IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Съни(тя), проблемът при управлението на Станишев (Тройната коалиция) не беше инфлацията, а обезценката на спестените пари от хората, както и заробването им с кредити. И това се случи, защото тройната коалиция поне 1 година заблуждаваше обществото, че в България нама криза и няма да дойде. Т.е. те сметнаха времето до края на мандата си. Сега обвиняват ГЕРБ. Те може и да имат вина, но наследената от Тройната коалиция структура на икономиката ни доведе до задълбочаване на кризата.

Виденов е дребосък пред Станишев. Виденов обра еднократно парите на българите, Тройната коалиция доведе до задлъжняването им с десетилетия.

Поне това трябва да признаеш!
    Инфлацията също навреди много защото доведе до намаляване на покупателната сила на парите и от там намалено потребление и свиване на производството с последици безработица и тръгване по спиралата на кризата.
    ако ББ не беше налял парите от ЕС в икономкта и не беше запушил пробойните на Бюджета с мерките които все. щяхме да питаме сега къде серат гладните.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      да нямаш предвид, например, постовете на чунчо - колко % е била инфлацията при Станишев, с колко са му паднали доходите тогава и с колко били скочили при ГЕРБ ---днес ми се мярна числото 1500% ...били скочили, отккато са на власт....ма, не ми се смяташе 4000 и нарастване с 1500%.....то, ако го сметна.....не трябва да си мисля, че е трол, ами пряк участник в разпределението на ресурсите
      Съни(тя), проблемът при управлението на Станишев (Тройната коалиция) не беше инфлацията, а обезценката на спестените пари от хората, както и заробването им с кредити. И това се случи, защото тройната коалиция поне 1 година заблуждаваше обществото, че в България няма криза и няма да дойде. Т.е. те сметнаха времето до края на мандата си. Сега обвиняват ГЕРБ. Те може и да имат вина, но наследената от Тройната коалиция структура на икономиката ни доведе до задълбочаване на кризата.

Виденов е дребосък пред Станишев. Виденов обра еднократно парите на българите, Тройната коалиция доведе до задлъжняването им с десетилетия.

Поне това трябва да признаеш!
      Last edited by anon6706; 03.04.2013, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Ами тези са същите, които тъжат за болницата в Девин. Като гледам статистическите данни, няма хора в област Смолян, които да не висят на бюджета, включително и тези дето копат компири или се занимават с тютюн. Ние нефт и газ имаме ли, за да си позволим това?
        Да, ама хората си плащат здравните вноски, пък нямат болнична помощ. Това не е справедливо. Също както не е справедливо в Девин да няма районен съд, където да се разглеждат местните дела. Защото хората си плащат и данъците.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

да нямаш предвид, например, постовете на чунчо - колко % е била инфлацията при Станишев, с колко са му паднали доходите тогава и с колко били скочили при ГЕРБ ---днес ми се мярна числото 1500% ...били скочили, отккато са на власт....ма, не ми се смяташе 4000 и нарастване с 1500%.....то, ако го сметна.....не трябва да си мисля, че е трол, ами пряк участник в разпределението на ресурсите
          Точно тези . Сметнах го към 48 К и си рекох колко ли обувки е продал за едната заплата .... и престанах да го чета...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Ох Валче, не ме въвличай в дискусия, която е строго професионална. Трябва да се знае колко са магистратите в тези райони, каква натовареност имат. Един съдебен район с друг не си приличат.
            Освен това трябва да се имат предвид и интересите на хората. Не може за всяка дреболия да ходят до окръжния град.
            Това са въпроси изобщо извън моята компетентност.
            Ами тези са същите, които тъжат за болницата в Девин. Като гледам статистическите данни, няма хора в област Смолян, които да не висят на бюджета, включително и тези дето копат компири или се занимават с тютюн. Ние нефт и газ имаме ли, за да си позволим това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              ...
              Трудно е обаче да се бориш с троловете с пълните лъжи и еднаквите постове....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Гигов и другите, смяташ ли/смятате ли, че област Смолян, имаща 121К население, голяма част от което- в нетрудоспособна възраст, трябва да има 5 Районни съдилища, 5 Районни прокуратури, Окръжен съд, Окръжна прокуратура, Административен съд , Търговски регистър?
                Ох Валче, не ме въвличай в дискусия, която е строго професионална. Трябва да се знае колко са магистратите в тези райони, каква натовареност имат. Един съдебен район с друг не си приличат.
                Освен това трябва да се имат предвид и интересите на хората. Не може за всяка дреболия да ходят до окръжния град.
                Това са въпроси изобщо извън моята компетентност.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнение
                  Надявам се Кунева да влезе, че иначе ни чакат още мъки
                  И преди да ме обвинят в комунизъм , ще обясня позицията си:
                  Герб без власт са нищо и ще останат един файтон хора. Това, в комбинация с невъзможността на разделените и антични десни да влязат в парламента, ще освободи място за нов десен проект (от който отчаяно има нужда).
                  Има нужда от СВОБОДА !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Vladislavvv,
                    винаги съм се питал какво може да ме накара да гласувам за комунистите. Бездарието на Герб.
                    Да кажеш че ще гласувам за тях е падение в мойте очи ,но при президенските избори го преборих.... Като знам колко са потайни тези гласовоподаватели затова мисля че изборите не са предрешени...
                    Кунева е вариант ако се съвземе....
                    Надявам се Кунева да влезе, че иначе ни чакат още мъки
                    И преди да ме обвинят в комунизъм , ще обясня позицията си:
                    Герб без власт са нищо и ще останат един файтон хора. Това, в комбинация с невъзможността на разделените и антични десни да влязат в парламента, ще освободи място за нов десен проект (от който отчаяно има нужда).

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Баш за теб се отнася.
                      Ти си най-важната във форума.
                      Цялата "модераторска стая" на Инвестор в момента обмисля какво да прави с тази дума "кифла". Сигурно ще се обсъди и като точка от дневния ред на ОСА.

Аз предлагам да попитат и Омбудсмана на РБ.
                      Значи, да се съобразяваме с метаболизма на Фидосова, пък Съни кучета я яли.

Има тема кавги и ругатни.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Тук има анархисти , зелени , комунисти , гербери ,костовисти , седесари ,куневисти,царисти ,еколози и т.н.
                        .......................... ...
                        много държа да добавиш към партийците, освен анархистите и хората за по-голямо навлизане на формите на пряката демокрация в управлението, плиийс ))

Коментар

Ако се отнася за мен
                          Баш за теб се отнася.
                          Ти си най-важната във форума.
                          Цялата "модераторска стая" на Инвестор в момента обмисля какво да прави с тази дума "кифла". Сигурно ще се обсъди и като точка от дневния ред на ОСА.

Аз предлагам да попитат и Омбудсмана на РБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнение
                            Моля, спрете с взаимните нападки и се придържайте към коментари по темата!
                            Ако се отнася за мен - нямам нападки към анон, а НЕприемане на похватите му за манипулация и съпътстващите задължително обидни квалификации.
                            Година и половина модераторите не триехте неговите обиди и простотии към мен, конкретно(вкл. и псувни), аз ги подминавах и така.....до скоро

Ето последната му ---"Кифла" --обръщение към инакомислещ човек...не опонент, анон не изразява ясно позицията си, за да има опоненти
                            Сигурно, "кифла" и за вас е закачливо обръщение?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Да Монти всеки да гласува за когото иска, но да не се обиждаме лично заради мненията и идеите си- това е тролското и долнопробното.Що се отнася до постването и информацията, само ще припомня, че към всяко посолство има пресслужба- следи се всичко- и жълтите разбира се..Това и новите медии- интернет и соц.мрежи са официален шпионаж и сигурно е поне половината от важната информация, така че...
                              Киро прав си ,не става въпрос за линкове а за статиите с по три страници на Сугарев ,пусната всеки ден по три пъти. и онзи жабешкият сайт..... ....
                              Трудно е обаче да се бориш с троловете с пълните лъжи и еднаквите постове....

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнение
                                Монти, познавам много хора, които ще гласуват за БСП, за да попречат на милиционерите да вземат властта отново. А по-лошото е, че единственият вариант да управляват е коалиция с Атака. Това ще си е жив фашизъм
                                Също така чувам и за очакван корпоративен вот за ДПС. Явно хората предпочитат пазарлъка пред кубинките
                                Vladislavvv,
                                винаги съм се питал какво може да ме накара да гласувам за комунистите. Бездарието на Герб.
                                Да кажеш че ще гласувам за тях е падение в мойте очи ,но при президенските избори го преборих.... Като знам колко са потайни тези гласовоподаватели затова мисля че изборите не са предрешени...
                                Кунева е вариант ако се съвземе....

Коментар

Working...
                                X