IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
    Чуйте този коментар от Германия относно циганската напаст , струва си...
    http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#h...03shengen.aspx
    +++++++++

    Коментар


    • Докато не се премахне лицемерното говорене и не започнат да се назовават нещата с истинските им имена, няма да се разреши този проблем.

      Коментар


      • Чуйте този коментар от Германия относно циганската напаст , струва си...
        http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#h...03shengen.aspx

        Коментар


        • Разбира се, че си прав, и аз съм казвал това много пъти. Проблемът е, че собствените ни управници и покрай тях садии и ушеви пренебрегват законите и подсигуряват на хъхряците пълна безнаказаност, за да си напазаруват гласовете им и за да направят кефа на ей-такива европейски "толерасти", чието всъщност единствено желание е гъгнивата отврат да безчинства тук, а не в техните държави. А за мен политици, които следват не интересите на Отечеството и Българският народ, а гибелните за тях заповеди на външни сили, заслужават само и единствено смърт. "Смърт, смърт и пак смърт" - както би казал за тях Апостолът.


          Всеки който не вярва, може да прочете Наказателният кодекс, за да се убеди, че ако се спазваха законите, сигурно 80% от хъхряците щяха да са в затвора !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Импе,
            единствената мярка която ни трябва да се спазва закона.
            Секс с малолетна - май е доста годинки...
            Както са направили едно време англичаните в Индия.
            Като умре мъжа, брат му горял жената с децата - било традиция, еми на англичаните традицията е брата да увисва на бесилото.

            И ние така - нашата традиция е 10г да копа камъни. Като турим 10 000 да копат и няма да има и 1% мангали да раждат преди 18г
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Французите с прозрение:

              Хъхряците не щат да се интегрират:

              http://www.dnes.bg/index/2013/03/15/...egrirat.182805

              Според болните мозъци гъгнивите не искали да се интегрират по "културни причини", макар според мен, педофилията, отказът от образование, труд и спазване на законите, трупането на боклуци до над покривите просто няма как да мине за "култура", дори в най-широкият смисъл на думата.
              В същото време някакъв министър иска "....Румъния и България да положат усилия за интеграция на ромските малцинства, за да помогнат за решаване на ромския имигрантски проблем във Франция. "Искам да разбера защо тези страни не водят силна интеграционна политика, за да интегрират това население", каза Валс"

              Чудно щом мангасарската гнус не желае да се интегрира във Франция, как се очаква тя да стори това другаде? И как точно да бъдат интегрирани същества, които не желаят друго, освен да крадат, да се размножават и да получават помощи? Явно според тоя субект Българите трябва да работим като роби за да храним циганската чума и да търпим всевъзможните и издевателства, само и само да не ги притесняваме тях. Според тоя тип ние трябва едва ли не насила да държим циганорите при нас, но те могат да ги експулсират, нищо че Европейската конвенция категорически забранява това !!!


              Отново и отново се потвърждава казваното многократно от мене - че справянето с циганската чума трябва да бъде основен национален приоритет, че трябва да сложим на власт не безгръбначни мекотели и национални предатели, които с ниски поклони да приемат безропотно дори най-гибелните за нашето мило Отечество заповеди от Брюксел, но да ударят с юмрук по масата и да заявят, че:
              - Мангалите са не Български, а общоевропейски проблем, който трябва да намери общоевропейско решение.
              - Българският народ повече няма да търпи лишения и терор, за да храни циганската измет за кефа на западноевропейците;
              - Българската Конституция и Българските закони са еднакви за всички и че мангалите вече няма да имат привилегии, няма да са безнаказани, само и само да си стоят тук, за да не притесняват "толерантните" европейци.
              - Българската държава е в правото си да приеме при нужда строги и репресивни закони, за да защити своите граждани и да смаже циганската зараза.
              - Българската държава няма вече да търпи мангалозащитни организации, нито безумни закони и наредби от Страсбург и Хелзинки - който толкова обича циганите, да си ги взема в своята държава.

              Толкова. Както казах и по-долу - или ние, или те - защото очевидно съвместното съществуване с тия античовешки изроди е невъзможно.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Plamkata_76 Разгледай мнение
                http://www.monitor.bg/article?id=376829

                Това законно ли е? Да не говорим за нормално. Етническа особеност било да си е..т децата.
                Много ясно, че е етническа особеност, цитирам статията:

                Всички невръстни майки са от ромски произход, неграмотни и безработни, неходили на училище. В ромския квартал на Белоградчик „Карловица” в последните пет години се утвърждава практиката момичетата да раждат първото си дете на 12 години, на 14 вече стават за втори път майки.....

                .....В детското отделение на Белоградчишката болница току-що са изписали поредното дете майка на 14 години, която е дошла да лекува двете си болни деца на 1,5 месеца и на 2,5 годинки.....

                ....Василка ни казва, че и двамата с мъжа си са безработни и са учили само до 1 клас, което означава че са и неграмотни.....


                Всеки един абзац, всяка една дума в тая статия, доказва едно - че мангалите са нисша раса, долна, безотговорна и мръсна пасмина. Мене вече ме е гнус и животни да ги наричам. Тия новородените чаавета какви ще станат някой ден, при такива "родители" - ами същите като тях, скудоумни, негодни за нищо, произвеждащи само л.йна и себеподобни !!!
                Основен национален приоритет трябва да бъде не борба с монополи, строителство на магистрали и прочее глупости, а справянето с безконтролното мангалско размножаване, с хъхряшкият бандитизъм и паразитизъм !!! Всякакви мерки са допустими, защото става дума за самото оцеляване на държавата ни, която вече е сериозно разклатена. Статията, цитирана от Сетверов напълно доказва това - за мангалските диваци "справедливо" е да им се позволи да крадат, да безчинстват безнаказано, за разграбват построеното от родителите ни, да убиват, да тероризират хората... и никой да не се опитва да ги спира !!!! "Справедливо" е законите да не се отнасят за тях,, "справедливо" е да имат само права и никакви задължения, "справедливо" е да не работят нито секунда, а ние да работим за тях - да им плащаме пожизнени помощи и да им осигуряваме материал за "бране" !!!!

                Крайно време е да се признае очевидната истина - че мангалите са врагове на Българската държава и Българския народ и да се вземат безкомпромисни мерки:
                - Премахване на мораториумът върху смъртното наказание;
                - Кастрация на мангалските педофили;
                - Неотменимо и безспорно право на хората да защитават с оръжие личната или поверената им собственост;
                - Спиране на всякакви детски и замяната им с данъчни облекчения;
                - Мангалите, а и останалите престъпници, извършили углавни престъпления да бъдат наказвани с каторжен труд, а не да се угояват за наша сметка в затворите;
                - За останалите т.нар. "трайно безработни" или "самотни майки" да се осигурят работни места в селското стопанство - елементарен труд, подходящ за тях - някои по този начин наистина ще станат полезни граждани;
                - За отказващите да работят - никакви помощи, нито безплатно здравеопазване - да мрат от глад и болести или да си ядат чааветата;
                - Премахване на всички незаконни мангалски развъдници;
                - Разтуряне на всички противоконституционни мангалски партии, фондации и т.н., включително Амнести и БХК.
                - Уволнение и съд за всички ушеви и съдии, уличени в престъпно бездействие пред мангалските безчинства.


                Това е. Или ние, или те - време е да решим. Очевидно нормално съжителство с тая сган е невъзможно.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • "Убиец на деца!" скандираха роми в Съдебната палата
                  Обвиненият за убийството на 16-годишен ром остава в ареста




                  Съдът остави в ареста охранителя Петко Еленков, който е обвинен за убийството на 16-годишния ром Велин Стоянов - Жабата.

                  Докато съдът гледаше мярката за неотклонение, десетки роми бяха отново окупирали сградата на Съдебната палата в София.

                  Те посрещнаха Петко Еленков с викове "Убиец на деца!" и поискаха доживотен затвор за предполагаемия убиец на Жабата.

                  Събралите се роднини и съседи на семейството на убитото момче настояваха за справедливост и възмездие. Според тях убиецът на Велин заслужава най-тежката присъда.

                  Момчето бе застреляно с ловна пушка на 2 март в хладилно депо в столичния квартал „Подуяне", а неговият приятел, 14-годишният Камен, беше ранен в краката. Двете ромчета се бяха промъкнали в депото с намерение да крадат железа.

                  Районът обаче се охранява от частна охранителна фирма. 50-годишният Петко Еленков видял момчетата, призовал ги да спрат, но след като те отказали, открил стрелба. Велин е убит на място, а неговият приятел Камен е ранен в крака и е закаран в болница без опасност за живота.

                  На съдебното заседание на 6 март Софийски градски съд също остави в ареста охранителя Петко Еленков. Тогава отново десетки хора от ромски произход протестираха пред Съдебната палата и поискаха доживотна присъда за охранителя Петко Еленков. Лозунги "Убиха ни детето. Искаме справедливост" и "Защо убивате децата ни като кучета" съпътстваха присъствието на ромите. Според тях е недопустимо да се стреля по дете независимо от това какъв е мотивът.

                  Коментар


                  • http://www.monitor.bg/article?id=376829

                    Това законно ли е? Да не говорим за нормално. Етническа особеност било да си е..т децата.
                    Last edited by Plamkata_76; 14.03.2013, 15:10.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Plamkata_76 Разгледай мнение
                      Да де, ама после почват едни претенции за нарушаване на исконните им права и превилегии, едни Хелзински комитети почват да съдят държавата и т.н. Абе чудо просто...
                      Вие не разбрахте ли, че те като "малцинство" имат само права, не и задължения...
                      Задължения имаме всички останали.
                      Никой не може да има права над законите. Разните там хелзингски комитети и страсбургски съдилища всеки студент по право със среден успех би могъл да ги навре в кучешкият анус.Всички трябва да имат равни права и задължения и еднакво да се подчиняват на законите. Има си Всеобща декларация на човекът, има си Европейска конвенция за правата на човекът, има си Конституция. Никъде в тия документи не е написано, че не се отнасят за хъхряците.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Аз се отказах от тази така наречена българия още 98г.
                        Витошка беше затворена за КОЛИ и от двете страни имаше патрулки - на аптеката и на алабин до съдебаната. Та на пресечката с солунска блъснаха колежка съструдентка отзад и я влачи 15-на метра черния джиБ. Даже и не спряха ама куките ги спряха на алабин ...
                        Е на делото изкараха, че иска да се самоубие и ги оправдаха мутрите.

                        Добре поне, че колежката се пооправи за 2-3 години, че беше няколко месеца в кома.
                        Жалкото е че съм бил прав, че гоня 40-те и не сме мръднали от 90-те години и все така смятам БГ за мъртва, даже по зле става.
                        Все някога ще избие гнева срещу несправедливостта - дано съм жив да го видя.
                        Не ми се вярва тихично и жално да се затрием като нация
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Plamkata_76 Разгледай мнение
                          Да де, ама после почват едни претенции за нарушаване на исконните им права и превилегии, едни Хелзински комитети почват да съдят държавата и т.н. Абе чудо просто...
                          Вие не разбрахте ли, че те като "малцинство" имат само права, не и задължения...
                          Задължения имаме всички останали.
                          то както е тръгнало,скоро ние ще сме с(права)
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            А нас най-после ни писне и сторим това, което би сторил всеки един нормален народ? Дори няма и да е трудно, напук на страховете на мнозина, колкото и да е странно, доказа го случаят в Подуене. Защо тогава ордата "роми" (над 100) не се саморазправи според техните "етнокултурни особености" с оня ЛОШ охранител, а само ревяха и се тръшкаха пред техните приятелчета ушеви? - Ами защото той - едничкият Българин имаше ПУШКА... хем я имаше не както ушевите имат пищови, нали така?
                            Е, щом един човек с пушчичка може да накара стотина мръснокафяви да забравят бабаитлъкът си и да напълнят гащите, колко такива хорица са нужни, за да поставят на колене цялата гъгнива популация? Сметката не е трудна, нали? 20% от полицаите само биха се справили без проблеми.... просто ако бяха мъже.
                            Да де, ама после почват едни претенции за нарушаване на исконните им права и превилегии, едни Хелзински комитети почват да съдят държавата и т.н. Абе чудо просто...
                            Вие не разбрахте ли, че те като "малцинство" имат само права, не и задължения...
                            Задължения имаме всички останали.

                            Коментар


                            • [QUOTE=bota156;1059412600 Еми да ти ЕБА и "държавата".[/QUOTE]

                              А ти па де видя такава ?
                              Оптимист

                              Коментар


                              • ТО ДА СА САМО ЦИГАНИТЕ

                                "Неизвестен" нанесъл побоя над Октай Енимехмедов
                                http://www.dnes.bg/temida/2013/03/13...medov.182626,2

                                Еми да ти ЕБА и "държавата".
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X