Първоначално изпратено от vinkel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРадан Кънев отряза ГЕРБ за мераците му да обедини дясното
- Те се опитват да излязат от изолацията, в която сами се поставиха умишлено
Публикувано: 18 юни 2013, 22:12 | Обновено: 18 юни 2013, 22:12
Разпечатай
прочитания: 3966 | коментари: 51
София, България
Нашата преценка е, че избирателите, които са гласували за днешните партии и най-вече избирателите, които не са гласували, защото не са виждали достатъчно силен десен субект, нямат предпочитания към ГЕРБ. Ние се водим не от собствените си чувства, а от настроението на избирателите си. Така че подобно сглобяване в момента би било вредно за избирателите. Така Радан Кънев, номиниран за председател на ДСБ, коментира изказването на Борисов от днес, че ГЕРБ ще търсят "някакви варианти да разтваряме позициите си към останалите хора в център дясно, а и към тези, които панически ще избягат от БСП". "Ние ще потърсим, ако откликнат и г-жа Кунева, и г-н Костов или Радан , говорих и с Мартин, и с други колеги", каза Борисов. Радан Кънев посочи, че е в стила на Борисов да нарича хората с малки имена. "Не можем да имаме някакви претенции към стила му на изразяване. Въпросът е какво е бъдещето в дясно. Ние от ДСБ сме убедени, че групиране около ГЕРБ няма да донесе нищо на избирателите, които търсят алтернатива", каза той.
Според него пътят е съвсем друг – да се търси широка дясна алтернатива. " Нарекохме го опозиционен блок, който да обедини тези хора, които в момента протестират. Тези хора, които са непредставени в сегашния парламент и граждани, които виждат в лицето на Пеевски като официоз и по времето на ГЕРБ, и сега по времето на БСП, те нямат какво да търсят в общ блок с ГЕРБ", заяви още Кънев.
Да си вика лудото Яне и оня рапон Марешки дето ги подбутваше мощно, за да подмени целия център и дясното... или Кабаидиота от СДС, който си е 100% кадър на Герб.
браво на Радантова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПолитик призна: Имам секс афера с извънземно, направих му дете
............„готов съм“. ................
Г
ЦУЦУ, БУЦИ, ИСКРЕТО И ЛИЛЕТО ДА НЕ СА И ТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ
Коментар
-
Политик призна: Имам секс афера с извънземно, направих му дете
Омъженият баща на три деца разказа за убедеността си в съществуването на извънземните
Публикувано: 19 юни 2013, 04:24 | Обновено: 19 юни 2013, 04:24
Разпечатай
прочитания: 1985 | коментари: 7
Уитби, Великобритания
Снимки: 2
Политиците често правят изявления, които просто не са от нашата реалност. През изминалите дни обаче градски съветник от Уитби в Западен Йоркшир направи именно едно такова. Саймън Паркис твърди, че е направил бебе на извънземно. Омъженият баща на три деца добавя, че съпругата му се е скарала с него, след като той й признал за аферата с инопланетянката „Кралицата на котките“ и детето им Зака. 53-годишният инструктор по гмуркане твърди още, че прави секс с извънземното четири пъти в годината. „На срещите ние се държим на ръце и аз казвам „готов съм“. След това технология, от която аз не разбирам, ни транспортира в космически кораб, който обикаля Земята. Жена ми научи за това, от което бях много нещастен. Това ми причини известни проблеми. Връзката не е на човешко ниво, затова не я смятам за прегрешение“, казва политикът.
Паркис твърди още, че „истинската му майка“ е 3-метрово зелено извънземно с осем пръста. Според него, хората му се ядосват, защото те самите не са имали подобни преживявания. Политикът е категоричен, че аферата му по никакъв начин не влияе върху работата му и службата на жителите на Уитби.
Саймън също твърди, че има още много хора като него, но те отказват да се разкрият, защото се страхуват да не би да си провалят живота. Той разказа в документалния филм „Изповеди на отвлечен от извънземни“ на Сhannel 4, че за първата му среща с извънземните била, още докато той е бил бебе. Паркис си спомня как те го телепортирали от неговата кошара.
Градският съветник прекарва часове в рисуване на своите извънземни преживявания, защото това му помага да се примири с тях. „След срещите единствено си спомням, как някой ми казва, че никога няма да бъда наранен“, добавя той. „Убеден съм, че извънземните ме наблюдават от близо. И ако нещо страшно предстои да ми се случи, те ще се намесят. Правили са го в миналото“, каза още Паркис. /БЛИЦ
ЦУЦУ, БУЦИ, ИСКРЕТИ И ЛИЛЕТО ДА НЕ СА И ТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ
Коментар
-
Радан Кънев отряза ГЕРБ за мераците му да обедини дясното
- Те се опитват да излязат от изолацията, в която сами се поставиха умишлено
Публикувано: 18 юни 2013, 22:12 | Обновено: 18 юни 2013, 22:12
Разпечатай
прочитания: 3966 | коментари: 51
София, България
Нашата преценка е, че избирателите, които са гласували за днешните партии и най-вече избирателите, които не са гласували, защото не са виждали достатъчно силен десен субект, нямат предпочитания към ГЕРБ. Ние се водим не от собствените си чувства, а от настроението на избирателите си. Така че подобно сглобяване в момента би било вредно за избирателите. Така Радан Кънев, номиниран за председател на ДСБ, коментира изказването на Борисов от днес, че ГЕРБ ще търсят "някакви варианти да разтваряме позициите си към останалите хора в център дясно, а и към тези, които панически ще избягат от БСП". "Ние ще потърсим, ако откликнат и г-жа Кунева, и г-н Костов или Радан , говорих и с Мартин, и с други колеги", каза Борисов. Радан Кънев посочи, че е в стила на Борисов да нарича хората с малки имена. "Не можем да имаме някакви претенции към стила му на изразяване. Въпросът е какво е бъдещето в дясно. Ние от ДСБ сме убедени, че групиране около ГЕРБ няма да донесе нищо на избирателите, които търсят алтернатива", каза той.
Според него пътят е съвсем друг – да се търси широка дясна алтернатива. " Нарекохме го опозиционен блок, който да обедини тези хора, които в момента протестират. Тези хора, които са непредставени в сегашния парламент и граждани, които виждат в лицето на Пеевски като официоз и по времето на ГЕРБ, и сега по времето на БСП, те нямат какво да търсят в общ блок с ГЕРБ", заяви още Кънев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеАма точно като в коопорация гледат на нас като на човешки ресурс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеДа живее Корпоративна Република Бълхария
Коментар
-
Тази вечер е страхотно фиаско за Болен Сидеров.
След призива му да дойдат атакисти от цялата страна да защитават централата на партията, резултатът е 200 човека.
На всичкото отгоре, протестиращите няма да го "уважат".
Ще бъде много забавно, как платените от Сидеров провокатори ще се замерват със "защитниците" на централата им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДиана Тодорова
ГЕРБ вкараха държавата в огромна икономическа криза! В огромна институционална криза! В огромна политическа криза! ГЕРБ управляваха мутренски и ГЕРБ докараха олигарсите на власт!!!
ТОВА НЕ Е ВЯРНО- ЦУЦИ И БУЦИ СА ГОЛЯМИ ЕКСПЕРТИ
питайте валъо, ако че малко лъже, фаса, ако че малко се обърна, бекер, костя циганчик, лилето палъова
Други дет можете да питате са пашата, маджо, сашо котарака
учил е за главсек, кмет, министър председател... нема експерт, като Буци
Коментар
-
Хиляди скандираха срещу централите на ГЕРБ и БСП
Написано от Петя Благоева Вторник, 18 Юни 2013 21:44
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия
След началото на днешния протест в столицата до 20.00 часа 9 души са отведени в столичното Пето РУП, съобщиха от пресцентъра на МВР. За част от тях е получена информация от самите протестиращи.
У някои са намерени хладно оръжие и други забранени при посещение на масови прояви предмети. Някои от тях са били без документи за самоличност. Служители на реда са разпознали мъж, който снощи хвърлял предмети по време на протеста пред централа на една от политическите партии. Той също е задържан.
Протестиращите блокараха около 20 ч Орлов мост. Малко по-късно тръгнаха към НДК, където стигнаха до Моста на влюбените.
Оттам множеството мина покрай централата на ГЕРБ, където огласи пространството с викове "Мафия" и "Оставка".
По-късно хилядите стигнаха централата на БСП на "Позитано". Протестиращите скандираха познатите "Червени боклуци", "Долу БСП", "И преди, и сега БКП е мафия" и др.
Според Канал 3 тази вечер полицията е задържала група яки младежи с черни фанелки, коментират от Труд.
Хиляди се събраха за пета поредна вечер на протест срещу правителството на Орешарски. Хората носят лозунги с различни надписи: „Не съм платен. Мразя ви безплатно", „Оставка", „Мека ли ви е седянката", „Аз съм бъдещето на България - мисля да остана тук".
Недоволните граждани освиркват правителството и развяват българските знамена, те скандират: „Мафия" и „Червени боклуци". Засилено е полицейското присъствие и присъствието на жандармерията пред Министерски съвет и пред Народното събрание.
Непрекъснато идват нови недоволни граждани, хора на всякаква възраст, семейства с деца и детски колички. Представители на недоволните граждани съобщиха, че нямат намерения да протестират пред централната на ПП „Атака".
Протестиращите освиркват правителството на Пламен Орешарски. Трудно е да се прецени точният брой на демонстрантите. Полицията каза, че хората пристигат по няколко лъча.
Началото на протеста беше белязано от малък инцидент. Едно от протестиращите момичета премина зад огражденията и успя да пробие кордона от полицаи пред Министерския съвет. Тя беше отведена. След това протестиращите за момент я последваха и стигнаха до загражденията. Положението беше овладяно много бързо без допълнителни инциденти.
Пред сградата на МС стана скандал между протестиращи и симпатизанти на Национално движение „Свобода", предаде Фокус. Един младеж влезе в пререкание с други протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски. Събралите се хора започнаха да скандират „Провокатори", освиркваха симпатизантите на Национално движение „Свобода".
Не се стигна до истински сблъсъци. Полицаите се намесиха, като избутаха и приканиха симпатизантите на Национално движение „Свобода" да си тръгнат от протеста. Т.нар. симпатизани на това движение влязоха в разправия и с журналисти.
Полицаите поискаха документ за самоличност на двамата представители на движението, като соченият за лидер отказа да ги предостави на полицаите. Той беше задържан и отведен в районно управление заради отказа за предоставяне на документи. Двамата представители на Национално движение „Свобода" бяха във видимо нетрезво състояние.
ХОРАТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОИ СА КОМУНИСТИТЕ КРАДЦИ
Коментар
Коментар