IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОТ НЕТА- Vyara Stoilova
    В провинцията мнозинството от хората са облечени в дрипи и са без зъби ( Бареков)....Не е само в провинцията, г-н Бареков...Вчера чаках един час, за да подам данъчната си декларация. Наблюдавах останалите чакащи. Работещи хора, видно от факта, че също бяха дошли да подават декларации. Половината от тях изглеждаха изглеждаха измъчени и тъжни. Не бяха облечени в дрипи, но определено и дрехите и обувките им бяха доста овехтели....Не съм им гледала зъбите, защото никой не се усмихваше.....

Коментар

• Valentin Georgiev
      По последни социологически данни рейтингът на Цветанов и неговия ГЕРБ растат, защото Цветанов обещава повсеместно подслушване през следващия им мандат. А рейтингът на Борисов пада, защото се опитва да се разграничи от Цветанов. Току виж сме станали свидетели на нова драма - ГЕРБ като нищо може да изключи Борисов.
      ха- ха

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
        ЕКСКЛУЗИВНА БОМБА! ЗАПИСИ НА БОЙКО БОРИСОВ, МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ И ПРОКУРОР КОКИНОВ! БОЙКО БОРИСОВ: РОМАН МОЕ ЛИ СИ ГО Е… ДЖАМБАЗОВ ИЛИ НЕ МОЕ? КОКИНОВ: СПОРЕД ВЕСТНИЦИТЕ ОЩЕ ЕДИН ОТ ЗАМЕСТНИЦИТЕ МИ Е ГЕЙ!
        Публикувано на 26.04.2013 / 8:25 ч. от afera

В редакциите на водещи медии отново бяха пуснати ШОКИРАЩИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ МЕЖДУ БОЙКО БОРИСОВ, ГРАДСКИЯТ ПРОКУРОР НИКОЛАЙ КОКИНОВ И МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ. Файловете са звукови и са изпратени от поща „Бойко Найденов Кокинов boykonaydenov@mail.ru На тях се чуват СКАНДАЛНИ ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ИЗОБЩО СХЕМИТЕ, КОИТО СА ВЪРТЕНИ ЗА ВЛИЯНИЕ. ЕТО И СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПЪРВИЯ ЗАПИС:

Изпратените звукови файлове са над 15, АФЕРА ги прослушва. Очаквайте продължение.

„Ако мислите, че след 20.02.2013 г. Цветан Цветанов е спрял да ви подслушва сте се объркали. Но почти сигурен съм, че си го знаете. Защото аз съм един от тези, които ви подслушват. Служител съм на СДОТО, продължавам да работа там и върша каквото ми наредат началниците. А те вършат каквото им нареди Цветанов. В този майл, защото аз не пускам сигнал, ви уведомявам за последния случай на нерегламентирано подслушване , в който аз участвах.

Защо пиша това? Защото днес 25.04.2013 г. Бойко Борисов заяви на българите, че Цветан Цветанов се е заклел в децата си, че не е подслушвал него. Е, не е така. Аз, и мои колеги подслушвахме в началото на април тази година среща между Бойко Борисов, бившия министър на земеделието Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов. На нея се обсъждаше какви са възможностите да бъде прекратено делото за корупция, по което Мирослав Найденов е обвиняем и куп други неща касаещи държавата. За да отидем на тази „тренировачна мисия“ бяхме изпратени с обяснението, че е по разпореждане на Цветанов, въпреки, че министърът на вътрешните работи в тази сутрин беше Петя Първанова. Защо се съгласихме да отидем?! Мисля, че мога да ви го обясня с една дума – СТРАХ.

След като се случиха всички неща в службата, на която съм отдаден, честно казано ми писна. Консултирах се с юристи, които ми разкриха каква би била гледната точка на законодателството в България към съдържанието на този разговор, който записахме. А именно – и ние, и разговарящите сме извършили престъпления. За нашите е ясно – подслушвали сме незаконно, без значение дали е бившият министър председател или сервитьора от „Двете Халби“. Но от това което ми казаха юристите мисля, че по важното е какви престъпления са вършили докато са си говорили Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов. И тримата са съучастници в извършването на престъпление по чл. 288, във връзка с чл. 18 ал. 1 от НК: „ Орган на властта който…по друг начин осуети наказателно преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години.“ Не разбрах дали само Кокинов, или съвместно с Борисов и Найденов е извършил престъплението по чл. 357 ал. 1 от НК: „ Който разгласи информация, представляваща държавна тайна, която му е била поверена или станала известна по служба или работа, както и този, който разгласи такава информация, като съзнава, че от това може да последват вреди зе интересите на Република България, ако не подлежи на по-тежко наказание, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.“ Юристите ми казаха, че според тях в този разговоро са извършени и други престъпления, но в крайна сметка си има прокуратура, която трябва да прецени.

Доказателствата за това което написах по-горе са в следващите извадки от въпросния разговор, както и в аудио файловете, които ви изпращам.

Подпис ………………..

/Бойко Найденов Кокинов/
        http://afera.bg/razsledvania/42091.html
        Булгар ЛИЙКС ! ! ЛИЙСК, ЛИЙКС...

Тече като от пробита бъчва! УАУУУ!!

Ах, колко интересно взе да става...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Още един хубавец: Хубава компания за политик.
          Скандално известният бизнесмен Славчо Христов събрал на една маса неотдавна пъстра компания от олигарси, политици и подземни герои.

Бившият оператор на предаването по БНТ „Бързи, смели, сръчни“ поканил по повод празник на любимия си племенник в един от хотелите си на Златни пясъци добрия си приятел Иван Костов, Надежда Михайлова, хотелиера и бивш търговец на оръжие Младен Мутафчийски, както и мистериозния бизнесмен Младен Михалев-Маджо, разказаха очевидци на събитието.

Присъствието на Иван Костов на масата не било изненада за никого.

Както е известно, тъкмо в ресторант „Олимп“ на стартиралия бизнеса си с търговия на мартеници Христов се събират най-влиятелните навремето седесари. Групата им дори се самопровъзгласява за кръга „Олимп“ по името на заведението
          Само непосветените обаче са били шокирани от появата на вездесъщия Маджо на купона.

Коментар

• Е.Димитров: Цветанов ни разказваше за подслушването

[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]

Бившият депутат от ГЕРБ и един от най-близките хора на Бойко Борисов Емил Димитров съобщи, че Цветан Цветанов сам се е хвалел за подслушването. Според него информацията, че Цветанов е подслушвал всички "не е новина".

"Аз си го знаех през цялото това време. Самият Цветан Цветанов ни го е казвал на сбирки на актива на ГЕРБ по районите. Че ще ни организира нещо такова". Така отговаря пред в. "Преса" Емил Димитров в отговор на въпроса дали "самият той се е чувствал подслушван?". Димитров смята, че Борисов се опитва да преплува Ламанша с "воденичен камък на шията - Цветан Цветанов и Искра Фидосова". /БГНЕС

София / България

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнение
              Чунчо, припомни ми, Емил Димитров не беше ли депутат от ГЕРБ и близък приятел на Борисов.
              И в същия дух, Кирил Йорданов не беше ли кмет на герб
              Да Беше! Единият е бизнесмен и там само прокуратурата може да каже дали парите им са от незаконен бизнес или от от незаконна дейност.

Тук проблема е откъде червените депутати Р.Овчицата невинна и Р ПУтков, Галев имат пари в офшорки. Сигурно са спестили от заплати от Парламента. И защо ги крият в офшорки а не ги внесат в Български Банки?
              Интересното е ,че кражбите от Бюджета на Страната не интересува Прокуратурата. Сигурно не е важно, как тези Червени олигарси и политици са натрупали милиони без да плащат данъци и колко щети са нанесли на държавата ни с взетите подкупиу.
              Кирил Йорданов естествено си е 4 мандата кмет от БСП и както всички български хамелиони пак се прикрепи към Властта за да не изгуби имунитет. За мен няма цвят на престъпниците окрали народа си. Да ги съдят щом са виновни, както съдят всеки гражданин.
              Още по интересно е ,че Станишев е знаел за тези сметки и само това е била причината да елиминира от властта най "големият" световен експерт по кражби в енергетиката. Р. Овч.
              Attached Files
              Last edited by 4un4o; 26.04.2013, 08:56.

Коментар

• ЕКСКЛУЗИВНА БОМБА! ЗАПИСИ НА БОЙКО БОРИСОВ, МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ И ПРОКУРОР КОКИНОВ! БОЙКО БОРИСОВ: РОМАН МОЕ ЛИ СИ ГО Е… ДЖАМБАЗОВ ИЛИ НЕ МОЕ? КОКИНОВ: СПОРЕД ВЕСТНИЦИТЕ ОЩЕ ЕДИН ОТ ЗАМЕСТНИЦИТЕ МИ Е ГЕЙ!
                Публикувано на 26.04.2013 / 8:25 ч. от afera

В редакциите на водещи медии отново бяха пуснати ШОКИРАЩИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ МЕЖДУ БОЙКО БОРИСОВ, ГРАДСКИЯТ ПРОКУРОР НИКОЛАЙ КОКИНОВ И МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ. Файловете са звукови и са изпратени от поща „Бойко Найденов Кокинов boykonaydenov@mail.ru На тях се чуват СКАНДАЛНИ ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ИЗОБЩО СХЕМИТЕ, КОИТО СА ВЪРТЕНИ ЗА ВЛИЯНИЕ. ЕТО И СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПЪРВИЯ ЗАПИС:

Изпратените звукови файлове са над 15, АФЕРА ги прослушва. Очаквайте продължение.

„Ако мислите, че след 20.02.2013 г. Цветан Цветанов е спрял да ви подслушва сте се объркали. Но почти сигурен съм, че си го знаете. Защото аз съм един от тези, които ви подслушват. Служител съм на СДОТО, продължавам да работа там и върша каквото ми наредат началниците. А те вършат каквото им нареди Цветанов. В този майл, защото аз не пускам сигнал, ви уведомявам за последния случай на нерегламентирано подслушване , в който аз участвах.

Защо пиша това? Защото днес 25.04.2013 г. Бойко Борисов заяви на българите, че Цветан Цветанов се е заклел в децата си, че не е подслушвал него. Е, не е така. Аз, и мои колеги подслушвахме в началото на април тази година среща между Бойко Борисов, бившия министър на земеделието Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов. На нея се обсъждаше какви са възможностите да бъде прекратено делото за корупция, по което Мирослав Найденов е обвиняем и куп други неща касаещи държавата. За да отидем на тази „тренировачна мисия“ бяхме изпратени с обяснението, че е по разпореждане на Цветанов, въпреки, че министърът на вътрешните работи в тази сутрин беше Петя Първанова. Защо се съгласихме да отидем?! Мисля, че мога да ви го обясня с една дума – СТРАХ.

След като се случиха всички неща в службата, на която съм отдаден, честно казано ми писна. Консултирах се с юристи, които ми разкриха каква би била гледната точка на законодателството в България към съдържанието на този разговор, който записахме. А именно – и ние, и разговарящите сме извършили престъпления. За нашите е ясно – подслушвали сме незаконно, без значение дали е бившият министър председател или сервитьора от „Двете Халби“. Но от това което ми казаха юристите мисля, че по важното е какви престъпления са вършили докато са си говорили Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов. И тримата са съучастници в извършването на престъпление по чл. 288, във връзка с чл. 18 ал. 1 от НК: „ Орган на властта който…по друг начин осуети наказателно преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години.“ Не разбрах дали само Кокинов, или съвместно с Борисов и Найденов е извършил престъплението по чл. 357 ал. 1 от НК: „ Който разгласи информация, представляваща държавна тайна, която му е била поверена или станала известна по служба или работа, както и този, който разгласи такава информация, като съзнава, че от това може да последват вреди зе интересите на Република България, ако не подлежи на по-тежко наказание, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.“ Юристите ми казаха, че според тях в този разговоро са извършени и други престъпления, но в крайна сметка си има прокуратура, която трябва да прецени.

Доказателствата за това което написах по-горе са в следващите извадки от въпросния разговор, както и в аудио файловете, които ви изпращам.

Подпис ………………..

/Бойко Найденов Кокинов/
                http://afera.bg/razsledvania/42091.html

Коментар

• Бизнес
                  Бургас
                  България и светът
                  Енергетика
                  Избори
                  Избори 2013
                  Икономика
                  Криминално
                  Любопитно
                  Мнение
                  Общество
                  Общински съвет
                  Оттук-оттам
                  Под лупа
                  Политика
                  Предизборно
                  Произвол
                  свобода на словото
                  Традиции

Последен брой

Дойде ли краят на мутромилиционера Цветанов?
                  Публикувано на 26.04.2013 от admin

Ако болката от мутренския стил на управление бе истинска, то тя трябваше да се чуе и от Мирослав Найденов, и от опозицията, и от прокуратурата преди години – когато му беше времето. А не 2 седмици преди изборите

Политическата бомба е като атомната – ударната вълна първо покосява всичко наоколо, а след това се връща към центъра.

Признанията на бившия земеделски министър Мирослав Найденов в ефира на bTV очевидно са тазгодишната предизборна политическа бомба. Директните обвинения срещу Цветан Цветанов – не само за незаконно подслушване, но и за долнопробен политически рекет, идват от един от най-приближените министри на Бойко Борисов. Не от креслив опозиционер, а от човек, който 4 години плътно обслужваше властта. Разполагаше с огромен финансов ресурс и бе подкрепян до последния момент – да не забравяме, че точно заради него личният калкулатор на Борисов – Симеон Дянков, бе анатемосан от ГЕРБ.

Защо вътрешен човек удря Цветанов?

Има един бърз и грешен отговор на този въпрос и той ще бъде експлоатиран от ГЕРБ през следващите дни, за да се отдалечи моментът на имплозията. Ще бъде обяснено подробно, че Найденов не е толкова „вътрешен“. Научно ще бъде доказано, че той всъщност е прикрит комунист, умело залъгвал дори Него. Ще бъдат припомнено, че Найденов е ходил в ресторант, но не е ял Октопод, а е говорил с него. Ще бъде подчертано, че Партията е съвсем наясно с този Предател и заради това го е отлюспила от кандидатските си листа. „Той говори, щото няма да е депутат“ – общо взето под това мото ще минат коментарите на политици и фенове на ГЕРБ.

Разбира се, че има и такъв момент. Няма разумен човек, който да възприеме с лекота новопридобития образ на Мирослав Найденов на опозиционер и борец за справедливост. Сега е защитен свидетел, с охрана, може и самоличността да му сменят скоро. Но със сигурност той нямаше да е толкова словоохотлив, ако беше водач на листа. Но не това е важното – затова подобна посока е подвеждаща и грешна.

Важното е, че ГЕРБ от години подслушва незаконно и според свидетели -

използва тези записи за мутренски рекет

Всъщност този факт е известен не от приказките на Найденов, не дори и от скорошните открития на прокуратурата за наличието на „Цецомобил“, а от признанията на самите Бойко Борисов и Цветан Цветанов. И тези признания не са от днес, не са от вчера, а от началото на мандата. И ако някой се учудва днес, е хубаво да си припомни следните реплики: „Не е ваша работа колко министри се подслушват. Колкото трябва – толкова. Искам да имам контрол върху техните действия (на министрите)… Те трябва не само да знаят, те трябва да работят така, че все едно са слушани и гледани… Няма лични права за министри“.

Обществото прие с лекота тези думи на Бойко Борисов, казани преди години. Нямаше протести, имаше даже одобрения. Прикрит зад абсолютно фалшивата теза за някаква превенция на корупцията, Цветанов съвсем му отпусна края. Спомняте ли си историята с горнооряховските лекари и бебето във фризера? Още докато четеше разговорите между докторите от трибуната на Народното събрание, бе ясно, че Цветанов е достигнал дъното, но ще продължи да копае надолу. Не Цветанов измисли подслушването, но със своята наглост го издигна до невиждани висоти. Някой съмнява ли се в думите на Найденов – че Цветанов е подслушвал поголовно, че е всявал страх, че е правил досиета, че е оформял профили…? Едва ли.

Но този абсолютен цирк бе аплодиран! Спомняте ли си как всички министри рапортуваха един по един: „На мен не ми пука, че ме подслушват. Няма какво да крия“. Подобни изречения казаха и Росен Плевнелиев, и самият Мирослав Найденов и целият „екип“ от жертви на Цветанов. Сега излиза, че Найденов казал това с отвращение. Като осъзнал се алкохолик.

Щом всички министри са знаели, че са подслушвани, щом с правителствения рекет и наглата полицейщина е било наясно и обществото, и в частност – прокуратурата, то тогава каква е новината днес? Явно е, че всички

комфортно сме живели под крилото на ченгеджийско правителство

Че е имало обществен договор, който позволява това.

Тук новина няма. Тя е само за току-що прогледнало пеленаче. Воят, който се чува, е просто предизборен, тъй като „новината“ е структуроопределяща, т.е. тя може да повлияе върху резултата на вота. Ако болката от мутренския стил на управление бе истинска, то тя трябваше да се чуе и от Найденов, и от опозицията, и от прокуратурата преди години – когато му беше времето. А не 2 седмици преди изборите.

Възможно ли е бомбата да порази хора от ГЕРБ, да удари „последния бушон“ Цветанов? Да, разбира се. И това е така, тъй като тезата „Лошият Цветанов рекетираше добрите хора от ГЕРБ“ не е вярна. Това също е за отклоняване на вниманието и е толкова разпространена, че вече я има и във вариант: „Цветанов на практика управляваше. Той измъкна партията из под носа на Борисов. Той държи Бойко с нещо.“ Спомням си преди години какво се случи, когато Костов се раздели с 10 министри и СДС започна да се цепи напречно. Онази партия взе да обяснява, че Командира е в бяло, а всички останали са оцапани, но той има силата и волята да почисти управленската среда. В резултат на това още през 1999 г. бе ясен трендът на СДС. Сега някой се опитва да каже, че Цветанов, Емо Ротманса, Симеон Дянков и т.н. са били лоши хора, но Бойко не е. Точно заради това бомбата може да порази още хора, включително Цветанов. За да се запази образът на Лидера! Светостта не може да бъде поставяна под въпрос! Но ние знаехме, че нищо не помръдваше в държавата без одобрението на Бойко Борисов. И така е във всяка лидерска партия. Във всяка диктатура. Нещо повече – точно Борисов насърчаваше подслушването на свои и чужди.

От какво тогава да се разграничи сега?

Не твърдя, че Цветанов няма папка за Борисов. Дори съм убеден, че има. Но не заради това Бойко ще го крепи още известно време, а защото ще е абсолютно алогично Борисов да се раздели преди вота с последния милиционер на българския преход – Цветан Цветанов. Самоубийствено е. Ако го направи, директно трябва да свие байрака и да си ходи в Банкя. Не че Бойко е логичен политик, но по-правилната му отбранителна тактика е да тупка топката поне до 12 май. Пък после – ще видим. Сигурно ще разчита на правилото „Testis unos, testis nullus“. Затова сега кара всички да се кълнат – Цецо му се заклел, че няма такова нещо, Миро да се закълне, че е споделял за подслушването! А ако се появят и други свидетели като Мирослав Найденов, Цветанов със сигурност никога повече няма да е министър на вътрешните работи. Дали ще остане депутат и политик? Или ще се запознае със Софийския затвор отблизо? Това дори Цацаров още не го знае.

Петьо Цеков

Сега

Коментар

• http://teodordetchev.blog.bg/drugi/2...orisov.1104136

25.04 00:24 - ШВЕЙЦАРСКИЯТ ДОКЛАД ЗА ПРЕСТЪПНОТО МИ
                    КОЛКО ДУШИ БЯХА УБИТИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕБИВАВАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ В МВР ?

„Швейцарският доклад за престъпното минало на Бойко Борисов“ е известен и популярен документ сред интернет потребителите. Това стана възможно, лагодарение на усилията на сайта „Биволъ“, който публикува значителни по обем части от доклада още преди време.

Заглавието на предложената по-долу част от доклада, включва в себе си пояснението „част трета“, именно защото следваме публикацията в сайта „Биволъ“. Трябва обаче да се подчертае, че тук заедно с вестник „Свободен народ“ даваме своя скромен принос в публикуването на „Швейцарския доклад“. Частта, която се помества по-долу, включваща хронологията на мафиотските убийства по време на главното секретарство на Бойко Методиев Борисов се публикува за първи път на български език.

В сайта „Биволъ“ тази част е помесетена под формата на факсимилета на съответните листове от доклада на английски език. Тук го правим за първи път на български език. (На хартиен носител, този текст ще може да бъде открит живот и здраве в новия брой на вестник „Свободен народ“, който трябва да се появи в София в четвъртък – 25 април 2013 г. и в цялата страна в петък – 26 април 2013 г. Разбира се, текстът вече е и в електронното издание на „Свободен народ“: http://www.svobodennarod.com/undergr...ast-treta.html )...............

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Разпасана либералност - туй кво ще рече?
                      Какво е за теб толерантността?
                      Баланс. Този баланс ти често нарушаваш и аз, вместо толерантност, проявявам толерастия или- разпасана либералност.

Коментар

• няма ли пряка демокрация - няма демокрация
                        http://lucecita.blog.bg/politika/201...raciia.1066649
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Много черногледо
                          Но, толерантността не мисля, че е проблем, а липсата й

* * *
                          Пешо, добре са те обработили за повишение на цените.
                          И банките така, ...и свободата ти...
                          Нещо не мое да вденеш.Няма такъв филм цените требе да са колкото на мен ми уйдисва.Или цените ще станат колкото съм написал или ще се стои на тъмно и студено.Няма как да купуваш материали и техника на световни цени а да продаваш спрямо българските пенсии и заплати.Щото като задържаме цените дълговете на всички по веригата растат.А за банките изобщо не си права.Не те са виновни че идиотите теглят кредити да си купуват плазми телефони коли апартаменти да ходят на екскурзии.Не може да подписваш идиотски договор щото си алчен да придобиеш нещо а после олеле държавата и банките виновни.Аз що не ревунча а.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            БТВ организира, кампания на 12.05.2013 с надслов:
                            "Да изчистим България за един ден от Червената Чума БСП!"

Днес излезна списъка с хората със сметки в офшорна зона Кипър.
                            Списъкът е повече от показателен.

Видни представители:

Ето кои са тези славни българи:
                            Венци Стефанов
                            Венета Райкова
                            Петра фолк певицата. Петра е олекнала с 6 милиона евро.

Лили Иванова прима на българската естрада.
                            Поне 1.5 милиона евро

Слави Трифонов водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро.

Васил Найденов поп изпълнител, известен с прякора си Васко Кеца.

Георги Христов певец.

Евгени Минчев светски хроникьор.

Младен Михалев-Маджо бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама.

Мина Костова дъщеря на Иван Костов.

Христо Ковачки бизнесмен, солиден играч в българската енергетика.

Гриша Ганчев

Стефан Шарлопов

Кънчо Стойчев социолог.Един от собствениците на Галъп Интернешънъл България.
                            Георги Гергов български олигарх.

Валентин Димитров-Вальо Топлото.
                            Димитър Желязков-Митьо Очите.

Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ.

Румен Петков

Румен Овчаров

Николай Бареков.

Елена Вълчева дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев.

Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна,

Моника . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари 12 милиона евро от авоарите си.
                            Чунчо, припомни ми, Емил Димитров не беше ли депутат от ГЕРБ и близък приятел на Борисов.
                            И в същия дух, Кирил Йорданов не беше ли кмет на герб

Коментар

чунчи-анончи си изпросиха специалното ми отношение ))
                              Съни, какво ти е спечиалното отношение към тях по-точно?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Не му обръщай внимание на трола. След месец ще е изчезнал. Щото няма да има заплата за тролене.
                                чунчи-анончи си изпросиха специалното ми отношение ))

Коментар

Working...
                                X