Защо да не си защитават интереса руснаците?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?
Collapse
X
-
Putin Lambasts Cyprus Bank Tax
Forbes
Make no mistake about it, the oligarchs are now friends with Putin.
Russian president Vladimir Putin criticized the Central Bank of Cyprus’ decision to freeze bank accounts this weekend and levy a tax of 9.9% on all accounts over 100,000 euros. Cyprus is a haven of Russian off-shore capital.
http://www.forbes.com/sites/kenrapoz...prus-bank-tax/
Руският мильо (милиционер) помиярът путин явно много се тревожи за руските депозити в Кипър...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеНационализация ми е ясно какво е, бъдете спокойни.
Но никои не обяснява кога ще взимат пари по данъка?
Иначе и сега не се плаща данъка на лихвите, който се е занимавал декември с банките много добре знае че 9/10 по опашките беше за да си смени депозита.Банковите служители много простовато обясняваха, как ако минеш на еди какъв си план, то парите ти хем са защитени от гаранционният фонд, хем няма да даваш данъчна декларация , защото ти не получаваш лихва като лихва а, лихва като бонус за лоялен клиент видиш ли (и прочие хватки.)
И затова и питам горното, кога ще ти вземат данъка, когато ги теглиш, когато си отидеш да си платиш и другите данъци - накуп с този, когато ги внасяш ли?
След олихвяване, преди олихвяване?
Ако ги платиш сега(те си ги вземат) то ще те закачат ли след 10 години ( че след 10 години вече ще са повече от колкото са били в началото когато са си взели данъка) ?
Въобще толкова много въпроси, че .... ,с интерес ще следя случая с Кипър?
кой е тоя дето ще иде в банката с едни 100к и на излизане е вече с 90к.
То изобщо никой няма да внася на депозит при такъв вариант
Нали още не е влезнал в сила тоя закон ли е какво е, май още и те не знаят какво са измъдрили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеНационализация ми е ясно какво е, бъдете спокойни.
Иначе и сега не се плаща данъка на лихвите, който се е занимавал декември с банките много добре знае че 9/10 по опашките беше за да си смени депозита.Банковите служители много простовато обясняваха, как ако минеш на еди какъв си план, то парите ти хем са защитени от гаранционният фонд, хем няма да даваш данъчна декларация , защото ти не получаваш лихва като лихва а, лихва като бонус за лоялен клиент видиш ли (и прочие хватки.)
И затова и питам горното, кога ще ти вземат данъка, когато ги теглиш, когато си отидеш да си платиш и другите данъци - накуп с този, когато ги внасяш ли?
Ако ги платиш сега(те си ги вземат) то ще те закачат ли след 10 години ( че след 10 години вече ще са повече от колкото са били в началото когато са си взели данъка) ?
Въобще толкова много въпроси, че .... ,с интерес ще следя случая с Кипър?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЛордът е вързал гащите и сега се кефи на активи, а не на хартии. Освен това, вероятно предполага, че ако има избушване на депозитите подобно на кипър, това ще му покачи цените на активите, защото вероятно си мисли, че при някаква паника ще се теглят депозити и ще се търси развръзка в актив. Така, че той си има неговите си основания.
От твоята констатация, за нивото на форума, не става ясно как и лорда ще изгубиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеПриказвачи дървени философи само нежелаещи да работят.Но момента наближава.Ще си ядете паветата в София.
Та излизам от магазина и някакъв мъж подлага ръка за стотинки. Ама мъж канара. Към 40 години и здрав като бик. Ами да вземе два декара земя и да си посади картофи, лук, зеле, грах, боб... И ще има.
И пуши цигара! И ша му дам стотинки?!? Да си купи цигари?!? Аз щом мога да ги откажа, дето пушех по 2-3 кутии дневно, значи всеки може.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Национализация ми е ясно какво е, бъдете спокойни.
Въобще толкова много въпроси, че .... ,с интерес ще следя случая с Кипър?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
Нивото на форума е отчайващо направо
Но имаме още бира.....и сме гладни....доста гладни.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСамата идея е уникално тъпа и само политик или държавен служител може да я предложи. "Лордът" обаче като представител на държавата е толкова тъп, че дори не се сеща, че една подобна мярка преди всичко ще отнесе цените на панелките му и наемите му в канала
Нивото на форума е отчайващо направо
От твоята констатация, за нивото на форума, не става ясно как и лорда ще изгуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеНа доматите съм и хващал средна цена 2 кинта.Обиколил съм де що има столове за работници ресторанти и баровци.Имам си клиентела която звъни по телефона и казва в кой ден в колко часа колко да закарам.Относно яйцата съм обиколил де що има сладкаеска фирма наоколо.И няма проблем хората са доволни че им идваш до вратата.И трябва да си честен никакви опити да лъжеш в грамаж ресто или да пробутваш скапана продукция.Исках само да кажа че от четири декара двор едно семейство може да се издържа.И като добавим факта че за храна не плаща сумата става много повече от 1000 кинта месечно.В София не съм пробвал щото като идвам карам за роднините но тази година ще пробвам като за начало на Женския пазар на Димитър Петков и Красно село.Ще закарам една щайга домат да пробват търговците да видим колко ще дадат на едро при положение че карам на сергията.Но ще трябват по сериозни количества щото няма как да се разкарвам за 100 кила домат.Миналото лято ми се струва че за хубавия домат искаха по 3-4 кинта.Да кажат софиянци.
Коментар
-
Самата идея е уникално тъпа и само политик или държавен служител може да я предложи. "Лордът" обаче като представител на държавата е толкова тъп, че дори не се сеща, че една подобна мярка преди всичко ще отнесе цените на панелките му и наемите му в канала
Нивото на форума е отчайващо направоhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПрав е човека, че не си работи двора ! И да ти кажа 10 декара се работят от неголямо семейство и не може да се каже дори, че тези хора работят и работата никак не е много. От търговия го докарваш, не от работа..ако оня гледа домати и другите се заразят и ще отиде цената от 2 лв. на стотинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеако оня гледа домати и другите се заразят и ще отиде цената от 2 лв. на стотинки.
прерастне в пандемия
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИ какво не ти е ясно,че не разбрах.....
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар