Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да Монти всеки да гласува за когото иска, но да не се обиждаме лично заради мненията и идеите си- това е тролското и долнопробното.Що се отнася до постването и информацията, само ще припомня, че към всяко посолство има пресслужба- следи се всичко- и жълтите разбира се..Това и новите медии- интернет и соц.мрежи са официален шпионаж и сигурно е поне половината от важната информация, така че...
Коментар
-
Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнениеМоля, спрете с взаймните нападки и се придъжайте към коментари по темата!:
Коя е темата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук има анархисти , зелени , комунисти , гербери ,костовисти , седесари ,куневисти,царисти ,еколози и т.н.
Ако не си опонент, тогава какви разбирания изповядваш...
Когато са на власт ГЕРБ ,резонно е да обърнем внимание на слабостите на тази партия....
Защо да правя разбор на Станишев ,Доган , Костов ,Царя ,когато съм го правил вече и сме ги отсвирили ,когато трябва....
Сега е ред на Борисоф ,а за кой да се гласува ами това е вътрешно убеждение за интереса на определения индивид и неговото семейство...
Аз съм гласувал за Желю Желев ,За Костов ,За Царя , а сега ще гласувам за комунистите ,най малко защото познавам Орешарски и защото съм сигурен че ГЕРБ при едно ново правителство ще ни докарат национална катастрофа....
Нямат кадри даже и депутатските листи да си попълнят ...
Също така чувам и за очакван корпоративен вот за ДПС. Явно хората предпочитат пазарлъка пред кубинките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко не си опонент, тогава какви разбирания изповядваш...
Най-добрата за мен ситуация е, ако отново имаме коалиция.
С теб сме от двете страни на финансовата барикада. Ти искаш хората да имат повече пари и да са обложени с повече данъци и така да има повече за заплатата ти като държавен служител.
Парадоксът е и колкото и да ти се струва невероятно, когато управляват леви без растеж, тогава събираемостта на хазната пада най-много.
Много ще ми е интересно, как ляво правителство ще реализира растеж при тази глобална икономическа ситуация. Ще поживеем, ще видим.
Т.е. аз съм от твоята страна на политическата барикада, за да постигна финансовите си цели, които са противоположни на твоите.Last edited by anon6706; 03.04.2013, 21:17.
Коментар
-
Аноне и не те карам да четеш постнатото.За разлика от тебе аз пък ги чета- за мене всичко е информация..а умния човек сам си прави изводите.. , но не налагам какво да се прави
Плурализъм- пак го казвам..
Що се отнася за ФБ и там както навсякъде има манипулация..Не смятам , че е по осъдителна от купените с държавни пари от нашите данъци медии , които хвалят безкритично дадена партия
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕй това не искате да разберете - не съм ви опонент.
Много ми се ще да бъда "медиатор", но няма как да стане. Засега съм само трол и в краен случай - манипулатор.
Ако не си опонент, тогава какви разбирания изповядваш...
Когато са на власт ГЕРБ ,резонно е да обърнем внимание на слабостите на тази партия....
Защо да правя разбор на Станишев ,Доган , Костов ,Царя ,когато съм го правил вече и сме ги отсвирили ,когато трябва....
Сега е ред на Борисоф ,а за кой да се гласува ами това е вътрешно убеждение за интереса на определения индивид и неговото семейство...
Аз съм гласувал за Желю Желев ,За Костов ,За Царя , а сега ще гласувам за комунистите ,най малко защото познавам Орешарски и защото съм сигурен че ГЕРБ при едно ново правителство ще ни докарат национална катастрофа....
Нямат кадри даже и депутатските листи да си попълнят ...
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАко това не е закачка, която само двамата си разбирате, е грубо и неподходящо.
Нали съм на буквата"К" по отношение на Съни(тя).
Коментар
-
Гигов и другите, смяташ ли/смятате ли, че област Смолян, имаща 121К население, голяма част от което- в нетрудоспособна възраст, трябва да има 5 Районни съдилища, 5 Районни прокуратури, Окръжен съд, Окръжна прокуратура, Административен съд , Търговски регистър?Last edited by val/she; 03.04.2013, 21:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе мога да се съглася.В Европа има официални, полуофициални и неофициални източници на информация..Има и жълта преса..Припомням, че често информация от жълтата преса проверявана от сериозни медии е водела до скандали и оставки..Информацията дори и жълтата е неприкосновена, а засегнатите да търсят правата си в съда..ако не е вярно
.Народа и читателите имат право да знаят всичко
Обратно на това при тоталитарните режими- комунисти, фашисти, диктатори има цензура и официозни издания..Репресират се журналисти и хора за изказване на мнения и информация,,Свободата на словото и печата е сред основните демократични правила на цивилизацията.Така, че няма как да искаме от всички медии да са меродавни и солидни- на пазара и в демокрацията има всякакви..Иначе няма свободи..
Предполагам ти не четеш само БТА и подобните агенции
, а ти те въпреки проверката на 2 и повече източника често са грешели..Тук се използва и термина- според непроверени източници..но пак е информация нали..
ОК. Сега пак ще "покликам", за да видя дали вече са променени нещата.
Но честно казано, на мен не ми се четат и обсъждат мисли на хора из разни сайтове.
П.П. Киро, ти чу ли за продажбите на профили във Фейсбук?
Уж пишел собственикът, пък той го бил продал преди време на "едни хора".
Това е непроверено, но си струва да се осмисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗа мен следващата "кауза" е буквата "И".
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВчера ти пак се нахвърли върху нея по отношение на вида й.
Гигов, я се съблечи и застани пред огледалото. Харесваш ли всичко по себе си?
Ще опишеш ли недостатъците си? (Ако може, без ЯМР)
За Фидосова е ясно, че има заболяване на метаболизма. Все едно да се присмивате на хората, които търсят пари по ТВ за генетични заболявания.
Дано не ви стига подобен проблем.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВъпреки ,че си ми опонент в политиката
Много ми се ще да бъда "медиатор", но няма как да стане. Засега съм само трол и в краен случай - манипулатор.
Коментар
Коментар