IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес предлагам да изкараме някой леФ до към 1.3140, че и по нагоре, Да плащаме данъци за пенциите!
    Дълго ауди долар от 1,0189 стоп 10 пипса таргет 20-30 пипса.
    Last edited by hari55; 27.02.2013, 13:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Тая със сламка трябва да прави с*ирки.
      Па да вземе първо да си обръсне и ръцете и там още където има.

Тюююю, развали ми обяда с това.
      Ааааа Дядо ти Хаджия не е маанаджия!
      Ще и свири дирника кат жетварска стомна на синор.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Все пак, един жокер:
        Тази година бих предпочел да платя лихви за забава по левови задължения, отколкото да си издължа главницата навреме.
        И НА МЕН ТАКА МИ СЕ ЧИНИ И МИСЛЯ ДА ИЗТОЧА КРЕДИТНИТЕ КАРТИ И ДА ГИ ОБЪРНА В ВАЛУТА.
        В 3 ВАЛУТИ ПО ТОЧНО.

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
          Що така бе Миме?? И ние рупаме кифли!
          Все пак, един жокер:
          Тази година бих предпочел да платя лихви за забава по левови задължения, отколкото да си издължа главницата навреме.

Коментар

Тези "анализи" ги пазя за роднини и приятели.

Тук съм за разтуха и съни(то) да ме забавлява.
            Що така бе Миме?? И ние рупаме кифли!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
              Толкова сте се паникьосали, че не се осъзнавате какви глупости пишете из форума, какво говорите и пр.. Как го направи това изследване към 31.03.2013 г., като днес сме 27.02.2013 г. Идва Видовден за ГЕРБ, ББ и компания!!!!
              Изследването е отворено да 31.03 за гласуване. това е резултата от днес.Честито!ти ново правителство на ГЕРБ! ако изборите са днес.Паниката е обзела Червените мухоморки, че не могат да хванат 11% вот.

Коментар

Токава ти кажи нещо. Добър си в анализите.
                Тези "анализи" ги пазя за роднини и приятели.

Тук съм за разтуха и съни(то) да ме забавлява.

Коментар

Не е коректно да задаваш подобен въпрос на публична личност, влязла с името си във форума.
                  Токава ти кажи нещо. Добър си в анализите.

Коментар

• седя и си мисля "как може да се вдигнат доходите" .. колкото и да го мисля единственото, което ми идва на ум е следното :

Доходите в малка и бедна държава като България може да се повишат стабилно само при поток на Преки Чуждестранни Инвестиции в сектори, които генерират добавена стойност и наемат достатъчно работна ръка. Макар и държава с ниски данъци и що годе спокойна среда...сме на опашката по привличане на ПЧИ. Това е така, защото за съжаление България е страната на ДС и техните уродливи отрочета - Мутрите. Това комбинирано с ориенталската шуробаджанащина , която цари повсеместно е доказана рецепта за гонене на нормалните инвеститори.

За мен приоритет на всяко едно следващо правителство трябва да бъде не повишаване на доходите, защото това звучи абсолютно популистко, когато се хвърля просто така на медиите. Приоритет трябва да бъде привличането на ПЧИ едва ли не на всяка цена. ПЧИ, които обаче да не са магазини за боклуци тип Лидл, а в сферата на производството.

ето няклко прости стъпки, които ако се реализират и промотират според мен ще имат ефект.

1. Максимално либерализиране и опростяване на процедурите по пуск и строеж на мощности (в момента е един кошмар)

2. Освобождаване от данък печалба за първите 3 години , инвестиции над 100 работни места в сектор производство!!! (защо не в търговия - ами защото ако някой отвори 100 в търговия най-вероятно ще изяде 200 места на други търговци)

3. Създаване на Министерство на ПЧИ - към всеки един инвеститор се зачислява персонален отговорник, който да следи и се грижи за гладката работа с администрацията. Където трябва да се ускоряват процеси.

4. Максимално опростяване и внедряване на електронни услуги

5. Създаване на отдел в съда, който да обслужва искове и дела от чуждестранни инвеститори без да бави и мотае!!

ето такива работи ми се въртят

За съжаление ГЕРБ (а също така и предните) ще бъдат запомнени като управляващи, които работят за

ТИМ, ПИБ, КТБ, Главболгарстрой, Трейс и тн....

на практика за тях се изпълняват горните точки и затова просперираха доволно в условия на криза...

за мен енергията на улицата трябва да се насочи към нетърпимост към мутрите и шуробаджанащината

с малки изключения законите са ок.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ами Еквадор ???

Там нищо не се промени икономически. Растат банане. Ама когато политиците им бяха продажни като нашите, еквадорците бяха бедни. А сега се оправиха.

ШУТ за цялата крадлива пасмина. Трябва да сме мазохисти за да ги оставим крадците нагли.
                      Коуега, заради това което стана в Еквадор целия свят започна да руча еквадорски Банани! Ако стане нещо подобно във България представи си, целия свят ще търси български крумид лук, чесън, картоф, радуилски боб и родопски нахут, а за българската Роза ще избиват още по-полето. Ще настъпи и война сред колумбийските и сицилианските наркокартели, кой пръв да изкупува българското вино от Петрич и Асенов град
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/prokurori-er...-13218184?nt=4

ШеФката на ДЕКЕВР се подрапва дет не я сърби, Главният прокурор препоръчва намаляване цената на тока Абе, в тази държава що не почнат най-накрая да вършат работата за която сме ги назначили?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Каролев, ще ти подкрепя като те издигнат за служебен премиер, министър на финансите или по-добре за министър на земеделието и горите,за да им разгониш фамилията на тази дървена мафия
                          Никой от сегашните политици не е в състояние да направи това.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                            Популярната теза не беше ли, че като идват избори влизам във форумите, а не обратно? Вече се обърках каква е теорията на конспирацията

Между другото, кой е моделът "Исландия"? Завалиите решили да пишат нова конституция, направили сайт и вътре други завалии дали предложения. Законодателите казали, че евентуално ще ги имат предвид. Нито е писано нещо сериозно като предложение, нито е приемано. Този модел си го имаме и в България, на сайта на Президента.

Много бързо лети тази пропаганда, че там, някъде, зад края на света, има чудесна страна, в която всичко, което лети, се и яде
                            Каролев, ще ти подкрепя като те издигнат за служебен премиер, министър на финансите или по-добре за министър на земеделието и горите,за да им разгониш фамилията на тази дървена мафия
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Комунистическата цензура на ивжестора ги е бан нала за 2 месеца.Много Ви е страх от фактите.
                              това ви чака долна комунистическа измет.
                              За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес ? Анкетата за периода 18.02-31.03.2013 г.

ГЕРБ (39%, 2 167 Votes)
                              Глас народен (24%, 1 330 Votes)
                              БСП (11%, 585 Votes)

Толкова сте се паникьосали, че не се осъзнавате какви глупости пишете из форума, какво говорите и пр.. Как го направи това изследване към 31.03.2013 г., като днес сме 27.02.2013 г. Идва Видовден за ГЕРБ, ББ и компания!!!!

Коментар

Г-н Каролев, какво мислите по въпроса за депозитите . Ще има ли втора Виденова зима при създалата се ситуация. Ще оберат ли пак парите на най-бедната част от народа?
                                Не е коректно да задаваш подобен въпрос на публична личност, влязла с името си във форума.

Коментар

Working...
                                X