IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мога да се съглася.В Европа има официални, полуофициални и неофициални източници на информация..Има и жълта преса..Припомням, че често информация от жълтата преса проверявана от сериозни медии е водела до скандали и оставки..Информацията дори и жълтата е неприкосновена, а засегнатите да търсят правата си в съда..ако не е вярно.Народа и читателите имат право да знаят всичко
    Обратно на това при тоталитарните режими- комунисти, фашисти, диктатори има цензура и официозни издания..Репресират се журналисти и хора за изказване на мнения и информация,,Свободата на словото и печата е сред основните демократични правила на цивилизацията.Така, че няма как да искаме от всички медии да са меродавни и солидни- на пазара и в демокрацията има всякакви..Иначе няма свободи..Предполагам ти не четеш само БТА и подобните агенции, а ти те въпреки проверката на 2 и повече източника често са грешели..Тук се използва и термина- според непроверени източници..но пак е информация нали..

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      двама сте, поне
      Но коя е каузата?
      Аааа, не ме слагай сред герб. Имат провал, но не мога да си затворя очите за някои положителни неща.

Моята (кауза) е- по-добро общество, но не точно твоето- гражданско. По-друго "гражданско".

Неговата- не знам. Той да си каже.

п.п. Прав е анон, за това, че научихме за "калинките' при герб, не защото тогава са напъплили. Сещам се "батко" колко нагъл беше що се касаеше до ОП в "Пътно строителство".

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Стамболов почти не го чета.
        С Чунчо имахме преди време едни караници във валутната тема за една "яна" и оттогава пропускам постовете му. Аз съм добронамерено злопаметен.

По мое мнение, те двамата се вписват в спомените ми към тъй-наречените "сини каски".
        А други са "червени бабички".

Сега вече останах дори и без мълчалива подкрепа в темата.Дано сте доволни.
        Въпреки ,че си ми опонент в политиката аз съм добронамерен към тебе заради твойте знания в НУСЕ и Форекс...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          двама сте, поне
          Но коя е каузата?
          За мен следващата "кауза" е буквата "И".

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Ако си е поръчвала кошницата с плодове от фирма за кетъринг или доставки, какъв е проблемът?
            Ама няма проблем! То и ако си поискаш "трева" от някой известен дилър в нощна дискотека, можеш да кажеш че си искал да си нахраниш магарето.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Не си спомням да си подигравал Фидосова,
              Вчера ти пак се нахвърли върху нея по отношение на вида й.

Гигов, я се съблечи и застани пред огледалото. Харесваш ли всичко по себе си?
              Ще опишеш ли недостатъците си? (Ако може, без ЯМР )

За Фидосова е ясно, че има заболяване на метаболизма. Все едно да се присмивате на хората, които търсят пари по ТВ за генетични заболявания.

Дано не ви стига подобен проблем.

Коментар

• Във всичко това- и политика, и съдебна власт, а и останалата част от битието ни, има много психология. Съдиите и прокурорите са добре платени през последните 10-12 години. Професиите им им отварят и доста врати. Кое ги кара да се пречупят и минат от другата страна? Имаше случай със софийска прокурорка, която смъркаше. Кога тези хора започват да губят почва под краката си, защото ако приемем, че са си били такива и преди да влязат в системата, то бариерите трябва да бъдат сложени мноооого преди това и да нямат възможност и да помислят за това поприще.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  И сега си горкинк- самотен защитник на каузата.
                  двама сте, поне
                  Но коя е каузата?

Коментар

Намери ми един пост, в който да съм критикувал БСП като партия.

Намери ми един пост, в който да съм наричал с обидни думи някой от лидерите на БСП.

Аз критикувам системата. Тя беше по-лоша по времето на БСП и по-добра по времето на ГЕРБ, според мен. Но това не ме прави "гербераст", "трол" или там каквото още ме наричате.

Някои от вас го карат по болшевишки - "не си ли един от нас, значи си против нас". Или както там беше....
                    Не те знам дали си критикувал БСП и не ме засяга. Аз твърдя че никога не си казал че Цветанов има недоказани доходи, че е много съмнително дето банката на Цветелина, любовницата на Бойко, печели търг за 40 милиона срещу държавните пощи, които после пак разпространяват винетките. Ама парите са в Бойковата банкерка.
                    Не си спомням да си подигравал Фидосова, дето първият и законопроект който внесе, засягаше само нея и дейността на кантората и.
                    Не си се изказвал и че е недопустимо Бойко Борисов да нарежда на Ваньо Танов да прекрати проверката.
                    Не протестира и когато Цветанов публично обвини невинните лекари в убийство и използва НЕЗАКОННО СРСта.

Ти си ГЕРБЕР. И това е установено. Толкова за твоята многостранност!
                    Критикувал системата!!! Хайде бе! Да не сме от вчера в този форум?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Сега вече останах дори и без мълчалива подкрепа в темата.

Дано сте доволни.
                      И сега си горкинк- самотен защитник на каузата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Аз съм за свободата на мисълта и информацията- пълен и гарантиран Плурализъм- както е в цивилизованата част на ЕВРОПА
                        Киро, аз съм ЗА свободата на мисълта и ЗА свободата на информацията, но тази информация, която е проверена или е поне от два първоизточника.
                        Това е правило на всяка уважаваща себе си медиа.
                        В случая, когато постваш линк, ти си медиата, която ни информира.

Ако ти пишеш тук с истинското си име и аз утре видя в сайта "Х", че ти си педофил, смяташ, ли че бих го постнал?

Веднага ще разбера, че е манипулация.
                        Идеята на свободната информация е, че трябва да имаме филтри за нея - приемащи и предаващи.

Иначе всичко тук става вестник Уикенд. И истините стават жълтини.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ясно е защо делото "Октопод" е дадено на тази. Защото е послушна на Цецо и Бойко.
                          Щото е бъркала в медеца и е била засечена...
                          стига бе, само едностранчиво ли ще даваш факти....
                          я, изброй по години назад всяко действие и бездействие, за да не си ....едностранчив...
                          особено...от годините на предишните...

Верно е малоумник анон, естествено, че ако някой критикува най-близките действия на някого, то той знае, че това няма как да не засегне и предишните му...

Все едно да видиш...гербераст да плюе срещу Царя, е как да стане, като той даде Старта на тогавашния Охранител Борисов
                          не плюеш срещу някого(независимо какво посочваш), ако знаеш, че в предишен момент и към теб е бил благосклонен

Коментар

• Ако си е поръчвала кошницата с плодове от фирма за кетъринг или доставки, какъв е проблемът?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Анон ,
                              пишеме 50 % от истината ..удобната истина ,но е истина и е генерирано върху някакви доводи и събития ,но ти не си модератор да ни даваш оценка /защото си един от нас/ ,но ако държиш на качеството ,то тогава трябваше да се занимаваш с Чунчо и Стамболов...Оправи там качеството за сметка на количеството и ще видиш поне 70 % истина в един добър спор......
                              Защото освен лъжи , простотии , статии на някакви политически динозаври и мижитурки от жълти вестници ,друго не се пуска от тях....
                              Стамболов почти не го чета.
                              С Чунчо имахме преди време едни караници във валутната тема за една "яна" и оттогава пропускам постовете му. Аз съм добронамерено злопаметен.

По мое мнение, те двамата се вписват в спомените ми към тъй-наречените "сини каски".
                              А други са "червени бабички".

Сега вече останах дори и без мълчалива подкрепа в темата.

Дано сте доволни.

Коментар

• Затова аз настоявам за дипломатичния начин на спор- излагат се мнения и факти..информация, но без да се използват определения и никакви лични нападки

Коментар

Working...
                                X