If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние сме народа, които вие КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ГЕРБ 23 ГОДИНИ ГРАБИТЕ, ЛЪЖИТЕ И ТОРМОЗИТЕ, ПОДСЛУШВАТЕ И ДЕМАГОГСТВАТЕ..ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ СТЕ ВЪРХА НА ГАДНИЯ КОМУНИЗЪМ И ПОЛИЦЕИСКИ ПРОИЗВОЛ
Монти аз мисля, че ще купят изборите с надеждата да отложат края си..Все пак за 4 години полицеищина много пари взеха,но и много врагове събраха.Ще спечелят, но те нямат вече нито подкрепата на ЕС, нито на САЩ и всички други в БГса срещу тях..
КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР ЗА ПИРОВА ПОБЕДА- ПОБЕДА ПО ЛОША И ОТ ЗАГУБА..
Изнудвали са много хора, плашат хората по места, 100000 подслушвания..рекет по места за бизнеса..такива неща не се прощават..Това не е времето на Живков..Да припомня, че и аз съм гласувал за тях, но съм отвратен от методите им и некадърната наглост
Монти, вярваш или не, на мен ми е точно през оная работа резултата от изборите. Аз съм приспособим и не чакам като някои на едната пенсия, т.е. ще опитам да съм ОК който и да спечели. Това е лесно, когато през живота си човек никога не е бил зависим от партийна хранилка.
Обичам да си залагам парите на неща, върху които имам контрол - пазари и покер.
Тук е по-скоро галене на егото ми, ако стане така, че ГЕРБ разбие БСП на изборите.
ще мога да ви напиша - Аз казах ли ви!
Нямам си друга работа, та ще хващам басове дали сульо или пульо щяли да спечелят някакви избори.
Изборите са си жив покер....
Никога ли не се мъчиш да развиваш шестото чувство и аналитична мисъл...в по големи размери.....
А аз вече от 20 дни търся някой да се хване на бас с мен ,с убеждението че ГЕРБ ще бъде победителка на изборите...
В службата , в министерство на икономиката , в столична община ...вече и в два форума опитвам...
Мойте роднини ме обвиниха ,че ги рекетирам при ясни резултати против Борисов..
Само тук има такива надъхатни ама и те не искат...да си заложат надницата....
Аноне искаш ли с тебе....
Монти, вярваш или не, на мен ми е точно през оная работа резултата от изборите. Аз съм приспособим и не чакам като някои на едната пенсия, т.е. ще опитам да съм ОК който и да спечели. Това е лесно, когато през живота си човек никога не е бил зависим от партийна или социална хранилка.
Обичам да си залагам парите на неща, върху които имам контрол - пазари и покер.
Тук е по-скоро галене на егото ми, ако стане така, че ГЕРБ разбие БСП на изборите.
ще мога да ви напиша - Аз казах ли ви!
Нямам си друга работа, та ще хващам басове дали сульо или пульо щяли да спечелят някакви избори.
МОНТИ И ДА СПЕЧЕЛЯТ ЩЕ Е ЗА МАЛКО, КРАЯТ Е НЕИЗБЕЖЕН
Но те разбирам, че искаш да им вземеш паричкичките
Да мога и да загубя ,но правя анализи , отчитам зависимости и смятам че ще загубят изборите... Разбира се мога и аз да загубя баса, има много неизвестни ,платени гласове и т.н. ....
Но не разбирам това как от 7 до 24 часа се води пропаганда колко е велик БорисоФ ,колко е направил ,как ще спечели и няма един който да заложи 5 лева за него...
П.П. Аз не агитирам, само анализирам и предупреждавам.
А аз вече от 20 дни търся някой да се хване на бас с мен ,с убеждението че ГЕРБ ще бъде победителка на изборите...
В службата , в министерство на икономиката , в столична община ...вече и в два форума опитвам...
Мойте роднини ме обвиниха ,че ги рекетирам при ясни резултати против Борисов..
Само тук има такива надъхатни ама и те не искат...да си заложат надницата....
Аноне искаш ли с тебе....
Некадърността на опозицията, и най-вече в лицето на БСП, ще доведе до убедителна победа на ГЕРБ.
Съжалявам за клишето, но и на тези избори целта на БСП е отклоняване на вниманието от същинските проблеми пред държавата.
Така и не разбраха последните няколко избора, че това е губеща тактика.
Коментар