Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Толкова съм шашнат, че ми трябваше известно време да се опитам да осмисля ситуацията. Мъча се да намеря смислено обяснение на случващото се .... и не мога. Нека се абстрахираме от това кой е Делян Пеевски, каква компетентност има или няма, как ДПС изнудва и изнасилва столетницата и т.н. Важни са следните три неща:
1. Неговото избиране шокира всички.
2. Неговата персона е очевидно неприета от обществото.
3. Който е решил да го назначи на този пост е бил абсолютно наясно с точки 1 и 2.
Е, питам аз тогава, ЗА ЧИЙ Х.Й ИМ ТРЯБВА НА ДПС ИЛИ НА БСП НА БАИР ЛОЗЕ? Трябва да има някакви супер важни причини, нещо супер извънредно, нещо направо извън всякакви представи, за да избереш ТОЧНО ТОЗИ човек. Дори и да са верни най-апокалиптичните писания на мутромилиционерите относно това какви злини ще последват, пак няма обяснение ЗАЩО ТОЧНО ДЕЛЯН? Дори ДПС (и БСП) да са решили да надминат Сатаната по злини, за това не им е необходимо да слагат Пеевски. Има достатъчно на брой и неизвестни никому марионетки, които с радост ще изпълнят поръчката. Въобще нямаше нужда да разлайват кучетата с избора на Пеевски.
Такива ми ти работи ..... Та затова се чудя ЗАЩО ТОЧНО ПЕЕВСКИ? КАКВА Е ПОЛЗАТА, КОЯТО БИ НАДДЕЛЯЛА НАД ОЧЕВИДНИТЕ ВРЕДИ ЗА РЕПУТАЦИЯТА И НА ДВЕТЕ ПАРТИИ?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИ сега какво? От калинки на слончета! Подозирам, че искрно вярващите в утопията "социализъм" не са се чувствали така от времето на пакта "Молотов-Рибентроп"
Аз не вярвам в утопията "социализъм", ама си мислех че Орешарски е достатъчно самостоятелен и умен за да свърши нещо полезно. Лъгал съм се!
Назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС е срам и позор за Орешарски, за Станишев и за цялата БСП.
Отвратен съм!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПлевнелиев свиква извънредно КСНС заради назначението на Пеевски
Автор: Юлиан Христов Публикувана на 14 юни 2013 в 10:50
Росен Плевнелиев. Снимка: БГНЕСРосен Плевнелиев. Снимка: БГНЕС
Още по темата:
Кой е Делян Пеевски?
Цветанов за избора на Пеевски: Това е фарс
Борисов: БСП вече не съществува, управлява ДПС
Пеевски: Няма да си разчиствам сметките с ГЕРБ
Недоволни излизат на протест срещу новия шеф на ДАНС
Орешарски: Не са ми извивали ръцете за Пеевски, той е специалист
Делян Пеевски става шеф на ДАНС (видео)
Президентът Росен Плевнелиев свиква извънредно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
От пресцентъра на президентството съобщиха, че Плевнелиев е отменил визитата си за откриването на “Дунав мост-2″.
“Във връзка с днешното решение на Народното събрание за избор на председател на Държавната агенция „Национална сигурност“, президентът Росен Плевнелиев отменя участието си в церемонията по откриването на Дунав мост 2, се казва в съобщението от президентството.
В прессъобщението се казва, че извънредното заседание на КСНС, което ще се проведе на 20 юни, се свиква по една тема – реформата в сектор „Сигурност“.
АМИ ПАК ТЕСТВАТ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО- ПАК щЕ СМЕ НА УЛИЦАТА
ОХО ЕЛА МИ ЕЛА. ВРЕМЕ Е ДА СИ УРЕДИМ СМЕТКИТЕ С ТЕБ, ИБРИКЧИЯТА
ЛИЧНО ЩЕ ТЕ ДЪРЖА ОТГОВОРЕН ЗА ИЗБИРАНЕТО НА ДЕБЕЛОТО
ТОВА ЧЕ ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ НЯМАТЕ ДРУГА РАБОТА ОСВЕН ДА ИГРАЕТЕ КЮЧЕК ПОД ЗУРЛИТЕ И ТЪПАНИТЕ НА МЕСТАН ГО НАПИСАХ ОТДАВНА
НО СЕГА ВИЕ РЕШИХТЕ ДА СЕ ВЛЕЕТЕ В ДПС
МАРШ ДА ОБСЛУЖВАШ НОВИЯТ ШЕФ НА ДАНС
Коментар
-
Протестиращи: Властта затвърждава политическия монопол
[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]
Движение за граждански контрол напусна разговорите с министър-председателя Пламен Орешарски, които се водят в сградата на Министерски съвет, предаде репортер на БГНЕС.
Дончо Дудев от движението каза, че властта не само че няма желание да се бори с монополите, а тя затвърждава най-големия – политическия. Няма желание да го легитимираме, затова напускаме разговорите, заяви Дудев. Думите му бяха коментар по повод избора на депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на ДАНС. В заключение протестиращите казаха, че това назначение е гавра с народа.
По-малко от час, след като премиерът Пламен Орешарски предложи на Народното събрание да гласува назначението на Пеевски начело на ДАНС и неговото избиране от парламента с гласовете на Коалиция за България и ДПС, в социалната мрежа бе организиран протест - "Не искам Пеевски за шеф на ДАНС". Демонстрацията е насрочена за тази вечер, 18.30 часа, пред сградата на Министерски съвет. Събитието е събрало над 2600 души за по-малко от час и продължава да набира популярност с всяка минута.
"Това тотално разби на пух и прах претенциите на правителството да е експертно…", коментира потребител. "Нямам думи, явно решиха да ни пробват до къде може да ги изтърпим. Дано да са останали критична маса нормални хора и да и пометат до месец два", казва друг потребител. Коментарите в мрежата са за протести в цялата страна, а не само пред МС в столицата. /БГНЕС
София / България
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОпределено съм раздразнен от това назначение.....
Ако е за да се поддриска цецко, не си заслужава .....
Ще видим ....
А те са много и там и в ГДБОП и навсякъде в икономиката и ъндарграунда.....
Искам ревизия на миналото управление а не това което стана в Банкя ,да се търси кой е записвача а не какво записва....
Коментар
-
Плевнелиев свиква извънредно КСНС заради назначението на Пеевски
Автор: Юлиан Христов Публикувана на 14 юни 2013 в 10:50
Росен Плевнелиев. Снимка: БГНЕСРосен Плевнелиев. Снимка: БГНЕС
Още по темата:
Кой е Делян Пеевски?
Цветанов за избора на Пеевски: Това е фарс
Борисов: БСП вече не съществува, управлява ДПС
Пеевски: Няма да си разчиствам сметките с ГЕРБ
Недоволни излизат на протест срещу новия шеф на ДАНС
Орешарски: Не са ми извивали ръцете за Пеевски, той е специалист
Делян Пеевски става шеф на ДАНС (видео)
Президентът Росен Плевнелиев свиква извънредно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
От пресцентъра на президентството съобщиха, че Плевнелиев е отменил визитата си за откриването на “Дунав мост-2″.
“Във връзка с днешното решение на Народното събрание за избор на председател на Държавната агенция „Национална сигурност“, президентът Росен Плевнелиев отменя участието си в церемонията по откриването на Дунав мост 2, се казва в съобщението от президентството.
В прессъобщението се казва, че извънредното заседание на КСНС, което ще се проведе на 20 юни, се свиква по една тема – реформата в сектор „Сигурност“.
АМИ ПАК ТЕСТВАТ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО- ПАК щЕ СМЕ НА УЛИЦАТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПЕШО, АМИ ПАК щЕ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА- ТЕ ЕДНИТЕ КОМУНИСТИ ВСЕ СЕСМЕНЯТ С ДРУГИ
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнениеСнощи ми разбиха колата в един от най-спокойните квартали на София. Днес Делян Пеевски шеф на ДАНС. Интересно какво ни ака утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеВладо Кузов, шеф на Агенцията за закрила на детето и да приключваме
Коментар
Коментар