IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Съни ме разбра. Само ти остана назад: )
    Искаш да кажеш, че Съни разбра какъв ти е отговора на въпроса и ли ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ааа, значи за това не и отговори на Съни
      Съни ме разбра. Само ти остана назад: )

Коментар

Мечо биков, така е батка, требе малко и акъл, да го ева: )
        Ааа, значи за това не и отговори на Съни
        tnm

Коментар

Факушко, мое да съм ноо ПРОСТ батка, ама ми се стори, че ся нищо не каза
          Мечо биков, така е батка, требе малко и акъл, да го ева: )

Коментар

Съни, респект, когато дуалността си намери най-после мястото, може да поговорим публично тук. Ще бъде чудесно, ако счупените грамофонни плочи ги няма, но така е, демокрация. Всякакви лумпени имат право на мнение.

ПП
            Не си ли спомняш че тук имаше, така да се каже, наченки на дискусия?
            Но! Лъва скъса цинджиря и това беше...
            Факушко, мое да съм ноо ПРОСТ батка, ама ми се стори, че ся нищо не каза
            tnm

Коментар

Пък аз си мислех, че е малоумно да задаваш въпрос, ако знаеш отговора
              ТИ не си го мислел, току що го научи...

Коментар

Лорде, и тебе да те питам. Темата все пак е ПОЛИТИКА. На пресконференцията след президентските избори бате Разбойко биеше ли му на Плевнята келембаши по тимберицата или не му биеше ???
                Всеки знаеше, че Плевнелиев е креатура на Борисов, нормално е като е малко по-първичен да си изявява превъзходството в мечешка "прегръдка".
                Мисля, обаче, че Плевнелиев вкусил властта прави всичко за да се еманципира след оставката на Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Пожарът тлее и лесно може да бъде запален, Факи, което не е никак смешно...
                  Когато хората мизерстват, обезверени са и не виждат алтернатива това е най-краткия път.
                  Но и най-болезнения.

Все още не знам каква е позицията на няколко човека тук, които не спират да иронизират протести, ефекти, субекти...
                  Но не казват как те виждат нещата.
                  Продължаване по същия път - например, избор на ГЕРБ отново и продължаване на водената политика?
                  Избор на друга партия - с какво тя ще донесе промяна?
                  Или нещо друго?

Факи, ти конкретно каква искаш да бъде политиката и кой да я води?
                  Съни, респект, когато дуалността си намери най-после мястото, може да поговорим публично тук. Ще бъде чудесно, ако счупените грамофонни плочи ги няма, но така е, демокрация. Всякакви лумпени имат право на мнение.

ПП
                  Не си ли спомняш че тук имаше, така да се каже, наченки на дискусия?
                  Но! Лъва скъса цинджиря и това беше...

Коментар

• Факи, като толкова обичаш да отговаряш, Съни те попита нещо
                    tnm

Коментар

Отново два реда, задавайки въпрос.
                      Абе мечо биков, не знаеш ли че е глупаво, тъпо, малоумно... да задаваш въпрос ако не знаеш оговора?
                      Пък аз си мислех, че е малоумно да задаваш въпрос, ако знаеш отговора
                      tnm

Коментар

Лорде, и тебе да те питам. Темата все пак е ПОЛИТИКА. На пресконференцията след президентските бате Разбойко биеше ли му на Плевнята келембаши по тимберицата или не му биеше ???
                        Отново два реда, задавайки въпрос.
                        Абе мечо биков, не знаеш ли че е глупаво, тъпо, малоумно... да задаваш въпрос ако не знаеш оговора?

Коментар

...
                          ПП
                          Бат мечобиков, я кажи, дали пожара на бунта гори?
                          Пожарът тлее и лесно може да бъде запален, Факи, което не е никак смешно...
                          Когато хората мизерстват, обезверени са и не виждат алтернатива това е най-краткия път.
                          Но и най-болезнения.

Все още не знам каква е позицията на няколко човека тук, които не спират да иронизират протести, ефекти, субекти...
                          Но не казват как те виждат нещата.
                          Продължаване по същия път - например, избор на ГЕРБ отново и продължаване на водената политика?
                          Избор на друга партия - с какво тя ще донесе промяна?
                          Или нещо друго?

Факи, ти конкретно каква искаш да бъде политиката и кой да я води?

Коментар

• Лорде, и тебе да те питам. Темата все пак е ПОЛИТИКА. На пресконференцията след президентските избори бате Разбойко биеше ли му на Плевнята келембаши по тимберицата или не му биеше ???
                            tnm

Коментар

Факи, като толкоз много знаеш, я кажи сега на бате Мечо

Марин Райков агент ли е на некои служби, или не е ???
                              Бай то Факи е на средно ниво гражданин. Не като теб.
                              На този въпрос, дето си го задал, трябва да отговориш ти, и ако искаш да не си възприет като палячо, гледай да е над три реда.

Коментар

Именно. Аз съм господин никой. Тук сме се събрали все господин никоевци, за да ги плюем някоевците, а не да се плюем един друг. И за да не бъда голословен, ще те информирам само теб ама (сакън да не чуе ущипаната мома), че бате РАЗБОЙКО още като дойде на власт и даде ВИНЕТКИТЕ на изгората си Цветелина мома убава !!!
                                Време е да напишеш повече от три реда. Ама да не се повтаряш де,

Коментар

Working...
                                X