Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим беззаконията
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеИмпе,
според мен са на изхранване и "българските" турци, и нашите "братя" помаци, които направиха, само като пример, Баташкото клане. И досега тая сган се гордее с това.
Това са трите двукраки племена, изхранвани от българското мнозинство и цивилизованите малцинства у нас: това са циганите, турците и помаците.
Все те са лишените от права, все те са бедничките, все те са предмет на "толерантност".
Айде улево! Без толерантност!
Нетърпимост към гаднярите е непременно условие за почтения и цивилизован мъж, жена и народ.
Турците - в Турция!
Циганите - в Индия!
Помаците - да земат да се обесят, така ще е най-добре за тях. Иначе, така,.. ... ще ги запознаем с ножа-кръвопиец, съответно.
ПРЕЗ МАРТА НА ЧЕПИНО
Алеко Константинов
Откъс
http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=6093&Level=1
Да.
Този път ако модераторките изтрият неудобни части от този пост, ще ги разбера.
Но ако го оставят както е - ще ги черпя и даже уважавам.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКои тия три малцинства? На изхранване е само гнусната хъхреща сган !!!
според мен са на изхранване и "българските" турци, и нашите "братя" помаци, които направиха, само като пример, Баташкото клане. И досега тая сган се гордее с това.
Това са трите двукраки племена, изхранвани от българското мнозинство и цивилизованите малцинства у нас: това са циганите, турците и помаците.
Все те са лишените от права, все те са бедничките, все те са предмет на "толерантност".
Айде улево! Без толерантност!
Нетърпимост към гаднярите е непременно условие за почтения и цивилизован мъж, жена и народ.
Турците - в Турция!
Циганите - в Индия!
Помаците - да земат да се обесят, така ще е най-добре за тях. Иначе, така,.. ... ще ги запознаем с ножа-кръвопиец, съответно.
ПРЕЗ МАРТА НА ЧЕПИНО
Алеко Константинов
Откъс
В Баня и до днес благополучно обитават най-отчаяните главорези, начело с Алиш Ефенди, които, заедно с други, през 1876 година изпиха кръвта на баташкото население. Такива ужаси ни разказаха за туй диво помашко население, напъплило из целите Родопи, щото не знаеш на кое по-напред да се чудиш: на овчедушното ли търпение на българското население, или на подлото бездействие на нашите власти. И да не мислите, че сега помаците са се покаяли? - Ни сянка от подобно чувство. Само страхът пред въоръжената сила спира проявяванието на дивите им инстинкти. Ето ви един прекрасен пример: нашият стопанин от Лъджене, г.Ш., българин, е предприел доставката на траверси и изпратил свои работници в определената от властите гора. Но Алиш Ефенди, баташкият герой, от яд защо той да не вземе доставката на траверсите - какво мислите направя? - Нагласява 30-40 души помаци из Турско да навлязат в нашата граница и да сплашат и разгонят работниците на българина. И навлизат тези разбойници един час и половина навътре в българската територия и само благодарение на бързите и енергични мерки на нашата погранична стража е била предупредена катастрофата. И да не речете, че виновникът, Алиш Ефенди, е хванат, осъден и лежи закован във вериги за изплащане на новите си и стари тежки грехове. О, не, съвсем не: в неделя след обяд в главното лъдженско кафене ний го видяхме възседающ на председателското място, окръжен от първенците на селото; той важно-важно поглеждаше наоколо си и благосклонно приемаше дълбоките поздрави на входящите в кафенето. Предавана незабележимо от ръка на ръка, до моите ръце достигна една хартийка, на която с молив бяха написани следните думи: "Този е знаменитият Алиш Ефенди." Знаменитият! Благодарим за такива знаменитости. О, робско племе, ще стръснеш ли ти някой път тия робски чувства, или вечно ще продължаваш с плач права да печелиш...Last edited by vmankov; 03.04.2014, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеКои малцинства - именувай?
Гръцкото, арменското, руското, арабското, еврейското? Именувай, моля, кои малцинства имаш предвид, бехекейско кученце мръсно.
И защо българите да сме оставени на самооправяне, а некои (три) малцинства - на изхранване?
А?
Чакам отговор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Йовчев да не се почесва ,ами да изпрати жандармерията на Женския пазар и да респектира тия циганьори ! > http://novanews.bg/news/view/2014/04...8%D1%89%D0%B0/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеНе си прав, парите в държавата ни не отиват за "развъждането" на ромите, а по-скоро малкото пари които има държавата ни отиват главно в едно направление - столицата. Провинцията и малцинствата у нас от много време са оставени на самооправяне. Тази неравнопоставеност съответно води до маргинализиране на малциснтвата, а от там и до нуждата от специални програми за интеграция и включвания.
Гръцкото, арменското, руското, арабското, еврейското? Именувай, моля, кои малцинства имаш предвид, бехекейско кученце мръсно.
И защо българите да сме оставени на самооправяне, а некои (три) малцинства - на изхранване?
А?
Чакам отговор.Last edited by vmankov; 02.04.2014, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеникак не е смешно. На всякъде по света смятат, че това сме българите....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеMade in Bulgaristan > http://www.liveleak.com/view?i=f4b_1396351017Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеMade in Bulgaristan > http://www.liveleak.com/view?i=f4b_1396351017
Коментар
-
Made in Bulgaristan > http://www.liveleak.com/view?i=f4b_1396351017Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Не аз греша, а ти лъжеш - аз съм роден в София и живея в София - но не помня някой да е дошъл при мен и да ми е дал пари, защото съм софиянец - нито на някой мой близък, приятел, познат - за разлика от мангалите, на които се дават милиарди, за да НЕ работят, но да се размножават като хлебарки.
Това ли е "самооправяне" - някоя 18-19 годишна мангалка, неграмотна и никога неработила, да получава повече помощи, отколкото е заплатата на добре образована Българка, само защото е издрискала 3-4 нови циганина?
И малцинстваТА не се маргинализират - аз не знам маргинализирана общност от турци, арменци, китайци, евреини. Маргинализираха се МАНГАЛИТЕ - но причината за това е толерастията и дрънканиците за "човешки права", защото хъхрякът е изрод, който спазва законите само ако над главата му свисти камшикът, а дулото на шмайзерът му е завряно в анусът.
Последните 20 години доказаха само докъде води човешкото отношение към хъхрещите нечовеци - терор, бандитизъм, съсипване на държавата. И цяла Европа осъзнава това - според теб защо Великобритания, Германия и т.н. отказват да плащат помощи на циганските гадини и дори да ги приемат в държавите си? Защо те не ги "интегрират"? Ами защото знаят, че това е невъзможно и никакви "програми" не могат да помогнат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСъгласен съм отчасти със Сетверов - докато държавата не се грижи за народът си, но само за ромовете, положението ще става все по-зле.
Вместо държавата да инвестира в работни места, качествено здравеопазване и образование, тя налива безкрайно пари за развъждане на цигани... а който "инвестира" в развъждането на цигани, получава само и единствено ЦИГАНИ.
Коментар
-
Съгласен съм отчасти със Сетверов - докато държавата не се грижи за народът си, но само за ромовете, положението ще става все по-зле.
Вместо държавата да инвестира в работни места, качествено здравеопазване и образование, тя налива безкрайно пари за развъждане на цигани... а който "инвестира" в развъждането на цигани, получава само и единствено ЦИГАНИ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Докато държавата не се грижи за народа си, положението ще е такова. Няма начин.
Преди, през комунизма имаше и образование, и здравеопазване, и работа за всички. Сега също уж пак има, ама главно за столицата, а хората от провинцията и от малцинствата следва сами да се оправят. Малцинствата, вече са се отделили от народа, защото много време мина и никой хич и не се интересува от тях, затова и има такива новини. И докато държавата не прави нищо по въпроса с години, надеждата ни е във фондациите, като тази например:
СНЦ “Ромска академия за култура и образование”
Уроци на успеха: подкрепа за ромските ученици в село Жельо Войвода
Коментар
-
"Приятни" хъхряшки семейства - две - с 21 изрода - отглеждани от нашите данъци - крадци, мародери и главорези !!!! А Вал говори за "права" !!!!
Докато въобще се обсъждат "човешките права" на циганските нечовеци, тая държава няма да става за живот. Пълнолетни, малолетни - няма значение - щом изродът е достатъчно голям да граби и тероризира, значи е достатъчно голям за наказание.
Никакви права - спиране на всякакви помощи, унищожаване на незаконните цигански катуни, връщане на смъртното наказание, замяна на затвора с каторжен труд и безжалостно смазване на циганския бандитизъм.
Иницииране на общоевропейски действия за борба с мангалското зло, защото то е общоевропейски проблем. Най-добре е хъхряците от целия континент да бъдат затворени на определена за тях територия (част от Украйна или Молдова са най-подходящи) и да бъдат оставени да се самоизядат там.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар