IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    За да се усетиш, че не ги притежаваш, бе фафло Някой добре го беше казал от сорта "Пепи поне знаеше, че шмекерува. Сега стана по-зле - хем си лъжат, хем си вярват" мани мани
    Знаеш ли какъв е проблема на нашенецът, че все за да не се мине и да е "тарикат" се прави на умен и голям хитрец, ама си плаща за това всеки път. От страх да не се мине, все ходи с вибратор в задника. Затова и до 10 г. такива като теб и Лорда ще са ги яли лешоядите поне 1 път, както ядоха хурката и всички тарикати в 2007 г. Амин, дано парите им се чувстват добре в рая
    Last edited by Jay Gould; 18.03.2013, 23:12.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Като е нямало нужда за какво ми искаш обяснение бе мъжЬка кифло
      За да се усетиш, че не ги притежаваш, бе фафло
      Някой добре го беше казал от сорта "Пепи поне знаеше, че шмекерува. Сега стана по-зле - хем си лъжат, хем си вярват"
      мани мани

Коментар

.Аре немаше нужда да ни се обосноваваш...
        Като е нямало нужда за какво ми искаш обяснение бе мъжЬка кифло Льольовци... За никакъв чеп не ставате повечето тук То хем просто, хем нагло. Поне да бе питал с нормален тон да ти кажа, ама то лайното си е лайно дори като пита пръска наоколо .. Айде със здраве
        Last edited by Jay Gould; 18.03.2013, 23:03.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
          ...
          Последно кое? Снощи чух, че тоя данък не касае тия вложители които не са кипърски граждани, тоест ще плащат само местните, а сега изведнъж Кремъл излиза с декларация, тоест ще плащат и те.

Коментар

Ама ти нали не се правиш на поредния форумен палячо. Верно, че сам си говориш в темата която си постнал, но бихме могли да го отчетем като селски тарикатлък за привличане на заблудени "ученици", иначе казано за самореклама. Не така стои обаче въпроса за това дали съм зле с четенето. Очевидно не съм, щом те цитирам а ти не можеш да се мотивираш. Много добре виждам какво си написал !!!! Но това не значи че ще се случи това което си написал нали така, освен ако не се вземаш за Господ!!! (което не би ме учудило ако се случи)
            И така обобщаваме - всички видяхме, прочетохме че си написал че имотите ще се сринат, ако се сринат депозитите. Въпросът е защо си сигурен ? Защото така си го написал или защото има някаква друга причина ?
            (Между другото очаквам отговора да не бъде конкретен а от сорта - защо ли трябва да ви обяснявам)
            Ти май уцели в десетката. Дори в това което очакваше да ти отговорят. Респект!

Коментар

Защото така ще стане, а тия евтини психологически трикове - "обоснови се иначе си мошенник" ги заеби Нищо не казвам, само защото някой си бай сплескан х**й не ми вярвал. И аз казвам, че ще стане, а дали вярвате или не ми е от единия крачол в другия. Нали си висшист, вземи си напъни мозъка - може и сам да се сетиш, ама едва ли
              Абе "нашто" момче - евтин си като избелял отечествен фронт, Аре немаше нужда да ни се обосноваваш. и моли се да не ти прецакат депозитите

Коментар

..
                Защото така ще стане, а тия евтини психологически трикове - "обоснови се иначе си мошенник" ги заеби Нищо не казвам, само защото някой си бай сплескан х**й не ми вярвал. И аз казвам, че ще стане, а дали вярвате или не ми е от единия крачол в другия. Нали си висшист, плащал си да учиш, вземи си напъни мозъка - може и сам да се сетиш, ама едва ли
                Last edited by Jay Gould; 18.03.2013, 22:57.

Коментар

Зле си с четенето ли ..........? Написал съм ясно, цените на имотите ще се срутят, ако се въведе подобна конфискация и тук, а с тях и наемите. Активите на лорда, бързо ще издишат.
                  Ама ти нали не се правиш на поредния форумен палячо. Верно, че сам си говориш в темата която си постнал, но бихме могли да го отчетем като селски тарикатлък за привличане на заблудени "ученици", иначе казано за самореклама. Не така стои обаче въпроса за това дали съм зле с четенето. Очевидно не съм, щом те цитирам а ти не можеш да се мотивираш. Много добре виждам какво си написал !!!! Но това не значи че ще се случи това което си написал нали така, освен ако не се вземаш за Господ!!! (което не би ме учудило ако се случи)
                  И така обобщаваме - всички видяхме, прочетохме че си написал че имотите ще се сринат, ако се сринат депозитите. Въпросът е защо си сигурен ? Защото така си го написал или защото има някаква друга причина ?
                  (Между другото очаквам отговора да не бъде конкретен а от сорта - защо ли трябва да ви обяснявам)

Коментар

• Депозити на домакинствата в Русия в нейната банкова система в края на 2012г.:
                    - 14,251,046 милиона рубли

На 31 декември 2012г. официалният курс на ЕЦБ беше 40.3295 рубли за 1 евро.

Тоест на 31 декември 2012г. депозитите на домакинствата в Русия в нейната банкова система бяха на стойност над 353 МИЛИАРДА евро.

Депозити в банковата система на Кипър на юридически и физически лица, които са от държави извън ЕС:
                    - в края на януари 2013г. бяха по-малко от 21 МИЛИАРДА евро

Така, че руският мильо в кремъл спокойно може да конфискува необходимата сума от населението в Русия за да компенсира олигарсите на Русия.

http://www.centralbank.gov.cy/nqcontent.cfm?a_name=home
                    http://www.cbr.ru/eng/

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      ...
                      Нещо не си разбрал. Въвеждайте данъка, нямам нищо против. Никой не може да попречи на глупакът да загуби парите си, важно е аз какво може да спечеля от глупостта му и на тия като него А може ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Информаторов, много безсилна и сляпа злоба лъха от това твое смехотворно твърдение. Путин възвърна достойнството на Русия и води абсолютно независима политика. Това е което им бърка в здравето на хамериканците и на техните европейски сателити! Давят се в злоба, че не успяха да направят това от Русия което направиха с Източна Европа - да ги колонизират и разграбят!
                        Защо тогава русначетата имат депозити в Кипър? Нали уж Русия, според теб, е едва ли не най-доброто място за инвестиране?

Коментар

Зле си с четенето ли ..........? Написал съм ясно, цените на имотите ще се срутят, ако се въведе подобна конфискация и тук, а с тях и наемите. Активите на лорда, бързо ще издишат.
                          Слаб човек си ти Джей Голд, много слаб!
                          Не съм избрал да цитирам поста ти в който ме обиждаш и наричаш тъп, а точно този в която си написал откровена простотия на която сам не си вярваш. Написал си ясно и го повтаряш, че имотите са щяли да се срутят, докато всички истински експерти в бранша дори да погледнем графиката - ясно личи забавянето на спада от 2 години вече на общия тренд и все по-изявеното поскъпване при читавите имоти на читави локации. При постоянно нарастващи заплати как точно ще се сринат наемите едва ли е ясно на някой освен в твоя объркан ум при положение че и децата знаят, че наемите са свързани с доходите. А това, че си написал, че активите ми ще издишат си е "въздух мнение", като десетките хиляди които съм прочел на самозвани шамани в имотните теми и никога несбъднали се. За твое успокоение може да съм поставил такова заглавие , което да скандализира, но и да предупреждава какво може да ви се случи и на вас дребните депозитарчета когато държавата няма откъде да закърпи финансите. Този момент ако не е близо , то поне се забелязва като плячка с големината на глава на топлийка в окото на ястреб.
                          Утре да не ревете когато затворят кепенците на банките и блокират депозитите. Мисля, че достатъчно глупости се написаха по темата и достатъчно злоба се изля от дребни влогари без доводи. Нека да се затвори като духа от бутилка и да си спомним за нея, когато кеша остане затворен за всички вас в залог до удържането на лихвата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                            помиярът путин явно много се тревожи за руските депозити в Кипър...
                            Информаторов, много безсилна и сляпа злоба лъха от това твое смехотворно твърдение. Путин възвърна достойнството на Русия и води абсолютно независима политика. Това е което им бърка в здравето на хамериканците и на техните европейски сателити! Давят се в злоба, че не успяха да направят това от Русия което направиха с Източна Европа - да ги колонизират и разграбят!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• art-lubitel е точно за това питам, и аз бих го ги удържал при изхода, но това че аз така бих го направил не означава че така ще е, знам ли им акъла.
                              gigow пари в бнака като депозит нямам.
                              Няколко банки ползвам само за да изкарвам пари от тях, всеки ден, колкото позволява частните банкиране(и еквивалентите на този термин в другите банки) без да искат такса.
                              Но декември месец ме караха да чакам по опашки защото всеки отишъл да прехвърля от обикновен в по специален влог. Най-явно беше в ПИБ - много ясно и отчетливо(като за малоумници) им обясниха ( това 6 гишета едно и също с леко разминаване , е всеки човек има различен капацитет в главата) че като минели през "специалния влог" ( няколко за да имат хората избор) , то вложителите никакви данъци за нищо няма да ги закачат и да отчитат пред НАП
                              Само знам за ПИБ че накрая като си изтеглиш депозита никъде не ти дават бележка че са се "отчели" на държавата( даже и пълна разпечатка да искаш при специалните влогове нищо никъде не пише за данъци или други преводи и прочие)
                              Сега както Вие казвате ли е, че банките си поемат сами тези данъци, аз не мога да кажа, защото не знам
                              Лека вечер и.успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                                Putin Lambasts Cyprus Bank Tax
                                Forbes

Make no mistake about it, the oligarchs are now friends with Putin.

Russian president Vladimir Putin criticized the Central Bank of Cyprus’ decision to freeze bank accounts this weekend and levy a tax of 9.9% on all accounts over 100,000 euros. Cyprus is a haven of Russian off-shore capital.

http://www.forbes.com/sites/kenrapoz...prus-bank-tax/

Руският мильо (милиционер) помиярът путин явно много се тревожи за руските депозити в Кипър...

Представяш ли си ако Путин е помияр, какво би трябвало да е един обикновен драскач из форумите?
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X