IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    RAVON

    10-ките години терор над българите почнаха за избиват ...
    вече 5-ма се запалиха, един изперка и уби 4-ма.
    Много скоро ще се свърши с привилегиите на мангалите.
    Просто вече няма кой да ги храни - държавата е във фалит, българите изнемогват от години. Сега и банките ще го закъсат въпреки отчетените милиони печалби.
    Няма да имаме правителство до края на годината.
    Ще трябва да се вземат НЕПОПУЛЯРНИ мерки да се спаси малкото останало от БГ.
    Как си представяш тези мерки да са да храни някой циганите - няма кой, няма и да се намери.
    Ще трябва сами да се хранят - много от тях принудително в затвори, интернати и други специализирани заведения.
    Наш дълг е колкото може по-скоро да сложим на власт решителни патриоти (наричани от родоотстъпниците негативистически "националисти"), които да премахнат всевъзможните мангалски привилегии, с железен юмрук да смажат хъхряшкият бандитизъм и безжалостно да търсят сметка на тези, които са допуснали - и привилегиите и бандитизмът - особено от сваленото правителство на ГРОБ, което за 4 години тотално изтърва нещата !!! Най-малко Маймунякът трябва да влезе в затворът, а най-добре с него и бившият "главен прокурор" - та да се опрашват един друг в килията.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • това е само началото

      RAVON

      10-ките години терор над българите почнаха за избиват ...
      вече 5-ма се запалиха, един изперка и уби 4-ма.
      Много скоро ще се свърши с привилегиите на мангалите.
      Просто вече няма кой да ги храни - държавата е във фалит, българите изнемогват от години. Сега и банките ще го закъсат въпреки отчетените милиони печалби.
      Няма да имаме правителство до края на годината.
      Ще трябва да се вземат НЕПОПУЛЯРНИ мерки да се спаси малкото останало от БГ.
      Как си представяш тези мерки да са да храни някой циганите - няма кой, няма и да се намери.
      Ще трябва сами да се хранят - много от тях принудително в затвори, интернати и други специализирани заведения.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • Що се пените...Равона си е на кликчета. Както и кефал, както и коркер и т.н.
        Що се пените...Това, което се е случило вчера е нищо. Съмнявам се, че има доста по неуравновесени съграждани, "доволни" от потъпкването на правата им, от двойния аршин при еднакви казуси за двата етноса. Да приемем, че жертвите на тази политика са само толкова. Едно време га бееме млади имаше едни:


        Трима младежи откриват огън с автоматично оръжие и убиват министър-председателя Вазген Саркисян, председателя на парламента Карен Демирчян, двамата заместник-председатели на парламента Алберт Базеян и Юрий Бахшиян и министъра на енергетиката Леонард Петросян. Терористите задържат като заложници намиращите се в залата на парламента депутати. Убити са 8 души.
        Застреляха арменския премиер
        Арменският премиер Вазген Саркисян е бил убит вчера, когато трима младежи открили огън с автоматично оръжие в арменския парламент, предаде АП. Освен премиера са убити и председателят на парламента Карен Демирчян, заместник-председателят Юрий Бахшиян, министърът на енергетиката Леонард Петросян и високопоставеният служител в министерството на икономиката Михаил Котанян.
        Полицията съобщава, че нападателите държат заложници и са поискали да говорят по телевизията. Сградата на парламента е обградена от силите за сигурност, на мястото е пристигнал президентът на Армения Роберт Кочарян.
        Самоличността на двама от нападателите вече е известна. Това са бившият журналист Наири Уманян и неговият брат. Между 1988 - 1990 г. Уманян е бил активист на студентско движение, а през 1990 г. е членувал в националистическата партия Дашнак. Според очевидци по време на стрелбата в парламента нападателите крещяли, че извършват държавен преврат.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Ravon
          Ето какво става в страната ни, хората се събират да празнуват и някакъв изкуфял бивш военен се ядосал и взел да стреля ...
          Докога ще подминаваме дискриминацията на малцинствата у нас с лека ръка? Ако не бяха роми едва ли щяха да стрелят по тях, но в България това се смята за нещо нормално.

          Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“
          Починала е майката на убитите при стрелбата брат и сестра


          Почина майката на убитите брат и сестра при кървавата драма в столичния квартал "Димитър Миленков", съобщи "Фокус". 56-годишната жена беше приета в много тежко състояние във ВМА с огнестрелна рана в главата.
          Вчера в 21.30 часа в болницата е издъхнал и стрелецът – 67-годишният бивш военен Иван Калмуков. Вчера следобед той стреля срещу съседите си с незаконен пистолет "Макаров", след което се самопростреля.
          Иван влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години – сестрата и майката на убития на място. Тежко ранен е и 22-годишен техен приятел. На път за болницата умира 28-годишната тежко ранена сестра на убития, а днес е починала и майката на жертвите брат и сестра.
          22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.
          Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове. Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.
          Ако не бяха мангали, нямаше да палят ГУМИ пред къщите на хората и да ги тровят. Ако не бяха мангали, нямаше да бъдат на свобода - единият с над 20, другият с над 40 "регистрации" в полицията за извършени криминални престъпления.

          Отново за кой ли път искам от тебе да докажеш твърденията ти, че "малцинстваТА" са дискриминирани. Напротив - "малцинствоТО" (хъхряшкото) има всевъзможни привилегии, включително правото да нарушава законите абсолютно безнаказано !!! Как иначе би обяснил фактът, че след тоя случай мангалите заплашват с убийство близките на стрелеца, че тумба циганори са тръгнали да "отмъщават" (т.е. да УБИВАТ) от Самоков - и няма арестуван нито един цигански изрод? Да напомням ли и скорошният подобен случай от Подуене - когато бе арестуван и заплашен с тежка присъда охранител, който просто бе изпълнил служебните си задължения, а циганските крадци не само че останаха безнаказани, но и си позволиха да окупират Съдебната палата и безнаказано да го заплашват с линч?


          Ние нормалните хора искаме само законите да се прилагат независимо от етносът.... това е достатъчно, защото 80% от мангалските античовеци би трябвало да влязат в затвора !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Ravon
            ....
            МАРШ, платена подлого !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

            Коментар


            • НАГЛОСТ !!!!

              Хъхряци от Столипиново на бунт, че около катуните им било мръсно и че болницата, в която се търкалят безплатно фалирала :

              http://www.blitz.bg/news/article/188686

              Интересно, кой е докарал гетото им до подобно окаяно състояние, кой е струпал всички тия боклуци? Може би белите от околните квартали ходят тайно нощно време в Столиприново, за да си хвърлят отпадъците там? Колко данъци плащат тия гнусни подобия на хора, че някой да им поддържа инфрасткруктурата? А тая болница не е ли затънала в дългове заради тях - те, които стотинка здравни осигуровки не плащат, но пълнят болниците? Какво всъщност искат тия маймуни (извинявам се с ръка на сърцето на горилите, шимпанзетата, макаците и т.н.) - може би Българите от Пловдив под строй да отидат в гетото им, за да им чистят боклуците? Да ги лекуват в правителствена болница или може би да ги пращат в швейцарските клиники и санаториуми на издръжка на бюджета? Дявол да го вземе - ако има нещо по огромно и безкрайно от Вселената, това е мангалската наглост !!!!
              Как нямам власт боже господи, под строй ще чистят цялата маала - с четки за зъби ще я лъскат под дулата на автоматите, който откаже да работи - куршум - и на свинете !!!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Импе, това, да даваш на някого пари, за да реши да използва репрудуктивните си органи, е безотговорно и насърчава безотговорност и меркантилност. Прекалено много се разчита на това- някой друг да ни свърши нещата, та ако може- и децата ни да създаде и отгледа.
                Само че досегашните управляващи правеха точно това - и то даваха пари за размножаване точно на най-безотговорната и безполезна прослойка... която създаваше само себеподобни - т.е. нови безполезни (дори зловредни) и безотговорни индивиди.
                По-добре да се подпомагат отговорни, образовани и работещи хора.... защото и те, и децата им индиректно ще върнат тия пари обратно в държавата. Всяка една държава, мислеща за бъдещето си, се грижи за възпроизводството на своят народ - това е социална и демографска политика, защото децата са най-важната инвестиция за една държава - ама деца, не чаавета.
                Смятай - мъж и жена с общ месечен доход 3 Б (след осигуровки), плащат 3.6 бимберици данъци на година.... ами че те ще върнат инвестицията преди детето им да навърши 9 години.... на практика данъците които плаща това семейство ще са по-големи от годишната дотация, която получават за детето си. Сега техните пари (не само данъци, ами и осигуровки) отиват за развъждането на циганите, които произвеждат само два продукта - л.йна и нови цигани.... не е ли по-добре да отидат за тях - тези, които реално са изработили тези пари? Нима е справедливо работещите Българи да се чудят как да отгледат свое дете, но държавата да ги принуждава да плащат на мангасарката да дриска чаавета ежегодно - от 12-годишно докогато физиологията и позволява?
                Тези помощи, които предлагам всъщност са само частично преразпределение на данъци - защото има отговорни и образовани родители, които имат месечен доход 5 000 и такива с 1300 кинта, подобно преразпределение е по-удачно от простите данъчни облекчения, но и по-справедливо от сегашното "преразпределение" - когато едни само дават, други - само ползват. Освен това, както рекох, немалка част от тия пари няма да се дават на родителите директно, а ще се инвестират в полза на тях и на детето им.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Импе, това, да даваш на някого пари, за да реши да използва репрудуктивните си органи, е безотговорно и насърчава безотговорност и меркантилност. Прекалено много се разчита на това- някой друг да ни свърши нещата, та ако може- и децата ни да създаде и отгледа.

                  Коментар


                  • ..........очаквам до 2-3 седмици сидеров да включи и туй в политическата си програма, както стана с останалите ми предложения - ЕРП-тата - инвестиционни дружества, национализация на златните залежи, редовно и планово провеждане на референдуми... може и да съм пропуснал нещо. Но аз съм готов да остана неизвестният за историята вдъхновител - стига да видя Отечеството ни мирно, проспериращо и свободно - това съвсем ми стига.[/QUOTE]

                    Брато, Сидеров и от мен открадна един лозунг. " Ако Турция влезне в ЕУ, това ще означава край и на Европа".
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

                    Коментар


                    • Но пък от друга страна - сега се нуждаем от социални мерки, за да не изчезнем като народ, да не се разпадне самото ни общество. Говорил съм ного пъти за туй:
                      - Двойки, отговарящи на определени критерии - платени данъци, законен дом, образование, подходяща възраст, неосъжданост - да бъдат спонсорирани с до 30 бимберици, когато създадат дете - при условие, че ако напуснат България, трябва да върнат сухото. Разходът за 100 000 деца на година ще бъде колкото са сега помощите за мръсната раса, а и тия 30 Б няма да бъдат плащани накуп, поне 8 от тях и ще бъдат инвестирани в полза на бъдещето дете - така че семейството, а след порастването си и то - да имат пасивен доход.
                      - Поне 750 000 етнически Българи в трудоспособна и фертилна възраст да бъдат привлечени туканка от други страни и да бъдат настанени, да им се осигури работа, към тях и до 250 000 чужденци - основно азиатци, тук таме и малко нигъри - за генетическо обогатяване.

                      Когато за 10 години дойдат 1 000 000 млади хора отвън и се родят поне 600-700 000 Българчета туканка - демографскатакартина ще се промени коренно - и това е съвсем достижимо. В същото време поради рестриктивните мерки, хъхряшката популация ще намалее докъм 100 000 работещи и боящи се да нарушават законите цигани.






                      ..........очаквам до 2-3 седмици сидеров да включи и туй в политическата си програма, както стана с останалите ми предложения - ЕРП-тата - инвестиционни дружества, национализация на златните залежи, редовно и планово провеждане на референдуми... може и да съм пропуснал нещо. Но аз съм готов да остана неизвестният за историята вдъхновител - стига да видя Отечеството ни мирно, проспериращо и свободно - това съвсем ми стига.
                      Last edited by Императорът; 15.03.2013, 23:03.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                        Винаги съм коментирал негативно ,когато младите майки искат по големи надбавки.По този начин сами обричат СВОИТЕ деца да живеят в общество с все повече зеленокраки.Но те не го осъзнават и мислят само за много къс отрязък от време.
                        Социална държава може да бъде само богата държава.Нашата държава не е богата.
                        Само дето и богатата държава като стане социална - за петилетка или трийсетилетка - обеднява. Примери в западният свят - бол, най-фрапиращо - швеците.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          В САЩ бяха понастъпили един руски хокеист, че се задява с Курникова, която по него време беше непълнолетна. Тук това е невъзможно, поради нежеланието на чиновници и други по веригата да си свършат работата. Тази "несвършена" работа се увеличава като снежна топка. Циганите няма да се интегрират. Трябва да се намери начин да се снижи увеличението на популацията им или някакъв интелигентен начин да се разделим едни с други. Няма как да стане без "жертви" от наша страна и тези жертви ще са по линия на социалната политика. Премахване на детски надбавки за всички. Тези условия- с посещаване на училище са проформа- не работят. По-добре никакви пари, а и ще се спести и от самото администриране.
                          Точно така - премахване на всякакви деЦки надбавки, така и така Българките такива не вземат. Също така - никакви майчински за неосигурени и неработили майки, никакви помощи повече от 6, максимум 12 месеца. Който, след като е земал 12 месеца помощи, все още реве, че няма работа, мобилизира се да работи в селското стопанство - да копа компир, да сее кратуни, да подрязва лозя, да плеви ягоди, да пасе говеда и овце - да му се плаща според произведената продукция. Ако не желае и това да работи, да ходи в Индия и да се учи от йогите да фотосинтезира, защото повече от нас няма да получи нищо. Който е получавал помощи за безработица 12 месеца - губи правото да се прави на безработен за 8 години, от трудовите възнаграждения да му се правят удръжки, докато върне помощите.
                          И разбира се - абсолютното право на хората да защитават своят или повереният имот с оръжие. Когато бъдат разстреляни стотина мангала, вярвай - другите ще спрат да крадат !!! Ако със сто не стане, с хиляда ще стане - все няма да намалеят толкова, че да ги включим в Червената книга.
                          Хъхряците могат да спрат да нанасят щети и да се плодят като плъхове, а може би дори част от тях да допринасят някаква полза може - но трябва да се действа с желязна ръка, защото мангал от добро не разбира, но разбира само от чепата тояга, която да му парцаливи кирливият гръб през ден.

                          И да - с образование не става - защото пръво - 80% от мангалите са генетически дебили и второ - насила не се учи. Този който иска да се образова - мангал или човек - ще се образова - стремиш ли се към знание, няма сила, която да те спре. Освен това, да пасеш говедата и да окопаваш кратуните, диплома ти не трябва.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Премахване на детски надбавки за всички. Тези условия- с посещаване на училище са проформа- не работят. По-добре никакви пари, а и ще се спести и от самото администриране.
                            Винаги съм коментирал негативно ,когато младите майки искат по големи надбавки.По този начин сами обричат СВОИТЕ деца да живеят в общество с все повече зеленокраки.Но те не го осъзнават и мислят само за много къс отрязък от време.
                            Социална държава може да бъде само богата държава.Нашата държава не е богата.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Точно така.
                              Побеснявам, когато някой говори за "роми" или дори за "българи" (в чужбина), когато става дума за мангали - и за "етнокултурни особености", когато става дума за педофилия, бандитизъм и паразитизъм. Изприщвам се от ярост, когато евротолерасти плямпотят за "интеграция", когато всъщност искат единствено да държат хъхряците далече от себе си - без значение какви безчинства вършат туканка.
                              В САЩ бяха понастъпили един руски хокеист, че се задява с Курникова, която по него време беше непълнолетна. Тук това е невъзможно, поради нежеланието на чиновници и други по веригата да си свършат работата. Тази "несвършена" работа се увеличава като снежна топка. Циганите няма да се интегрират. Трябва да се намери начин да се снижи увеличението на популацията им или някакъв интелигентен начин да се разделим едни с други. Няма как да стане без "жертви" от наша страна и тези жертви ще са по линия на социалната политика. Премахване на детски надбавки за всички. Тези условия- с посещаване на училище са проформа- не работят. По-добре никакви пари, а и ще се спести и от самото администриране.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Докато не се премахне лицемерното говорене и не започнат да се назовават нещата с истинските им имена, няма да се разреши този проблем.
                                Точно така.
                                Побеснявам, когато някой говори за "роми" или дори за "българи" (в чужбина), когато става дума за мангали - и за "етнокултурни особености", когато става дума за педофилия, бандитизъм и паразитизъм. Изприщвам се от ярост, когато евротолерасти плямпотят за "интеграция", когато всъщност искат единствено да държат хъхряците далече от себе си - без значение какви безчинства вършат туканка.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X