IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Щоо ?
    Е, не слуша ли по новините заявките на вашите като какво и що смятат да вършат?

Коментар

• Контраатака

БСП цака ГЕРБ със свой ход в съда за вота

БСП също ще сезира Конституционния съд заради изборите.

Социалистите, обаче, няма да искат касиране на вота, както възнамеряват да направят от ГЕРБ, а напротив - те настояват конституционните съдии да обявят за противоконституционен текста от Изборния кодекс, който дава възможност за касиране на изборите.

http://www.bnews.bg/article-77018

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ей комундета стига сте си плюли в устите, щото като гледам май ще се наложи да ни управлявате заедно
        И с тези усти ще лапате заедно, така че спрете да се плюете

Аме Чунчо, метериологията има ли нещо общо с изданията на Винетоооу?
        Бе то проблем с коалициите няма има проблем как да го обяснят на електората.Аз казах че ще има партия смъртник ако се състави правителство.Или ГЕРБ умира или Атака.БСП и ДПС са безсмъртни.Така че към момента се търси добър ражисьор.Иначе цирка е уникален.Благодарение на агресивната простотия на герберите всички се настроиха срещу тях.Те си мислят че при нови избори ще имат повече депутати или пък че ще влезе партия с която да направят коалиция.Това са мечти.След като унищожиха сините сега ще си сърбат попарата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Чака ни пак инфлация.
          Щоо ?

Коментар

• Чака ни пак инфлация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              А ти как го тълкуваш....
              за мен означава следното ,нивото ти е толкова паднало ,че за да намирам причини да водя някакъв спор или дискусия с теб е ,че си платен... а ако го правиш от убеждение ....
              Ти си "специалиста" по оценка на другите.
              Аз се въздържам от това.
              Каквото кажеш, това е вярното.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                този цитат от поста на монти как го тълкуваш:

"жалко имаше какво да се научи от Анон от форекса ,но не и платеният Анон гербаджия"

Спорд мене Монти те е пожалил....
                .Аз бих писал, че си идеалист гербаджия....
                Един истински ленинист - димитровец в защита на мутренското управление .....Един не толкова млад хунвейбин, готов на всичко, само да не признае , че се е объркал с преценката и подкрепата си......
                Кажи си аноне, ще ти олекне....

Коментар

Няма програма ,няма НС ,няма кабинет ,но вече го оплюваш....как се наричат такива хора..

Ти кажи....
                  Ти това сериозно ли го пишеш?!
                  Това, че идва на власт някой, който НЯМА ПРОГРАМА трябва да ме радва ли?!
                  Това ли е парламентарната демокрация? - "Да вляза в Парламента, пък после ще му мисля как да управлявам!!!!"
                  Разбира се - има извинение (ВИНАГИ). Пак ще спасяват България. Гледан, гледан и пак гледан до втръсване филм.

Коментар

Да го наречем така - ГЕРБ предложи най-дясната възможна политика от всички партии, които имат ресурс да управляват държавата.

Сега остава да ми кажеш, че ГЕРБ са правили ляво управление.
                    Аз питам ГЕРБ управляваха ли изобщо?

Това си беше едно СИКаджийско ограбване на държавата в последните 3,5 г., което уж беше под формата на управление на държавата. Държавата се управляваше като една охранителна фирма, точно по най- каруцарския начин. Това си можеше човека, това правеше. За дясна политика на управление можем да говорим по времето на управлението на Иван Костов.
                    Само един факт да ти напомня за Монката Дянков - национализацията на БФБ. От една страна, груба грешка на Орешарски при управлението на Тройната коалиция, че не продаде държавния дял в БФБ, а Дянков реши въпроса като е национализира БФБ. После шикалкави някой друг месец и си тръгна. Ето ти пример за ляво управление.

Коментар

"жалко имаше какво да се научи от Анон от форекса ,но не и платеният Анон гербаджия"
                      А ти как го тълкуваш....
                      за мен означава следното ,нивото ти е толкова паднало ,че за да намирам причини да водя някакъв спор или дискусия с теб е ,че си платен... а ако го правиш от убеждение ....

Коментар

А уж не беше такъв ,уж имаше интерес червените да дойдат на власт.....
                        Интересът ми е същия. Но с този "интерес" по-скоро "хеджирам" в личен план.
                        Освен това се отвратих от начина по който БСП се опитва да узурпира властта.

Тези анонимки В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ са досущ като доносите от времето преди 10-ти ноември.

Коментар

Какво очакваш, когато пиша в тази тема?
                          Анализи се правят, когато има дискусия.
                          Времето, което цитираш, във валутната тема имаше хора, с които се получаваше дискусия. По едно време останаха само заядливи лузъри и спрях да пиша.
                          Въпрос на време е и тук да спра, но сега има интересни събития и ме сърбят пръстите.
                          Не става въпрос да спреш ...
                          Става въпрос за явно изразена прогерберска позиция ,еднаква с официалната на ББ и на 20 още такива платени никове из форумите.......
                          А уж не беше такъв ,уж имаше интерес червените да дойдат на власт.....
                          Няма програма ,няма НС ,няма кабинет ,но вече го оплюваш....как се наричат такива хора..

Ти кажи....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            Това, което правеше ГЕРБ дясна политика ли го наричаш?
                            Да го наречем така - ГЕРБ предложи най-дясната възможна политика от всички партии, които имат ресурс да управляват държавата.

Сега остава да ми кажеш, че ГЕРБ са правили ляво управление.

Коментар

И критерия дали агитирам за някоя партия са два ника ли? Хайде, с тебе 3.

Аз агитирам за дясна политика. На този етап тя може да се реализира само от ГЕРБ и в никакъв случай от другите три партии в парламента - заедно и/или поотделно.
                              Това, което правеше ГЕРБ дясна политика ли го наричаш?
                              Аз съм обявен във форума, че съм за БСП, а това не е вярно. Аз съм си против ГЕРБ, защото при това управление съм живял най- зле. Утре, ако Орешарски сложи човека на Първанов за министър на финансите- Кирил Ананиев, хич да не чака подкрепа от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Аз не помня някой да е писал, че си платен. Просто е интересно, защо отричаш, че си за ГЕРБ, след като от коментарите ти това ясно си личи.

Коментар

Working...
                                X