IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПЕШО, АМИ ПАК щЕ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА- ТЕ ЕДНИТЕ КОМУНИСТИ ВСЕ СЕСМЕНЯТ С ДРУГИ

Коментар

• Владо Кузов, шеф на Агенцията за закрила на детето и да приключваме

Коментар

• ИЦО ами моля те да пишеш за твоите идеи..Ти досега съвсем по тролски само кусури намираш на тези които критикуват господарите ти- ОЛИГАРСИ, МУТРИ И КОМУНИСТИ
        За прага на гнусливост не си прав- много е нисък за нискочелите мутромилиционери, научени само да крадат и подслушват
        И ТАКА КАКВИ СА ТВОИТЕ ИДЕИ- ИЛИ СА КАТО НА БУДА И ДАСКАЛА ЦЕЦУУУУУУУ

Коментар

• Коментар

• Снощи ми разбиха колата в един от най-спокойните квартали на София. Днес Делян Пеевски шеф на ДАНС. Интересно какво ни ака утре

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Циркът е пълен. Само ще трябва да сменят размера на шапитото, че да може човекът / едръчък е/ да се чувства по-комфортно.
              A кат се замисли човек че това е само началото......и най доброто предстои.Тези хора предварително са замислили всичко и сега ни го спускат на час по лъжичка.Мисля си какъв ли пост ще измислят за тракториста?Не ми е ясно защо Бог допусна това?Толкова много ли ни мрази?Толкова много ли сме грешни?Не искам ръководителите на държавата да са необразовани и агресивни простаци.Не искам държавните институции да се използват за уреждане на лични сметки за убиване на бизнес и унищожение на хора.Дали толкова много искам.От такива назначения чувствувам обида и огорчение.Не знам дали ще намеря сили да се забавлявам.Не искам да избирам измежду тиквата шлифера този човек и тракториста.Не искам тикви шлифери мутрафони и доносници.Ако сме живи ще разберем много скоро какво са замислили.Аз си мисля че шлифера сериозно го е загазил за тиквата все още се колебая.Има обаче едно НО ГОЛЯМО НО И ТО Е КАКВО ЩЕ НАПРАВИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?ДАЛИ ЩЕ ИЗТЪРПИ И ТАЯ ГАВРА?АКО Я ИЗТЪРПИМ ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА.И ЩЕ ДОКАЖЕ ДОГАДКИТЕ МИ ЧЕ НАРОДА ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ИМА СВОЯ ДЪРЖАВА ИЛИ НЕ.

Коментар

• [QUOTE=Бързоходко;1059461347]И сега какво? От калинки на слончета! Браво това адски ме изкефи.

Коментар

• И сега какво? От калинки на слончета! Подозирам, че искрно вярващите в утопията "социализъм" не са се чувствали така от времето на пакта "Молотов-Рибентроп"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    СмЕх.Гигантски смЕх. Делянчо на мама хипопотамчо шеф на ДАНС ......Егати държавата, егати правитеслвтото, егати премиера ....
                    Тиа изкъртиа мифките!!!!

Така ако карат, ще изкарат народа на улицата....
                    И това ще мине ...

Коментар

• СмЕх.Гигантски смЕх. Делянчо на мама хипопотамчо шеф на ДАНС ......Егати държавата, егати правитеслвтото, егати премиера ....
                      Life won't wait for you.

Коментар

• https://www.facebook.com/events/475048025915600/

Коментар

• Интересно ми е, дали се е намерил все пак поне един народен представител от БСП, който да е проявил грам мъжество и достойнство и да е гласувал "против", или всички до един са свалили гащички и са се надупили на ДПС, превръщайки се от депутати в дупедали.
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            ИЦО не налагам на никого нищо да чете- ти кажи каква ценна информация предоставяш на форума.Аз не критукувам хората за информацията или идеите , които имат и не искам да ги спирам и забранявам..Кажи честно- защо вие се опитвате да го правите..Но защо ли те питам- какви ли не гнусни работи правят хората за пари...
                            Ами досаден си!!! Толкова ли е сложно да сложиш линк към статията, която препоръчваш? Отделно, твоята "ценна информация" е такава само за теб - очевидно ти носи доходи
                            Аз не те критикувам за идеите ти, нито искам да те спра или да ти забранявам, но това тук не са твоите идеи, а нечии други, представени по най-мърляшкия начин - поне трий глупости от рода на
                            размер на шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта

Печат

Оценете

1
                            2
                            3
                            4
                            5

(0 гласа)

Етикети
                            п.п.: Очевидно е , че твоят праг на гнусливост е доста висок, но това също си е твое право и избор - стига да не пречиш или вредиш на околните.

Коментар

• Когато вчера ББ каза че ДПС изнасилва "Столетницата" помислих че е нескопосна хипербола. Ама като гледам новия шеф на ДАНС почвам да си мисля, че се е изразил много постно.

Коментар

• А В БОЯНА И БУЦИ ПЛАщАЛИ НА ТРОЛОВЕТЕ СИ С ЦИГАРИ ОТ КОНТРАБАНДАТА

Коментар

Working...
                                X