IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Гигов, ти конкретно каква искаш да бъде политиката и кой да я води?
    добър въпрос.
    но не разбрах нищо от отговора
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Не искам политиката да се определя от някой, който от сутринта до тоя момент има 55 поста само в тази тема и всичките са му еднакви, като звук от развалена грамофонна плоча.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Айде протестиращите ! Ще черпите!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Поредният цървул кандидат за лапачка.Копие на смъркащото какаду от Сливен(Лечков).
          Да ме извиняват любителите на футбола.Стоичков може да е перфектен футболист ,но като индивид (и кандидат лапач) е пълен уникален цървул с главно Ц.

Коментар

• Ето го народния лидер, за който бленуват "революционерите" във форума!
            С народни танци и обещания за безпартийност Стоичков застана зад бъдещи кандидат-депутати

Бившият футболист Христо Стоичков, който по време на мандата на Бойко Борисов, демонстрираше топли отношения с експремиера, вся раздор между протестиращите студенти. В събота, в зала „Арена Армеец“ той официално застана зад новото „Движение Орлов мост", основано от Националното представителство на студентските съвети (НПСС). Непосрествено реди събитието бе атакуван от организатори на протестите от друго движение - „Промяна“, несъгласни с топлите му връзки с ГЕРБ. От „Промяна“ смятат, че футболистът и НПСС създават придатък към ГЕРБ, който цели да узурпира енергията от гражданското общество.
            ...............................................
            Наемът за зала „Армеец“ за един ден варира между 10 и 12 000 лв, а организаторите твърдят, че таксата е платена от футболиста.

Сметката ми е открита, проверете я, заяви Христо Стоичков на въпрос на журналисти дали финансира събитието. Той отказа да коментира уточняващи питания. „Аз на теб знам как да ти отговоря – като те обърна обратно“, обърна се лидерът на студентите към журналистка.
            .................................
            Събитието е организирано от депутата от ГЕРБ Емил Димитров“, обявиха от движението. Маргарита Атанасова, от протестиращите във Варна заяви, че в народното недоволство са внедрени хора, "които гонят собствени интереси, такива, които дължат пари или са замесени в групировки като ТИМ".
            „Аз на теб знам как да ти отговоря – като те обърна обратно“

Да ви е честит за ЛИДЕР на всички простаци, най големия простак сред футболистите!
            След простака-премиер, ще си имаме още един простак за лидер на присъдружна на ГЕРБ партийка.
            Айде протестиращите ! Ще черпите!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Мечо биков, не е ли време да постнеш некое твое лично мнение, с повече от педесе букви?
              http://vbox7.com/play:2ce90d27
              tnm

Коментар

Съни, респект, когато дуалността си намери най-после мястото, може да поговорим публично тук. Ще бъде чудесно, ако счупените грамофонни плочи ги няма, но така е, демокрация. Всякакви лумпени имат право на мнение.

ПП
                Не си ли спомняш че тук имаше, така да се каже, наченки на дискусия?
                Но! Лъва скъса цинджиря и това беше...
                Дали ще има дискусия зависи само от участниците и желанието им
                Но изглежда несъстоятелна постоянна критика без позиция...

А "Лъвът скъса синджира" ми прилича на бойното "Ура", нещо като доза енергия
                Във всеки случай ми е по-приятно и разбираемо от непрестанните "съчинени" и еднотипни мантри на едни партийци ...
                Днес чета колко лоши, опасни и неориентирани елементи са протестиращите и как щели да запалят страната...
                Но не разбрах, пишещите това какво казват - че харесват днешното състояние или имат нещо друго предвид.

Коментар

• Мечо биков, не е ли време да постнеш некое твое лично мнение, с повече от педесе букви?
                  Ся, то има вече много сайтове и всички пишат разни неща, разбираемо е че се кефиш като прекопираш нещо тук, ама все пак (може и да се изненадаш) има и други, които отпреди теб ги знаят.
                  Още по-шокиращ за теб е може би факта, че и са написани от хора!
                  Животе е пълен с изненади, та не би трябвало да реагираш все едно ти е за първи път да видиш че освен моряшкия саксуален живот има и друг!

Да, така е! Има хора които създават сайтове, има хора които дори проектират корабите в които се омерзяваш. Баси мечо биков, ти си като една голяма книга с празни страници, в които човек може да пише...
                  или с които може да си избърше... абе сети се сам.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Факи, с КАКВИ ХАПЧЕТА ДЪРЖАТ МАРЕШКИ ЗА ТОПКИТЕ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ И КАКВО МУ Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ АМФЕТАМИНИТЕ И БИЗНЕСА С ТЯХ ???
                      tnm

Коментар

• В предаването на Сашо Диков „Дикoff” по Нова телевизия, Сашо Диков размаза лицето с Хапчетата – вечният дежурен кандидат за власт – Веселин Марешки. Дни наред преди предаването анонс на Нова телевизия показваше как Веселин Марешки ще застане пред детектор на лъжата за да отговаря на въпросите на Диков. Оказа се обаче, че „този Мики Маус”, по думите на Сашо Диков, позорно се е скрил като мишок от детектора, когато главата му с един пръст чело очевидно е вдянала, че задника му ще лъсне като тиган на месечина.

По думите на Сашо Диков – Марешки е бил готов и сам се бил обадил за да участва в предаването му, като е поискал да отговаря пред детектор на лъжата. След дълги угоговорки, Марешки е трябвало да се яви, но се обадил и започнал да мрънка, че не можел да го направи, защото имал уговорка с „конкурентно предаване”.

Конкурентното предаване се оказало „Хрътките” на Миролюба Бенатова по bTV, за което Марешки се бил съгласил да се подложи на детектор на лъжата. Като чул обаче, че ще му задават въпроси дали е купувал гласове, се отказал и хукнал да се обажда на Сашо Диков.

Така или иначе, лицето с Хапчета, в типичен негов стил, избягал и от предаването на Диков.

АФЕРА от години вади истината за „изглеждащия на първичен мъжкар”, както се изрази Сашо Диков – лицето с един пръст чело Марешки.

Във Варна Марешки е ясен като длан, жалко за столичните журналя, които му прибират парите и се пънат да го излъскат като „мъжкар”. И то само защото е придворна шпага на Борисов и Цветанов.

Тъкмо се бяхме настроили да чуем отговора на Марешки – каква е връзката му с Цветанов и Борисов и каква беше СДЕЛКАТА МУ С ТЯХ ПО МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ВАРНА, КАКТО И ЗА КАКВИ ПАРИ И ДЪЛГОВЕ СТАВАШЕ ДУМА /ако въобще някой се сетеше да го попита за това, разбира се/ и той взе, че пак духна като мишок.

А най-важният въпрос щеше да е: с КАКВИ ХАПЧЕТА ГО ДЪРЖАТ ЗА ТОПКИТЕ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ И КАКВО МУ Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ АМФЕТАМИНИТЕ И БИЗНЕСА С ТЯХ.

Да, ама Марешки би седнал на детектор на лъжата, само ако е лично негов, с назначен личен негов специалист и с манипулативно подбрани въпроси, и предварително режисирани отговори.

Така може и да излъже някого, който не е от Варна.

Afera.bg
                        tnm

Коментар

• Факи, ти конкретно каква искаш да бъде политиката и кой да я води?
                          tnm

Коментар

Мечо биков, стига толкова.
                            Ами защо не я попиташ нея?!?!
                            Няма нужда да я питам. Ти се измъкна и не отговори на въпроса и.
                            tnm

Коментар

• "В по-недемократично общество не съм живял досега. Предлагат ми да избера между един изрод и друг изрод, между един простак и друг простак. И ме заблуждават, че еди-кой си ще е по-малкото зло. Е, каква е тази алтернатива? Все едно да избирам между един убил майка си или друг - убил майка си и баща си."
                              tnm

Коментар

Искаш да кажеш, че Съни разбра какъв ти е отговора на въпроса и ли ???
                                Мечо биков, стига толкова.
                                Ами защо не я попиташ нея?!?!

...
                                И пак избягваш да отговориш на оня въпроссс...

Коментар

Working...
                                X