If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очевидно герберастите 4.... и ...(а бе знаете ги кои) са отишли пред Народното събрание за да съберат тоалетна хартия за да си избършат нааканите задници!
Не! Писна ми да обучавам военни олигофрени на фундамент и направих малко мангизи в ауд долар. и няколко успешни скалпа в долар евро.
Запмириса яко на партенки и червена дрисня.
Пак осра изгледа на България по долу?
Очевидно герберастите 4.... и ...(а бе знаете ги кои) са отишли пред Народното събрание за да съберат тоалетна хартия за да си избършат нааканите задници!
С викове "Боклуци, излезте!" протестиращите хвърлят памперси и тоалетна хартия по сградата на парламента, предаде репортер на БГНЕС.
След това те докараха един трабант – кабриолет, за който обясниха, че това е новият служебен автомобил на депутатите. Те обаче не им отпускат пари за бензин и им предлагат да го бутат. Протестиращите събраха и жълти стотинки в помощ на народните представители. Те отново декларираха, че на нито една от политическите партии няма да позволят да яхне тяхното недоволство. Те символично разсипаха лопата с памперси и тоалетна хартия и листове, на които бяха изписани абревиатурите на основните политически субекти в 41-ото НС, след което започнаха да стъпват върху тях и да настояват всички партии да се махат. Те скандират "Предатели!", "Мафия!", "Боклуци!".
Десетките недоволни граждани за пореден ден се събраха на протест пред парламента срещу монополите и лошото управление на държавата. Гражданите носят метли, лопати, тоалетна хартия, памперси и мокри кърпички за депутатите. С метлите те смятат символично да "изметат" сегашното Народно събрание, а памперсите и останалите тоалетни принадлежности са донесли на народните представители, защото според тях, те са се изпуснали в гащите. Протестиращите настояват за незабавни промени в Изборния кодекс, прекратяване дейността на монополите и спиране на процедурите по приватизационните сделки. Има и плакати като "Цацаров, внимавай! За аферата "Мишо Бирата" - Бойко - Буда в затвора". Развява се и българското знаме, те обещават да бъдат единни в протеста до края. В събота протестиращите организират общо събрание, на което за пореден път ще обсъдят своите искания и действията, които ще предприемат по-нататък. /БГНЕС
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1834948
Откакто Бойко Борисов пое страната, тя върви надолу. Управниците в оставка направиха много грешки, допуснаха растеж на цените, но замразиха доходите. Кое е стабилно? Стабилни сме единствено в бедността. Затова политиката им е изключително сбъркана"
С този човек попаднах случайно в един самолет преди доста години. Тогава беше зам. министър. В самолета се правеше на тежкар и излъчваше една особена смесица от аристократизъм и надутост. Всичко лъсна обаче когато кацнахме в София. Явно беше станал някакъв гаф или объркване в министерството и на летището не Го чакаше кола с шофьор. Нямам думи да опиша какво последва. телефонният разговор с някого в МВнР се състоеше главно от заплахи и псувни. Държеше се отвратително. Каквото и да са сгафили нещастните секретарки и шофьори, просто не е редно и не е възпитано да се държиш по този начин.
Та от тогава ми остана неприятно впечатление от Марин Райков. А именно - надуто и арогантно копеле!
На мен ми е познат от някъде, но още не мога да се сетя. Някъде съм го виждал на живо.
http://www.politika.bg/article?id=2140
о идея на Цветелина Бориславова, Иван Кръстев, Светослав Божилов и Александър Божков стартира
Проектът „Типинг пойнт“
Лидери в "Глобална България" създадоха фондация с името на US-теория за контрол над обществените настроения
Коментар