IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да си призная честно, голям кеф ми стана, като гледам как шефът на песовете го забива на комунягите. Такова риалити шоу наистина не съм очаквал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Четири въпроса, четири отговора - Аз не мога да коментирам в момента. Ебаси МВР министъра
      Типично поведение на червен боклук на който му задават въпроси на които не знае отговора. Тоя палячо ли ще бори контрабанда и престъпления за милиарди?!?

В стил:
      - г-н Станишев кой предложи Пеевски?
      -Ами Орешарски.
      -г-н Орешарски на вас кой ви го предложи?
      - Ами то парламента го избра.

хаха

Коментар

• Коментар

• Четири въпроса, четири отговора - Аз не мога да коментирам в момента. Ебаси МВР министъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            По плювките, хвърлени към Волен ще ги познаете!....... Герпаджиите де
            Всеки, който защитава някои от сегашните парламентарно представени партии и техните лидери не е разбрал за какво става въпрос. Въпроса не е този или онзи. Всички са кръвопийци. Идеята е да се смени модела, за да може такива хора естествено да се изхвърлят от сациалнополитическия живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono
              Местан , е казал ,че докато не му резнат карабината, министерски пост няма да види
              П.П. И най простият модел чалма ще носи.Никакви екстри. Волен е гяур! Продаде България!
              Най-лошото е, че това не е колаж на Сидеруглу

Last edited by Zal_Negodnik; 18.06.2013, 00:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                Които не се дупят като теб и ПЕС овете помияри на рязаните карабини . Влизанет на турци в Упревлението и достъп до класифицирана информация , ще ни вкара като вилает на Турция. Като вземат властта ще искат и автономии. Прости продажни комундета.
                Чунчи България се топи географски и демографски, въпрос на време е да имаме турчин премиер

Коментар

• Червените боклуци извършиха поредно национално предателство в историята им като политически движение. Предателство случило се със знанието и съгласието на Волен.
                  Да ни е честито съвременното турско робство.

Вървял си Болен Лидеров по улицата и едно лайно му подвикнало:
                  - Ей, ибрик!
                  - Аз не съм ибрик. Аз съм патриот! - отвърнал сърдито Лиеров.
                  - То и аз бях торта "Гараш", ама на...

Коментар

• Абе тези Атакистите да не са участвали като статисти в някое от многото исторически филми за римската империя?Опаковали са го Волен като формация костенурка
                    Жалко за жертвите, но Волен не мога да го мисля .... , комунистите не проляха кръв , този успя.
                    И дали вече като има "пролята кръв" дали Орешарски ще подаде оставка и нови избори.А вече в новият парламент вече като не влезе Волен и няма имунитет .... ще го скъсат .....
                    Last edited by Novakat; 18.06.2013, 00:41.

Коментар

• Истинските българи,

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      По плювките, хвърлени към Волен ще ги познаете!....... Герпаджиите де
                      Които не се дупят като теб и ПЕС овете помияри на рязаните карабини . Влизанет на турци в Упревлението и достъп до класифицирана информация , ще ни вкара като вилает на Турция. Като вземат властта ще искат и автономии. Прости продажни комундета.

Коментар

• По плювките, хвърлени към Волен ще ги познаете!....... Герпаджиите де

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Колко са ранените? Че сега научих от познати, че имало и ранени, и сега включвам тв-то
                          Няма значение. Важното е че има такива.

Коментар

• Волен моментално трябва да бъде арестуван за застрашване на националната сигурност.
                            Тоя пърялник не спря да реве и нарежда полицаите които сега го пазят, защото неговите симпатизанти нещо се стапят:

само му чуйте пумиярската реч:

http://www.livenews.bg/Mutrite-ot-At...e-e-MVR.-56333

малко като паляка Бареков който стои на 20 метра зад охраната си и призовава хората да дойде ли да му ударят шамар ))

Коментар

• Гнусния боклук Сидеров продължава да провокира хората И същите полицаи, които плюва, в момента му спасяват жалкия животец.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Мишката Неволен се е скрил като мишок и вчерашният му кураж се е изпарил яко дим. С две думи Атака се наака!

Коментар

Working...
                                X