IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Родителите на премазани от циганин младежи искат връщане на смъртното наказание

    Родителите на премазани от циганин младежи искат връщане на смъртното наказаниеБлизки и приятели на четиримата младежи, които станаха жертви на адската катастрофа край Луковит, искат връщане на смъртното наказание. При кървавия сблъсък на 5 май на място загиват 20-годишният шофьор и момчето, което се вози зад него. Влади, Цвети, Ники и Иван тръгват към София, където Влади и Цвети трябвало да държат изпит, тъй като са студенти по „Право”. На 5 км от Луковит обаче в тяхното платно връхлита БМВ, поръчков модел, и удря челно колата на младежите. Шофьорът Влади завърта волана надясно. При удара умира той и момчето, возещо се зад него.

    Зад волана на бавареца е 30-годишният Хуриет Сюлейманов – стар познайник на полицията, рецидивист с 93 дела. Уплашен от кръвта на пътя, циганинът бяга и прави опит да се укрие. С него пътува 24-годишната му приятелка. Мъжът я кара да каже, че тя е шофирала злополучното БМВ. Като разбира, че при катастрофата са убити двама младежи, момичето се отказва и заявява, че именно Хуриет е шофирал немското возило.

    Почернените родители на двете загинали момчета, майката на Цвети, приятелите на младежите от Плевен се събраха за пореден път пред камерата на Нова телевизия, за да заявят решимостта си, че искат връщането на смъртното наказание. „Ако бъде гласувано това предложение в Народното събрание, за нас това наказание няма да влезе в сила. Но искаме смъртната присъда да стряска всички, които ще седнат в колите си пияни или дрогирани и ще полетят по пътищата като луди. Искаме убийците на пътя да получат най-тежката присъда“, коментира майката на Влади.

    Приятелката на загиналия й син – Цвети още е на командно дишане. Лекарите от болницата в Плевен полагат всички усилия момичето да отвори очи. „Всеки ден сме при нея. Докторите ни окуражават, но всеки ден произнасят една и съща фраза: „Ако тя се събуди“, казва с мъка майката на Цвети.

    Коментар


    • Eдна достойна лекарска позиция !!!

      Доктор Найденов:

      АКО МАНГАЛ СЕ НАХВЪРЛИ ДА МЕ БИЕ, НЕ БИХ МУ ЛЕКУВАЛ РАНИТЕ, ДОРИ ДА ПУКНЕ ПРЕД ОЧИТЕ МИ !!!!


      http://www.blitz.bg/news/article/271965

      Защо обаче останалите доктори са родоотстъпници и мишки и продължават да пилеят здравните осигуровки на хоротау за да лекуват тероризиращите ги цигански подчовеци?

      А тук:

      http://www.blitz.bg/news/article/271938

      Мангасарка, сестра на пребит мангал, негодува срещу ЛЕКАРИТЕ, които лекуват безплатно, тоест ЗА НАША СМЕТКА очевидно неосигуреният смърдел, вместо да е благодарна, че той получава безплатна здравна помощ за хиляди и десетки хиляди левове... а ние къде и пред кого да негодуваме, когато, макар здравноосигурени, трябва ПАК де си плащаме, за да получим адекватна здравна помощ, защото осигуровките ни са отишли за лечението на ей-такива изроди, които трябва да бъдат евтаназирани, за да не съсипват държавата ни?
      Last edited by chronos; 06.06.2014, 13:08.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • След грабеж и жесток побой със заплаха за убийство... УСЛОВНИ ПРИСЪДИ ?!?!?

        http://www.blitz.bg/news/article/271558

        Възрастен човек живее в денонощен страх от отмъщението на пребилите го и ограбили изверги, оставени на свобода, след като са се СПОРАЗУМЕЛИ с "магистратите" !!!! Пък нека ние си обвиняваме законите - кой си дава труд да прочете, че при грабеж МИНИМАЛНАТА присъда е пет години, когато деянието е извършено от двама или повече извършители, да не говорим за другите утежняващи вината обстоятелства - зверският побой, заплахата с убийство и т.н.
        Страшното е друго - че досега нито един мръсен садия или ушева свиня не са съдени за служебно бездействие - въпреки безбройните случаи на такова очевидно бездействие и НЕприлагане на законите !!! Въпреки че в случая полицияте е свършила своята работа. Защо въобще ни е и тоя наказателен кодекс, щом не се спазва и не се прилага? Това сборник закони ли е, книжка с приказки ли е?

        Как да се въздържа да кажа тук, че като тръгнем да си оправяме държавата, първо садиите трябва да избесим ????
        Last edited by chronos; 06.06.2014, 13:08.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Ромове викат линейка за.... обриви по ръцете:

          "ИЗПОЛЗВАТ НИ ЗА ПОДВИЖНА АПТЕКА, ЗА ДА ИМ НОСИМ БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА" - КАЗВАТ МЕДИЦИТЕ

          http://www.blitz.bg/news/article/271209


          Разбира се - за всичко това плаща работещия българин-данъкоплатец.... златни ли са тия гнусни гадини, че ги обгрижваме така старателно ??????

          Заради тях скоро всички ще останем въобще без спешна помощ, а после - и въобще без здравеопазване !!!! Затова е крайно време линейките да спрат да се отзовават на повиквания от мангалските развъдници, а после - и болниците да спрят да приемат неосигурени цигани !!!! ДА МРАТ !!!!
          Last edited by chronos; 06.06.2014, 13:07.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • ЕТО ГО И РЕЗУЛТАТЪТ :

            9 от 10 лекари напускат България след дипломирането си:

            http://www.blitz.bg/news/article/271285

            Ами ще напускат - защо да стоят тук - за да лекуват безплатно циганските гадини, които вземат помощи, по-големи от заплатите им, че и да ядат бой от тях за благодарност ????
            Last edited by chronos; 06.06.2014, 13:07.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • И отново отвратителен цигански изрод бие медицинска сестра !!!

              ПОБОИЩАТА НАД НАС СТАВАТ МАСОВО ЯВЛЕНИЕ - КАЗВА МЕДИЦИНСКИЯТ ПЕРСОНАЛ В ХАСКОВСКАТА БОЛНИЦА !!!

              http://www.blitz.bg/news/article/271258

              Eдинствено лишаването на мръсната циганска сган от ВСЯКАКВА медицинска помощ (с изключение на осигурените) ще прекрати тоя терор и ще спаси здравната система от тотален крах., защото парите на осигурените отиват за мангалските нечовеци, а персоналът масово бяга от болниците, за да се спаси от терорът на дегенератите - и ако това продължава, накрая всички ще останем без медицинска помощ. На болниците ще им излезе по-евтино да наемат въоръжена охрана, която да разстрелва нападащите мангалски бандити, отколкото да плаща за лечението на същататая мангалска измет и за щетите, които нанася.
              Това ще бъда извънредно полезно за цялата ни държава, защото, останала без платената от нас и безплатна за тях медицинска помощ мръсните мангалски деградирали нечовеци, ще мрат като мухи, детската смъртност ще скочи в пъти, тоест ще ни се налага да храним много по-малко крадци и престъпници. От тая гледна точка докторите, спасявайки мръсният живот на хъхряците нанасят огромни вреди на държавата и обществото - и трябва да престанат да вършат това. Все едно да спасяваш живота на чумни бацили.
              Last edited by chronos; 06.06.2014, 13:07.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Ако ги прасне два пъти с лопата , дали ще започнат да решават двойни интеграли.....
                Ще станат добри в ядрената физика

                Коментар


                • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Да, ражданията под 20 г са някакъв ориентир. Не казвам, че 26 % е малко, но другото ще е по- зле и от катастрофа. Образователната ни система трябва да предприеме драстични и репресивни мерки. Говорила съм с педагози работещи с ромчета. Тези деца трудно могат да надскочат едно ниво в математиката, което при българчетата бихме приели като посредствено. Чуждо им е абстрактното мислене. Иначе, са много по-социално адаптивни.
                  Какви драстически мерки, Вал - ромовете са интелектуално непълноценни са, а в морално отношение са много по-долу дори от животните. Педагозите са прави - всяка детска учителка имаща злощастието да се разправя с тия същества, може да потвърди, че поне 70-80% от чааветата са дебили и са неспособни да възприемат дори елементарни неща, освен че не искат. Всяка такава учителка, имаща 5-6 чаавета в класът си, е направо щастлива, ако поне едно от тях става за нещо. Отделно поведението и пълната липса на възпитание - става посред час женското чааве, запрята роклята и се изпикава посред стаята като маймуна - защото то си е маймуна и отива на училище в първи клас без да може дори да говори членоразделно. Говориш за ниво в математиката - странно е да се очаква такова нещо от същества, в чийто език (доколкото зная поне) няма думи за числа, по-големи от десет.
                  Единствените мерки, които трябва да вземе образователната система, трябва да бъдат насочени към защитата на нормалните деца и възможността им да учат, защото само 2-3 маймуняка в клас провалят тотално учебния процес. Чааветата, които след първата година в училище се показват очевидно непълноценни в интелектуално отношение, да бъдат изваждани от нормалните училища и вкарвани в специални зверилници, където да бъдат дресирани в елементарни трудови умения по методът на Пешо - с камшик и тояга, защото не възприемат от нищо друго.
                  Има работа и за тях - древният Рим, пирамидите и т.н. също са построени от неграмотни бачкатори. Само пример - според твърденията на инфраструктурната министърка 6 000 км републикански пътища се нуждаят от спешен ремонт... но явно на никой от настоящите политици не му стиска да се сети за простият факт, че един милион безполезни мангала, повечето в трудоспособна възраст, живеят на наш гръб чрез помощи и кражби, с оправданието, че уж "няма работа". Просто трябва да се въведе под една или друга форма задължителна трудова повинност за тези твари - да ремонтират пътища, да отглеждат овце, говеда, лебеници, чушляци и други полезни растения и животни, да залесяват обезлесени баири, да почистват речни корита, да ремонтират язовирни стени и да строят нови язовири и т.н. и т.н. - всъщност в тая държава има толкова работа за необразовани дебили, че всичките ромове денонощно да работят, 20 години няма да им стигнат !!!! Който откаже да работи - нито троха хляб, тръгне ли да краде - куршум или ако оживее - отива не под слънчицето сред доматите, а в урановата мина, който пищи, че го хората го дискриминират, като го карат да оправдае безполезното си съществуване чрез труд - да се маха от държавата ни !!! Разбира се - на мангалските изроди, извършили тежки престъпления - по-безмилостни наказания, на незаконно забогателите хъхряци да им се конфискува цялата собственост - а такива незаконно забогатели има много.

                  Какво по-просто от това? Но всичко е въпрос на държавническа воля... и за избирателска воля, каквато уви - засега не виждам. И това, което крият родоотстъпниците с власт е, че НИТО ОТ ЕС, НИТО ОТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ СЪДЕБНИ ИНСТИТУЦИИ НЕ МОГАТ НИЩО ДА НИ КАЖАТ !!!! Всичко, което описах по-горе е в съответствие с националните и международните закони и правни принципи и документи. Европейската конвенция за човешките права допуска смъртното наказание, допуска полицаи и дори цивилни да убиват престъпници на място, когато те заплашват било техният, било чужд живот, допускат принудителен труд за осъдени престъпници, допускат всичко, което изброявам !!!! Липса само решителен държавник, който да смаже без милост циганската чума и нейните слуги !!!!
                  Last edited by X_Y; 03.06.2014, 10:53.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Ако ги прасне два пъти с лопата , дали ще започнат да решават двойни интеграли.....

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Циганите не стават нито за математика нито за работа нито за земеделие.Това са първосигнални животни които трябва да се управляват с лопати и глад.Тогава стават схватливи.Мое и математика да научат.Кат го отпориш с лопата по главата и веднага почва да решава интеграли и диференциални уравнения.Това не са хора а животни да ме извинят животните.Това да заплодиш снаха си дъщеря си сестра си баба си и майка си няма как да доведе до здраво поколение.Оправията е фалит на НОИ.
                      Хахахааха великолепно написано. Браво Б. Пешо
                      г-жа Фирдевс.2015г.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Да, ражданията под 20 г са някакъв ориентир. Не казвам, че 26 % е малко, но другото ще е по- зле и от катастрофа. Образователната ни система трябва да предприеме драстични и репресивни мерки. Говорила съм с педагози работещи с ромчета. Тези деца трудно могат да надскочат едно ниво в математиката, което при българчетата бихме приели като посредствено. Чуждо им е абстрактното мислене. Иначе, са много по-социално адаптивни.
                        Циганите не стават нито за математика нито за работа нито за земеделие.Това са първосигнални животни които трябва да се управляват с лопати и глад.Тогава стават схватливи.Мое и математика да научат.Кат го отпориш с лопата по главата и веднага почва да решава интеграли и диференциални уравнения.Това не са хора а животни да ме извинят животните.Това да заплодиш снаха си дъщеря си сестра си баба си и майка си няма как да доведе до здраво поколение.Оправията е фалит на НОИ.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                          Естествено, данните търпят проверка.
                          Тук цифрата / общо / е малко по-висока - http://www.nsi.bg/bg/content/2965/%D...B0%D1%82%D0%B0.

                          За съжаление не намирам емпирични показатели за етническа принадлежност. Единствено можем на око да пресмятаме според възрастта на майката и по общини.
                          Да, ражданията под 20 г са някакъв ориентир. Не казвам, че 26 % е малко, но другото ще е по- зле и от катастрофа. Образователната ни система трябва да предприеме драстични и репресивни мерки. Говорила съм с педагози работещи с ромчета. Тези деца трудно могат да надскочат едно ниво в математиката, което при българчетата бихме приели като посредствено. Чуждо им е абстрактното мислене. Иначе, са много по-социално адаптивни.

                          Коментар


                          • Джейсън - никога не е късно по една очевидна причина - това че мангалите са непълноценни. Те са абсолютно неспособни да оцелеят самостоятелно и достатъчно да се приемат само няколко елементарни мерки:
                            - спиране на всякакви помощи за мангали;
                            - унищожаване на незаконните цигански развъдници и свърталища;
                            - никакви безплатни ток, вода и здравеопазване за хъхрещи подчовеци;
                            - приемане на закони срещу бандитизма, даващи право както на полицията (която трябва да бъде издъно разчистена от отрепки), така и на гражданите да използват оръжие срещу мангалските престъпници.
                            - незабавно възстановяване на смъртното наказание и масови екзекуции на убийци, бандити и терористи.

                            Това е. Като няма кой да ги храни, когато започнем да ги посрещаме с куршуми, когато тръгнат да грабят и безчинстват, скоро ще започнат да мрат като мухи, да измират поголовно, на цели катуни. И това рано или късно ще стане - на тоя народ или ще му писне и ще скочи на оръжие, или просто ще намалеем дотолкова, че няма да можем да ги храним.
                            Ако се приемат горните мерки, само за година-две, гнусната популация ще се стопи - ромовете ще избягат или просто ще изпукат. И нищо не могат да направят, ако срещат отпор - храбрият Петко Еленков, който сам, с една пушка, държаше в ужас стоглава циганска орда, е доказателство.

                            Като народ сме възстановими. 15 век Българският народ се е бил стопил до около 600 000 в широките Български предели. Само 300 години по-късно под турско владичество вече сме били 6 000 000. Не е проблем да бъдат привлечени поне милион Българи от други страни - основно от Молдова и Украйна. А ако тези милиарди, отиващи сега за развъждането на мръснокафяви подчовеци, бъдат насочени към спонсориране на образована раждаемост, за 10-15 години ще имаме общо до два милиона нови Българи в България.

                            Но за целта трябват нови, родолюбиви и решителни държавници, които да приложат горните мерки и - не по-малко важно - да накажат управлявалите в последните 20 години за геноцидът им срещу Българският народ - а геноцидът е престъпление срещу човечеството - и за това престъпление няма давност. Аз гласувам за смърт. Майната му на мораториумът, измислен от нищожеството желю желев - впрочем сам той би трябвало да увисне на въжето за противодържавна дейност.

                            И малко уж встрани от темата:

                            Нима тези животинки не са много по-близо до човешкото от циганите?

                            Last edited by Императорът; 02.06.2014, 21:18.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Avalаon, позволи ми да се усъмня в достоверността на: ."Родените бебета през 2013 са 61 300. Родените бебета през 2012/13 с майчин език български е под 26 %. "
                              Предполагам това е цифрата за тези- с немайчин език български.
                              Естествено, данните търпят проверка.
                              Тук цифрата / общо / е малко по-висока - http://www.nsi.bg/bg/content/2965/%D...B0%D1%82%D0%B0.

                              За съжаление не намирам емпирични показатели за етническа принадлежност. Единствено можем на око да пресмятаме според възрастта на майката и по общини.

                              Коментар


                              • Avalаon, позволи ми да се усъмня в достоверността на: ."Родените бебета през 2013 са 61 300. Родените бебета през 2012/13 с майчин език български е под 26 %. "
                                Предполагам това е цифрата за тези- с немайчин език български.

                                Коментар

                                Working...
                                X