IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Чунчов, един от сайтовете, които не могат (или поне преди не можеха) да се манипулират е Днес.бг - там сам аз многократно съм пускал импровизирани анкети, доказващи категорически точно обратното на твоята теза - че народът мрази ГРОБ и всичките уроди в ГРОБ - тиквочът, шебекът, кочът, гномът, фъндъкът, плевнята и т.н. Ето - гледай:

Сега ще кажеш, че в Днес.бг пишат само комунисти, а горките поддръжници на ГРОБ по някакъв начин не ги допускат там.
    Импе манипулиран е този сайт и ще ти кажа защо.
    Няма нито един против. всичко е нули което само по себе си доказва манипулацията.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201...v_shte_vodiat/

Можеше още да изчистат ,но и това е добре....
      Да видим другите....
      Орешарски в Варна...
      Данайлов в Пловдив ..
      Станишев в София....
      Стоилов ....

Коментар

• - Това не е майтап?

- Абсолютно. Попитайте ваши приятели и познати и сама ще се убедите. Казват им: Ще стане, но ако донесеш две характеристики от партийни членове на ГЕРБ. В МВР не им искаха, защото там назначаваха и преназначаваха предани и проверени хора. Те са свързани чрез приятелстава, роднински връзки, зависимости и т.н.

Ето това успя Цветанов да направи. Днес МВР е просмукано на управленско ниво от хора, които са лично свързани с Цветанов и Флоров.

Коментар

• Цветанка Цанева
          Миро е първият, дано повлече бързо крак. С нетърпение чакам следващият да е Дянков! Заслужил си го!
          4УН4И ПАЗИ С ТЯЛОТО СИ ДЯНКОВ , А МОЖЕ И СЪС ЗАДНИКА СИ

Коментар

• Чунчов, един от сайтовете, които не могат (или поне преди не можеха) да се манипулират е Днес.бг - там сам аз многократно съм пускал импровизирани анкети, доказващи категорически точно обратното на твоята теза - че народът мрази ГРОБ и всичките уроди в ГРОБ - тиквочът, шебекът, кочът, гномът, фъндъкът, плевнята и т.н. Ето - гледай:

Сега ще кажеш, че в Днес.бг пишат само комунисти, а горките поддръжници на ГРОБ по някакъв начин не ги допускат там.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• - Какво успя и какво не успя да свърши Цветанов за тези четири години? И защо?

- Той можеше много да направи, ако имаше желание. Той трябваше да направи реална промяна в структурите на МВР. Структурните му промени напомнят МВР отпреди 5-6 години. Аз имам сериозни съмнения относно неговия капацитет. Около него обаче имаше хора, които можеха да свършат работа. Например зам. министър Вучков е един много интелигентен човек, който каза първата буква от азбуката, но не можа да довърши.

Негово дело е превръщането на част от полицията в разследващи полицаи. Идеята беше главна дирекция „Досъдебно производство“ да се трансформира и тогавашните дознатели, сега разследващи полицаи, да влязат в оперативните служби, да работят заедно и така да се изпълняват правилно и навреме необходимите процесуалните действия от служителите.

Освен това се промени закона, като част от процесуалните действия, които не изискват голям опит и теоретични познания, могат да се извършват от обикновени полицаи, оперативни работници. Това беше много добра идея, защото един дознател имаше, в зависимост от региона, между 100 и 250 дела годишно. Абсурд е да ги обработи качествено. Но обучението им става с много бавен темп. Не смеят сами да се занимават с неотложни процесуални действие, пак чакат бившите дознатели да пристигнат на местопрестъплението. Това гълта много средства и не води до резултат.

- Некомпетенстност, незаинтересованост, мързел? Какъв е проблемът?

- Това е въпрос на приоритети. Приоритетите на Цветанов и неговите протежета бяха други - заемане на всички управленски позиции от свои хора. Имаме една не съвсем в чист вид, но много доближаваща се до нея, реполитизация на министерството. Тиха реполитизация. Защото в другите министерства не беше много тиха. Не знам дали сте се срещали с хора, които се опитват през последните години да постъпят на работа в някое министерство. Искаха им по две характиристики от членове на ГЕБР!

Коментар

• Какво е общото между Бойко Борисов и Жан Виденов - единствените почти буквално изритани от народа поради некадърност и корупция..

Коментар

• Киро - а аз мисля, че бойкоборисов е зависим от Маймуната, че последният го е хванал за топките с някакви компромати. Нямам друго обяснение за несменяемостта на Маймуната, при положение, че той направи купища безумия и дори изправи държавата на косъм от гражданска война по време на събитията в Катуница.
                  Иначе за "неизвестните извършители" - в повечето случаи вината е на самата "полиция" има купища случаи, когато хората сами са извършили така да се каже граждански арест на крадец или джебчия и са завели в Ушевото... после прасетата тихичко пускат мангалякът през задният изход и го пишат... неизвестен извършител. Ама то нищо чудно - с министър, който същевременно е и главен цигански интегратор....

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...n6l0s.facebook
                    ЕК: Бедността в България е тревожна
                    България остава най-бедната страна в Европейския съюз - 49% от населението, 52% от децата и 61% от пенсионерите са застрашени от бедност и социално изключване
                    НРЪСНИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ- ОГРАБИХТЕ НАРОДА

Коментар

• - Какво се говори и знае в средите на МВР за връзката и обвързаностите на Цветанов и Борисов с престъпния свят?

- По отношение на Борисов, това не се нуждае от доказателства. Достатъчно е да отворим регистрите на фирмите и ще видим с кого е имал общи фирми. Много е интересен фактът, който все пропускаме често, че един от съдружниците му е Алексей Петров. За него Борисов и Цветанов твърдят, че е главата на октопода. Аз не знам дали е или не е главата на октопода, защото не съм чел материалите, но това твърдят те, Цветанов и Борисов. Същевременно можем да ги намерим като съдружници, например в "Аполо и Болкан" - Борисов и Петров са заедно. Това ме кара да мисля, че връзките им са много дълбоки. И Пашата не е прекрасна и невинна девойка.

Пашата е духовният вожд на Бойко през всичките тези години.

Човек, за когото няма спор, че е на най-възловите позиции в известна престъпна групировка. Що се отнася до Цветанов, нямам някакви данни за конкретни връзки, но е достатъчна връзката му с Борисов.
                      А-ПАШКО ЧУНЧО народа разбра крадливата ви мутренсо- комунистическа партия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Атанаска Пенева -Всеки злоупотребявал с народни пари-прокуратура-съд присъда.Без значение от коя партия е.Само така ще се оправим.И конфискация на имуществото му в полза на народа.
                        КАТО СЪС СОЛУНСКИЯТ КМЕТ. И още един комунуиден крадльо крал 30 години в Гречко.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                          Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували?
                          40.35% - ГЕРБ
                          15.93% - БСП
                          8.37% - ДСБ/Единство
                          8.15% - Няма да гласувам
                          7.28% - Не съм решил
                          3.89% - Атака
                          3.14% - "България на гражданите"
                          2.41% - Друга, свързана с протестиращи
                          1.47% - ВМРО
                          1.32% - СДС
                          1.32% - "Зелените"
                          1.15% - ДПС
                          1.11% - "Глас народен" (Светльо Витков)
                          1.03% - НФСБ (ТВ СКАТ)
                          0.89% - Друга
                          0.52% - НДСВ
                          0.51% - Лидер-НИЕ
                          0.49% - ГОРД (Слави Бинев)
                          0.43% - РЗС
                          0.24% - НПСД (Касим Дал)
                          За кого ще гласувате на 12 май?
                          26.03.13 гласували 25236 гласа
                          Чунчов - от месеци насам се чудя - защо по дяволите симпатизантите и поддръжниците на ГРОБ съществуват някак само виртуално - в интернет-простраството, но и там са някак анонимни? Ами че аз наживо от месеци не съм срещал човек, който още да поддържа бойкоборисов !!! Защото не обикалям по циганските маали ли, кой знае?
                          Мислиш ли, че хората не знаят, че тия анкети са манипулирани?

Коментар

• ЧУНЧИ ти познаваш ли пашата и на тебе ли ти духовен вожд

Коментар

• има около 400 хил. дела, които са прекратени, защото са им изтекли сроковете
                              http://www.glasove.com/nikolay-radul...W9D8o.facebook
                              и са с неизвестен извършител. Това, ако го съотнесем към теорията на Цветанов за това как на съда не му е жал за роднините на жертвите на „Наглите”, бих го попитал как не му е жал за майките и бащите на тези 400 хил. жертви на официално заведени дела. Защото извършителите са неизвестни, но майките, бащите и пострадалите са известни, нали?

- Какво се говори и знае в средите на МВР за връзката и обвързаностите на Цветанов и Борисов с престъпния свят?

- По отношение на Борисов, това не се нуждае от доказателства. Достатъчно е да отворим регистрите на фирмите и ще видим с кого е имал общи фирми. Много е интересен фактът, който все пропускаме често, че един от съдружниците му е Алексей Петров. За него Борисов и Цветанов твърдят, че е главата на октопода. Аз не знам дали е или не е главата на октопода, защото не съм чел материалите, но това твърдят те, Цветанов и Борисов. Същевременно можем да ги намерим като съдружници, например в "Аполо и Болкан" - Борисов и Петров са заедно. Това ме кара да мисля, че връзките им са много дълбоки. И Пашата не е прекрасна и невинна девойка.

Пашата е духовният вожд на Бойко през всичките тези години.

Човек, за когото няма спор, че е на най-възловите позиции в известна престъпна групировка. Що се отнася до Цветанов, нямам някакви данни за конкретни връзки, но е достатъчна връзката му с Борисов.

- Цветанов ли слуша Борисов или обратното? Имаше всякакви слухове по този въпрос.

- Аз мисля, че Цветанов слуша Борисов. И всичко, което се появява в медийното пространство за обратното, е една игра на Борисов, с която да покаже, че има хора, които взимат самостоятелни решения и той не им се бърка. Но този, с когото работи Цветанов,

Станимир Флоров, вероятно е свързан с огранизираната престъпност.

Защото когато Михаил Миков го направи шеф на ГДБОП, за него още от по-предното правителство имаше съмнения, че е обвързан с хора от наркотрафика. Той по някакъв начин беше свързан и със случая "Куйович" и беше отстранен от длъжност. Тогава той беше зам.-шеф на ГДБОП по наркотрафика, но предстоеше да му се заведе дело. След това стана смяната на Румен Петков с Михаил Миков. И понеже

Миков е от едно и също село с Флоров, на някаква земляческа основа, го направи шеф на ГДБОП.

Напълно е възможно Миков, като един добър парламентарист, да е усетил накъде духа вятъра, защото ГЕРБ тогава набираха сила. Затова и постави Флоров на този пост. Не трябва да се забравя, че той е един от хората, с които Борисов работеше като главен секретар.

- Как се управлява МВР с такъв министър и такъв имидж?

- Лошо се управлява. Защото управляващите са хора, завършили ВИФ или някаква филология. Калин Георгиев е завършил руска филология. Не казвам нищо лошо за него като филолог, той прекалено много флиртува по медиите, че знае руски и чете Пушкин. И в това няма нищо лошо. Но мисля, че е по-добре МВР да се управлява от хора, които разбират за какво става въпрос. Там има място и за филолози, например в международно сътрудничество.

Но ето днес стигаме до същия куриоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                                Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували?
                                40.35% - ГЕРБ
                                15.93% - БСП
                                8.37% - ДСБ/Единство
                                8.15% - Няма да гласувам
                                7.28% - Не съм решил
                                3.89% - Атака
                                3.14% - "България на гражданите"
                                2.41% - Друга, свързана с протестиращи
                                1.47% - ВМРО
                                1.32% - СДС
                                1.32% - "Зелените"
                                1.15% - ДПС
                                1.11% - "Глас народен" (Светльо Витков)
                                1.03% - НФСБ (ТВ СКАТ)
                                0.89% - Друга
                                0.52% - НДСВ
                                0.51% - Лидер-НИЕ
                                0.49% - ГОРД (Слави Бинев)
                                0.43% - РЗС
                                0.24% - НПСД (Касим Дал)
                                За кого ще гласувате на 12 май?
                                26.03.13 гласували 25236 гласа
                                Никой не ви вярва на манипулираните анкети. ГЕРБ я влезе в следващия пармалент я не.

Коментар

Working...
                                X