IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Възрастна жена в шок: Цигани я заплашили, че ще й отрежат главата
    09:01 | 02.04.2014
    "Света Богородица ме спаси. Като ме хванаха за раменете и ме натиснаха към стола, започнах да се моля да ме оставят на мира и да не ме пребият. Много се изплаших и още ме е страх, защото се върнаха и ме заплашиха, че ще ми отрежат главата. Нищо повече няма да кажа, защото ме е страх". Това каза пред „Телеграф” самотно живееща старица от пловдивското село Крислово, която на 9 декември е била нападната от двама роми.
    Двамата отишли пеша до дома й и я нападнали за 100 лева и купичка пържени картофи. Оттогава 85-годишната баба живее в постоянен ужас обирджиите да не се върнат. Тя не излиза никъде от дома си и трепери всеки път, когато някой почука на вратата й.
    Стефан Димитров и Мехмед Пуров отивали пеша към Крислово, защото нямали пари за автобус. Семействата им се издържали от събиране на хартия и метали. Стефан имал петима братя и осем сестри, а Мехмед – трима братя и три сестри. Двамата обикаляли пловдивските села от ноември 2013 и крадели каквото им попадне.
    По тъмно те прескочили оградата на бабата и влезли в къщата. Метнали на главата на старицата една покривка и започнали да й крещят „Парите или живота”. Стефан Димитров дори я заплашил, че приятелят му бил майстор в клането щял да й резне главата. Бабата се изплашила и им показала къде в съседната стая къта 100 лева.
    След като взели парите, я върнали обратно в кухнята и я сложили да седне на стол. Въпреки че не била вързана, бабата била толкова изплашена, че стояла неподвижно на стола. Крадците видели, че старицата има малко картофи, обелили ги, изпържили ги и ги изяли в присъствието на стопанката на дома, след което избягали.
    Бабата благодари на Богородица, че не са я набили, каквито многобройни случаи има в цялата страна. Оттогава насам, обаче, старицата живее в постоянен страх.
    Пълнолетният апаш Стефан Димитров и в момента се намира в затвора в Пловдив. Той е обвинен от районната прокуратура за грабежа, а обвинителният акт срещу него е внесен в съда за насрочване на дата на процеса. При разпитите се е признал за виновен. Разказал, че е заплашил възрастната жена да не подава жалба в полицията за обира, защото „вече били заклали една баба в село Стряма”.
    Вторият обирджия – Мехмед, е малолетен и със сигурност отървава наказателното преследване.
    Близките на жертвата пък й поставили стабилна врата и решетки на прозорците. Внучка й й прекарала СОТ. Комшиите пък бдят над нея и наглеждат кой чука на вратата й. Въпреки това жената е в постоянен страх.
    http://pik.bg/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%...ews164407.html
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

    Коментар


    • Импе, регулирането на права е много фина работа. Така трябва да бъде сторено, че да не поражда съмнения за дискриминация, както и да не отваря врати за злоупотреба с тях. Покрай пустите му права и свободи избуяха едни изключително паразитни прослойки, които една- другиму, защитават гърбовете. Администратори, Консуматори и Защитници.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Ne мисля, че е работила, както и не храня напразни надежди, че ще го стори някога.
        Вероятно трябва да се откажем от някои свои съмнителни "привилегии", за да отсечем и техните.
        Не бива, обаче, да си кривим душите, че доста от нас са хедонисти и това, за съжаление, се връща като бумеранг в следващите поколения.
        И какви привилегии имаме ние?

        Дори и да сме хедонисти - доста от нас - това си е наша работа. Това, че хората имат средно по 1.38 деца, не означава, че трябва да бъдат задължавани да спонсорират размножаването на хъхряшките дегенерати.
        Отделно - ако хората не биват принуждавани да хрантутят скудоумните гъгниви хлебарки, те ще могат да си позволят повече деца. Пренасочване на циганските помощи към образованата раждаемост, би позволило да се раждат по 100 000 Българчета годишно и да се развие силна икономика едновременно с това.

        Но най-важното е да се направи така, щото тия твари да не могат да оцелеят по друг начин, освен с труд и спазване на законите. Виждаш - тая твар, която никога не е работила, въпреки това е порядъчно угоена - благодарение на нашият труд и с цената на мизерното съществуване на цял живот работилите ни родители - политиците я гоят за наша сметка, вместо да я изправят пред дилемата: труд или гладна смърт !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Ne мисля, че е работила, както и не храня напразни надежди, че ще го стори някога.
          Вероятно трябва да се откажем от някои свои съмнителни "привилегии", за да отсечем и техните.
          Не бива, обаче, да си кривим душите, че доста от нас са хедонисти и това, за съжаление, се връща като бумеранг в следващите поколения.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            При тенденция- при българските жени- първа бременност след 30-тата година, тези, успяват да направят 2 цикъла и 1/2 за същото време.
            Българката може и да ражда първото СВОЕ дете след 30, но още от моментът, в който почне да работи, престъпната "държава" и "зачислява" едно такова непълноценно циганско изчадие - бъдещ крадец, убиец и паразит. Да не мислиш, че тая "баба" е работила дори една секунда през мръсния си живот?

            Само спирането на всякакви помощи и аванти за това мръсно племе - безплатни ток, вода, здравна помощ и т.н. ще ни оттърве !!! Тогава колкото и бързо да се размножават, пет пъти по-бързо ще мрат !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
              Не знам вече защо ли трябва да коментираме тази чума, която ще ни затрие:

              http://www.burgasutre.bg/2014/03/31/...ata_baba_u_nas
              При тенденция- при българските жени- първа бременност след 30-тата година, тези, успяват да направят 2 цикъла и 1/2 за същото време.

              Коментар


              • Рекорд! 25-годишна ромка от Бургас стана най-младата баба у нас

                Не знам вече защо ли трябва да коментираме тази чума, която ще ни затрие:

                http://www.burgasutre.bg/2014/03/31/...ata_baba_u_nas

                Коментар


                • Не е баш така. Всеки политик, ако има поне половин грам мозък, би трябвало да разбира, че този, който смаже хъхряшката чума, ще си спечели пожизнената избирателна вярност на всички Българи и после не знам какво трябва да направи, че да загуби избори !!! Просто или са родоотстъпници, или ги е страх - да не би ромовете да се разсърдят, да не би ЕС да се скара и дявол знае от какво още. Но така е, като си избираме за управляващи не мъже, а мравки.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Императорът

                    Защото така се терминира демокрацията и политическия живот в страната. Просто червените дето никой не ги иска ще използват цигански гласове и ще печелят избори и ще управляват. На теб не ти ли е ясно те защо ги въдят.
                    Бездомните песове що ги въдят - да тероризират населението с тях и да просят пари от разни организации за защита на животните.
                    Ти в западна държава бил ли си ? Едно куче бездомно да се разкарва по улиците да си видял ? Какво е това - хващат ги , маркират ги и ги пускат по улиците и е станало кучкарник навсякъде.
                    Импе такива усложниния ще станат съвсем скоро, че тия клептомани ще се чудят къде да се скрият..на хората вече им писва.
                    Last edited by supertrader; 28.03.2014, 12:43.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      ... Европа, не желаят да хрантутят циганската паплач, ЗАЩО НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ПРАВИМ ???? ...
                      Защото имат право да гласуват...
                      Докато гласът на циганина, тежи колкото твоя, ТАКА ЩЕ Е импе...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                      Коментар


                      • Явно чаветата пак са гептосали крепежни елементи ,за да дерайлира влака Товарен влак излезе извън релси, спря движението между Пловдив и Стамболийски
                        28 март 2014, 11:41
                        Създадена е специална организация за предвижването в този участък
                        Пет вагона от товарен влак са дерайлирали край гара Тодор Каблешков, съобщават от БДЖ.

                        От 08,25 ч. е прекъснато движението в участъка между Пловдив и Стамболийски.
                        "Холдинг БДЖ" е създал специална организация за превоз с автобуси на своите клиенти от всички бързи и пътнически влакове, които обичайно пътуват в участъка между гарите Пловдив и Стамболийски. Движението на всички влакове от София за Пловдив и Стара Загора, както и от София през Пловдив за Варна и Бургас, ще се извършва до гара Стамболийски.

                        В обратното направление, влаковете от Варна и Бургас през Пловдив за София, както и от Стара Загора за София, ще пътуват до Пловдив. В участъка между гарите Пловдив и Стамболийски пътниците от тези влакове ще се превозват с автобуси.

                        http://www.plovdivutre.bg/2014/03/28...i_stamboliyski
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • И Германия спира издръжката на хъхряшката сган !!!

                          СТРОГИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ПОМОЩИ ЗА НЕРАБОТЕЩИ ЕМИГРАНТИ ОТ ЕС (РОМОВЕ) Е ИЗМИСЛИЛА ФРАУ МЕРКЕЛОВА.

                          http://www.dnes.bg/world/2014/03/26/...i-ot-es.220240


                          Отново задавам въпросът - след като много по-богатите държави от Западна Европа, не желаят да хрантутят циганската паплач, ЗАЩО НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ПРАВИМ ???? Докога ще позволяваме на тия дегенерати да се размножават като хлебарки, да разрушават държавата, да тероризират хората, да източват и съсипват здравната и социалната система? Защо въобще се плащат огромни помощи на изроди, чийто живот не струва и стотинка, защото не само че не допринасят никаква полза на държавата и обществото, но и цял живот нанасят щети и вреди?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Защо ли не му вярвам ?Цветлин Йовчев: Жандармерията свали престъпността със 70 %


                            25.03.2014 16:11
                            Отчита се намаление с повече от 70 % на престъпността в малките населени места, където бяха изпратени допълнителни сили на полицията. Като цяло спадът на битовата престъпност е 13 на сто. Това съобщи вътрешният министър Цветлин Йовчев в Харманли днес.

                            Мерките щели да продължат, а най-късно следващата седмица МВР - шефът внасял доклад по въпроса в Министерския съвет. Предвиждал се старт на програми за устойчиво намаляване на престъпността чрез превенция, сътрудничество с гражданското общество и интегритет на служителите на системата.
                            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3801771

                            ..............................
                            Бесни цигани раниха републикански шампион с брадва
                            26/03/14 10:21
                            На 22-ри март две смугли персони са нападнали Данчо Филипов - Цоната
                            Кървав инцидент се е разиграл в късните часове на 22-и март в Берковица. Цигани са нападнали с брадви и тесли републиканския шампион по борба - Данчо Филипов - Цоната. Причината - избухнал скандал между него и две смугли персони. След остри реплики 36-годишен ром и неговият приятел от село Мадан се се нахвърлили върху Цоната с псувни и заплахи, информира МВР.

                            Единият от тях държал брадва. В разгара на конфликтът брадвата била стоварена върху главата на бореца. От удара Филипов се свлякъл на земята. На помощ се притекли съседи, които закарали ранения в болницата в Монтана. Той бил приет в безсъзнание и в тежко състояние. След като бил изписан се заканил да отмъсти на нападателите.

                            Данчо Филипов е брат на биатлонистката Павлина Филипова, която стана четвърта на зимната олимпиада в Нагано. Заради побоя напрежението в Берковица расте. Приятели и близки на Цоната готвят кървава вендета в ромската махала в града. Къщата на побойника е била белязана с червена боя. Двамата побойници са арестувани. Въпросният нападател е стар познайник на полицията в града. Той е регистриран за кражби на ток и е осъден за измама.
                            http://www.faktor.bg/obshtestvo/ulic...-s-bradva.html
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                            Коментар


                            • Крайно време е да наритат тая неправителствена организация де се титулова Български хуйзенски комитет.Полза от нея българите нямат .


                              Красимир Кънев:Неизбежната отбрана в проекта за НК – врата към безнаказано насилие и произволПредложението да се въоръжат възрастните хора в малките населени места, за да използват те оръжие срещу своите нападатели, предизвиква единствено удивление и потрес. Подобен подход към борбата с престъпността поставя под въпрос смисъла на съществуването на държавата изобщоКакво е казал още К.Кънев по проектът за нов НК четете на :
                              http://www.legalworld.bg/34951.neizb...-proizvol.html

                              Чрез пострадал
                              ,,Абе Кънев, няма ли да се случи да те срещнат група от твоите любимци, на които все им нарушават правата и ги защитаваш, като клепаш родината си, та тази група да вземе да ти разпори гъза, а тогава да те питам ще успееш ли да прецениш коя е съразмерната сила, до кога и в каква степен трябва да се употреби? Много е лесно да разсъждаваш от бюрото в кабинета си или от лимузината. Защо не идеш да замръкнеш в някое отдалечено село преобладаващо населено с роми? А на сутринта може да разсъждаваш, като са те опъвали, какви точно са им били намеренията спрямо теб- да нарушат телесната ти неприкосновеност или да изразят любовта си.Съдейки по публикациите ти, вероятно ще се спреш на второто.''
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Фамозно, само в бг. Как пък тез от бхк не го съдят за расизъм?
                                Не прочете ли, че са го посетили?
                                ...В деня след кражбата на вратата на Лефтеров звънят и от Хелзинския комитет, които проверяват дали има насилие при гражданския арест на крадеца......
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                                Коментар

                                Working...
                                X