потърсихме мнението и на националния омбудсман Константин Пенчев. Според него отвод е възможен. „Би могъл Румен Ненков да не участва, защото в крайна сметка са нужни седем гласа. Значи не е необходимо да заседава 12-членен съд. Важно е да има седем гласа „за“, за да се вземе някакво решение. Нека той да си прецени, аз не мога да коментирам. Има поле за съмнения, но ми се струва прекалено. Излиза, че Румен Ненков не може да бъде конституционен съдия или синът му не може да бъде депутат”, обясни Пенчев.

Коментар

• Само пряка демокрация е спасението !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• [LARGE][LINK=/mnenia/intervyu/9133-kragat-monterei-boiko-specheli-nyama-osnovanie-da-e-nedovolen.html]Кръгът „Монтерей”: Бойко спечели, няма основание да е недоволен[/LINK] [/LARGE]
                  [*] [LINK=/mnenia/intervyu/9133-kragat-monterei-boiko-specheli-nyama-osnovanie-da-e-nedovolen.html?tmpl=component&print=1&layout=defau lt&page=][IMG]/media/system/images/printButton.png[/IMG][/LINK] [/*][*] [LINK=/component/mailto/?tmpl=component&template=ja_teline_iv&link=e74366c 607eca488a2f16e904132ae77807b410f][IMG]/media/system/images/emailButton.png[/IMG][/LINK] [/*]
                  Вторник, 21 Май 2013 15:35 Автор Fakor.bg [/B]Канспирациите на Босия, НЛО-то Гамизов и Яне Янев дето ходи още с памперси, са пълна фантазия, казва говорителят на митичното братство Виктор Вълков

23 години обществото живее с усещането за кукловоди, които пренареждат живота му и политиката в държавата. Кръгът „Монтерей” е един от най-спряганите, че реди коалиции и правителства, качва и сваля президенти и премиера. Най-емблематичните фигури в него са бившият дипломат и външен и вътрешен министър ген. Любен Гоцев, земеделският лидер и първи дипломат на страната Виктор Вълков, бившият главен секретар на МВР о.р. ген. Георги Ламбов, Георги Вутев, бивш зам.-търговски министър, Любен Левичаров, според някои бивш шеф ЦСБОП. Участници в редовните сбирки са и Иван Чобанов, ексшеф на НСС, Иван Драшков, шеф на НСС и зам. шеф на ДАНС, Максим Димов, бивш депутат от ДПС и ексшеф на ДФРР, бизнесменът Младен Мутафчийски, Румен Гайтански – Вълка, треньорът Димитър Пенев, вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов, Христо Христов, бивш министър на външната търговия. Червеното минало е най-общата черта между Монтерейци. Вероятно напълно случайно, но традиционната сбирка всеки вторник съвпадна с първия звънец на новия парламент. Това беше поводът Faktor.bg да потърси коментара на сочените за кукловоди.

Интервю на Стойко Стоянов

- Г-н Вълков, ще има ли силен парламент и работещо правителство България?

- На този етап е трудно да преценя, ще видим, времето ще покаже какво ще се случи.

- Кръгът „Монтерей” занимава ли се с политика, в обществото се говори, че вие качвате и сваляте правителствата през последните години?

- Абсолютно не, най-малко говорим по политически въпроси, когато се съберем. Сега коментираме първенството по футбол, то вече приключва, вълнува ни победата на Левски и разни такива работи.

- Само преди дни вечният дисидент Николай Колев - Босия обяви, че вие сте свалили ГЕРБ, защото сте загубили милиарди по време на управлението на Бойко Борисов, каква е истината?

- Полетът на творческата фантазия на Босия просто няма граница, но явно пропуска да си пие редовно хапчетата. Чудя се как му идват такива фантастични идеи на акъла. Но Николай Колев – Босия е известен и може да говори такива неща – смях в залата.

- Монтерейци контактувате ли с Босия?

- Аз съм го канил един два пъти на гости, защото ми е забавен. Обичам край мене да има хора, които да ме забавляват. Преди две години за последно беше в „Монтерей”, но след това направи латиноамерикански сериал. Разказваше как го кандърдисвал генерал Любен Гоцев да прави социал-демократическа партия, как го държал за ръката. Не знам само дали не е го е държал и за коляното под масата.

- А какви са отношенията на вашия приятелски кръг с Бойко Борисов, срещате ли се?

- Аз Бойко го познавам отдавна, познават го и други членове на кръга „Монтерей”, но ние сме хора, които жиевеем в столицата. Не сме дошли като Босия от Стара Загора, познаваме много хора в София. В контактите ни с Борисов няма нищо чудно, нито пък странно. Но е смешно да се твърди, че ние сме го пратили в политиката и сме го сложили за премиер. Още по-комично пък е да се твърди, че след това сме го свалили, защото ни се губят няколко милиарда. Това са просто глупости, но винаги има любители на конспирацията.

- Защо обществото предпочита чрез конспирации и кукловоди да си обяснява какво се случва в държавата и живота?

- На българите конспиративното винаги им е било интересно, затова в публичното пространство има и такива майстори на този жанр Такива са НЛО-то Стефан Гамизов, Яне Янев, дето разнася дисаги с разни папки и още ходи с памперси.

- Борисов гостувал ли е на срещите ви в „Монтерей”?

- Бойко е идва два пъти, виждали сме се. Единият път беше дошъл на абитуриентска вечер на негови приятели, ние също бяхме поканени. Но аз с него съм се виждал и друг път, разговаряли сме по различни теми, бил съм и на негов рожден ден, познаваме се.

- Изненада ли ви провалът на Борисов в управлението на страната?

- Политиката има свои рискове, не може винаги да печелиш. Още повече той спечели, така че няма основание да е недоволен. Сега ще видим какво ще се случи, дали ще успее да постигне касиране на изборите или, както казва един приятел, да ги „кастрираме”.

ЗА ТЕЗИ КАЗВАТ, ЧЕ СА КАЧИЛИ И СВАЛИЛИ МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ

Коментар

• Кабинетът Орешарски на практика е несваляем от ГЕРБ
                    Опърничавата Атака се оказва безценен другар на дуета БСП-ДПС
                    17:09 | 21.05.2013
                    3683
                    0
                    Автор: Максим Караджов
                    Share

Кошмарната подялба в парламента между 120 депутати от БСП и ДПС срещу 120 опозиция на ГЕРБ и Атака се оказва книжен тигър.

За да се роди правителството на Пламен Орешарски, то трябва да има поне 121 гласа. Този глас в повече може да дойде от "неосъзнат атакист" без знанието на Волен Сидеров. В мига, в който бъде гласувано правителството "Орешарски" , то става по-твърдо от орех. Защото по Конституция може да бъде свалено пак само от 121 депутати.

В този случай "неосъзнатият депутат" трябва да дойде от редиците вътре в БСП или ДПС. Доста труден вариант за реализиране.

Страхът, че Орешарски ще има люлеещо се правителство, заради слабата парламентарна подкрепа, също е необоснован.

Обиденият на всичко Волен Сидеров помага за проекта "Орешарски" с изваждането на групата си от 23 души при гласуване. Така в залата остават 217 души, чиято половина е 109. БСП и ДПС винаги ще имат поне толкова при важните решения на правителството.

Хоризонтът пред новото управление явно ще е по-далечен от няколкото месеца, които му вещае Бойко Борисов и дясното му ухо Цветан Цветанов..

То като афоризма- времените неща често са наи постоянни

Коментар

• ГЕРБ И БОРИСОВ- ЦВЕТАНОВ се държат като изгонена заради мързел и хоикане жена-- търси кусури на всички други, но не и на себе си и много се надява пак да е приберат .Пак ви напомням, че ние сме наи бедните роднини на два елитни клуба-НАТО И ЕС.От нашите смешни политици зависи много малко- другаде се правят сценариите и от векове се правят.Явно мутромилиционерите са извън борда и не ги искат вече, все повече чувам за изнудвани бизнесмени за дялове..да не стане по дебела работата- като в Румъния на Басеску и министрите му-няколко са в затвора

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        След днешният ден е още по-невероятно. Ето виж какво пише един сайт, принципно силно критичен към ГЕРБ:

ГЕРБ в опозиция, БСП и ДПС избраха шеф на НС с помощ от "Атака"
                        http://www.mediapool.bg/герб-в-опози...ews206597.html
                        Между другото, това е доста показателно, че Медиапул го пише. Всички знаем кой е биг бос в нея.

В момента правят подобни неща както с ГЕРБ. Обвиняваха ГЕРБ, че подслушват и фалшифицират изборите и ГЕРБ накрая се примириха с тази си роля.
                        Сега започват да вменяват на обществото, че Атака вече помага на ДПС и БСП. Т.е. дискредитират Сидеров пред избирателите му.
                        По този начи отказват Сидеров от мераци за нови избори. Защото, дискредитиран, той едва ли би имал шанс да вкара толкова депутати, ако изобщо вкара.

Машината за узурпиране на властта все още работи на пълни обороти.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Не е важно колко книги си написал, а колко си прочел.
                          Той и проф. Вучков е написал доста книги, но не бих го пуснал в дома си.
                          Нито го слушам, нито го чета прф. Вучков, с луди не се занимавам, независимо колко книга са написали! Ей, най- после с Анон да съм на едно мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            АТАКА е крайно лява, а не крайно дясна партия както се опитват да внушават някои.
                            Купуването на депутати от страна на ГЕРБ в предишния парламент, няма да бъде простено от Сидеров. В момента повече от половината му депутати са млади надъхани копелета. Бившата му платена Калина даже днес говори срещу него в "часът". Така, че индиректно отговарям на въпроса ти, нормално е крайно леви да се коалират с леви, стига левите да предложат наистина леви мерки. Сергея обаче направи стратегическа грешка, предложи ненакърнен човек за премиер, но с дясно мислене, не с ляво! Хората обаче по площадите и улиците са леви и очакват леви мерки. По-вероятно в такава ситуация е Волен да остане в опозиция, а ГЕРБ да подкрепят програмнтото правителство "Орешарски", колкото и да ви се струва невероятно.

След днешният ден е още по-невероятно. Ето виж какво пише един сайт, принципно силно критичен към ГЕРБ:

ГЕРБ в опозиция, БСП и ДПС избраха шеф на НС с помощ от "Атака"
                            http://www.mediapool.bg/герб-в-опози...ews206597.html

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Кабинетът Орешарски на практика е несваляем от ГЕРБ....
                              Тез от ПИК е хубаво,че ме четат,но защо не ме цитират ....Още снощи писах тук,че Орешака стане ли премиер и ще изкара безпроблемно мандата докрай ....Сега не ми се рови да се самоцитирам
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Ама Тодар е бил на власт 30 години,той е искал да го запомнят с нещо. А Волен не е бил на власт никога. Анончо, не очаквах от теб пич да правиш такива евтини внушения!
                                Не е важно колко книги си написал, а колко си прочел.
                                Той и проф. Вучков е написал доста книги, но не бих го пуснал в дома си.

Коментар

Working...
                                X