IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Светльо Витков Да жувее!!!!
    Ама те даже не го познават. И очаквам от ТРОЛОВЕТЕ да му измисля нещо дето и той сам не го знае...
    Какво знаем за него.
    1.Пийва си и него е еня дали някои мърмори......Аз също.
    2.Псува наред които не му харесва включително политиците.....Аз също.
    3.Ако някои са сети за още екстри те само вдигат рейтинга на партия "Глас Народен".Да го духат консервите.
    4.Ако на Светльо му писне от политика, то вече има много "Светльовци" дето да продължат.
    5.Ревете тролове от всички партии, щото тука пари няма да видите а може и да ви поискат а и ще останете без работа.

Да не ви изброявам по никове, сами ще се обадите !!!

Да жувеи нещо ново ......
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Дати обяснявам че 5ти е до 3ти и народност и прочие и история и др....по добре те.......... черпя една ракия .......Гигов
      Сериозно ли 5ти е до 3ти? Пък аз си мислех че е до 4ти.
      Мерси. Не пия.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ми не, не мисля, че ромите или децата са ги платили...

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
            За да разправяш, че 1 500 000 лв. си ги раздал чрез фирмата си на под изпълнители означава, че си на държавна хранилка, а точно в момента това означава конфликт на интереси.
            Имаш ли въобще идея коя е този втората партия "Глас Народен" дето даже още не е регистрирана и печели толкова симпатия!!!
            Светльо Витков Да жувее!!!!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
                И като прочетеш тази анкета разбираш какъв нещастник си .
                За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес ? Анкетата за периода 18.02-31.03.2013 г.
                ГЕРБ (40%, 2 384 Votes)
                Глас народен (23%, 1 371 Votes)
                БСП (11%, 652 Votes)
                Атака (6%, 352 Votes)
                ДСБ и Единство (5%, 279 Votes)
                За никой (4%, 267 Votes)
                България на Гражданите (2%, 141 Votes
                Много ни е строх .че ще ви сцепим задниците през вторият мандат и ще Ви пратим там където ви е мастото. В зандана!
                За да разправяш, че 1 500 000 лв. си ги раздал чрез фирмата си на под изпълнители означава, че си на държавна хранилка, а точно в момента това означава конфликт на интереси.
                Имаш ли въобще идея коя е този втората партия "Глас Народен" дето даже още не е регистрирана и печели толкова симпатия!!!
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Дати обяснявам че 5ти е до 3ти и народност и прочие и история и др....по добре те.......... черпя една ракия .......Гигов
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    А бе съгласен съм с теб по позицията ти за гъРБ.
                    Ама народът се е дигнал не само срещу Гробът - народът се е вдигнал и срещу БСП, СДС, ДСБ,ДПС, АТАКа и всички лайняри които отиват в парламента да се гушат....
                    Да, но това не променя факта че основния огън ще е по ГЕРБ. Останалите вече са си взели своята порция.

Към момента ГЕРБ все още управлява макар и в оставка. Така че все още тежката артилерия на изборната пропаганда си мълчи. В момента в който няма шанс Бойко да си промени мнението и ада ще се отпуши срещу ГЕРБ. Медии, политици, социолози. Всички ще говорят колко лош е модела ГЕРБ. ще му се случи толчно същото което той направи на тройната коалиция, само където той се оправдаваше с тях и ги нападаше СЛЕД изборите. А сега огъня по Бойко ще е преди изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      чудя ти се въобще на сложните разсъждения за ГЕРБ. Равновесие ти го е казал - не могат да се броят за нищо вече колкото и да е прост народа.
                      готов съм да се хвана на бас, че си ги подценил...

слушах по радиото един селянин от село Бисер (дето ги отнесе язовира)... та той вика " С бат Бойко -зле..без бат Бойко още по-зле" .... няма голяма логика, но ще останеш изненадан колко много хора мислят така... не харесват калинките, но като видят лигите на станишев и местан и викат...бе по-добре пожарникаря

признавам си не знам кое е по-добре
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Ти така мислиш. Това което ще се чува е

Бойко: Аз направих магистрали
                        Опозицията: Народа ви изрита

Бойко: Аз изгоних тройната ламя
                        Опозицията:Народа и вас ви изрита

Бойко: Мен ме подкрепя ЕНП
                        Опозицията: но българския народ ви изрита

Бойко:Аз управлявах добре, кризата е виновна
                        Опозицията: Е да де но народа ви изрита

ГЕРБ вече са погребана партия. От подобен гаф какъвто направиха няма как да се задържат дори и политиката, какво остава да се върнат в управлението.
                        А бе съгласен съм с теб по позицията ти за гъРБ.
                        Ама народът се е дигнал не само срещу Гробът - народът се е вдигнал и срещу БСП, СДС, ДСБ,ДПС, АТАКа и всички лайняри които отиват в парламента да се гушат....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          За мен ако сега десните излязат и кажат (Костов, Мартин и Класната) .. ето ние се отдръпваме назад, защото трябва да пуснем новите лица в дясно .. този този и този са водачи на нашите листи. и тн и тн

ще имат шанс за миниум 10% в новия парламент, но трябва да излязат и ясно да го заявят пред обществото.

ако БСП направи нещо подобно (почнаха да се усещат червените хиени) имат шанса да привлекат вота не само на пенсионери, но и на млади разочаровани от ниския си социален статус и липсата на перспектива

за целта обаче трябва много хора да слязат от сцената, което за мен е малко вероятно.

ако герб успее бързо да сформира нов екип и скрие почти всички досега ояли се прасета с малки изключения... има шанс да не загуби драматично изборите, а защо не и да закрепи ...с помощ от дясно фронта.

за целта обаче трябва да си ходят миро найденов, тотю, вежди, здравната (даже не и помня името), правосъдната (и на нея), добрев и тн и тн
                          официално трябва да се обяви кой няма да е в листите - емо фаса и групата верту
                          и тн и тн

според вас ще се случи ли?
                          Герберастите имат точно съдбата на НДСВ. Единствения шанс им е да уастват в тройна ламя...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            За мен ако сега десните излязат и кажат (Костов, Мартин и Класната) .. ето ние се отдръпваме назад, защото трябва да пуснем новите лица в дясно .. този този и този са водачи на нашите листи. и тн и тн

ще имат шанс за миниум 10% в новия парламент, но трябва да излязат и ясно да го заявят пред обществото.

ако БСП направи нещо подобно (почнаха да се усещат червените хиени) имат шанса да привлекат вота не само на пенсионери, но и на млади разочаровани от ниския си социален статус и липсата на перспектива

за целта обаче трябва много хора да слязат от сцената, което за мен е малко вероятно.

ако герб успее бързо да сформира нов екип и скрие почти всички досега ояли се прасета с малки изключения... има шанс да не загуби драматично изборите, а защо не и да закрепи ...с помощ от дясно фронта.

за целта обаче трябва да си ходят миро найденов, тотю, вежди, здравната (даже не и помня името), правосъдната (и на нея), добрев и тн и тн
                            и тн и тн

чудя ти се въобще на сложните разсъждения за ГЕРБ. Равновесие ти го е казал - не могат да се броят за нищо вече колкото и да е прост народа.

Коментар

• Ти така мислиш. Това което ще се чува е

Бойко: Аз направих магистрали
                              Опозицията: Народа ви изрита

Бойко: Аз изгоних тройната ламя
                              Опозицията:Народа и вас ви изрита

Бойко: Мен ме подкрепя ЕНП
                              Опозицията: но българския народ ви изрита

Бойко:Аз управлявах добре, кризата е виновна
                              Опозицията: Е да де но народа ви изрита

ГЕРБ вече са погребана партия. От подобен гаф какъвто направиха няма как да се задържат дори и политиката, какво остава да се върнат в управлението.

Коментар

• За мен ако сега десните излязат и кажат (Костов, Мартин и Класната) .. ето ние се отдръпваме назад, защото трябва да пуснем новите лица в дясно .. този този и този са водачи на нашите листи. и тн и тн

и тн и тн

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X