IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • RIP Bulgaria. Прекалено късно е за каквото и да е. 1300г и накрая за около 100 комунягите/демократите я затриха. Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

    Коментар


    • Пищете по форуми, пишете по форуми, показвайте гражданска и чисто човешка позиция по форумите. В реалният живот гледайте как ви унищожават и унижават. Щом и вече и на новородени скочиха , значи чувството за безнаказаност и доминантност ги е завладяло. От тук нататък само това чака българия.

      Малко показателно инфо / от същата тази статия / :

      " ...........................Броят на българските граждани падна под 7 млн. Родените бебета през 2013 са 61 300. Родените бебета през 2012/13 с майчин език български е под 26 %. По раждаемост България е на 206 място от общо 223 страни. Смъртността през 2013 г. по данни на ЦРУ е 14,31 промила. По този показател България е на 8 място в света. Комбинацията на 206 място по раждаемост и 8 място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАНПИОН по намаляване и изчезване на население. Над 340 хил. от младите хора на възраст между 15 и 29 години нито учат, нито работят. Безработицата надмина рекордните 20 %. Без работа са над 700 хил. Над 1.6 млн. живеят под границата на бедност с доход до 110€ на човек. С минимална работна заплата от 174€ на човек живеят 3.7 млн. Разходите за издръжка на ромският етнос са над сумата 3,2 млрд. лв. Ромите са над 1,3 млн. Общо работещите в България са 2,09 млн. Над 769 хил. са наети в бюджетният сектор, от тях 430 хил. са наети в държавният бюджет (над 130 хил. са наети само в изпълнителната власт). Минималната заплата е 174€ за над 120 хил. работници. За над 500 хил. заплатата е до 255€. За над 80 % от работещите средна заплата е 250€. Пенсионерите са 2,2 млн., като 60 % от тях са с пенсия до 138€. Минималната пенсия е 77€ за 736 хил. души. Средната пенсия е 150€. За да покрие ОСНОВНИТЕ си разходи на всеки човек са му НЕОБХОДИМИ 300€. Над 65% от хората НЯМАТ никакви влогове. ".

      Излиза, че константната заплата на средностатистическият циганин / никога не е работил / е 205 лв. , а минималната заплата на пенсионера / работил цял живот / е 150 лв.
      Last edited by Avalaon; 02.06.2014, 19:38.

      Коментар


      • МАНГАЛСКИ ИЗВЕРГИ ПРЕБИВАТ МАЙКА И БЕБЕ В БОЛНИЦА !!!!

        ЧУДОВИЩНО ЗВЕРСТВО В ПАНАГЮРИЩЕ, ХЪХРЯШКИТЕ ЗВЕРОВЕ ВИЛНЕЯТ БЕЗНАКАЗАНО, "ПОЛИЦАИТЕ СЕ РАЗМИНАВАТ" С ТЯХ !!!!

        http://www.blitz.bg/news/article/271084

        ЕТО ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОЛЕРАНТНОСТТА И "ХУМАННОТО ОТНОШЕНИЕ" КЪМ ТВАРИ, КОИТО СТОЯТ ПО-НИСКО ДОРИ ОТ ДИВИТЕ ЖИВОТНИ !!!! Как по дяволите да интегрираш генетични престъпници, дегенерати, чудовища - АНТИЧОВЕЦИ ???? И докога ще търпим тия истъпления?

        Незабавно трябва да се вземат адекватни мерки:
        - Връщане на смъртното наказание и масово физическо унищожаване на цигански зверове, убийци, бандити и терористи;
        - Поголовна чистка в т.нар. "полиция" и в съда - всички лица от тия институции, покровителствали циганските зверства чрез бездействието си, да бъдат наказани безмилостно;
        - Пълно унищожаване на незаконните цигански развъдници, а обитателите им - ако не са извършили по-тежки престъпления, да отидат в трудови лагери;
        - НИКАКВА здравна помощ на неосигурени циганори - зверове нямат място в човешките болници.
        - Родилна помощ за циганските женски - само с последваща кастрация. Изключение - само за здравноосигурени циганки без криминални прояви и с минимум средно образование.
        - Лишаване от избирателни права на лица, които не са Българи и не владеят писмено и говоримо Български език.

        Очевидно е, че ромовете не могат и не желаят да станат част от човешкото общество, очевидно е, че те не са хора. И е крайно време да вземем решение - или да абдикираме и да напуснем земята си, за която нашите деди са умирали, или да унищожим тая напаст.

        И това се случва в ПАНАГЮРИЩЕ... дано няма живот след смъртта, та Волов и Бенковски да гледат отгоре !!!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Докога медиците ни ще търпят хъхряшките издевателства ???

          МЕДИЦИНСКА СЕСТРА С ПУКНАТА ГЛАВА, ЗАДЕТО НАПРАВИЛА ЗАБЕЛЕЖКА НА ЦИГАНКА !!!!

          http://www.blitz.bg/news/article/269250


          Не стига, че отвратителните мангалски изроди се търкалят безплатно по болниците за наша сметка, не стига, че съсипват материалната база, но и продължават да тероризират медиците !!! Да не говорим, че ранената медицинска сестра със сигурност взема по-малка заплата от всевъзможните социални помощи на отвратителната смрадлива здравнонеосигурена подмаймуна, която я е нападнала !!! Ето къде отиват осигуровките ни, къде отиват и данъците ни - а после се чудим защо мангалската сган се размножава хлебаркоподобно, а лекари и медицински сестри бягат масово в чужбина. Заплатите, които вземат (често и нередовно) медицинските сестри са около 500 лв, докато всяка гнусна циганка може да си докара над 1000 лв просто като из.ере трима нови циганина !!!!
          Решението е само едно, но докторите са мухлювци - да обявят пълен бойкот и да престанат да отказват каквато и да е медицинска помощ, включително родилна, на неосигурени циганори !!!! Да не бъдат допускани до българските болници тия подчовеци при никакви положения, ако ще да умират, ако ще да тръгне епидемия и да се изпонатръшкат цели катуни !!! Колкото повече мрат, толкова по-добре за нормалните хора в тая държава !!!! Ама и безочие, не стига, че не плащат и стотинка, но и тероризират хората !!! Поне да бяха изхвърлили тая твар от болницата, заедно с краставото и копеле !!!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barmolino Разгледай мнение
            Лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев е бил сътрудник на Държавна сигурност, разтръбиха социалните мрежи. Във „Фейсбук“ анонимно бе разпространен протокол, който издава принадлежността на бившия премиер към репресивния орган на тоталитарна България преди 1989 г.

            Според документа, Сергей Станишев е доносничил с псевдонима „Московеца“, а вербуването му е протоколирано на 11 декември 1987 г . от старши лейтенант Станимир Цветанов Сърбиновски.

            Регистрационната бланка издава, че соцлидерът е бил прикрепен към отдел „Чуждестранни журналисти“ към Второ главно управление на Държавна сигурност.
            Е и ?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
              Браво, не трябва да се действа прибързано. Не може да се събаря, преди да е помислено къде да бъдат настанени нуждаещите се след събарянето. Защо кмета първо не построи нужните жилища, да премести хората на ново и чисто и после да събаря като иска старите жилища?

              МВР отказа да охранява събарянето на ромски постройки в Стара Загора



              Днес в Стара Загора трябваше да започне акция за събаряне на незаконни постройки в ромския квартал "Лозенец", в парк "Борова гора". Заповедта за акцията беше издадена от кмета Живко Тодоров, а на нарушилите закона роми беше дадена възможността сами и доброволно да премахнат постройките до този момент.
              А аз казвам, че не може ушевите свине, живеещи като кърлежи на гърбът на данъкоплатците, да отказват демонстративно и неприкрито да изпълняват служебните си задължения. За тая работа местният свински началник трябва да бъде изправен пред съда по обвинение в служебно бездействие и да влезе в затвора.
              И е абсурд кметът или който и да е да строи даром жилища за лица, които, строейки незаконно, са извършили углавно престъпление - защото единственото им местожителство трябва да бъдат местата за принудително настаняване на престъпници - където компания да им правят прасетата, отказващи да си вършат работата.

              Апропо - все още чакам от Сетверов и клонингите му отговор на моят въпрос:

              КАКВА ТОЧНО Е ДО МОМЕНТЪТ ВЪЗВРАЩАЕМОСТТА ОТ ДЕСЕТКИТЕ МИЛИАРДИ, НАЛЯТИ В РОМОВА "ИНТЕГРАЦИЯ"?
              Last edited by Императорът; 21.05.2014, 14:05.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Досие на агент ,,Московеца“ обиколи фейсбук. Бил ли е Сергей Станишев агнет на ДС?

                Лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев е бил сътрудник на Държавна сигурност, разтръбиха социалните мрежи. Във „Фейсбук“ анонимно бе разпространен протокол, който издава принадлежността на бившия премиер към репресивния орган на тоталитарна България преди 1989 г.

                Според документа, Сергей Станишев е доносничил с псевдонима „Московеца“, а вербуването му е протоколирано на 11 декември 1987 г . от старши лейтенант Станимир Цветанов Сърбиновски.

                Регистрационната бланка издава, че соцлидерът е бил прикрепен към отдел „Чуждестранни журналисти“ към Второ главно управление на Държавна сигурност.
                Attached Files
                Колкото повече толкова повече, казал Мечо Пух и бръкнал в кацата с медец

                Коментар


                • М дааа, полицията взема пари от хората за да пази мангалите. Време е за гражданска война. Сетвер, перун, равон и други предатели и родоотстъпници трябва да бъдат обесени първи.
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

                  Коментар


                  • Браво, не трябва да се действа прибързано. Не може да се събаря, преди да е помислено къде да бъдат настанени нуждаещите се след събарянето. Защо кмета първо не построи нужните жилища, да премести хората на ново и чисто и после да събаря като иска старите жилища?

                    МВР отказа да охранява събарянето на ромски постройки в Стара Загора



                    Днес в Стара Загора трябваше да започне акция за събаряне на незаконни постройки в ромския квартал "Лозенец", в парк "Борова гора". Заповедта за акцията беше издадена от кмета Живко Тодоров, а на нарушилите закона роми беше дадена възможността сами и доброволно да премахнат постройките до този момент.

                    Коментар


                    • Перунов - за нещастие чакъров се оказа поредната измет - жалко, че ми е почти съсед. Абсурд е общината да изгражда инфраструктура за НЕЗАКОННИ катуни, които би трябвало да премахне. Същата трябва да бъде поддържана само в законната част на квартала.
                      Друго престъпление, с което този индивид дори се ХВАЛИ - безплатният училищен транспорт САМО за циганори - осъзнава ли чакъров, че това е нарушение на Чл. 6 от Конституцията, а според НК е тежко углавно престъпление? На територията на общината е и специализираното училище за деца, страдащи от Детска церебрална пареза - защо изродът чакъров не осигури училищен транспорт на тези дечица-инвалиди? Те ли сапо-нуждаещи се - или здравите и прави цигански маймуняци, чийто единствен проблем е, че ги МЪРЗИ да ходят на училище?

                      Циганско училище? Затова ли всички нормални цигани от законната част на квартала пращат децата си в 28-о СОУ - защото искат действително да научат нещо? С колко са се увеличили ромовете-висшисти - от 1% на 1.02% ли?

                      Относно ромовете полицаи - няма нищо лошо циганин дас тане полицай, ако наистина си върши работата - но истината е, че ако незаконните развъдници, обкръжили Факултета бъдат унищожени, от допълнителни полицейски пунктове и допълнителни служители просто няма да има нужда !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Коки - просто поредната свиня-ушев началник, която защитава не законът, а циганските престъпления. Неслучайно казвам, че всички районни свински началници трябва да бъдат осъдени на смърт и разстреляни - или вкарани в урановите мини - без никакви обяснения - те самите много добре си знаят защо. Смехотворно е свинята да твърди, че на ромовете трябва да се позволи да нарушават законите, защото чааветата им били ученици и абитуриенти (колко ли ще са последните, като знаем колко са ученолюбиви маймуняците).
                        А колко въоръжени полицаи и жандармеристи са нужни, за да се справят с "недоволството" на стадо мангали от 50-тина катуна? По времето на лошия комунизъм щяха да са достатъчни ДВАМА милиционери с пистолети на кръста - или хайде - да кажем трима !!! Ако цялото РПУ Стара Загора не може да се справи с тия катунари, то свинчугите направо да бъдат уволнени, защото не струват колкото солта в хляба който плюскат !!!

                        Иначе браво на кметът и общинарите в Стара Загора.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Тъй тъй... А кой ще гласува после.Е затова не пращат милиционери .Юрист:Отговорът на полицията звучи като социално-психологическо заключение

                          10 май 2014 16:13 | Дарик Стара Загора
                          Единствената причина за отказ на изпълнение на заповед на кмета от страна на полицията може да бъде професионално обоснована-напр. недостатъчен ресурс за обезпечаване на мероприятието. Така адв. Александър Желязков, който е член на Правната комисия към Общинския съвет на Стара Загора, коментира писмото от началника на ОД МВР Иван Чолаков, в което препоръчва отлагане на събарянето на ромските постройки.

                          Кметът Живко Тодоров обяви, че 50 незаконни къщи, изникнали в местността "Борова гора" в кв. "Лозенец", ще бъдат съборени в понеделник. "Важно е това да се случи сега, защото разрастването на незаконната част на ромския квартал става с много бързи темпове. Ако продължаваме по същия начин и не покажем в момента сила, това означава да се създадат много сериозни проблеми за в бъдеще", посочи кметът в интeрвю за Дарик. На 10 май в Общината е получено писмо от ОД на МВР, с което се иска отлагане на планираните действия по събаряне на незаконните постройки.

                          "Полицията не е компетентният орган, който в случая трябва да вземе решение, а да изпълни заповедта на кмета за охрана. Отговорът им звучи по-скоро като социално-психологическо заключение, тъй като директорът не отказва съдействие, а сочи житейски възражения, които трябва да направят самите засегнати от заповедта. Излиза, че полицията упражнява техните права", каза още адвокат Желязков.

                          Община Стара Загора ще насрочи нова дата за предприемане на необходимите законови действия за премахване на незаконното строителство.

                          Ето и част от писмото до общината:

                          "В района има и постройки, спрямо които е започната процедура на основание чл.225 от Закона за устройство на територията, поради което същите няма да бъдат, премахнати до края на м. май 2014 г. При извършена проверка са установени и други постройки, които не са отразени в предоставената от Вас карта с броя и разположението на предвидените за премахване незаконни строежи. Това ще доведе до допълнително напрежение между живущите в тези постройки и лицата, на които постройките ще бъдат премахнати, както и ще създаде впечатление за пристрастност.
                          Ситуацията може да се избегне ако действията по премахване се отнасят до всички лица, имащи незаконни постройки в района.
                          При разговорите с лицата, живущи в района е установено, че част от тях имат абитуриенти и ученици. Евентуалното премахване на постройките, които обитават преди края на м.май, би поставило в невъзможност децата да завършат нормално учебната година, която приключва на 30.06.2014г.
                          Това също би повишило социалното напрежение и би създало условия за грубо нарушаване на обществения ред.
                          Следва да се отбележи, че Държавата и Общините са ангажирани в осъществяване на грижи и защита интересите на децата. Например в Закона за закрила на детето са предвидени основни принципи и редица мерки с оглед осигуряване най - добрия интерес на детето и подкрепа на семейството.
                          От страна на лица, живущи в постройките са налице изявления за самозапалване, както и възможни масови недоволства пред сградата на община - Стара Загора. Това налага работата на специалисти с лицата с оглед предотвратяване посегателство спрямо живота им и застрашаване живота и здравето на други лица.

                          Планирания от Вас период 12.05.2014г.- 30.05.2014г. за извършване на дейностите по премахване на незаконни строежи, съвпада с провеждане на матурите в училищата, традиционните балове на абитуриентите в гр.Стара Загора и масовите мероприятия във връзка с произвеждането на изборите за Европейски парламент. В областта са предвидени и редица културно-масови прояви 1напр. Празник на розата/, налице са ангажименти във връзка с охраната на Държавната граница и засилени проверки на чужденците, пребиваващи на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, особено след случая в с. Розово. В този смисъл едновременното осигуряване охраната на редица масови мероприятия 1бр. на които ще се увеличава след 12.05.2014г./, ежедневното опазване на обществения ред, противодействието на престъпността и оказването на съдействие при премахването на незаконите строежи в цитирания от Вас период, би затруднило ОДМВР, за ефективно изпълнение на възложените със ЗМВР задължения.

                          С оглед опазване на обществения ред и сигурността на гражданите, изхождайки от посочените по-горе причини, считаме, че по удачно би било извършването на дейностите по премахване на незаконните строежи да бъде отложено по Ваша преценка за един по-късен период. До тогава бихте могли да проведете допълнителна разяснителна кампания сред населението, живущо във визирания район и да осигурите допълнителна специализирана помощ, където е необходимо".
                          http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1261014
                          Last edited by коки; 11.05.2014, 21:16.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                          Коментар


                          • Роми желаят да са полицаи във „Факултета”
                            Петър Чергаров
                            16:21, 09 май 2014




                            Роми желаят да са полицаи в столичното гето „Факултета”, но им пречат административни спънки. Един от най-големите проблеми в района ни е липсата на достатъчно полицаи, заяви пред „Новинар” кметът на „Красна поляна” Иван Чакъров. Никой от униформените не желае да работи в ромския квартал, а тези, които все пак се наемат, се задържат много трудно, обясни той.
                            При недостиг на полицаи обаче винаги ще има ширеща се престъпност, категоричен е кметът. Общината дори изградила специален полицейски участък във "Факултета", в който да работят 19 полицаи, но в момента заетите там са едва 4-5. Чакъров допълни, че има малък участък и до проблемните виетнамски общежития, но в него работи едва един полицай ром. „Коцето е много свестен, но е само един, а трябва да има поне 3-4 колеги”, коментира районният кмет. Заради липсата на кадри самите роми поискали да станат полицаи и да пазят реда в квартала, но надеждите им били попарени от тромавата административна процедура.
                            Девет души подадоха молби, тъй като отговарят на образователния ценз за полицай, но от МВР им отговорили, че процесът на отсяване на кандидатите, преди да получат одобрение, трае 2 години. „Трябва да има роми полицаи и повече присъствие на полицията тук”, подчерта Чакъров. Според него държава, полиция и община работят ли заедно, няма да има проблем с циганите. Липсата на достатъчно полиция обаче не е единственият проблем на „Красна поляна” и в частност на „Факултета”.
                            В махалата няма действаща улична регулация, а това пречи на районната администрация да изгради канализация на квартала и да положи асфалт по уличната мрежа. Канализацията в гетото е на 40-50 години и е предназначена за 2000-3000 души, колкото е било първоначалното население на квартала.
                            „Сега жителите на „Факултета” са 25 000 и ВиК мрежата не може да поеме всички отходни води, запушва се, а половината даже е открита, така че едва удържаме положението”, уточни Чакъров. По думите му друг проблем е питейната вода. Голяма част от водопроводите на квартала са строени преди 1990 г. и не са собственост на „Софийска вода”, а компанията отказва да ги придобие. „Ромите имат вода, като половината имат водомери и някои от тях плащат, но останалите нямат и не плащат”, заяви кметът на „Красна поляна”. Той допълни, че кметството се е договорило с водното дружество да започне поетапното придобиване на водопроводите, така че ромите да получат законен водомер и да започнат да си плащат.
                            Според сметките на „Софийска вода” виетнамските общежития дължат около 60 000 лева за последните 20 години. Чакъров изтъкна, че борчовете им са натрупани, защото никой не е правил опити да ги събира. „От 3 години заедно със „Софийска вода” успяваме да съберем около 30 процента от това, което ромите дължат. Всеки месец събираме някъде по толкова процента, като тенденцията е да увеличаваме тази цифра”, поясни той. Голяма част от постройките във „Факултета” са незаконни, но са построени върху собствената земя на ромите, а не върху общинска. „Проблемът с тези сгради е, че нямат строителни книжа и документация. Не можем да ги премахнем, тъй като са построени върху земята на собствениците им”, обясни Чакъров.

                            Има все повече цигани висшисти

                            Все повече роми се учат и дори има висшисти като лекари, адвокати и медицински сестри, похвали се Чакъров. В „Красна поляна” има изцяло ромско училище. В 75-о СОУ всичките 1200 ученици са роми. Работим по един норвежки проект за 320 000 евро, за да изградим стол, в който децата да се хранят. „По този начин ще можем да привлечем най-бедните роми в училище, защото за мен най-важното е да ги образоваме от малки”, каза още той. Над 150-160 деца учат в други училища в града и всяка сутрин майките им ги изпровождат до автобусите, които ги откарват до учебните им места. Над 100 възрастни роми пък посещават учебни курсов в едно училище, за да получат образование. Има напредък, но този процес е бавен и изисква много време, смята районният кмет.
                            „Красна поляна” е един от най-зелените райони, но и българите цапат на поразия
                            „Красна поляна” е един от най-зелените райони в София, похвали се кметът Иван Чакъров. Поддържаме междублоковите пространства и гледаме да няма строителство, допълни той. Освен Западния парк се полагат грижи и за парковете Лебеда и Свети Петър и Павел. През последните години тези паркове не се посещаваха и хората не смееха да припарят там, а сега е пълно с народ, защото сложихме осветление и пейки, направихме детски площадки, заяви Чакъров. Голям проблем обаче остават незаконните сметища. „Доста премахнахме, но лошото е, че и много българи стоварват отпадъците си с камиони и микробуси край ромските махали”, оплака се той.

                            Коментар


                            • From Bulgaria to New Jersey, infographic reveals the 10 WORST destinations in the world for a holiday
                              Read more: >http://www.dailymail.co.uk/travel/ar...d-holiday.html

                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                              Коментар


                              • Едва 163 души, или 1% от ромското население в столицата е с висше образование. С основно образование са 6370 души (40.5%), а с начално и по-ниско са 5683 души (36.2%) в София

                                Какво по-голямо доказателство за интелектуалната непълноценност на гнусната раса? И защо не им се осигурява РЕАЛНА трудова заетост - да обработват земята, да отглеждат животни, вместо да симулират работа, разхождайки се с метлите, за което обаче им се плаща със съвсем реални пари, заработени от хората и откраднати им чрез данъците?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X