IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Какво подкрепяш, прехвърлянето на съдружническа печалба към офшорка, на която си пълномощник или викаш толко си претръпнал на БФБ, че не ти прави впечатление Туй деяние. Няма компромат батка, всичко е законно...

    В правителството на Райков имаше читави министри
    Имах търпимост към подлоги като теб , Монти ,Киро и т.н. една група от платени драскачи . Прав e Джей че трябва с зъби и лакти да се пробива път през вашите редици .Вие станахте опасни с подмяната на истината която прокарвате .ЗАЯВЯВАМ ЧЕ НЯМА ДА ПРОЯВЯВАМ НИКАКВА ТЪРПИМОСТ КЪМ ВСИЧКИ МОНТИТА .

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Радан Кънев отряза ГЕРБ за мераците му да обедини дясното
      - Те се опитват да излязат от изолацията, в която сами се поставиха умишлено
      Публикувано: 18 юни 2013, 22:12 | Обновено: 18 юни 2013, 22:12
      Разпечатай
      прочитания: 3966 | коментари: 51
      София, България

      Нашата преценка е, че избирателите, които са гласували за днешните партии и най-вече избирателите, които не са гласували, защото не са виждали достатъчно силен десен субект, нямат предпочитания към ГЕРБ. Ние се водим не от собствените си чувства, а от настроението на избирателите си. Така че подобно сглобяване в момента би било вредно за избирателите. Така Радан Кънев, номиниран за председател на ДСБ, коментира изказването на Борисов от днес, че ГЕРБ ще търсят "някакви варианти да разтваряме позициите си към останалите хора в център дясно, а и към тези, които панически ще избягат от БСП". "Ние ще потърсим, ако откликнат и г-жа Кунева, и г-н Костов или Радан , говорих и с Мартин, и с други колеги", каза Борисов. Радан Кънев посочи, че е в стила на Борисов да нарича хората с малки имена. "Не можем да имаме някакви претенции към стила му на изразяване. Въпросът е какво е бъдещето в дясно. Ние от ДСБ сме убедени, че групиране около ГЕРБ няма да донесе нищо на избирателите, които търсят алтернатива", каза той.

      Според него пътят е съвсем друг – да се търси широка дясна алтернатива. " Нарекохме го опозиционен блок, който да обедини тези хора, които в момента протестират. Тези хора, които са непредставени в сегашния парламент и граждани, които виждат в лицето на Пеевски като официоз и по времето на ГЕРБ, и сега по времето на БСП, те нямат какво да търсят в общ блок с ГЕРБ", заяви още Кънев.
      Кире тоя Радан засега дава вид че става,И Прошко и той.Ако набият шута в задника на Костов може и да гласувам.

      Коментар


      • НЕ САМО ВИКАМ И, А КРЕЩЯ- ОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ- БСП, ГЕРБ, ДПС, АТАКА- ИСКАМ ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ, А НЕ МУТРИНСАКА ДЪРЖАВА НА ДС

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          АБЕ ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ И МАФИЯ- ДА НАПРАВЯТ ПО БЪРЗО ДЕСНИЯ ПРОЕКТ
          4УН4И при Пеевски бил ли си с ибрика
          Кире не си реалист, а живееш виртуален сват явно.Мога да ти го покажа с твоите постове само. Да не говорим за начина на мисленето ти.

          Я ВИЖ СТАНИШЕВ КАКВО ГОВОРИ ПАК.ВМЕСТО ДА ГОВОРИ КАК ДА СЕ ОПРАВИМ ЗАЩО НЕ ИЗВИКАШ, СТАНИШЕВ ОСТАВКА. ХАХАХАХАХАХ
          ХАХАХАХА КАКВИ ГЛУПОСТИ ПАК ГОВОРИ СТАНИШЕВ, МАМИЦАТА ТИ МАЛОУМЕН КОМУНИСТ.ЗАЩО СЛЕД КАТО СА СЕ ИЗДЪНИЛИ С КАНДИДАТУРАТА НА ПЕЕВСКИ.СЕГА ИЗЛИЗА И ГОВОРИ ЗА ГЕРБ. ХАХАХАХА

          РЕВАНШИЗМА Е НА НАШ ГРЪБ,А ТОЙ Е ДОСТА СЕРИОЗЕН ОТ СТРАНА НА БСП,ДПС. И КАК СЕ ДЪРЖАТ ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СТАНАЛО САМО КАК И КАКВО ГЕРБ ПОСЛЕДНИТЕ 4 РИ ГОДИНИ. АХАХАХАХАХХАХААХА

          ЧЕСТИТО КИР, ТИ СИ ГИ ИЗБРА. А СЕГА ДА ВИДИМ КАК СЕ СВАЛЯТ КОМУНИСТИ ААААХАХХ


          "Слушам и не вярвам на очите си !!!Гадното долно ,гнусно човеченце Сергей ... Нагъл,безочлив педераст ... С какви очи застава той на парламентарната трибуна!"

          Коментар


          • Първоначално изпратено от scrooge mcduck* Разгледай мнение
            Ето го СТАНИШКО ПАК ГОВОРИ ЗА ГЕРБ, ЗАЩО ГО ПРАВИ, А НЕ ПОДАВА ОСТАВАКА И НЕ НАПУСКА. СЛУЖБИТЕ ИСКАЛИ ДА БЪДАТ СЪДНИК. ХААХХАХАХАХАХААААХАХААХАХХАААХАХААХААХ
            И как ще търсите вина във нах успелия вътрешен министър. хахахаххахахахах ЕЕЕ тия комунисти никога не са били виртуози те винаги са живели във виртуална среда.
            Бе тоя с червените прашки е гадна отврат.От сутрин до вечер едно си знае едно си бае.ГЕРБ съсипали държавата съсипали малкия бизнес съсипали това съсипали онова подслушвали тоя и оня.На тоя идиот искам да му кажа че това го знаем и не е необходимо по 100 пъти на ден да го повтаря и да обикаля всички медии.И да мълчи като пу..а по въпроса с оставката.Тоя наглец да се маха щото софиянци ще го осуровакат с някой кърпел.
            Last edited by X_Y; 19.06.2013, 10:48.

            Коментар


            • Борислав Стефанов: Около 2 млрд. евро ще са чуждите инвестициите за 2013 г.
              19 Юни 2013 10:15

              В първите месеци на годината не се наблюдава осезаема разлика на обема на чуждите инвестиции спрямо 2012 година, коментира в ефира на Bulgaria On Air изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Борислав Стефанов.

              Той обясни, че според предварителните данни на БНБ, направените вложения до края на април са около 410 милиона евро, а през 2012 година са били 407 милиона. Ревизираните данни за същия период на миналата година, които са готови около шест месеца след предварителните, показват, че инвестициите са били над 1 милиард евро.

              В този смисъл информацията, че има спад от над 60% в направените вложения от чужди компании за началото на 2013 година не е точна, обясни Стефанов. Той подчерта, че от началото на тази година няма значително повече фирми, които да инвестират у нас. Няма и значителен отлив на капитали, обясни директорът на Българската агенция за инвестиции.

              По думите на Стефанов протестите от последните дни ще имат положителен ефект за страната в дългосрочен план.

              Те са показателни за зараждането на едно гражданско общество, което според мен трябваше да се случи отдавна. Показателни са и за желанието за диалог между обществото и политиците, коментира Стефанов. Той обясни, че когато избират между 10 страни, инвеститорите се интересуват основно от макроикономическите показателни. На един по-късен етап, когато изборът вече е между две - три държави, се отчитат и политическите фактори.

              Стефанов подчерта още, че случващото се у нас не е изключение и редица държави, сред които и Япония, са минали през смяна на правителства преди изтичане на редовния мандат на управляващите.

              Разбира се, един продължителен период на смяна на правителства не е добър вариант за страната. Естествено евентуални промени на данъчната политика няма да бъдат приети добре от компаниите. Политическата нестабилност у нас в момента се отразява по-скоро от местните инвеститори, някои от които отлагат решения за влагане на средства, коментира Стефанов.

              Чрез активен маркетинг инвестициите в страната могат да бъдат увеличени, смята директорът на Българската агенция за инвестиции.


              ЕХ МУТРОКОМУНИСТИ

              Коментар


              • Само винкела може да оправи тази държава

                Коментар


                • АБЕ ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ И МАФИЯ- ДА НАПРАВЯТ ПО БЪРЗО ДЕСНИЯ ПРОЕКТ
                  4УН4И при Пеевски бил ли си с ибрика

                  Коментар


                  • От изказваният на Местан и Станишев - атаката се разшири от ГЕРБ към Президента . Какво ни каза Местан : ние поемаме отговорност и нашата реакция е Пеевски да изчака да се успокоят абдалите и тогава да се върне в парламента . Той дори нама да взема заплата . Уникално . Трябват нови стандарти за депутати и правителство , с морал ,без защита на олигархични структори и т н . Станишев - старите приказки в които няма и 10% истина . Пак уникално .Тези продължават да ни правят на малоумни . Тези ще се опитат да останат на власт с цената на всичко .

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      4ун4и ама нали 4 години герберастите се гушкахте с ПЕЕВСКИ И МЕДИИТЕ МУ ВИ ХВАЛЕХА- ЕХ МУТРОКОМУНИСТИ МАФИОТИ
                      ahahahha Това кои ти го каза, че и вече си го мислиш. И не видя ли кои го издигна за този пост и как те същите си издигнаха ДАНС и преди това правителство. хахахахахах
                      Да те питам ти малоумен ли си? И на всичкото отгоре са му дали достъп до секретна информация още три дни преди да е избран от народното събрание. хахахахахахаах
                      ДА НЕ БИ ТОЗИ ПЕЕВСКИ ДА Е ЧОВЕКА КОИТО ИСКА ДА РАЗКРИЕ Ц.Ц И Б.Б., АХАХАХА. Ами то няма за какво и чист вид реваншизъм хахахахах. ама си малоумен явно.

                      ЧЕ И СЕГА СИ ОСТАНА ДЕПУТАТ. КАК Е КИРЧЕ ТИ ЛИ ГЛАСУВА ЗА ТИЯ. ААХХАХАХА
                      ДА ВИДИМ СЛЕД ОЩЕ МЕСЕЦ ДО КЪДЕ ЩЕ НИ ДОКАРАТ. ХАХААХ
                      Last edited by scrooge mcduck*; 19.06.2013, 10:22.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                        Първо искам да кажа че напълно подкрепям президента Плевнелиев . Това което се опитват да пробутат като компромат е в стила на цялата предизборна кампания и източника е кликата от тройната коалиция .Смятам че Плевнелиев досега се държи напълно адекватно и почтенно . Смятам че служебното правителство начело с Райков е едно от качествените попадения които въобще сме имали като състав .
                        Какво подкрепяш, прехвърлянето на съдружническа печалба към офшорка, на която си пълномощник или викаш толко си претръпнал на БФБ, че не ти прави впечатление Туй деяние. Няма компромат батка, всичко е законно...

                        В правителството на Райков имаше читави министри

                        Коментар


                        • 4ун4и ама нали 4 години герберастите се гушкахте с ПЕЕВСКИ И МЕДИИТЕ МУ ВИ ХВАЛЕХА- ЕХ МУТРОКОМУНИСТИ МАФИОТИ

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            4УН4И ТИ КАТО КОМУНЯГА ПО РОЖДЕНИЕ СЕГАС И НА ТУРЦИТЕ ЛИ НАДУВАШ ЗУРНАТА


                            Зависими медии теглят демокрацията в България надолу
                            В доклад на "Фрийдъм хаус" страната ни попада в категорията на полуразвитите демокрации
                            23:55 | 18.06.2013
                            3133
                            0
                            Автор: ПИК
                            Share

                            "През 2012 г. положението с независимостта на медиите в България е продължило да се влошава. Засилва се концентрацията на собственост и водещи издатели се обвиняват взаимно в корупционни отношения с правителството, данъчни измами и други престъпления". Това се посочва в частта за България на разпространения във вторник годишен доклад "Страни в преход 2013" на американската неправителствена организация "Фрийдъм хаус".

                            В нея е отчетено, че за миналата година в страната нищо не се е променило по 7 основни показателя, но влошаването на медийната среда тегли надолу цялостната оценка за състоянието на демокрацията, съобщава "Дневник".

                            Според индекс, в който 1 означава най-голям напредък, а 7 - най-голямо влошаване, за медиите е дадена оценка 4 (при 3.75 година по-рано). Крайната оценка за България е 3.18 (при 3.14 година по-рано).

                            Така страната попада в категорията на полуразвити демокрации заедно с Румъния, Хърватия, Сърбия, Черна гора и Македония. Всички останали нови членове на ЕС от Централна и Източна Европа са в най-високата категория на развити демокрации, макар Унгария да се плъзга надолу към отпадане във втората от петте категории.

                            Най-тежко е положението с демокрацията в групата "Напълно развити авторитарни режими", включваща Русия и още 6 бивши съветски републики - Таджикистан, Казахстан, Азърбайджан, Беларус, Туркменистан и Узбекистан.

                            ПЕЕВСКИ СИ Е ЧОВЕК НА ГЕРБЕРАСТИТЕ



                            ТУКА ЛИ СИ ВЕ МАЛОУМЕН КИР, НЕ БСП И ДПС ПРЕДЛОЖИХА ПЕЕВСКИ И ТОВА ДЕЙДЕ ОТ ТЯХ САМО МЕСЕЦ СЛЕД КАТО СА ВЪВ ВЛАСТТА, ТЪЙ КАТО МАЛОУМНО СЪЩЕСТВО ПАК ТЕ СЪСРЕДОТОЧИХА ВСИЧКАТА ВЛАСТ САМО В ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ. АХАХХАХАХАХ АМА СИ МАЛОУМЕН И ТО ТРОЛ. ХАХА

                            Коментар


                            • Докато слушах Делянчо Намама и аз преживях силен вътрешен духовен катарзис.Моля Ви направете ме шеф на ББР.
                              Life won't wait for you.

                              Коментар


                              • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                                Коментар

                                Working...
                                X