IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
    3 дни нито един пост в опровержение на тезата ми или в нейна подкрепа.

    Това само , за пореден път, подсказва колко сме оскотяли в стремежа ни да постигаме и отстояваме нещо реално.
    Не е така. Хората трудно се организират за такива каузи , просто причината я има , но искрата е нужна. Не знам ако се запали обаче , тогава ...?

    Коментар


    • ПООЩРЕН ОТ БЕЗОБРАЗНОТО МЪЛЧАНИЕ НА БОЛНИЯТ ОТ ТОЛЕРАСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, РОДООТСТЪПНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА НАЛОЖИХА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ПРЕМАХВАНЕТО НА НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ - ПЪРВА СТЪПКА КЪМ УЗАКОНЯВАНЕТО ИМ:

      http://www.investor.bg/bylgariia/451...ziava-,153678/


      С това безобразно решение на практика се узаконява мангалският терор, търпян от десетки, може би и стотици хиляди живеещи в ЗАКОННИ домове хора - терор на който са подложени от циганските катунари, самонастанили се около домовете им !!! Това е и прако посегателство върху неприкосновеността на частната собственост, уж гарантирана от Конституцията, защото забранява премахването на незаконни обекти, построени и върху частна собственост !!! Т.е. ако притежавате земя (дори и доста скъпа - в чертите на София) и тумба циганори решат да си струпат колибите на нея - вие просто пиете една студена вода - никой няма да ви компенсира за това, че губите възможността си да ползвате вашата собственост, чиято стойност може да бъде и 7-8 цифрена сума !!!

      В същото време според законът за Етажната собственост, ако живеете в законно жилище в някой блок, вашите съседи имат пълното право да ви прогонят, ако решат, че не сте им симпатичен - или ако сте по-шумен отколкото се полага - но ако пред блокът ви се настани орда мангалски античовеци и започнат да ви тероризират, проявявайки обичайните си "етнокултурни особености" - купища боклуци, каруци и домашни животни, пушеци от горени кабели и пластмаси, денонощно надънена чалга до дупка, кражба на ток, посегателства срещу вас и децата ви - вие не можете да ги мръднете оттам, не можете да ги пипнете с пръст - защото те са "роми" и имали "права" !!!


      АВАЛОНОВ Е ПРАВ - ЕТО СРЕЩУ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА - ДА СЕ ПРОТЕСТИРА БЕЗМИЛОСТНО, ДО ДУПКА, ДА СЕ ИСКАТ НАКАЗАНИЯ ЗА ИЗМИСЛИТЕЛИТЕ НА ТОВА БЕЗОБРАЗНО И ПРЕСТЪПНО РЕШЕНИЕ !!!


      НИЕ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ НЕЗАБАВНОТО ПРЕМАХВАНЕ НА ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ РАЗВЪДНИЦИ - И ПРОГОНВАНЕТО НА ТИЯ ТВАРИ, ОБСАДИЛИ ДОМОВЕТЕ НИ !!! В ТАЯ ДЪРЖАВА ИМА СТОТИЦИ ИЗОСТАВЕНИ СЕЛА, КЪДЕТО ЦИГАНСКИТЕ БОКЛУЦИ МОГАТ ДА БЪДАТ НАСТАНЕНИ И ДА ОБРАБОТВАТ ПУСТЕЕЩАТА ЗЕМЯ - НИЕ НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ТЪРПИМ ГАДНОТО И ПРЕСТЪПНОТО ИМ ПРИСЪСТВИЕ !!!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • 3 дни нито един пост в опровержение на тезата ми или в нейна подкрепа.

        Това само , за пореден път, подсказва колко сме оскотяли в стремежа ни да постигаме и отстояваме нещо реално.

        Коментар


        • ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИЗЛЕЗЕ НА МИТИНГ ПРОТИВ ЦИГАНИЗАЦИЯТА ????????

          ЗАЩОТО Е ПО-ЛЕСНО ДА ЗАЩИТАВАШ НЯКАКВИ НАПРАЗНИ, РАЗМИТИ ИСКАНИЯ ПО ПЛОЩАДИТЕ, ДА СЕ ИГРАЯТ ХОРА И ДА СЕ НАДУВАТ СВИРКИ ВМЕСТО ДА ЗАЩИТИШ КОНКРЕТНА КАУЗА !!!!

          ОВЧИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА САМО ТОВА , КОЕТО МУ СЕ СЛУЧВА И НИЩО ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО !

          Коментар


          • И отново за безумният казус "Баталова воденица":

            Стотици незаконно самонастанили се мургави тероризират хората, крадат ток и вода - никой не може да ги пипне, защото са "роми" и Страсбург не позволява:

            http://www.blitz.bg/news/article/208300


            Всеки който е чел решението на т.нар. "Европейски съд за правата на човека в Страсбург" се е убедил, че то е юридически абсурдно - и нарушава най-основните правни норми - ЗА РАВЕНСТВОТО НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ПРЕД ЗАКОНА, без разлика от етнос, народност, религия и т.н.

            В същото време престъпниците от Страсбург признават, че мръсният развъдник Баталова воденица е незаконен, но твърдят, че Софийска община няма право да приложи законите на държавата, с единственият довод, че престъпниците са "роми". Т.е. ако самонастанилите се бяха българи, турци, евреи, арменци, китайци, руснаци или каквито и да е други - няма проблем булдозерите да ги прегазят, но щом са "роми" не може. Единственото допустимо, според тоя извратен "съд" било на т.нар. "роми" да се дадат законни жилища - т.е. вместо да бъдат наказани за извършените от тях престъпления (самонастаняване в чужд имот, кражба на ток, вода), те да бъдат НАГРАДЕНИ със законни жилища? Ако всяко Българско семейство, което няма собствен дом, струпа така една колиба някъде, вместо да се свива под наем? - Не-е-е - за тях не може - ЗАЩОТО НЕ СА "РОМИ" !!!!





            Защо никой не се интересува дали пачаврата фъндъкова, като кмет на тоя цигански катун - бившата европейска столица София - е изпратила юристи, които да защитят правата на общината и на гражданите срещу наглите цигански претенции? Впрочем какви "юристи" - студент по право щеше да навре тия "съдии" в Страсбург в кучи г.з !!! Но разбира се - никой не е изпратен - и Софийска община безпрекословно е приела абсурдното решение, даващо де факто право на циганите да се самонастаняват където си искат, само защото са цигани !!!





            Първият опит за премахване на тоя развъдник го направи бойкоборисов - който обаче, само след едно обаждане от мръсницата В. Рединг се хвърли едва ли не с тялото си да спира булдозерите !!!! - Още тогава стана ясно, че зад фасадата на "големият мъжкар" бойкоборисов се крие едно жалко и страхливо човече - на което всеки чиновник от Брюксел може да издава заповеди.





            Всеки който е минавал покрай това място знае, че зад незаконното гето, почти в чертите му има един жилищен блок. Въобще запитва ли се тая на снимката, както и господарката и фъндъкова - как живеят тия хора и какъв тормоз са принудени да търпят? Те няма къде да отидат, защото никой няма да купи техните жилища - законни жилища, за които тия хора са се трепали години наред. Дори домовете на най-долните етажи са вече изоставени - тоест Български граждани, данъкоплатци, са били принудени да изоставят законните си жилища, защото община и държава отказва да премахне незаконните цигански катуни !!! Защо тия хора мълчат и защо не са дали общината под съд ???



            Докога ще търпим всичко това ??? Ние искаме НЕЗАБАВНО унищожаване на всички незаконни цигансик развъдници - ЗАЩОТО ЗАКОНИТЕ В ЕДНА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ - а щом п.д.растите от Страсбург толкова обичат мангалите, да си ги вземат в тяхната държава !!!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Импе това е кьор фишек.
              Нема такива измислици.
              А че ушевите си драпат мъдете вече 20 години за никого не е новина
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Вижте какво се случва - вече не някъде по чукарите, а В ЦЕНТЪРЪТ НА СОФИЯ !!!

                Мангалска банда дни наред тероризира оперна певица и разграбва домът и !!!!

                Тези, които хрантутим, уж за да бранят живота, достойнството и собствеността ни, се присмиват на жената и я обвиняват, че си измисля !!!!

                http://www.blitz.bg/news/article/208047


                И ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА ПОСРЕД БЯЛ ДЕН - В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ !!!! Една жена е буквално ТЕРОРИЗИРАНА от мангалската измет - и няма кой да я защити - нищо, че на мирните протести, на които хората искат само нормален живот, до всеки честен гражданин стърчи по един полицай !!!!



                Началникът на ІІІ РПУ трябва не просто да бъде уволнен - той трябва да отиде на съд - нима пред очите на негови подчинени не бе зверски убит и Боби Райнов ??? Тоя изрод очевидно защитава не мирните граждани, а циганските престъпници - сам той е по-голям престъпник от тях !!!!



                Цитираме Конституцията на тая явно вече бивша "българска държава":



                Чл.4 (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността...

                Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

                Чл. 17. (1) Правото на собственост и на наследяване се гарантира и защитава от закона.

                (3) Частната собственост е неприкосновена.





                Как т.нар. "полиция", която всички ние храним с данъците си, е защитила ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА на тая жена - живота, достойнството, частната собственост ???? Нима в Чл. 7 не пише, че ДЪРЖАВАТА трябва да отговаря за пълното бездействие на нейните служители - в случаят безполезните, че и нагли прасюги? Що за "полицаи" са това, щом не могат да се справят с неколцина крастави мангали, върлуващи при това не някъде по колибите и чукарите, а в ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ??? Защо гнусната циганска маймуна, арестувана веднъж, е пусната безнаказано - за да продължава да краде ??? Кой дава право на свините да пускат престъпник рецидивист, извършил деяние, наказуемо със затвор ???



                Тая жена (която очевидно има познати и контакти) въобще да не се колебае, А ДА ДАДЕ ПОД СЪД ТАЯ Т.НАР. "ДЪРЖАВА" КОЯТО ОТКАЗВА ДА ЗАЩИТИ ЖИВОТА И СОБСТВЕНОСТТА И !!!! Как се осмеляват свинете, живеещи като кърлежи на наш гръб, да и се подиграват и да твърдят, че си измисля ??? Ако бяхме ДЪРЖАВА, а не цигански катун - три прасета щяха да СТОЯТ ДЕНОНОЩНО в дома и, докато не хванат престъпниците !!!!









                УВОЛНЕНИЕ И СЪД ЗА НАЧАЛНИКА НА ТРЕТО УШЕВО - НЕЗАБАВНО !!!! Да го вкарат в затвора заедно с мангалите, които защитава !!!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Ето и как се формира доходът на една циганка , също извадка за една 11-15 годишна циганка, която вместо да учи, роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи:

                  - 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето ( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)

                  - 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето

                  - 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"

                  - още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД (ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)

                  - 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност

                  - 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете

                  - 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ

                  - 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства

                  - 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК)

                  Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНО!!!

                  Освен това, циганката потребява няколкостотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме НИЕ!!! Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток!!!

                  Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-Смет!!!

                  Освен това държавата плаща ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ на всички цигани!!!

                  Т.е., истинският резултативен доход на тази циганка, преди да почне да краде, е далеч над 500 лв.
                  Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Всъщност колко са златните запаси в Челопеч?
                      По данни от първия геоложки доклад на Комитета по геология от 1967 г. запасите на България са оценени на 1, 100 млрд. тона. През 1977 г. по неизвестни причини те са коригирани на 57 млн. тона. Трябва да припомним, че по онова време се криеха действителните залежи на стратегическите ресурси от благородни метали и затова прогнозата за очакваното количество злато е така драстично намалено. Макар и неофициално заради заплахата от преследване повечето експерти в бранша са категорични: златното находище в Челопеч действително съдържа над 1 млрд. тона злато.проф. Вълко Гергелчев


                      Хайде стига глупости де
                      Сигурно става въпрос за златосъдържаща руда 3-5 гр на тон....

                      Коментар


                      • ЕТО ДОКЪДЕ ВОДИ ТОЛЕРАСТИЯТА КЪМ БЕЗОЧНИВАТА МАНГАЛСКА ГНУС:

                        Дърта мургава нахалница вика полиция - казали и "циганка":

                        http://www.blitz.bg/news/article/208085

                        Мангалската гнида се покатерила на детска люлка и започнала да се забавлява, без да и пука, че предназначеното за ДЕЦА съоръжение е пред разпадане под тежестта на угоеното и за наша смутка туловище, пазачът я изгонил, използвайки все пак коректният термин, вместо някой от тези, които животното е заслужавало, а вонящата гад извикала полиция, за да се оплаква !!!

                        И както правят тулумите, които СЪЩО храним, за да се правят на ударени пред циганските безчинства? Замъкнали човека в ушевото, за да пише обяснения !!! Обидил животното на етническа основа !!!!

                        Още малко мангалските изроди ще поискат да им казваме "господари" - и затова са виновни управляващите ни отрепки !!! Докато циганските гадини не започнат да спазват законите и да си изкарват сами прехраната, както искаме ще им казваме - ако искаме и "червеи" ще ги наричаме !!!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Ха-ха - Наивников - 1 000 000 000 тона злато няма в целия свят... Цялата планина ли е от чисто злато?


                          Бебе - аз съм казвал много пъти - не само че тия концесионери трябва да бъдат изгонени под дулатка на автоматите, но и подписалите концесията от Българска страна трябва да бъдат съдени за държавна измяна и публично екзекутирани !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                            Всъщност колко са златните запаси в Челопеч?
                            По данни от първия геоложки доклад на Комитета по геология от 1967 г. запасите на България са оценени на 1, 100 млрд. тона. През 1977 г. по неизвестни причини те са коригирани на 57 млн. тона. Трябва да припомним, че по онова време се криеха действителните залежи на стратегическите ресурси от благородни метали и затова прогнозата за очакваното количество злато е така драстично намалено. Макар и неофициално заради заплахата от преследване повечето експерти в бранша са категорични: златното находище в Челопеч действително съдържа над 1 млрд. тона злато.проф. Вълко Гергелчев


                            Хайде стига глупости де

                            Коментар


                            • http://www.silnabulgaria.com/%D0%B1%...%D1%82-%D1%81/

                              За 2006 г. – по стари цени на металите, посочени от “Дънди” – те изчисляват, че печалба от добива на мед, злато и сребро възлиза на 175, 7 млн. долара. Таксата е 132 хил. долара. Но към 12 март 2007 г. “Дънди” се коригират – те обявяват, че печалбата им ще е 581, 3 млн. долара, като в резултат на това ще внесат 426 хил. долара такса.
                              През 2008 г. по цени на Лондонската борса за благородни метали печалбата от злато и мед е 6, 698 млрд. долара. При тази цената на металите комисионната такса става 503 млн. долара. Тоест това прави 7, 5% концесионна така, което е намаление от обявените 8% заради изключването на среброто от сметката.
                              Ако прибавим към печалбата и останалите основни компоненти в находището – цинк, олово, живак, германий и сяра, то тя ще достигне 13, 143 млрд. лв. При това положение таксата пада на 5, 35%. Би трябвало обаче към нея да се прибавят и добивите от допълнителните метали и елементи – селен, телур, галий, антимон, бисмут, никел, кадмий, талий, индий, паладий и платина. Тогава общата печалба ще скочи на 19, 867 млрд. лв. А обещаната от “Дънди” 700 млн. долара концесионна такса, която би трябвало да е 8%, драстично пада на нищожните 0, 28%.
                              Къде са обещаните 8%? Това дори не са 1, 5%, договорени от Божков, и 0, 75% – харизани от Шулева. Това не е нищо друго, освен колониално ограбване на България. Освен това от останалия жалък процент такса се удържа глоба за държавата за съдържанието на арсен в рудите, което би следвало “професионалисти” от “Дънди” да знаят. Плащането на подобна “такса” от България е нечувано унижение, защото и първокурсниците геолози знаят, че във всяко златно находище има арсен.

                              Но това не е всичко. От същата нищожна такса “Дънди” си удържа пари за превоза на концентрата първо до Намибия, а сега и до Канада. Излиза, че хем ни грабят, хем ни карат да си плащаме за техния гяволък.
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от blahblah Разгледай мнение
                                Тоя сайт BLITZ.BG не беше ли един от многото на Пеевски? Конспирация
                                Не, на Пещерняците е половината, което май не е едно и също, но като цяло медиите голям водевил представят в момента и е интересно да се наблюдава как по интереси се премятат, правейки всичко друго освен да информират обществото, което милото (за съжаление) прилича на стадо ръчкано от няколко овчаря в различна посока..

                                Коментар

                                Working...
                                X