IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • хм

    Тоя сайт BLITZ.BG не беше ли един от многото на Пеевски? Конспирация

    Коментар


    • Това последното е много правилна статия!
      монтаж врати пощенски кутии vrati

      Коментар


      • ... да си мангал в "българия"...
        ...и да си Българин в Хъхристан:




        6-годишен мангал - крадец-ветеран

        спипаха полицаите в благоевградското село Микрево - заедно с 9-годишният му съучастник:

        http://www.blitz.bg/news/article/207387
        Разбира се - "спипването" ще остане без последствия - на чаавето в Детската педагогическа стая ще му обяснят, че не е хубаво да се краде (напусто, разбира се - животното вероятно не разбира и дума човешки език), а на истински виновните - дъртите мангали, които са го пратили да краде, никой няма да им направи нищичко - нали имат "права" - и все така ще получават безкрайни помощи за цигането, за да си купуват с тях ракия !!!! Ето къде отиват данъците ни - за развъждането на изроди, които откак проходят, тръгват да крадат и мародерстват !!!!


        В противовес на тази история:

        Българска майка готова на всичко, за да запази децата си:

        http://www.blitz.bg/news/article/207443

        Жената е готова да работи всичко, каквото и да е - да работи, не да проси и краде - за да може да запази децата си, които социалните искат да и отнемат. Често остава с един-единствен доход - 2х35 лв детски за двете си дечица. Тя не е мангалка и не и се полага нищо повече. Налага и се да живее в законен дом, налага и се да плаща битови сметки - отново защото не е циганка и няма "права" над законите на държавата. Потърсете в Букчето страницата "Петя - детето, което не прегърнах" - и ще видите много такива ужасяващи истории !!!


        Социалните, както казах, искат да и вземат децата... за разлика от циганското копеле, за което е пръвият линк. Него никой не го отнема от "родителите" му, които вместо на училище го плащат да краде, след като изпият всички видови помощи, които получават за него.

        Тези две статии показват в каква "българия" живеем - държава която води война със собственият си честен и работлив народ, но развъжда с потта и кръвта му най-гнусната сган, мърсила някога земята, държава която привилегирова всякак погазващите закона и се отнася с убийствено пренебрежение към спазващите го, държава, която прогонва, подтиска и унищожава хората, гражданите, данъкоплатците, за да ги замени с изроди !!!!

        Ето защо досегашните управляващи от всякакви партии и цветове трябва не само да бъдат свалени, но и да им се търси възмездие - за измяната към собствения народ, за геноцида, за расовата дискриминация срещу Българите в България !!! И живи да ги дерем, пак ще им е малко !!!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Здравейте, по принцип не гледам тази телевизия защото не вярвам в теория на конспирацията, но погледнете втората част на това предаване където се говори за бизнесинтересите на орешарски. Преди той пишеше в този сайт, след това спря, обсъждаха се разни идеи с него. След като изгледах набързо клипчето започнах да се замислям за този човек, дали изобщо може да му се вярва и на йота.
          Моля погледнете клипа.
          http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=2277

          Коментар


          • https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
            ПЕРНИК над всичко!

            Коментар


            • Хубава и точна статия - и какво?

              Случайно нейният автор да се е осмелил да даде решение?

              А решението е просто - и то се нарича прилагане на законите. Това че някой (разбирай - хъхряк) бил "гладен", "беден" или просто "така е свикнал" не му дава право да тероризира обществото или държавата. Законът трябва да важи еднакво за всички. А че някои били по-богати, други били бедни, а трети - някъед по средата - това е естественото положение в обществото, което се казва: КАПИТАЛИЗЪМ. А и не само в - навремето при т.нар. "социализъм" да не би всички да имахме еднакво големи домове, плюс вила и кола? Хората по своята природа не са равни, но това в никой случай не означава, че не трябва да са равни пред законите - това като сведение и дори закана към нашите управляващи, които се опитват да узаконят беззаконието, упражнявано от група лица, само защото те били "роми" и "така са свикнали".


              Именно затова незаконните развъдници трябва да бъдат унищожавани (защото узаконяването или търпимостта към тях са гавра с хората, дали луди пари, за да си купят законен дом), за източването на бамкомати да се влиза в панделата (защото тия пари са на някой, който се е трудил за тях), а гепенето на релси да не наказва със смърт (защото това е терористически акт, който може да причини смъртта на много невинни хора).


              Всичко останало е евтин, но опасен популизъм.

              А това че някой си бил "ром" си е негова работа, която в никой случай не му дава право да претендира за привилегии и безнаказаност... най-малкото, че в тая държава има десетки хиляди "роми" които цял живот са се трудили и никога не са нарушили законите. Как така те могат, а други 890 000 не могат?
              Last edited by Императорът; 14.06.2013, 13:44.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Toва е специално за Митко.Да чете внимателно и да мисли.


                Проф. Михаил Константинов14.06.2013 „Всеки проблем има решение, ако няма, значи не е проблем.” Тази метафора може да се формулира и по друг начин. Всеки проблем има или няма решение в зависимост от конкретните условия, в рамките на които се търси решението. Когато решение няма, или се отказваме от проблема, или променяме условията.

                След като касапницата на Първата световна война завършва, шокираната и обезкръвена Европа решава, че е дошла епохата на толерантността и че с големите военни конфликти завинаги е свършено. Подобни са настроенията и в САЩ, с чиято решаваща помощ са разгромени Германия и нейните съюзници. Създава се ОН – Обществото на народите, което трябва да стане световен арбитър и в частност да пази световния мир. Същевременно Европа и САЩ удобно не забелязват, че в съветска Русия на власт са дошли комунистите, а в Германия – нацистите. Няма свят, в който Сталин и Хитлер да живеят в мир и разбирателство. И наистина мирът рухва само 20 години след края на войната.

                След като касапницата на Втората световна война завършва, шокираният свят решава, че наистина трябва да се сложи

                край на безумния кошмар на световните войни

                Създава се ООН – Организацията на обединените нации, която трябва да стане световен арбитър и в частност да пази мира. Мирът наистина е запазен (тук десетките малки войни не ги броим), но не толкова и не само благодарение на ООН. Гарантираното ядрено взаимно унищожение и създаването на НАТО и Европейския съюз са основните фактори, осигурили световния мир. Просто след 1945 г. съсипаната от войни Европа наистина реши, че на нейна територия никога вече няма да започва голяма война. Или поне, че Германия и Франция няма повече никога да воюват. Този път добрите намерения, с които обикновено е покрит пътят към ада, доведоха до щастлив завършек. Засега.

                За да стане възможен мирът в Европа, бяха необходими

                толерантност и благоденствие

                И някак удобно всички забравиха, че тези две неща могат да бъдат постигнати, но не могат да бъдат едновременно поддържани. Или поне, че не могат да бъдат поддържани достатъчно дълго време. За описание на ситуацията може да се използва и по-точен език, който по необходимост е политически некоректен. Защото езикът на политическата коректност описва света в главите ни, но не може да опише истинския свят.

                Казано политически некоректно, изчерпването на ресурсите изчерпва и нашата толерантност. От няколко години светът осезателно усеща кризата с ресурсите, от които подходящата за обработване земя, чистата вода и годният за дишане въздух са основните. Простичко казано, ресурсите се изчерпиха по три основни причини. Първо, защото тяхното количество е крайно. Второ, защото богатите станаха неприлично богати и започнаха да консумират далеч над разумните си потребности. И трето, защото бедните станаха неразумно много.

                Три от страните - членки на Европейския съюз –

                Великобритания, Германия и Холандия

                вече ясно заявиха, че правилата за свободно придвижване на хора, за достъп до пазара на труда и за ползване на социалните системи в рамките на съюза трябва да бъдат променени. В различна степен това се подкрепя от всички богати държави в Европа. На другия полюс са по-бедните държави и в частност България и Румъния. В момента стотици хиляди граждани на тези две страни са се изнесли в държавите с по-висок стандарт и с развити социални системи.

                Тези хора не знаят езика на страната, която временно ги е приютила, нямат квалификация, някои не могат да четат и пишат дори на родния си език. За много от тях кражбите са начин на оцеляване. Нещо повече, в техния мироглед да откраднеш, особено ако причината е гладът, изобщо не е престъпление. Добре е богатият Запад това някак си да го разбере. Тук е подходяща аналогията със спасителна лодка, пълна с хора и носеща се някъде по моретата. На такава лодка никой даже не помисля, че може тайно да яде храната, която случайно се е оказала у него. На лодката всичко се дели и се изяжда поравно. Ама наистина всичко и наистина поравно, каквото и да значи това. .
                В очакване на компромиси от богатия Запад
                Докъде се простира толерантността на западния човек и изобщо може ли да има толерантност, когато в родния му чист и спретнат град, на историческия площад за една нощ изникнат парцаливите шатри на някакви мургави хора, които имат европейски документи, но говорят на непознат език? Които трябва да се хранят, а и да извършват всички съпътстващи храненето дейности? А и докато западният човек се чуди какво да направи с изникналите от нищото шатри, те на следващия ден са двойно повече! И това е само видимата част на свободата на придвижване на хора в рамките на Европейския съюз. Невидимата включва източване на банкомати и социални фондове, просия и масови кражби на дребно. Но не само. Защото започват да изчезват влакови релси и кабели – все неща, с които в родните страни на номадстващото племе хората са свикнали, макар и да не могат да се справят с тях. Тук учудването на западния човек преминава в състояние, което обикновено се определя като шок.

                Западният човек идва до убеждението, че задачата няма решение в рамките на съществуващите правила. И тя наистина няма. Значи правилата трябва да се променят

                И тук се сблъскваме с истински сложната задача, а тя е да се намери компромис между толерантността и благополучието. Защото двете неща не могат да съществуват достатъчно дълго заедно в един свят с изчерпващи се ресурси. Но какво значи да ограничим толерантността? Има ли изобщо такова нещо, което да наречем „частична толерантност”? На тези именно въпроси Европа трябва да отговори. Да го направи чрез наднационалните си институции, но и чрез националните законодателства, защото от стъклената кула, обитавана от брюкселските чиновници, нещата не се виждат такива, каквито са. А това е опасно. Защото стъклената кула е удобна за живот високо в облаците, но тя е и много чуплива. В какъв смисъл чуплива е тя, става ясно от страниците на европейската история. Например тази на 20-и век.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Да - нашият народ е доказвал ногократно, че ного тръпи - но писне ли му да тръпи, става страшно !!!! Направо не ми се мисли тогаз - 250 000 са само регистрираните ловци, още десетки хиляди Българи притежават законно оръжие.... за 72 часа Хъхрю може да стане изчезващ вид и да бъде вписан в Червената книга !!!

                  Само дето ще си изпатят и съвсем нормални цигани както арапи и т.н. по-мургави хорица.... и управляващите в последните години престъпници ще са виновни за това.
                  Tъкмо ще преброим мангалите - има нема 300к са - за 1 ден няма да ги има и ще останат още 1млн.
                  Баси мухите по бързо се въдят.
                  Мисля че няма нужда от крайности - 10к са напълно достатъчни - и то не да ги трепем а да ги осъдим по бързата процедура. На второто престъпление (макс след месец) става ефективна 3-6месеца или година.
                  Само дето ушевия трябва да си размърда дебелия задник. а не да идва до вкъщи и да досажда на майка ми 5 пъти - щото съм бил вдигал шум, па и ще ме заплашват че съм се бил крил (е да не ходя на работа ли заради тях?)
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Ето го протестът:


                    Да спрем престъпното узаконяване на хъхряшките катуни:

                    https://www.facebook.com/events/5499...9902501718300/



                    Да се изиска незабавното отзоваване на мръсниците-депутати, позволили си да предложат този абсурден проектозакон - отрепки, искащи да погазят законите на държавата в угода на едно престъпно племе и в ущърб на Българският народ, нямат никакво място в Българският парламент - те трябва да бъдат прогонени с камъни оттам !!! Да вървят в катуните, щом толкова обичат мангалите !!!
                    Какво пък искаш сега . Нали ти плюеше предишните и гласува за сегашната тройна коалиция .Трай си сега , че ще останеш без глас . Това е началото . Какво ще правиш след първите100 дена ? А след вторите ? А след третите ?

                    Коментар


                    • В тая тема е пълно с "гладни кокошки" които сънуват просо!!!!
                      Моабет да става....все едно, че са пили по три ракии....
                      Каквито им приказките, такива им и действията......

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                        Че сме овчи народ е ясно, но капките се трупат. Чашата все някога ще прелее.
                        Да - нашият народ е доказвал ногократно, че ного тръпи - но писне ли му да тръпи, става страшно !!!! Направо не ми се мисли тогаз - 250 000 са само регистрираните ловци, още десетки хиляди Българи притежават законно оръжие.... за 72 часа Хъхрю може да стане изчезващ вид и да бъде вписан в Червената книга !!!

                        Само дето ще си изпатят и съвсем нормални цигани както арапи и т.н. по-мургави хорица.... и управляващите в последните години престъпници ще са виновни за това.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                          К'ви протести те гонят бе....

                          Гледай какво става в Турция и си вади изводи какви сме.
                          Че сме овчи народ е ясно, но капките се трупат. Чашата все някога ще прелее.
                          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

                          Коментар


                          • Ето го протестът:


                            Да спрем престъпното узаконяване на хъхряшките катуни:

                            https://www.facebook.com/events/5499...9902501718300/



                            Да се изиска незабавното отзоваване на мръсниците-депутати, позволили си да предложат този абсурден проектозакон - отрепки, искащи да погазят законите на държавата в угода на едно престъпно племе и в ущърб на Българският народ, нямат никакво място в Българският парламент - те трябва да бъдат прогонени с камъни оттам !!! Да вървят в катуните, щом толкова обичат мангалите !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                              Само заради това трябват протести и сваляне на правителството.

                              Тея малоумници в парламента не разбират ли че провокират етническа война.
                              К'ви протести те гонят бе....

                              Гледай какво става в Турция и си вади изводи какви сме.
                              Last edited by Andi11; 12.06.2013, 12:06.

                              Коментар


                              • Събитията в Трън по свидетелства на потърпевшите:

                                http://www.vmro.bg/index.php?option=...7-13&Itemid=53


                                Престъпната местна власт защитава не живота и имота на данъкоплатците, а безчинстващите мангалски престъпници:


                                Оля Маркова

                                Не мога и аз да не се включа. Също съм от потърпевшото семейство. Длъжна съм да изразя признателността си към г-н Ангел Джамбаски, господин Караманчев и всички от ВМРО, който ни подкрепиха в кошмарен за нас момент. Тези непознати за нас хора, с чиято дейност сме запознати главно от медиите, бяха последната ни надежда. След безброй опити да решим проблемите си по установения законов ред ние стигахме винаги до един единствен извод: никой в България не върши работата, за която му се плаща, нито една институция не работи в името на гражданските ни интереси- нито полиция, нито съд, нито общини, кметове, областни управители или ДНСК, РИОКОЗ и всякакви подобни. Очевадните нарушения се посрещат с вдигане на рамене и съвети да се откажем от загубената кауза да се борим срещи тях. Циганите (нямам никакво намерение да съм етнически толерантна и да ги наричам роми) са завладели не само Трън, а цялата страна, гаврят се с нас и гражданските ни права, живеят като паразити на гърбовете ни безнаказано. Такъв е и нашия случай. След като счупиха черепа на Виктор, който се опита да ги спре да се избият взаимно, изтормозиха така семейството ми, че се страхувах за живота на баба ми и майка ми, докато Виктор беше несправедливо обвинен. Никой не може да си представи ада, в който живееше семейството ми. Единствената ни надежда беше да се борим да циганите да се махнат от незаконните си бараки, построени на чуждо място, на метър от къщата ни, за да спре невъобразимия тормоз. И знаете ли, циганите са сган, те са племе, но единно племе. А ние? Всички стояха и гледаха безучастно как четири сами жени агонизират, губят съм и здраве, единствената им опора е затворена несправедливо, а циганите се гаврят по всякакъв начин с тях. Нямахме приятели, нямахме роднини, нито познати или близки. Всички просто стояха и гледаха сеир. В началото изглеждаше лесно, ще обърнем внимание на съответните органите, все пак това са незаконни постройки, направени на чуждо място-би трябвало веднага да се задейства системата. Оказа се, че всеки прехвърля отговорността на другия. Кмета Станислав Николов не си мръдна пръста и след като поискахме сметка, служителката от техническа служба в общината Адриана Байкушева докара почти до сърдечен удар и без това изтормозената ми баба, като я заплаши, цитирам съвсем буквално, че “ще ни отреже главите до кръста”, че “ще ни накара да се молим ние на колене на циганите, за да останем да живеем в къщата, за която плащаме 40г данъци”. И всичко това от институциите, създадени, за да служат на гражданското общество. Не знам дали е по-смешно или е по-трагично. В този момент, в който бяхме изоставени от всички- от роднини, от приятели, от близки, от подиграваха се с нас кмет, технически служби, полиции и съдилища, като спасителен пояс за нас се яви ВМРО. Не сме и очаквали, не сме се надявали на подобно внимание и подкрепа в момент, в който всички ни обърнаха гръб. Господата Джамбаски и Караманчев, в компанията на още много членове от ВМРО, дойдоха лично вкъщи и изслушаха историята ни. Обещаха ни помощ и впоследствие разбрахме, че все пак има някой останал в тази жалка система, който си държи на обещанията. Всяка седмица ни посещаваха новите ни закрилници, върнаха ни надеждата и ни дадоха нови сили за борба. С днешна дата все още не сме постигнали победа, но имаме подкрепата на едни достойни хора, което е най-голямата крачка, постигната до сега. Вярваме, че с помощта на ВМРО ще се справим с цялата пасмина кръвопийци, който мислят само за собствените си място и облаги. Благодарим ви, г-н Джамбаски! Благодарим ви за отделеното ценно време, за подкрепата и надеждата! Благодарим ви ВМРО! Вие върнахте загубената ни вяра в чезнещата ни и претопявана държава!!!

                                Мимето

                                Ами аз съм от това семейство, пострадало от зверщините на тези цигани ..и искам да ви кажа, че ужаса, който преживяхме беше голям. Студентка съм в Благоевград и когато всички тези неща се случиха аз половин година не съм се прибирала вкъщи, просто родителите ми прецениха ,че е прекалено опасно там за мен тъй като те бяха подлагани на тормоз ежедневно. Под тормоз имам в предвид замеряне с камъни, клетви, обиди т.н от страна на циганите. Леля ми напусна работа, работеше в бензиностанция, до която отиваше пеш и след като няколко пъти я пресрещаха и я замеряха с камъни,тя просто не посмя да отиде повече. Баба ми работи в магазин в квартала, в който живеем ,тя също не посмя да ходи месец и повече поради същите причини. А баща ми през това време беше в ареста …в продължение на 6 месеца,за нещо ,което явно не е извършил. Можете ли да си представите всичко това? Да няма никой, на когото да разчиташ,никой, който да помогне и да защити семейството ти. Нито кмета, нито правосъдието или която и да е институция,от която сте поискали помощ да не ви обърне капка внимание. И в този отчаян момент се появиха ВМРО и Ангел Джамбазки, на които ще сме задължени и благодарни цял живот. Още веднага след като разбраха за нашия случай, дойдоха лично вкъщи. Изслушаха ни, разбраха ни и веднага лично се заеха, за да оправят цялата тази абсурдна и отвратителна циганска ситуация. Действат по всички въпроси и се борят заедно с нас и за нас срещу кмета,който вече години наред обещава да премахне това циганско гето с незаконни постройки. Тази сган, която освен да руши и да тормози населението,друго не прави. Аз вярвам и знам, че с помощта на ВМРО и Ангел Джамбазки ще се справим и ще има възмездие за всички тези, които позволиха това да се случи!


                                Работа на ВМРО ли е да защитава Българските граждани от тормозът на някакви мръсни изверги и престъпници ??? Къде са свините, угояващи се на наш гръб, наричащи се по неизвестни причини "полицаи"? Новата "Катуница" е въпрос на време... и тогава вече гражданската война надали ще се размине - и за това отговорни ще бъдат престъпниците, разположили се по всички етажи на институциите, отказващи да защитят най-основните човешки права на Българите в България !!!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X