IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В статията на дойче веле е много добре обяснено и всичко съвпада -
    http://www.dw.de/%D0%BE%D1%82%D0%BA%...%B8/a-16886474

Или конкретно на въпроса ти защо са си го направили - ами защото Доган им го е направил срещу условието да подкрепи тяхно правителство

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Чета най-различни "политолози" и "анализатори" и всякакви други. И тъй НИКОЙ не можа да ми обясни ЗАЩО БСП и Станишев си направиха това? Защо бе?

И в този форум до сега не чух някакво смислено обяснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
      Не мога да разбера защо протестите бяха съвсем мирни и след като се замеси името на АТАКА напрежението ескалира и се стигна до кръв.
      Там където е психично болния човек Волен Сидеров винаги има акцесии. Мълча два дни като изнасилен от банда негри, а сега се появи и веднага създаде поредния погром. Утре пак ще дрънка глупости по медиите, които за него са корумпирани, некоректни, не честни, платени и т.н. и т.н. и т.н.

Коментар

• Колко са ранените? Че сега научих от познати, че имало и ранени, и сега включвам тв-то

Коментар

• Не мога да разбера защо протестите бяха съвсем мирни и след като се замеси името на АТАКА напрежението ескалира и се стигна до кръв.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            ........ И тъй НИКОЙ не можа да ми обясни ЗАЩО БСП и Станишев си направиха това? Защо бе? .....
            Ами кажи, че тва ти е проблема! Обяснявам просто черпейки Директно от Първоизточника :

...Тактика есть часть стратегии, ей подчиненная, ее обслуживающая. Тактика имеет дело не с войной в целом, а с ее отдельными эпизодами, с боями, с сражениями. Если стратегия старается выиграть войну, или довести до конца, скажем, борьбу с царизмом, то тактика, наоборот, стремится выиграть те или иные сражения, те или иные бои, успешно провести те или иные кампании, те или иные выступления, более или менее соответствующие конкретной обстановке борьбы в каждый данный момент...
            Сталин И.В. К вопросу о стратегии и тактике русских коммунистов - Cочинения. – Т. 5. – М.: ОГИЗ; Государственное издательство политической литературы, 1947
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аз мисля, че тоталното опозоряване на сидеров може да бъде най-важното нещо в тези събития. Една ера си отива - един пишманфюрер рухна от пиедесеталът, който он сам си измисли.

Този човек е бариера, която стои на пътят на Българският политически патриотизъм. Ако редовите членове на Атака имат мъжеството и куражът да го прогонят, заедно с кликата му, това ще отвори път към могъщ патриотически съюз - ВМРО-НФСБ-Атака - в името на Отечеството.

Чисто механическият сбор на тези три партии на последните избори е 13% - т.е. те категорически са трета политическа сила - и то въпреки всички машинации, шашми и измами (от родът на тайнствено липсващи бюлетини, подадени за ВМРО). Ако излязат на избори обединени, те няма да вземат под 18% и практически никой няма да може да управлява без един такъв могъщ обединен патриотически фронт.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Така ми се иска да стане.
                http://www.youtube.com/watch?v=SFD_67dYsVw

Иначе,слагам слушалките на ушите,пускам гайдите с цялата им тъга И мамка ви мръсна НЕДОПРАВЕНА!

http://www.youtube.com/watch?v=Mu-Mw6j3RWw
                Last edited by ExtraRange; 17.06.2013, 23:38.

Коментар

Чета най-различни "политолози" и "анализатори" и всякакви други. И тъй НИКОЙ не можа да ми обясни ЗАЩО БСП и Станишев си направиха това? Защо бе?

Ами повярваха, че с мръсотия ще постигнат всичко.
                  Ти им повярва и те ти повярваха.
                  Та така.

Коментар

Гигов според мен Шлифера нещо е настъпил групировката на Пеевски докато беше министър и сега тия глупаци са решили да дадат възможност на тяхното момче да си го върне на Цвъко.Няма никакви конспирации.Феса и Гея просто си повярваха след като агата им осигури правителство.Много самонадеяни и нагли станаха.Ма сега гледат като отровени от гъби всичките.Изчезнаха самодоволните усмивки,Гледам обаче че тиквите загладиха косъма.Тия галфони няма ли да проумеят че наглите им и самодоволни физиономии дразнят целия народ

Коментар

• Първоначално изпратено от PRESSMEDIA Разгледай мнение
                      ПЕС ще спасява ПЕС №1 в София
                      В събота ще бъде годишното събрание на партията
                      http://www.mignews.info/pes-shte-spa...es-1-v-sofiya/
                      И как Серго е opposition leader ...?!?!?!
                      Life won't wait for you.

Коментар

Щото фесовете са ги хванали за топките,а те са отворили алчни г..зове за власт и са готови на всичко.
                        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Ами Гигов..... ако не е част от някакъв сценарий, е пълна идиотия

Коментар

• Чета най-различни "политолози" и "анализатори" и всякакви други. И тъй НИКОЙ не можа да ми обясни ЗАЩО БСП и Станишев си направиха това? Защо бе?

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                              нещо позитивно да постнем,
                              че аман от негативизъм
                              http://economic.bg/news/20603/1/1/Kl...aj-Sofiya.html
                              Аз искам огледала да се правят

Коментар

• ПЕС ще спасява ПЕС №1 в София

ПЕС ще спасява ПЕС №1 в София
                                В събота ще бъде годишното събрание на партията
                                http://www.mignews.info/pes-shte-spa...es-1-v-sofiya/

Коментар

Working...
                                X