IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Желанието не означава че са способни да го изразят с реч. Т.е липсва начина по който да го изразиш. а тук много такива.
    С риск да се повторя, ще кажа, че България е много изостанала в развитието си, като 90% е статукво и насажданото разбиране за културните особености. Към този момент в Света са доказани няколко държави които поради държавното си устройство или поради гена си са на върха на света. Те командват. Няма какво да се лъжем, размера има значение. Но оказва се, че не е само до размер. Оказва се че е поради гореуказаното устройство. Е, разрушаването на статуквото може да почне по два начина: отгоре или отдолу. Според мен по-добрия начин е отгоре. Но не мога да си представя например кой може да инициира подобно нещо. Може би с помощта на улицата. Това би било най-добрия начин, но пък лицата горе са си същите, та не виждам засега как по-точно ще се получи. Много време трябва. А все пак ние сме индивуалности, които мислят и за себе си. Ние нямаме това време, отново и отново да се 'бунтуваме'. Последните няколко изречения ги казвам от личен опит. Ходих '89, свалях правителство '97,, и въпреки това все бяха едни и същи горе, както се оказа.
    Ми лично аз нямам повече време да се занимавам с това. Имам си и мой живот, трабва да се погрижа за семейството си. Това последното не мога да го направя в България, за 200-300 евро на месец - без мен. Младостта ми отиде да се "бунтувам", вместо да си гледам личния интерес.
    Но! Понеже България ми е родина, ми се иска нещата там да са добре.
    Та би било хубаво ако се поучим от великите в момента държави. САЩ, Британците, Германците, Французите (не чак толкоз). Може да се въведе тяхната държавна уредба, не мисля че българите са прости, недорасли, малоумни за да не може това да стане. Че не може да стане го казват хората добре вградени в сегашното статукво.
    Оф, домързя ме, може би по-късно, а?
    А, можел си и да разсъждаваш. Това е хубаво. Даже се оказа, че с повечето неща съм съгласен и аз. Завършваш обаче поста си, като казваш че искаш нещо хубаво да стане в България.

1. Кой ни дава право да искаме - никой
    2. Е, след като никой не ни дава право да искаме, какъв друг шанс ни остава освен да си го вземем правото ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201...ra_na/?ref=rss
      "Набий Боко" или други министри - предизборна игра на партията на Николай Цонев
      HA-HA

Коментар

• ааааа гигов
        ама ти за ването костов ли си..ааааааааа
        ама той хич няма да влезе в парламента.ти не се кахъри обаче.златните по голямата част са негови.със Бат Славчо оплетоха коша ти докато превземаше върхове
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Много ми хареса мнението ти
          А подчертаното е и мое мнение

За просперитета на посочените държави не мисля, че от първостепенно значение е политическата система, колкото контролът.
          Контролът ограничава корупцията, а това води до работещи институции.
          Како,како!!!Не е от значение политическата система!!!Чагърц,чагърц,чагърц!!!
          Контрола е от значение,а!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Не искам политиката да се определя от някой, който от сутринта до тоя момент има 55 поста само в тази тема и всичките са му еднакви, като звук от развалена грамофонна плоча.
            Точно описание на политиците за последните 23 години.

Коментар

Не искам политиката да се определя от някой, който от сутринта до тоя момент има 55 поста само в тази тема и всичките са му еднакви, като звук от развалена грамофонна плоча.
              Аргументум ад хоминем !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Желанието не означава че са способни да го изразят с реч. Т.е липсва начина по който да го изразиш. а тук много такива.
                С риск да се повторя, ще кажа, че България е много изостанала в развитието си, като 90% е статукво и насажданото разбиране за културните особености. Към този момент в Света са доказани няколко държави които поради държавното си устройство или поради гена си са на върха на света. Те командват. Няма какво да се лъжем, размера има значение. Но оказва се, че не е само до размер. Оказва се че е поради гореуказаното устройство. Е, разрушаването на статуквото може да почне по два начина: отгоре или отдолу. Според мен по-добрия начин е отгоре. Но не мога да си представя например кой може да инициира подобно нещо. Може би с помощта на улицата. Това би било най-добрия начин, но пък лицата горе са си същите, та не виждам засега как по-точно ще се получи. Много време трябва. А все пак ние сме индивуалности, които мислят и за себе си. Ние нямаме това време, отново и отново да се 'бунтуваме'. Последните няколко изречения ги казвам от личен опит. Ходих '89, свалях правителство '97,, и въпреки това все бяха едни и същи горе, както се оказа.
                Ми лично аз нямам повече време да се занимавам с това. Имам си и мой живот, трабва да се погрижа за семейството си. Това последното не мога да го направя в България, за 200-300 евро на месец - без мен. Младостта ми отиде да се "бунтувам", вместо да си гледам личния интерес.
                Та би било хубаво ако се поучим от великите в момента държави. САЩ, Британците, Германците, Французите (не чак толкоз). Може да се въведе тяхната държавна уредба, не мисля че българите са прости, недорасли, малоумни за да не може това да стане. Че не може да стане го казват хората добре вградени в сегашното статукво.
                Много ми хареса мнението ти
                А подчертаното е и мое мнение

За просперитета на посочените държави не мисля, че от първостепенно значение е политическата система, колкото контролът.
                Контролът ограничава корупцията, а това води до работещи институции.

Коментар

Какво не разбра?

Ти си един от тримата спамаджии дето сте оакали форума. Ако нямаш идеи за политика що щеш тука? И що не си ги мерите с Иваноф на лични?
                  щото чакам някой каска,като теб да ми каже къде да се изхождам.
                  много дрънкаш, нищо не казваш.Мечката те пита нещо.кво точно отговори
                  аааа прочетох...не си искал еди кво си...ами за стоичков да не пуснах ,статията аз
                  нали уж си нямал нерви.ПИШКОМЕРЕЦ.проблема ти е че не знаеш какво искаш.искаш да лаеш но без да се чува.джаф,джаф
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Е да ама руската държавна уредба не дава!!!Проблема в България е ,че нямаме единна посока!!!
                    Е каква посока, единия едвам срича български, другия си е ачик комуне, третия е изпаднал от обществото индивид-революционер, четвъртия...
                    е не, наистина ме е домързяло, но пак ш'се включа по-натам

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      добър въпрос.
                      но не разбрах нищо от отговора
                      Какво не разбра?

Ти си един от тримата спамаджии дето сте оакали форума. Ако нямаш идеи за политика що щеш тука? И що не си ги мерите с Иваноф на лични?
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е да ама руската държавна уредба не дава!!!Проблема в България е ,че нямаме единна посока!!!

Коментар

• Гигов, не мога да ти разбера проблема. Имаш пищов подарък от държавата, (купен и с част от моите данъци), що не го използваш да зèмеш да се гръмнеш, таман ше знам че парите ми са добре инвестирани?

Коментар

• А хальо,полетиците,тук ле сте ,беее!!!

Коментар

Дали ще има дискусия зависи само от участниците и желанието им
                              Но изглежда несъстоятелна постоянна критика без позиция...

А "Лъвът скъса синджира" ми прилича на бойното "Ура", нещо като доза енергия
                              Във всеки случай ми е по-приятно и разбираемо от непрестанните "съчинени" и еднотипни мантри на едни партийци ...
                              Днес чета колко лоши, опасни и неориентирани елементи са протестиращите и как щели да запалят страната...
                              Но не разбрах, пишещите това какво казват - че харесват днешното състояние или имат нещо друго предвид.

Коментар

Дали ще има дискусия зависи само от участниците и желанието им
                                Но изглежда несъстоятелна постоянна критика без позиция...

А "Лъвът скъса синджира" ми прилича на бойното "Ура", нещо като доза енергия
                                Във всеки случай ми е по-приятно и разбираемо от непрестанните "съчинени" и еднотипни мантри на едни партийци ...
                                Днес чета колко лоши, опасни и неориентирани елементи са протестиращите и как щели да запалят страната...
                                Но не разбрах, пишещите това какво казват - че харесват днешното състояние или имат нещо друго предвид.
                                Каква дискусия бе съни? Та от сутринта форумът е овладян от трима малоумници, дето нищо не казват, а само си мерят пишките. Да ме извиниш.
                                Каква дискусия. Това са около 130-150 поста САМО простотии.

Много са се мъчили да ме изгонят от форума, къде с нападки, къде с обиди, ама тези успяват. Просто нямам нерви да отварям наново темата и там да се мъдрят уж нови постове, а то все същите глупости!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X